M3 Internet Services



Ervaringen van klanten met M3 Internet Services

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%000
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%000
Tevreden klanten (>75% positief)
0%000
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%336
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
67%426
Kwaliteit van de diensten
84%516
De (telefonische) support
84%516
De prijs/kwaliteit verhouding
84%516
Totale waardering van de ISP
84%516
Tevreden klanten (>75% positief)
84%516

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met M3 Internet Services nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van M3 Internet Services (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 6 van de totaal 6 ervaringen met M3 Internet Services

ZZP

Ervaring met webhosting van M3 Internet Services

Geplaatst op 17/10/2007 (6998)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    dwst***jks@gmail.com
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Goed

0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van M3 Internet Services

Geplaatst op 25/06/2007 (6166)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Slecht
Beschikbaarheid van de diensten
Matig
Kwaliteit van de diensten
Slecht
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Matig
Totale waardering
Matig
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb al eerder ervaringen over topservers gegeven, maar omdat de service de laatste tijd heel erg veranderd is in negatieve zin, moet ik mijn ervaring toch nog eens delen.

    Ik ben echt niet meer tevreden over topservers.

    Ik ben al meer dan een jaar klant.

    In het begin ging alles redelijk goed, de snelheid van de server was niet overdreven goed, maar werkbaar.

    Sinds februari 2007 gaat het helemaal verkeerd.

    Op drukke avonden is de snelheid vaak onwerkbaar of gaat de server helemaal plat.

    Ook de support werkt in een neerwaartse spiraal.
    Je krijgt ofwel helemaal geen antwoord of je kan er lang opwachten.

    Ik vrees dat ik voor een andere hosting zal kiezen als dit niet snel verbetert.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van M3 Internet Services

Geplaatst op 22/01/2007 (5023)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.phone-tone.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Slecht
Beschikbaarheid van de diensten
Matig
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb al een paar weken gelden een paar domeinnamen besteld, maar nu nog niks ontvangen. Ik heb meerdere keren een email gestuurd om te vragen waarom het zo lang duurde en waar het bleef, maar niks meer gehoord.
    Voor de rest altijd online!


0 100 75.00


Consument

Ervaring met webhosting van M3 Internet Services

Geplaatst op 07/01/2007 (4896)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    deja***ter@jave.be
  • Website

    http://www.jave.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Matig
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prijs/kwaliteit verhouden is heel goed!

    Ik ben over het algemeen zeer tevreden over topservers.

    Ik heb hier al eerder een bericht gepost, maar toen was ik net verhuisd van een andere host.

    Ondertussen heb ik 5 paketten bij topservers en een 6e is in behandeling.

    Server uptime = over het algemeen goed.
    Sinds september (eerste registratie) heb ik een uptime van 99.407 %
    Als er downtime optreedt komt die meestal \'s nachts dus heb ik er ook niet echt last van.
    En storingen worden snel verholpen.
    Heel handig is daarbij het gratis waarschuwen per sms via hun site, zodat storing direct kunnen aangepakt worden.

    Support: Over het algemeen kan ik niet klagen van de support.
    Er is goede telefonische support, waar je deskundug wordt geholpen.
    De mailende support werkt ook heel deskundig, maar daar moet je afhankelijk van het moment wel lang wachten op een antwoord.
    Ik heb toch enkele keren een week op antwoord moeten wachten.

    Wel een serieus minpuntje bij topservers is wel de lange wachttijd voor je domeinnaam geregistreerd is.
    Voor de vijf domeinnamen die ik daar al heb, heb ik altijd zelf moeten aandringen via de support, die ze dan weliswaar registreren na je mail.

    Ik heb nu nog een zesde domein besteld en daar wacht ik nu al bijna een maand op.
    Ik zal deze keer bewust niet aandringen omdat ik eens wil uittesten hoe lang ze er effectief over zullen doen.
    Betaling is dezelfde dag na ontvangst van de factuur betaald.

    Algemene conclusie: Een aanrader voor wie budgethosting zoekt!


0 100 87.50


Consument

Ervaring met webhosting van M3 Internet Services

Geplaatst op 22/12/2006 (4830)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Laat ik beginnen bij de uitstekende registratie, volautomatisch (voorloopt zeer goed). Als je telefonische ondersteuning nodig hebt, bel je tegen lokaal tarief. Binnen 20 sec heb je iemand aan de lijn. De prijs/kwaliteits verhouding is zeer goed.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van M3 Internet Services

Geplaatst op 05/11/2006 (4658)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    jeug***ker@jeugdwerker.be
  • Website

    http://www.jeugdwerker.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hallo,

    Ik ben net enkele dagen klant bij Topservers.

    Omwille van problemen bij mijn vorige webhost moest ik noodgedwongen verhuizen.

    Omdat ik veel goeds had gehoord over Topservers, koos ik voor hen en daar heb ik nog geen moment spijt om.

    De support is echt top!
    Mailtjes worden nog dezelfde dag beantwoord en de telefonische support is van een hoog niveau.

    Omwille van problemen bij de verhuis moest ik contact opnemen met de support en ik werd daar in een mum van tijd geholpen.

    De prijs is ook zeer laag en er zijn heel veel mogelijkheden.

    De servers draaien goed en lekker stabiel.

    Voorlopig nog geen downtime gehad, maar daar kan ik nu nog geen waarheidsgetrouw beeld van geven, daar ik nog maar net klant ben, maar ik laat het zeker nog weten.
    Ik moet wel zeggen dat ik veel vertrouwen heb in topservers!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 6 van de totaal 6 ervaringen met M3 Internet Services


  • M3 Internet Services

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    02-07-2006
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    -
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    0 uit 100
  • Aantal ervaringen

    6
  • Deel uw ervaring met M3 Internet Services
  • Website van M3 Internet Services



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.