KaasHosting

KaasHosting



Ervaringen van klanten met KaasHosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%16016
Afhandeling van opzeggingen
100%606
Beschikbaarheid van de diensten
100%16016
Kwaliteit van de diensten
100%16016
De (telefonische) support
97%15116
De prijs/kwaliteit verhouding
100%15015
Totale waardering van de ISP
100%16016
Tevreden klanten (>75% positief)
100%16016
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%16016
Afhandeling van opzeggingen
100%606
Beschikbaarheid van de diensten
100%16016
Kwaliteit van de diensten
100%16016
De (telefonische) support
94%15116
De prijs/kwaliteit verhouding
100%15015
Totale waardering van de ISP
100%16016
Tevreden klanten (>75% positief)
100%16016

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met KaasHosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van KaasHosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 16 van de totaal 16 ervaringen met KaasHosting


Consument

Ervaring met webhosting van KaasHosting

Geplaatst op 10/08/2016 (27816)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer tevreden over hoe snel alles online is, Alleen de support mag iets sneller.


0 100 87.50


Consument

Ervaring met webhosting van KaasHosting

Geplaatst op 23/05/2016 (27387)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    klaa***ers@hotmail.com
  • Website

    www.tukkercraft.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede webhosting en Minecraft sever. Contact liep vanaf het begin meteen goed.
    Kortom ga zo door :-)


0 100 100.00


Consument

Ervaring met gameserver van KaasHosting

Geplaatst op 08/05/2016 (27295)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ch***p@mail.be
  • Website

    kaashosting
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb al bij veel hosting bedrijven minecraftservers gehad een stuk of 3 waar de prijzen heel hoog zijn
    de support heel langzaam is en SSd minecraft servers gewoon niet wouden werken
    maar toen hoorde ik iemand in een video op youtube zeggen dat kaashosting goede servers had
    toen ben ik gaan kijken en inderdaat kaashosting is vrij goedkoop tegen over andere hosting bedrijven
    ik heb toen 4 1GB SSD servers gekocht en deze werken goed er is echt geen lag op te zien ook had ik een probleemje met het op opzetten van een server ik stuurde in de live chat dat ik een probleem had binnen de 20 seconden alweer een antwoord toen heeft de persoon zelf in mijn server ingelogt en heeft het zelf voor mij opgelost , hier kan je bij andere hostings alleen maar van dromen

    kaashosting een echte aanrader


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van KaasHosting

Geplaatst op 07/05/2016 (27292)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    svenbelonje.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Werken super snel. Vaak heb ik binnen 1 uur antwoord :)
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Mag wel vaker kortings acties.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Kaashosting is het best bedrijf tot nu toe.
    Support is super snel. Maar het belangrijkste erg vriendelijk.
    Staan altijd voor je klaar.

    Er stond een instelling verkeerd. Ik maak een ticket aan. Nog geen 5 minuten en mijn website staat al weer online.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met gameserver van KaasHosting

Geplaatst op 01/05/2016 (27248)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    SelerminerDeveloper
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    wout***ard@outlook.com
  • Website

    www.kaashosting.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Kaashosting is gwn goed ze hebben goeie kwaliteit en zijn lekker snel als je een vraag hebt Heel goeie servers ik ben er echt blij mee


0 100 100.00


Consument

Ervaring met gameserver van KaasHosting

Geplaatst op 17/02/2016 (26825)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    thom***man@outlook.com
  • Website

    www.kaasserver.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • KaasHosting is een fijne hosting vooral ook voor minecraft server(game servers) ze helpen je tot het optimale wat wel een tip is is dat ze bijvoorbeeld een donatie systeem moeten maken voor de servers dat is de enige reden dat ik nog niet voor al mijn servers bij hun host maar anders wist ik het wel! ik host daar nu een domein+gameserver en nog 0 problemen gehad. Somige hosts lijkt net of je tegen een robot praat hier is dat helemaal niet zo! hier heb je even een voorbeeld: (klant) hallo ik zal hem invullen doe ik zometeen is dat goed, ik voel me namelijk niet zo lekker? (kaashosting) Ja is prime Beterschap! :)


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 16 van de totaal 16 ervaringen met KaasHosting



  • KaasHosting

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    17-03-2018
  • Opgericht

    07-05-2013
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    3
  • Aantal klanten

    5500
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    99 uit 100
  • Aantal ervaringen

    16
  • Deel uw ervaring met KaasHosting
  • Website van KaasHosting



> > > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.