Liteserver.nl

Liteserver.nl



Ervaringen van klanten met Liteserver.nl

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%24024
Afhandeling van opzeggingen
100%606
Beschikbaarheid van de diensten
100%25025
Kwaliteit van de diensten
100%25025
De (telefonische) support
96%23124
De prijs/kwaliteit verhouding
100%25025
Totale waardering van de ISP
100%25025
Tevreden klanten (>75% positief)
100%25025

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Liteserver.nl nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Liteserver.nl (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 25 ervaringen met Liteserver.nl


ZZP

Ervaring met webhosting van Liteserver.nl

Geplaatst op 05/03/2016 (26936)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.getright.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Liteserver denkt standaard mee en gaat met het advies dat ze geven verder dan van een hosting partij verwacht kan worden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met colocatie van Liteserver.nl

Geplaatst op 29/01/2016 (26698)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    geenwebsitewascolocatie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg fijne partij om samen mee te werken, directe communicatie en no-nonsense mentaliteit. Kwaliteit van de colocatie dienst was A+.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Liteserver.nl

Geplaatst op 29/09/2011 (15965)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.gamersway.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Site ziet er in sommige browsers misschien een beetje uit als een work in progress, maar de producten en service zijn top!

    Bestellen gaat via 1:1 contact via mail, telefoon of msn. Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en persoonlijk. Tot nu toe altijd binnen 24 uur reactie.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam en dedicated server van Liteserver.nl

Geplaatst op 17/03/2011 (14724)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    WebinCreations
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.webincreations.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Dedicated server

Beoordeling van domeinnaam en dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De server is goed bereikbaar en bij een probleem met de server werd ik zeer snel geholpen. Ook het ter beschikking stellen van een tijdelijke noodoplossingen gaat zeer snel.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De kwaliteit van de diensten die LiteServer aanbied daar kunnen vele andere bedrijven wat van leren!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Snelle goede ondersteuning alles word duidelijk uitgelegd.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: De kwaliteit/prijs verhouding is gewoon perfect. Je betaald helemaal niet teveel en krijgt zeker waarvoor je betaald.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben net zoals vele begonnen bij een shared hosting genaamd 1-eurohost.com hier had ik voor een jaar een klein pakketje en al snel had ik behoefte aan meer ruimte en schakelde ik over op een server van leaseweb. Deze servers waren erg goedkoop maar de support was niet wat hij moest zijn. Na een tijd had ik behoefte aan een upgrade en nam ik een andere server met meer ram geheugen en dergelijke want upgrades waren niet mogelijk bij leasweb of erg duur.

    Maar na een tijdje begonnen de problemen met facturatie en dergelijke ook de support stak me erg tegen. Ik ging dus opzoek naar een andere provider die me kwaliteit kon leveren en persoonlijk contact i.p.v. slechts een nummer te zijn. Na een lange zoektocht kwam ik via webhostingtalk.nl uit bij LiteServer mooie pakketten en het was makkelijk om een aangepaste server te huren.

    Sindsdien voor mij geen andere ISP. Bij LiteServer zit je zeker goed!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting en dedicated server van Liteserver.nl

Geplaatst op 02/12/2010 (13882)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    diverse websites
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting
    Dedicated server

Beoordeling van webhosting en dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Bestellingen worden snel uitgevoerd, en bij de oplevering van een dedicated server werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling van de server.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Voordat ik een dedicated server huurde had ik hier een webhostingpakket lopen. Een mailtje was voldoende om het pakket op te zeggen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Buiten aangekondigd onderhoud om is voor zover ik weet slechts eenmaal de server slecht bereikbaar geweest door een inkomende DDOS aanval. Tijdens deze aanval werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status. Daar kunnen veel providers nog wat van leren!
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Buiten onderhoud en een DDOS aanval om is de server nooit onbereikbaar geweest. Ik durf dan ook wel te beweren dat de kwaliteit van de geleverde diensten erg hoog is, zelfs hoger dan duurdere providers die ik hiervoor heb gehad.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Mailtjes worden inhoudelijk snel beantwoord, en een enkele keer heb ik gebruik gemaakt van de MSN support. Werkt erg prettig, en is soms even net wat makkelijker.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Ik denk niet dat veel providers de kwaliteit/prijs verhouding van liteserver benaderen. Kwaliteit van de diensten en ondersteuning is zeer hoog, tegen een zeer scherpe prijs.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik kan niet anders dan tevreden zijn over deze provider. Zeer tevreden zelfs.
    De kwaliteit van de diensten is zeer goed, ondersteuning is zeer goed, en daarnaast een lage prijs. Wat wil je nu nog meer?
    Top!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met dedicated server van Liteserver.nl

Geplaatst op 30/11/2010 (13870)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    MijnFileHost.nl
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.mijnfilehost.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Duidelijke communicatie en snelle setup.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: 100% uptime, uitstekend dus.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Goede hardware en de beste service.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: uitmuntend... kunnen anderen nog wat van leren.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: een zachte prijs voor de beste kwaliteit
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na lang zoeken ben ik in zee gegaan met liteserver.
    En dat.... had ik veel eerder moeten doen.
    Liteserver geeft de beste service en kwaliteit van haar diensten.
    Ik heb verschillende servers bij meerdere providers, maar ik ga alles verhuizen naar lite server.
    De support is gewoon ongekend en zelf snacht's en in het weekend staat liteserver voor je klaar.
    Ook bij problemen die niet direct met liteserver te maken hebben, heeft liteserver mij geholpen en dat getuigt van een goede service en betrokkenheid bij de klant.
    Liteserver begrijpt de positie van de klant en denkt met de klant mee.
    Meedenken was 1 van de dingen die ik zocht in een provider voor mijn dedicated servers, maar daar houd het niet op, liteserver is ook meegaand! geweldige provider!
    Voor mij is liteserver de ideale provider, snelle service, groei mogelijkheid, goede hardware, goed netwerk, en de beste support.

    Gerard,
    MijnFileHost.nl


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Liteserver.nl

Geplaatst op 04/10/2010 (13490)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super support!
    Als er iets niet soepel draait op de server wordt er gelijk naar gekeken en opgelost!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Liteserver.nl

Geplaatst op 28/08/2010 (13234)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    vt16.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Support al een aantal keer nodig gehad omdat mijn vps crashte
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na het hebben gehad van een normale server was ik op zoek naar iets kleiners in de vorm van een VPS. Via een andere site kwam ik terecht bij Liteserver, na wat mail communicatie over vragen die ik had heb ik een VPS genomen.

    Na een aantal problemen die ik inmiddels met mijn vps heb gehad ( mijn eigen schuld ) ben ik altijd uitstekend geholpen! De eigenaar is vaak aanwezig op msn en altijd bereid te helpen! Uitstekende support, zelfs midden in de nacht!

    Zoals iemand anders hier al zei:

    De perfecte hoster schijnt niet te bestaan, maar we hebben 'm toch gevonden.
    Geweldige support, sublieme kwaliteit en een goed klantencontact. En dat voor een (naar verhouding) vreselijk lage prijs.
    Dikke aanrader dus.

    daar ben ik het 100% mee eens!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Liteserver.nl

Geplaatst op 20/08/2010 (13187)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Twinsit
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@twinsit.be
  • Website

    http://www.twinsit.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Bestellingen worden erg vlot en duidelijk verwerkt
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: In tegenstelling tot eerdere hosters nog geen grote problemen gehad met een downtime. Bij problemen wordt er ook steeds een duidelijke uitleg gegeven. Uptime is zeer zeer goed!
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Geen limieten die je voor de bestelling niet weet, alles is mogelijk,
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Zeer snelle reactie op mail. Ook de MSN ondersteuning is top!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Zeer tevreden. Elke uitgegeven euro is het waard
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na enkele hosts in het buiteland geprobeerd te hebben (omwille van de prijs) was ik op zoek naar een Hoster in BelgiĆ« of Nederland. Mijn oog viel op Liteserver. Na bijna 2 jaar kan ik maar 1 conclusie trekken: ik was beter veel eerder overgeschakeld. Een erg goeie support (vooral snel), zeer behulpzaam, meedenkend naar een oplossing. Zeer scherpe prijzen. Kortom, ik ben erg tevreden van Liteserver!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Liteserver.nl

Geplaatst op 17/06/2010 (12864)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mvkmedia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer positief over Liteserver.
    Eigenaar is altijd aanspreekbaar via MSN hierdoor is directe
    communicatie en hulp mbt alle diensten snel en vakkundig aanwezig.

    Liteserver is een echte aanrader!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 25 ervaringen met Liteserver.nl





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.