LeaseWeb

Ervaringen van klanten met LeaseWeb

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
62%325
Afhandeling van opzeggingen
55%224
Beschikbaarheid van de diensten
70%415
Kwaliteit van de diensten
62%325
De (telefonische) support
62%325
De prijs/kwaliteit verhouding
100%303
Totale waardering van de ISP
62%325
Tevreden klanten (>75% positief)
62%325
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%112
Afhandeling van opzeggingen
50%112
Beschikbaarheid van de diensten
50%112
Kwaliteit van de diensten
50%112
De (telefonische) support
50%112
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
50%112
Tevreden klanten (>75% positief)
50%112
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
84%511061
Afhandeling van opzeggingen
66%17926
Beschikbaarheid van de diensten
86%52961
Kwaliteit van de diensten
87%52860
De (telefonische) support
76%471562
De prijs/kwaliteit verhouding
86%48856
Totale waardering van de ISP
78%491463
Tevreden klanten (>75% positief)
78%491463

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met LeaseWeb nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van LeaseWeb (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 63 ervaringen met LeaseWeb


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van LeaseWeb

Geplaatst op 09/09/2018 (81813)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    geen
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    flx-service.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Voordat ik een vps had besteld heb ik bij hen nagevraagd of wij een iso konden uploaden. Dit gezien wij bepaalde Linux servers draaien, die een costum ISO nodig hebben. Alleen dit hebben ze nooit waar gemaakt. Na een uur verspilt te hebben om nogmaals aan de helpdesk te vragen hoe we een iso konden uploaden, kon het puntje bij paaltje helemaal niet
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Wij hebben tweemaal moeten opzeggen, nadat wij al geen iso konden uploaden hebben wij de dienst geannuleerd (naar ons wezen), en een mailtje gestuurd. VPS nooit geannuleerd, kregen wij een volgende factuur
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Nouja de beloofde dienst is er helemaal niet
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij wilde de VPS van Leaseweb gebruiken om FreePBX te draaien, dit werkte op een aangepaste ISO. Waardoor men SIP telefoontjes kan plegen. Jammer genoeg bieden ze deze optie helemaal niet


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 07/09/2018 (81811)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Isogroen
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    si***e@isogroen.com
  • Website

    https://www.isogroen.com/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fijne webhosting partij. Betrouwbaar en altijd professioneel contact mee gehad.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met colocatie van LeaseWeb

Geplaatst op 27/05/2017 (29231)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Danteck
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    da***y@danteck.nl
  • Website

    https://www.danteck.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nu al een jaar trouwe colocatie klant. In het afgelopen jaar twee kleine storingen gehad maar die werden snel en deskundig opgelost. De status hiervan was te volgen op hun NUC.

    We hosten nu al een tijd Exchange mail, stabiel en snel is het netwerk van Leaseweb.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 01/12/2016 (28367)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Copyshop de Haan
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    ve***oop@copyshopdehaan.nl
  • Website

    http://copyshopdehaan.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij maken meer dan 2 jaar gebruik van de hostingdiensten van Leaseweb. Tot op heden hebben wij eigenlijk niets te klagen. Flink kunnen snijden op de kosten van hosting toen wij overstapte. Geen kosten verbonden aan simpele en kleine vragen, dit komt de samenwerking ten goede!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van LeaseWeb

Geplaatst op 12/07/2016 (27697)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    nietvantoepassing
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Bij LeaseWeb heb ik drie producten afgenomen voor langere tijd: SSD VPS'en, een Bare Metal dedicated server en een aantal domeinnamen (+/- 30).
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Opzeggen kan, maar wil je de EPP van je domeinnamen dan moet dat met de hand via een ticket gedaan worden. Dat duurt (veel te) lang.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: DOMEINNAMEN: Na 3 jaar (!) zeuren om een functie om nameservers _zelf_ te updaten, is dit uiteindelijk 2 jaar uitgesteld. Ik heb vandaag besloten om alles te gaan verhuizen want anno 2016 nog tickets moeten aanmaken om de nameservers te veranderen is gewoon niet normaal meer. Na zo'n 2 jaar van uitstellen door LeaseWeb werd de uiteindelijke datum dan 'echt' op begin juli gelegd. 12 juli is er nog steeds niets veranderd en is dit weer uitgesteld. Vraag ik dit telefonisch, dan zucht iedere willekeurige medewerker en als ik vraag waarom dan is het antwoord vrijwel altijd "dat dat nog steeds niet automatisch gaat..." Intern is het bij LeaseWeb een bende. DEDICATED SERVER: Niks op aan te merken. Het werkt, maar dat is het dan ook. Je betaalt alsnog redelijk veel voor wat je krijgt. SSD VPS: *Waardeloos*. In de whitepaper van hun SSD VPS'en staat dat de prijs (die dingen zijn echt ontzettend goedkoop) geen impact heeft op snelheid of betrouwbaarheid. Fout! Op een SSD VPS haal je zo'n 30 Mbps, soms net 60 Mbps met een beetje geluk. Heb je helemaal niks aan. Telefonisch is het bevestigd dat die dingen gewoon waardeloos zijn en de SSD's ook.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Duurt lang, telefonisch nauwelijks support en de livechat kan helemaal niks. Geen toegang tot de systemen, outsourced, staat helemaal los van de Nederlandse afdeling.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • LeaseWeb is betrouwbaar. Ze werken internationaal en hun producten werken (in principe).

    Wat LeaseWeb zich niet helemaal realiseert, is dat we in 2016 leven. Het integreren van iets simpels als zelf nameservers kunnen veranderen is misschien toch iets belangrijker dan een raar nieuw inlogsysteem waar alleen maar klachten over zijn ontwikkelen.

    Afdelingen spreken nauwelijks met elkaar. Elk land en afdeling staan helemaal los voor elkaar. Ik merk dat het bij LeaseWeb intern echt een bende is.

    Waardeloze provider.


0 100 12.50


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van LeaseWeb

Geplaatst op 08/05/2015 (25496)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    ja***p@terras-sjop.nl
  • Website

    Outtrade
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Dedicated server
    Managed server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit is het slechtste hosting bedrijf wat ik in de afgelopen tien jaar ben tegengekomen. Ik heb met diverse bedrijven samengewerkt op het gebied van hosting maar het ontbreekt bij leaseweb aan support, komen beloftes niet na etc. Ga nooit met deze mensen in zee!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 24/02/2015 (25048)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    tavelicnl.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zelf met meerder websites klant geweest van LeaseWeb. Aangezien ze altijd naar mijn tevredenheid alles oplosten heb ik ze ook aangeraden aan vrienden en kennissen. Enigste waar ik mee zat was dat ze paar keer per jaar uitval van service hadden en waardoor me website niet beschikbaar was. Laatst een verenging ook aangeraden om te kijken of ze hun website kunnen verplaatsen omdat ze daar beter af zijn. LeaseWeb per mail gevraagd of ik kon opzeggen als ik de website niet verplaats kreeg en dit was geen enkel probleem. Daarna een bestelling geplaatst en werd gebeld voor bevestiging van gegevens. Aan deze medewerker ook gevraagd of ik kon opzeggen zodat ik weer een bevestiging had en dit was weer geen enkel probleem.
    Vervolgens kreeg ik de website niet verplaatst waarna ik zelfde dag contact opnemen met LeaseWeb om te annuleer. En je raad het nooit ze geven aan je ben een verenging je kan niet opzeggen. Ze willen op geen enkele manier meewerken aan de annulering. Wat een stel oplichters.
    Ik zou ze ten strengste afraden in dit geval.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server van LeaseWeb

Geplaatst op 23/08/2014 (24025)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    bu***n@live.nl
  • Website

    www.busign.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Bestellen gaat snel en gemakkelijk.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Via internet het contract opgezegd van de server omdat de server telkens offline was en de hdd's haperden. Deze hdd's hingen elke keer vast. Nooit een bevestiging gehad, verder niet meer na omgekeken, nooit meer een email van gekregen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Alleen maar problemen. Server sloeg regelmatig vast, 2 รก 3x per dag! Internet is ook al vaker weggevallen.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Gezien het bedrag wat wij betaalden in vergelijking met de problemen slaat het nergens op natuurlijk.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Medewerkers hebben geen verstand van servers en hosting. Behandelen je alsof je een leek bent en bieden GEEN luisterend oor naar jouw problemen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: We betaalden over de 200 euro per maand voor 1 server, 3x per dag problemen met de server.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na opzegging nooit meer wat gehoord van LeaseWeb.

    Nu, na 1,5 jaar staat er ineens een deurwaarder aan de deur dat er nog 3 facturen openstaan, met bijkomende kosten en rentes was het een behoorlijk achterlijk hoog bedrag.

    Ik heb te kennen gegeven opgezegd te hebben, nooit facturen meer ontvangen, en al helemaal geen herinneringen gehad.

    Als reactie krijg ik: Wij zijn niet bekend met uw opzegging, kunt u ons een ticket nummer geven van uw opzegging?

    Op het feit dat ik nooit facturen, herinneringen en aanmaningen heb gehad heb ik geen antwoord gehad.


0 100 11.11


Zakelijk

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 05/08/2014 (23927)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    020 service beheer
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.020sb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Telefonische afspraken worden niet erkend en afgedaan als niet door een van beide partijen te bewijzen
    Foutieve ten naam stelling van een originele server bij afname vervangende server.
    Herhaaldelijk foutief afsluiten van een voor een jaar vooruitbetaalde server.
    En een klanten service die je argumenten neerbuigend naast zich neerlegt en totaal geen begrip toont voor de situatie.
    Dit resulteert in het opzeggen van de service, wegens ontevredenheid en het gevoel niet serieus genomen te worden.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van LeaseWeb

Geplaatst op 28/03/2014 (23174)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Overal tevreden, heb een gode ervaring en blijf bij deze provider afnemen.

    <a href="http://www.appsmakenwij.nl">Apps Maken</a>


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 63 ervaringen met LeaseWeb





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.