Kniest MultiMedia

Kniest MultiMedia



Ervaringen van klanten met Kniest MultiMedia

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%112
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
50%112
Kwaliteit van de diensten
50%112
De (telefonische) support
29%134
De prijs/kwaliteit verhouding
40%123
Totale waardering van de ISP
29%134
Tevreden klanten (>75% positief)
29%134
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%112
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
50%112
Kwaliteit van de diensten
50%112
De (telefonische) support
34%123
De prijs/kwaliteit verhouding
50%112
Totale waardering van de ISP
34%123
Tevreden klanten (>75% positief)
34%123
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
94%47350
Afhandeling van opzeggingen
100%505
Beschikbaarheid van de diensten
99%50151
Kwaliteit van de diensten
97%49251
De (telefonische) support
92%42446
De prijs/kwaliteit verhouding
95%49352
Totale waardering van de ISP
95%51354
Tevreden klanten (>75% positief)
93%50454

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Kniest MultiMedia nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Kniest MultiMedia (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 54 ervaringen met Kniest MultiMedia


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Kniest MultiMedia

Geplaatst op 10/03/2019 (82277)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Wij kampen al jaren met zakelijke e-mails die niet binnenkomen, of weken na de gestuurde datum. Dat wil je niet als restaurant! Aangezien ze ook niet binnenkomen op de webmail, ligt dit probleem bij de host. Ondersteuning: 0,0!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Geen enkele ondersteuning gekregen. Als je al iemand (een secretaresse o.i.d.) aan de telefoon krijgt wordt je afgescheept. Je wordt zogenaamd terug gebeld wat NOOIT gebeurt. Ik heb 1x een technicus aan de lijn gekregen, die me vervolgens vroeg allerlei mailtjes door te sturen. Daarmee heeft ook hij me afgescheept, want vervolgens hoor je niets meer. Ik krijg sterk de indruk dat hier om precies te zijn 2 mensen werken.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Bij zo'n slechte kwaliteit wil je niet het volle pond betalen!
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wat een verschrikkelijk bedrijf. Ik durf dit nu pas te zeggen, omdat we sinds kort (ondanks een nieuwe jaartermijn) overgestapt zijn op een andere host. Ik heb zojuist opgezegd. Wat een opluchting. Ik betaal liever dubbel met goede service, dan de afgelopen jaren waardeloze service en kwaliteit!
    De emails komen nu wel binnen overigens!


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server van Kniest MultiMedia

Geplaatst op 28/01/2019 (82170)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Magical Innovations
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    magicalinn.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Aantal dedicated servers en VPS afgenomen via deze leverancier. Kundig te woord gestaan en systemen werken altijd, Hardware top in orde.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Kniest MultiMedia

Geplaatst op 05/07/2018 (81665)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is werkelijk ongelooflijk hoe ze met mij als klant omgaan..
    Ik ben nu al langer als een maand bezig om deze mensen te blijken voor hulp en het enige wat je krijgt is niets,maar dan ook helemaal niets.
    Via de telefoon zijn ze al helemaal niet te berijken en op mail en het conversatie kanaal word helemaal niet gereageerd.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Kniest MultiMedia

Geplaatst op 27/02/2018 (30076)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb hulp nodig bij het genereren van verhuiscodes. De supportafdeling is onbereikbaar. Contact Care verzorgt de receptiefunctie, zij kunnen alleen een terugbelverzoek maken. Inmiddels zijn er circa 15 terugbelverzoeken aangemaakt. Ik heb nog geen reactie gehad van de supportafdeling. Ik ben zelf ondernemer en loop hierdoor omzet mis.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Kniest, Kinghosting of hoe het bedrijf maar heet, heeft een bijzondere slecht functionerende supportafdeling.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Kniest MultiMedia

Geplaatst op 01/03/2014 (22984)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: zeer snelle reactie op berichten.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ik zei eerder al: "ik bestelde alleen een domeinnaam voor 7 euro per jaar, en kreeg daarna een rekening van 66 euro voor een webhost pakket die ik niet eens besteld had"

    maar dit bleek een fout van mij te zijn, en daar bied ik ook mijn excuses voor aan.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Kniest MultiMedia

Geplaatst op 19/07/2012 (18433)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Xstarvids
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.xstarvids.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede hosting, goede service, goede snelheid al met al een zeer goede webhost partner! Ik kan Kniest media zeker aanraden voor zowel kleine als grote bedrijven.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Kniest MultiMedia

Geplaatst op 19/01/2012 (17015)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Nooit eerder zulk een goede Hulp ondervonden, super gewoon!!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Graag steek ik Perry Kniest een veer op zijn hoed, altijd staat men klaat om waar mogelijk mij te helpen, zeer tevreden en een dik cijfer op zijn plaats. Ergens tussen de 9 & 10 betekent Summa Cum Laude geslaagd. Dank Perry Kniest en ik hoop nog vele jaren op dezelfde prettige wijze met u te kunnen samenwerken. Natuurlijk is dit de waarheid zoals IK Colla Alberts, die heb mogen ervaren als ik weer eens met een probleem zat. Niets is zo fijn dat je dan kan terugvallen op iemand als Perry.
    Ik hoop nog vele jaren deze relatie met hen te mogen houden!!
    Met Hartelijke Groeten, Colla Alberts, Gronsveld


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Kniest MultiMedia

Geplaatst op 19/07/2011 (15425)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.nederlandse-casinos.com/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Zeer goede support!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Eén van de beste hostingbedrijven die wij in 10 jaar zijn tegengekomen!
    Ook zeer goede support!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Kniest MultiMedia

Geplaatst op 20/03/2011 (14735)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.casinohunt.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitermate tevreden, heb hier meerdere domeinnamen en hostingpakketten.
    Uitstekende service en vrijwel direct antwoord, ook in het weekend.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Kniest MultiMedia

Geplaatst op 30/08/2010 (13251)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • super service duidelijke uitleg

    ben zeer tevreden


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 54 ervaringen met Kniest MultiMedia





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.