Mijndomein.nl

Mijndomein.nl



Ervaringen van klanten met Mijndomein.nl

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%51455
Afhandeling van opzeggingen
83%18624
Beschikbaarheid van de diensten
95%49655
Kwaliteit van de diensten
95%51657
De (telefonische) support
89%48856
De prijs/kwaliteit verhouding
94%46652
Totale waardering van de ISP
93%52759
Tevreden klanten (>75% positief)
93%52759
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%909
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
100%909
Kwaliteit van de diensten
100%909
De (telefonische) support
89%819
De prijs/kwaliteit verhouding
100%909
Totale waardering van de ISP
100%909
Tevreden klanten (>75% positief)
100%909
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
87%18328211
Afhandeling van opzeggingen
71%522274
Beschikbaarheid van de diensten
80%17444218
Kwaliteit van de diensten
82%17741218
De (telefonische) support
73%16260222
De prijs/kwaliteit verhouding
81%16339202
Totale waardering van de ISP
76%17957236
Tevreden klanten (>75% positief)
76%17858236

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Mijndomein.nl nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Mijndomein.nl (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 236 ervaringen met Mijndomein.nl


Consument

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 14/11/2016 (28249)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    williamross.nl
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    su***ort@williamross.nl
  • Website

    www.williamross.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Er is een duidelijk stappen plan in het aanschaffen van een website. Het nadeel is wel dat je 4 e-mails krijgt
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Veel positieve punten over mijndomijn.
    -fijne helpdesk layout
    -helpt zelf met oplossingen voor je website die eigenlijk aan je eigen liggen (en geven meteen tips, hoe je andere dingen kan verbeteren)
    -eigenlijk wordt er altijd snel gereageerd
    -steeds door de zelfde persoon worden geholpen


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 23/10/2016 (28120)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Makkelijk op te zetten, vlotte helpdesk, vriendelijke mensen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 25/07/2016 (27747)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ruud***out@quicknet.nl
  • Website

    www.ruudlieshout.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Ze zouden een telefonische helpdesk moeten maken. Al zou dat 50 cent per minuut moeten kosten, om de site kosten laag te houden, dan nog zou het een verbetering zijn.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima hosting provider. Ze bieden het meest voor de laagste kosten. Bij andere providers betaal je vaak meer en krijg je daarvoor minder.


0 100 88.89


Consument

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 27/04/2016 (27223)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Particulier
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ro***b@bcams.info
  • Website

    www.bcams.info
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Een kind kan de was doen met een domein en hosting aanvraag. Binnen een paar uur ben je vindbaar op het web.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ik ben nog geen down-time tegengekomen. Makkelijk toegang tot je domeinen
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik had er in het algemeen moeite mee als een helpdesk niet telefonisch bereikbaar is totdat ik per web formulier een probleem melde en dit binnen 25 minuten verholpen was. Mijn ervaring bij andere providers is dat je dit vaak al aan wachttijd kwijt bent en telefoonkosten hebt. En dan nog afwachten wanneer het probleem ook daadwerkelijk opgelost is.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Ik heb meerdere persoonlijke websites bij mijndomein en weinig tot geen problemen. Stabiele hosting. Simpele bediening van je instellingen. Makkelijk en snel upgraden of downgraden van je pakket. In mijn ogen makkelijker dan de isp's die mijn werkgever gebruik die voor alle simpele handelingen de hoofdprijs rekenen.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een makkelijk toegankelijke provider die niet moeilijk doet.
    Je krijgt wat je vraagt en hebt geen verborgen kosten achteraf die je uiteindelijk duurder doen uitkomen zoals ik ervaren heb bij sommige andere "voordelige" providers.
    In mijn ervaring een snelle en adequate helpdesk.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 06/04/2016 (27115)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ma***c@dmmgm.nl
  • Website

    www.dmmgm.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 08/02/2016 (26746)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    QUA-Vadis
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.qua-vadis.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In mijn leveringenpakket is een groot onderdeel Kwaliteit,. Indien men over een kwalitatief goede ISP will beschikken moet men echt bij MijnDomein zijn. Ik heb heel veel bedrijven beoordeeld (beroepsmatig als kwaliteitsauditor) en ik denk dat dit bedrijf, deze Internet Service Provider, toch ergens heel dicht aan de top Staat.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Mijndomein.nl

Geplaatst op 01/02/2016 (26710)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bieuwe.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ondertussen alweer 10 jaar gebruiker van mijndomein en ik moet zeggen nog altijd met veel plezier. Af en toe heb ik wat problemen/vragen en die zijn bij mij altijd vlot en vriendelijk behandeld en opgelost via de e-mail.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 16/01/2016 (26625)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Check it media
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@checkitmedia.nl
  • Website

    https://www.checkitmedia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd goede support en snel. Ze proberen je snel te helpen via de email zelfs in het weekend.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 12/01/2016 (26593)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op een zondag heb ik besloten mijn webpagina een andere naam te geven.
    Zelfs op zondag heeft Mijndomein me geholpen, via email en hebben we samen mijn webpagina omgezet ! www.animals-rip.nl
    ECHT TOP !! zeker op een zondag !!!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 07/12/2015 (26441)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.velthuijsen.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Om een of andere rare reden waren mijn .com domeinen niet geregistreerd op mijn huidige email adres maar op een adres van +/- 10 jaar geleden. Deze was niet meer actief. Hierdoor konden de verhuizingen niet plaatsvinden omdat de ICANN vereist dat het administratieve contact een bevestiging geeft die per mail verstuurt wordt.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: De support afdeling is niet meedenkend en heeft eigenhanding een volledige opzegging van alle diensen en verhuizing van al mijn domein veroorzaakt. Aangeven dat iets niet werkt wordt niet geloofd en resulteert in beschuldigingen van de support medewerkers dat je niet doet wat zij zeggen en dat het de schuld van de klant is.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb jarenlang gebruikt gemaakt van de diensten van mijndomein maar na een aantal contacten met de support afdeling heb ik alle diensten die ik afnam verhuisd naar een andere isp.
    Het niet willen helpen van klanten en alleen maar beschuldigingen afvuren dat je niet luistert en niet heb gedaan wat ze aangeven is te gek voor woorden.


0 100 37.50


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 236 ervaringen met Mijndomein.nl



  • Mijndomein.nl

  • Categorie: Big Hosting
  • Laatste update

    14-11-2016
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    20
  • Aantal klanten

    160000
  • Aantal servers

    500
  • Aantal domeinen

    600000
  • Beoordeling

    89 uit 100
  • Aantal ervaringen

    236
  • Deel uw ervaring met Mijndomein.nl
  • Website van Mijndomein.nl



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.