LeaseWeb

Ervaringen van klanten met LeaseWeb

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
55%437
Afhandeling van opzeggingen
36%235
Beschikbaarheid van de diensten
40%437
Kwaliteit van de diensten
55%437
De (telefonische) support
35%347
De prijs/kwaliteit verhouding
64%314
Totale waardering van de ISP
35%347
Tevreden klanten (>75% positief)
35%347
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%224
Afhandeling van opzeggingen
34%123
Beschikbaarheid van de diensten
25%134
Kwaliteit van de diensten
50%224
De (telefonische) support
25%134
De prijs/kwaliteit verhouding
50%112
Totale waardering van de ISP
25%134
Tevreden klanten (>75% positief)
25%134
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
83%521163
Afhandeling van opzeggingen
63%171027
Beschikbaarheid van de diensten
83%521163
Kwaliteit van de diensten
86%53962
De (telefonische) support
74%471764
De prijs/kwaliteit verhouding
85%48957
Totale waardering van de ISP
76%491665
Tevreden klanten (>75% positief)
76%491665

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met LeaseWeb nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van LeaseWeb (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 65 ervaringen met LeaseWeb


Zakelijk

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 02/02/2019 (82187)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://anon.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Do not even visit their website! Their support is horrible, 9 our of 10 times they do not answer your questions(seriously, they just ignore half your messages). They dont do refunds even if they sell you services that do not work properly and expect bad cancellation process, monitor your payments and cancellations!


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met colocatie van LeaseWeb

Geplaatst op 04/12/2018 (82045)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    MRP
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.misterporter.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Leaseweb beantwoorde kundig al onze vragen tijdens de verkoop.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: De positieve ervaring met de colocatie is te danken aan IronMountain, het datacenter waarin ik een colocatie heb. En heeft verder niets met Leaseweb te maken.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Vreselijk slechte support dat na Nederlandse kantooruren nog erger verslechteren. Zwaar incompetente medewerkers die niet onderling communiceren.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In het Engels om ook buitenlandse bedrijven te waarschuwen voor de wanpraktijken van Leaseweb:

    When you lease your rack-space from Leaseweb, chances are that you will be placed in the AMS01 DC, which is the IronMountain DC in Haarlem. This is a decent data-center, with all the facilities you would expect from a modern day DC.

    Be advised that Leaseweb itself is a terrible company. Leaseweb has absolutely terrible first line support representatives which are very rude, incompetent and arrogant. After dutch business hours, the level of support even worsens. Getting through layers and layers of first-line liars in order to get requests through requires lots of effort. Even for menial tasks. It seems that there is no inter-departmental communication at all in Leaseweb.

    Furthermore, leaseweb's not-functional DC access management panel is terrible. You should avoid this company at all costs if you value your time and money. Do not entrust your assets to this incompetent company.


0 100 28.57


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van LeaseWeb

Geplaatst op 09/09/2018 (81813)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    geen
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    flx-service.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Voordat ik een vps had besteld heb ik bij hen nagevraagd of wij een iso konden uploaden. Dit gezien wij bepaalde Linux servers draaien, die een costum ISO nodig hebben. Alleen dit hebben ze nooit waar gemaakt. Na een uur verspilt te hebben om nogmaals aan de helpdesk te vragen hoe we een iso konden uploaden, kon het puntje bij paaltje helemaal niet
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Wij hebben tweemaal moeten opzeggen, nadat wij al geen iso konden uploaden hebben wij de dienst geannuleerd (naar ons wezen), en een mailtje gestuurd. VPS nooit geannuleerd, kregen wij een volgende factuur
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Nouja de beloofde dienst is er helemaal niet
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij wilde de VPS van Leaseweb gebruiken om FreePBX te draaien, dit werkte op een aangepaste ISO. Waardoor men SIP telefoontjes kan plegen. Jammer genoeg bieden ze deze optie helemaal niet


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 07/09/2018 (81811)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fijne webhosting partij. Betrouwbaar en altijd professioneel contact mee gehad.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met colocatie van LeaseWeb

Geplaatst op 27/05/2017 (29231)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nu al een jaar trouwe colocatie klant. In het afgelopen jaar twee kleine storingen gehad maar die werden snel en deskundig opgelost. De status hiervan was te volgen op hun NUC.

    We hosten nu al een tijd Exchange mail, stabiel en snel is het netwerk van Leaseweb.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 01/12/2016 (28367)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij maken meer dan 2 jaar gebruik van de hostingdiensten van Leaseweb. Tot op heden hebben wij eigenlijk niets te klagen. Flink kunnen snijden op de kosten van hosting toen wij overstapte. Geen kosten verbonden aan simpele en kleine vragen, dit komt de samenwerking ten goede!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van LeaseWeb

Geplaatst op 12/07/2016 (27697)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    nietvantoepassing
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Bij LeaseWeb heb ik drie producten afgenomen voor langere tijd: SSD VPS'en, een Bare Metal dedicated server en een aantal domeinnamen (+/- 30).
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Opzeggen kan, maar wil je de EPP van je domeinnamen dan moet dat met de hand via een ticket gedaan worden. Dat duurt (veel te) lang.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: DOMEINNAMEN: Na 3 jaar (!) zeuren om een functie om nameservers _zelf_ te updaten, is dit uiteindelijk 2 jaar uitgesteld. Ik heb vandaag besloten om alles te gaan verhuizen want anno 2016 nog tickets moeten aanmaken om de nameservers te veranderen is gewoon niet normaal meer. Na zo'n 2 jaar van uitstellen door LeaseWeb werd de uiteindelijke datum dan 'echt' op begin juli gelegd. 12 juli is er nog steeds niets veranderd en is dit weer uitgesteld. Vraag ik dit telefonisch, dan zucht iedere willekeurige medewerker en als ik vraag waarom dan is het antwoord vrijwel altijd "dat dat nog steeds niet automatisch gaat..." Intern is het bij LeaseWeb een bende. DEDICATED SERVER: Niks op aan te merken. Het werkt, maar dat is het dan ook. Je betaalt alsnog redelijk veel voor wat je krijgt. SSD VPS: *Waardeloos*. In de whitepaper van hun SSD VPS'en staat dat de prijs (die dingen zijn echt ontzettend goedkoop) geen impact heeft op snelheid of betrouwbaarheid. Fout! Op een SSD VPS haal je zo'n 30 Mbps, soms net 60 Mbps met een beetje geluk. Heb je helemaal niks aan. Telefonisch is het bevestigd dat die dingen gewoon waardeloos zijn en de SSD's ook.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Duurt lang, telefonisch nauwelijks support en de livechat kan helemaal niks. Geen toegang tot de systemen, outsourced, staat helemaal los van de Nederlandse afdeling.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • LeaseWeb is betrouwbaar. Ze werken internationaal en hun producten werken (in principe).

    Wat LeaseWeb zich niet helemaal realiseert, is dat we in 2016 leven. Het integreren van iets simpels als zelf nameservers kunnen veranderen is misschien toch iets belangrijker dan een raar nieuw inlogsysteem waar alleen maar klachten over zijn ontwikkelen.

    Afdelingen spreken nauwelijks met elkaar. Elk land en afdeling staan helemaal los voor elkaar. Ik merk dat het bij LeaseWeb intern echt een bende is.

    Waardeloze provider.


0 100 12.50


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van LeaseWeb

Geplaatst op 08/05/2015 (25496)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    ja***[email protected]
  • Website

    Outtrade
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Dedicated server
    Managed server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit is het slechtste hosting bedrijf wat ik in de afgelopen tien jaar ben tegengekomen. Ik heb met diverse bedrijven samengewerkt op het gebied van hosting maar het ontbreekt bij leaseweb aan support, komen beloftes niet na etc. Ga nooit met deze mensen in zee!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 24/02/2015 (25048)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    tavelicnl.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zelf met meerder websites klant geweest van LeaseWeb. Aangezien ze altijd naar mijn tevredenheid alles oplosten heb ik ze ook aangeraden aan vrienden en kennissen. Enigste waar ik mee zat was dat ze paar keer per jaar uitval van service hadden en waardoor me website niet beschikbaar was. Laatst een verenging ook aangeraden om te kijken of ze hun website kunnen verplaatsen omdat ze daar beter af zijn. LeaseWeb per mail gevraagd of ik kon opzeggen als ik de website niet verplaats kreeg en dit was geen enkel probleem. Daarna een bestelling geplaatst en werd gebeld voor bevestiging van gegevens. Aan deze medewerker ook gevraagd of ik kon opzeggen zodat ik weer een bevestiging had en dit was weer geen enkel probleem.
    Vervolgens kreeg ik de website niet verplaatst waarna ik zelfde dag contact opnemen met LeaseWeb om te annuleer. En je raad het nooit ze geven aan je ben een verenging je kan niet opzeggen. Ze willen op geen enkele manier meewerken aan de annulering. Wat een stel oplichters.
    Ik zou ze ten strengste afraden in dit geval.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server van LeaseWeb

Geplaatst op 23/08/2014 (24025)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    bu***[email protected]
  • Website

    www.busign.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Bestellen gaat snel en gemakkelijk.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Via internet het contract opgezegd van de server omdat de server telkens offline was en de hdd's haperden. Deze hdd's hingen elke keer vast. Nooit een bevestiging gehad, verder niet meer na omgekeken, nooit meer een email van gekregen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Alleen maar problemen. Server sloeg regelmatig vast, 2 รก 3x per dag! Internet is ook al vaker weggevallen.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Gezien het bedrag wat wij betaalden in vergelijking met de problemen slaat het nergens op natuurlijk.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Medewerkers hebben geen verstand van servers en hosting. Behandelen je alsof je een leek bent en bieden GEEN luisterend oor naar jouw problemen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: We betaalden over de 200 euro per maand voor 1 server, 3x per dag problemen met de server.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na opzegging nooit meer wat gehoord van LeaseWeb.

    Nu, na 1,5 jaar staat er ineens een deurwaarder aan de deur dat er nog 3 facturen openstaan, met bijkomende kosten en rentes was het een behoorlijk achterlijk hoog bedrag.

    Ik heb te kennen gegeven opgezegd te hebben, nooit facturen meer ontvangen, en al helemaal geen herinneringen gehad.

    Als reactie krijg ik: Wij zijn niet bekend met uw opzegging, kunt u ons een ticket nummer geven van uw opzegging?

    Op het feit dat ik nooit facturen, herinneringen en aanmaningen heb gehad heb ik geen antwoord gehad.


0 100 11.11


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 65 ervaringen met LeaseWeb





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.