LeaseWeb

Ervaringen van klanten met LeaseWeb

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
19%246
Afhandeling van opzeggingen
10%145
Beschikbaarheid van de diensten
56%235
Kwaliteit van de diensten
13%134
De (telefonische) support
10%156
De prijs/kwaliteit verhouding
25%123
Totale waardering van de ISP
10%156
Tevreden klanten (>75% positief)
10%156
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%011
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
0%011
De (telefonische) support
0%011
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%011
Tevreden klanten (>75% positief)
0%011
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
85%48957
Afhandeling van opzeggingen
66%15823
Beschikbaarheid van de diensten
86%49857
Kwaliteit van de diensten
88%49756
De (telefonische) support
76%441458
De prijs/kwaliteit verhouding
85%45853
Totale waardering van de ISP
78%461359
Tevreden klanten (>75% positief)
78%461359

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met LeaseWeb nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van LeaseWeb (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 59 ervaringen met LeaseWeb


ZZP

Ervaring met domeinnaam van LeaseWeb

Geplaatst op 12/07/2016 (27697)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    nietvantoepassing
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Bij LeaseWeb heb ik drie producten afgenomen voor langere tijd: SSD VPS'en, een Bare Metal dedicated server en een aantal domeinnamen (+/- 30).
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Opzeggen kan, maar wil je de EPP van je domeinnamen dan moet dat met de hand via een ticket gedaan worden. Dat duurt (veel te) lang.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: DOMEINNAMEN: Na 3 jaar (!) zeuren om een functie om nameservers _zelf_ te updaten, is dit uiteindelijk 2 jaar uitgesteld. Ik heb vandaag besloten om alles te gaan verhuizen want anno 2016 nog tickets moeten aanmaken om de nameservers te veranderen is gewoon niet normaal meer. Na zo'n 2 jaar van uitstellen door LeaseWeb werd de uiteindelijke datum dan 'echt' op begin juli gelegd. 12 juli is er nog steeds niets veranderd en is dit weer uitgesteld. Vraag ik dit telefonisch, dan zucht iedere willekeurige medewerker en als ik vraag waarom dan is het antwoord vrijwel altijd "dat dat nog steeds niet automatisch gaat..." Intern is het bij LeaseWeb een bende. DEDICATED SERVER: Niks op aan te merken. Het werkt, maar dat is het dan ook. Je betaalt alsnog redelijk veel voor wat je krijgt. SSD VPS: *Waardeloos*. In de whitepaper van hun SSD VPS'en staat dat de prijs (die dingen zijn echt ontzettend goedkoop) geen impact heeft op snelheid of betrouwbaarheid. Fout! Op een SSD VPS haal je zo'n 30 Mbps, soms net 60 Mbps met een beetje geluk. Heb je helemaal niks aan. Telefonisch is het bevestigd dat die dingen gewoon waardeloos zijn en de SSD's ook.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Duurt lang, telefonisch nauwelijks support en de livechat kan helemaal niks. Geen toegang tot de systemen, outsourced, staat helemaal los van de Nederlandse afdeling.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • LeaseWeb is betrouwbaar. Ze werken internationaal en hun producten werken (in principe).

    Wat LeaseWeb zich niet helemaal realiseert, is dat we in 2016 leven. Het integreren van iets simpels als zelf nameservers kunnen veranderen is misschien toch iets belangrijker dan een raar nieuw inlogsysteem waar alleen maar klachten over zijn ontwikkelen.

    Afdelingen spreken nauwelijks met elkaar. Elk land en afdeling staan helemaal los voor elkaar. Ik merk dat het bij LeaseWeb intern echt een bende is.

    Waardeloze provider.


0 100 12.50


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van LeaseWeb

Geplaatst op 08/05/2015 (25496)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    ja***p@terras-sjop.nl
  • Website

    Outtrade
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Dedicated server
    Managed server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit is het slechtste hosting bedrijf wat ik in de afgelopen tien jaar ben tegengekomen. Ik heb met diverse bedrijven samengewerkt op het gebied van hosting maar het ontbreekt bij leaseweb aan support, komen beloftes niet na etc. Ga nooit met deze mensen in zee!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 24/02/2015 (25048)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    tavelicnl.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zelf met meerder websites klant geweest van LeaseWeb. Aangezien ze altijd naar mijn tevredenheid alles oplosten heb ik ze ook aangeraden aan vrienden en kennissen. Enigste waar ik mee zat was dat ze paar keer per jaar uitval van service hadden en waardoor me website niet beschikbaar was. Laatst een verenging ook aangeraden om te kijken of ze hun website kunnen verplaatsen omdat ze daar beter af zijn. LeaseWeb per mail gevraagd of ik kon opzeggen als ik de website niet verplaats kreeg en dit was geen enkel probleem. Daarna een bestelling geplaatst en werd gebeld voor bevestiging van gegevens. Aan deze medewerker ook gevraagd of ik kon opzeggen zodat ik weer een bevestiging had en dit was weer geen enkel probleem.
    Vervolgens kreeg ik de website niet verplaatst waarna ik zelfde dag contact opnemen met LeaseWeb om te annuleer. En je raad het nooit ze geven aan je ben een verenging je kan niet opzeggen. Ze willen op geen enkele manier meewerken aan de annulering. Wat een stel oplichters.
    Ik zou ze ten strengste afraden in dit geval.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server van LeaseWeb

Geplaatst op 23/08/2014 (24025)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    bu***n@live.nl
  • Website

    www.busign.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Bestellen gaat snel en gemakkelijk.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Via internet het contract opgezegd van de server omdat de server telkens offline was en de hdd's haperden. Deze hdd's hingen elke keer vast. Nooit een bevestiging gehad, verder niet meer na omgekeken, nooit meer een email van gekregen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Alleen maar problemen. Server sloeg regelmatig vast, 2 á 3x per dag! Internet is ook al vaker weggevallen.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Gezien het bedrag wat wij betaalden in vergelijking met de problemen slaat het nergens op natuurlijk.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Medewerkers hebben geen verstand van servers en hosting. Behandelen je alsof je een leek bent en bieden GEEN luisterend oor naar jouw problemen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: We betaalden over de 200 euro per maand voor 1 server, 3x per dag problemen met de server.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na opzegging nooit meer wat gehoord van LeaseWeb.

    Nu, na 1,5 jaar staat er ineens een deurwaarder aan de deur dat er nog 3 facturen openstaan, met bijkomende kosten en rentes was het een behoorlijk achterlijk hoog bedrag.

    Ik heb te kennen gegeven opgezegd te hebben, nooit facturen meer ontvangen, en al helemaal geen herinneringen gehad.

    Als reactie krijg ik: Wij zijn niet bekend met uw opzegging, kunt u ons een ticket nummer geven van uw opzegging?

    Op het feit dat ik nooit facturen, herinneringen en aanmaningen heb gehad heb ik geen antwoord gehad.


0 100 11.11


Zakelijk

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 05/08/2014 (23927)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    020 service beheer
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.020sb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Telefonische afspraken worden niet erkend en afgedaan als niet door een van beide partijen te bewijzen
    Foutieve ten naam stelling van een originele server bij afname vervangende server.
    Herhaaldelijk foutief afsluiten van een voor een jaar vooruitbetaalde server.
    En een klanten service die je argumenten neerbuigend naast zich neerlegt en totaal geen begrip toont voor de situatie.
    Dit resulteert in het opzeggen van de service, wegens ontevredenheid en het gevoel niet serieus genomen te worden.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 28/03/2014 (23174)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Overal tevreden, heb een gode ervaring en blijf bij deze provider afnemen.

    <a href="http://www.appsmakenwij.nl">Apps Maken</a>


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met colocatie van LeaseWeb

Geplaatst op 29/08/2013 (21717)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Elitehosting
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    a.kr***amp@elitehosting.nl
  • Website

    www.elitehosting.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    > 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: ik werd gelijk aan al mijn benodigdheden voorzien.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb een contract getekend voor 12 maanden nou staat er in het contract dat ik dat 3 maanden van te voren moet opzeggen. dit is dus gedaan en sturen ze braaf een nieuw factuur vervolgens meld ik dat en dan is het je moet betalen anders nemen wij je servers inbeslag?!!!
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: ik ben nooit offline gegaan, hierover ben ik dus tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Je word doorgeschakeld van de ene naar de andere en je mag je probleem vaak 3x gaan vertellen aan 3 verschillende medewerkers.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg leuke provider als je maar betaald kan alles
    zodra je weg wil vallen de open armen weg en word het meer een ketting om je eigen handen!

    Vervolgens claimen ze je eigen hardware omdat je niet wilt betalen voor iets wat opgezegd is.


0 100 37.50


Zakelijk

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 02/07/2013 (21082)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.zegikniet.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ze reageren enkel snel wanneer er geld mee te verdienen valt, anders kan het wel even duren. Verder zijn ze niet erg secuur. Plesk was niet geïnstalleerd en dus gevraagd of ze dit alsnog wilde doen. Installeren ze de hele server maar even opnieuw! Daar gaat het werk van uren die er al in waren gestoken...!
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: De server was een keer onbereikbaar door werkzaamheden; dit leidt je dan toch gewoon even om ofzo?
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ongelofelijk slecht! Je wordt van de ene medewerker naar de andere doorgestuurd. De één spreekt enkel Engels, de ander ook Nederlands. Ze lezen totaal niet wat in een voorgaand gesprek is gezegd en doen maar iets. Uren heeft het me gekost om de meest eenvoudige zaken voor elkaar te krijgen. Bijv. het installeren van een subdomein werkte niet via Plesk, na 8 verschillende medewerkers en vele uren aan communicatie was het pas voor elkaar. De servicedesk biedt dan wel excuses aan maar dit heeft natuurlijk geen enkele zin als je vervolgens niets aan je slechte policy doet!
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb bij andere hostingproviders gezeten die een stuk goedkoper zijn met een veel betere kwaliteit.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Pfff, de slechtste provider ooit meegemaakt! Een 0 krijgen ze van mij. Waar ze die ISO certificering vandaan hebben is mij echt een groot raadsel..


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met dedicated server van LeaseWeb

Geplaatst op 27/11/2012 (19253)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    gowildchild.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: In het begin 3x crashes, daarna server verwijderd met crash als gevolgd (zonder reden) en nu nog steeds wacht ik op een REALISTISCHE dienstverlening in plaats van eentje gebaseerd op loze beloftes zonder einde ....
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Indien het werkt, werkt het, er hoeft enkel maar geen probleem veroorzaakt te worden met de server of je zit als klant met de gebakken peren!
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik word gewoon straalweg genegeerd met m'n probleem richting een realistische en haalbare oplossing.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Indien men van begin tot het einde problemen zou opvolgen en stelselmatig oplossen, dan zou er zeker een goede verhouding kunnen zijn tussen prijs en kwaliteit.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn ervaring met Leaseweb is tot op heden alles behalve positief.
    Enkele keren een schot in het donker, waar het uiteindelijk dan toch nog steeds donker bleef ...

    Het eerste jaar was de HD controller defect waardoor de server 3x gecrashd was.

    Daarna haalt men, zonder toestemming of reden, de server uit de rack, waardoor deze NOGMAALS crashtte; waarbij ik tot op heden (+1 1/2 j later!) NOG STEEDS de migratie van de defecte server naar een nieuwe server niet kan uitvoeren.

    Men wil me via support enkel toegang geven tot systeem A *OF* systeem B, maar niet naar beide tegelijk; waardoor de tijd en geld in de recupuratie gestoken is voor niets geweest is! Via CR zegt men oplossingen te zoeken via Support.

    Ik ben 95% klaar met de recupuratie en nu hang ik (weer eens) volledig vast bij Leaseweb met een onrealistische (onhaalbare) deadline, vastgelegd door Leaseweb, dit zonder er verdere toegang verschaft wordt via het management systeem (Directadmin) :(

    Ergens verwacht ik (te geduldig) toch nog steeds een serieuze en professionele behandeling,
    waar met alle realisme word bekeken naar de problemen die niet opgelost worden maar op de lange baan geschoven worden door Leaseweb ...

    Tot op heden heb ik de gevolgen van deze schades op eigen rekening genomen, echter,
    blijkt Leaseweb niet de volledige verantwoordelijkheid van hun kant op hun rekening te nemen en dat vind ik na die jaren betalen toch wel enorm spijtig!

    Ik krijg continue dan nog de vinger gewezen dat ik onvoldoende waarschuw, onvoldoende contact opneem, terwijl ik meermaals deze problemen gemeld had via mail, telefoon en zelfs al eerder per fax! Per telefoon word ik gewoon afgescheept; per e-mail val ik telkens in herhaling...

    Ik noem dit haast broodroof en bedrijfssabotage! Dit kan me namelijk mijn werk kosten!

    Ik wacht nog steeds met geduld af, tot ik hun vastgelegde deadline (30/11) met succes kan halen, zonder men me de toegang wil verschaffen die hiervoor nodig is. Iemand advies hierrond?

    Ik verwacht een normale verantwoordelijkheid rond het leveren van diensten waarvoor voorbetaald was; echter; heb ik het idee dat ik continue in een dood straatje kom, waarbij ik tot op heden de financiele kater op eigen rekening genomen had. Dit is gewoon schrijnend en frustratie alom!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met colocatie van LeaseWeb

Geplaatst op 25/07/2012 (18482)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.offerman.com/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als ik nog twijfels had over Leaseweb, dan werden die weggenomen door iemand die nog dezelfde dag van plaatsing van mijn reactie hier een berichtje stuurt met de vraag om een gezamenlijke rechtzaak aan te spannen. Dat is in mijn geval absoluut niet aan de orde, maar dat betekent wel dat ik zeker niet meer met Leaseweb in zee ga.
    Meerdere malen contact gehad met de colo manager, die mij als klant wilde behouden en achterhalen wat er mis is gegaan. Volgens hem is het contract is tweede instantie wel verstuurd; ik kan alleen zeggen dat alle andere berichten van Leaseweb zonder problemen zijn afgeleverd.
    Afgesproken met hem dat de betaling gestorneerd zou worden, dat is binnen een dag ook gebeurt, en daarmee is deze kwestie wat mij betreft afgedaan.


0 100 25.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 59 ervaringen met LeaseWeb





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.