Just Host

Just Host



Ervaringen van klanten met Just Host

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%19019
Afhandeling van opzeggingen
100%909
Beschikbaarheid van de diensten
100%19019
Kwaliteit van de diensten
100%19019
De (telefonische) support
100%19019
De prijs/kwaliteit verhouding
100%17017
Totale waardering van de ISP
100%19019
Tevreden klanten (>75% positief)
100%19019

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Just Host nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Just Host (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 19 ervaringen met Just Host


ZZP

Ervaring met webhosting van Just Host

Geplaatst op 25/07/2018 (81703)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bedrijfsfotografie.nl
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.Bedrijfsfotografie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben heel erg tevreden over de klantenservice van Just Host (justhost.nl) Technisch werkt alles prima en ik heb geen last van downtime. Als er iets is, een sever verhuizing bijvoorbeeld, wordt dat ruim van te voren gecommuniceerd.
    Als ik zelf met vragen kom wordt ik altijd heel snel en duidelijk geholpen. Ik heb nooit het idee te veel te zijn. Echt heel prettig, je weet dat je met mensen te maken hebt.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Just Host

Geplaatst op 09/12/2014 (24587)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.lovetodream.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ik krijg zeer snel antwoord op mijn vragen en hulp. De service is professioneel en ik voel mij als klant gewaardeerd.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding.
    Ze zijn ongeveer even duur als andere aanbieders maar de service is zoveel beter.
    Bij mijn vorige hostingaanbieder zat ik soms wel twee weken op antwoord te wachten.
    Bij Justhost is dat binnen enkele uren al, zo niet sneller!
    Als ik nieuwe producten afneem dan passen zij mijn pakket aan zodat ik sneller en eenvoudiger mijn producten kan beheren terwijl ik in het verleden met verschillende inlog gegevens zat.

    Ik raad iedereen Justhost aan!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Just Host

Geplaatst op 22/08/2014 (24023)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Mustmedia
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.mustmedia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op 29 juni 2011 schreef ik een review over Just Host.Ik was destijds al twee jaar klant en ontzettend tevreden.

    Nu - 3 jaar later en al 5 jaar klant - vond ik het weer eens tijd om een nieuwe beoordeling te schrijven over Just Host. In zo'n periode kan er toch flink wat veranderen.

    Dat is echter niet het geval. En gelukkig maar!

    De hosting is perfect!
    De service is perfect!
    De snelheid van support is perfect!
    Het meedenken en adviseren is perfect!

    En precies op het moment dat mijn bedrijf uit z'n jas begint te groeien komt Just Host met een nieuwe service. Managed VPS. 'right place right time'

    Niets meer dan lof over Just Host. de perfecte partner voor hosting waar je te allen tijde van op aan kan!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Just Host

Geplaatst op 03/05/2014 (23430)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Kroon.NL
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.testkroon.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geweldig, echt op elk moment van de dag krijg je antwoord.
    Perfecte service en 150% kennis.
    Erg aardige mensen!

    Top!!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van Just Host

Geplaatst op 26/09/2013 (21966)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Lien's Linnen
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.lienslinnen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb al een tijdje contact met Petra via Twitter. Onze domeinen waren elders ondergebracht en een aantal werden ook elders gehost. Ik zeg waren en werden... want ik gaf Petra aan te willen overstappen naar Just Host, gewoon omdat ik het haar gun en omdat bij haar het woord service niet alleen een woord is, maar ook echt bij haar bovenaan staat! Daarnaast zijn hun tarieven zeer scherp geprijsd en werken zij met korte lijnen. En ze reageerden snel! Hoe snel? Al binnen 1 uur (!!) waren onze domeinnamen verhuisd! Hoe snel wil je het geregeld hebben? En dan ook nog eens voor een zeer leuke prijs en een super leuk contact!

    Kortom: zoek je een bedrijf om je website te hosten of wil je domeinnamen registreren? Kies dan voor Just Host!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Just Host

Geplaatst op 08/04/2013 (20400)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www,ottinkcoaching.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een makkelijke " geen gezeur " Provider die als je een verkeerde link gebruikt om ze te benaderen alsnog reageren en naderhand vragen om in de toekomst de juiste link te gebruiken.
    Dus geen bureaucratie met "regelneukers" maar gewoon menselijk.
    hanteren een leuke prijs en zijn altijd online, in drie jaar kan ik mij geen storing herinneren.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Just Host

Geplaatst op 19/03/2012 (17519)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.kamhoot.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Snelle en goede service, geen dagen wachttijd als je een probleem hebt !!! Wat een verademing tov mijn oude hosting!!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle overgang van oude naar nieuwe provider gehad, paar kleine probleempjes maar die waren zeer snel opgelost. Service was bij mijn oude provider ver te zoeken, Just host kijkt daar anders tegenaan gelukkig. Stel je vraag en je krijgt snel antwoord.
    Pakketten zij net te klein of net te groot. Een small pakket zou bijv 200MB moeten zijn voor deze prijs, maar... service kost ook geld en justhost biedt heel goede en snelle service !!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Just Host

Geplaatst op 25/07/2011 (15476)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.eljadaae.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Heel goed. Ik krijg soms ook suggesties over bijv. het combineren van pakketten vanuit de ISP, op hun initiatief. Verder is alle geautomatiseerd en heel snel voor elkaar.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Ik heb wel eens problemen gehad met de bereikbaarheid van mijn domeinen omdat ik zelf in het buitenland zit. De ISP heeft uiteindelijk speciaal voor mij nieuwe serverruimte gehuurd op een server die een betere verbinding had met het land van waaruit ik zelf opereer!
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ik krijg altijd heel snel antwoord terwijl ik in een andere tijdszone zit! Geen idee hoe ze dat doen :-)
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg tevreden, zie overige opmerkingen. Ook als er een keer een probleem is, krijg ik snel antwoord. Ook erg fijn dat ik soms tips krijg of hulp bij vragen die over inhoudelijke zaken gaan.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Just Host

Geplaatst op 03/03/2011 (14620)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.myrun.com.au
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Enig tijd erg tevreden over de service. Heb meerdere domeinen geregistreerd bij diverse bedrijven en Justhost komt hoger uit dan sommige Nederlandse Gerenomeerde bedrijven.

    Veel gehad aan de snelle service via Twitter (woon zelf in Australie) die ook na de normale werkdag wordt behandeld. Zelfs in het weekend :)

    De prijzen zijn erg goed ivm andere Nederlandse aanbieders.

    Alleen maar vol lof!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Just Host

Geplaatst op 13/02/2011 (14517)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Just Host was echt een verademing na het proberen van verschillende hosts. Met name de service was uitzonderlijk goed. Ik was een veeleisende klant in de zin dat ik redelijk vaak mail contact heb gezocht, en kreeg eigenlijk altijd binnen twee uur een nuttig antwoord. Het is fijn dat het een ongedwongen bedrijf is, je hebt direct contact en er wordt gekeken naar de mogelijkheden die je als klant hebt. Nooit opdringerig, vroegtijdige mailtjes over verlopen van een contract, snelle en stabiele servers en registratie en een geweldige service. Het is dat ik gegroeid ben naar een reseller account anders was ik absoluut bij Just Host gebleven!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 19 ervaringen met Just Host





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.