Mijndomein.nl

Mijndomein.nl



Ervaringen van klanten met Mijndomein.nl

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
96%41142
Afhandeling van opzeggingen
96%12113
Beschikbaarheid van de diensten
91%39241
Kwaliteit van de diensten
92%41243
De (telefonische) support
88%37441
De prijs/kwaliteit verhouding
100%36036
Totale waardering van de ISP
90%40343
Tevreden klanten (>75% positief)
90%40343
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
92%11112
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
85%11213
Kwaliteit van de diensten
85%11213
De (telefonische) support
85%11213
De prijs/kwaliteit verhouding
100%11011
Totale waardering van de ISP
85%11213
Tevreden klanten (>75% positief)
85%11213
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
87%19429223
Afhandeling van opzeggingen
72%542276
Beschikbaarheid van de diensten
81%18546231
Kwaliteit van de diensten
82%18843231
De (telefonische) support
74%17362235
De prijs/kwaliteit verhouding
82%17439213
Totale waardering van de ISP
77%19059249
Tevreden klanten (>75% positief)
76%18960249

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Mijndomein.nl nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Mijndomein.nl (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 249 ervaringen met Mijndomein.nl


ZZP

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 30/03/2017 (29021)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Cromtown Design
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.CromtownDesign.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Snelle & Goede services, kunnen heel wat bedrijven wat van opsteken.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle & Goede services, kunnen heel wat bedrijven wat van opsteken.
    Over het algemeen geef ik het een 9, dit doordat hij wel wat prijziger is ten opzichte van andere (meestal onbekende) site's waar je een domein kan kopen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van Mijndomein.nl

Geplaatst op 20/03/2017 (28956)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met domeinnaam van Mijndomein.nl

Geplaatst op 22/02/2017 (28824)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://boelplezier.nl/wordpress
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij de overgang van WordPress.com naar WordPress.org liep ik even helemaal "vast".
    Dankzij de geweldige medewerking, meedenken, vasthoudendheid en vooral klantvriendelijkheid is het gelukt om het voor een simpele gebruiker werkend te krijgen.

    Alle lof voor MIJNDOMEIN


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 14/11/2016 (28249)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    williamross.nl
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    su***ort@williamross.nl
  • Website

    www.williamross.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Er is een duidelijk stappen plan in het aanschaffen van een website. Het nadeel is wel dat je 4 e-mails krijgt
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Veel positieve punten over mijndomijn.
    -fijne helpdesk layout
    -helpt zelf met oplossingen voor je website die eigenlijk aan je eigen liggen (en geven meteen tips, hoe je andere dingen kan verbeteren)
    -eigenlijk wordt er altijd snel gereageerd
    -steeds door de zelfde persoon worden geholpen


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 23/10/2016 (28120)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Makkelijk op te zetten, vlotte helpdesk, vriendelijke mensen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 25/07/2016 (27747)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ruud***out@quicknet.nl
  • Website

    www.ruudlieshout.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Ze zouden een telefonische helpdesk moeten maken. Al zou dat 50 cent per minuut moeten kosten, om de site kosten laag te houden, dan nog zou het een verbetering zijn.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima hosting provider. Ze bieden het meest voor de laagste kosten. Bij andere providers betaal je vaak meer en krijg je daarvoor minder.


0 100 88.89


Consument

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 27/04/2016 (27223)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Particulier
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ro***b@bcams.info
  • Website

    www.bcams.info
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Een kind kan de was doen met een domein en hosting aanvraag. Binnen een paar uur ben je vindbaar op het web.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ik ben nog geen down-time tegengekomen. Makkelijk toegang tot je domeinen
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik had er in het algemeen moeite mee als een helpdesk niet telefonisch bereikbaar is totdat ik per web formulier een probleem melde en dit binnen 25 minuten verholpen was. Mijn ervaring bij andere providers is dat je dit vaak al aan wachttijd kwijt bent en telefoonkosten hebt. En dan nog afwachten wanneer het probleem ook daadwerkelijk opgelost is.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Ik heb meerdere persoonlijke websites bij mijndomein en weinig tot geen problemen. Stabiele hosting. Simpele bediening van je instellingen. Makkelijk en snel upgraden of downgraden van je pakket. In mijn ogen makkelijker dan de isp's die mijn werkgever gebruik die voor alle simpele handelingen de hoofdprijs rekenen.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een makkelijk toegankelijke provider die niet moeilijk doet.
    Je krijgt wat je vraagt en hebt geen verborgen kosten achteraf die je uiteindelijk duurder doen uitkomen zoals ik ervaren heb bij sommige andere "voordelige" providers.
    In mijn ervaring een snelle en adequate helpdesk.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 06/04/2016 (27115)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ma***c@dmmgm.nl
  • Website

    www.dmmgm.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Mijndomein.nl

Geplaatst op 08/02/2016 (26746)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    QUA-Vadis
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.qua-vadis.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In mijn leveringenpakket is een groot onderdeel Kwaliteit,. Indien men over een kwalitatief goede ISP will beschikken moet men echt bij MijnDomein zijn. Ik heb heel veel bedrijven beoordeeld (beroepsmatig als kwaliteitsauditor) en ik denk dat dit bedrijf, deze Internet Service Provider, toch ergens heel dicht aan de top Staat.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Mijndomein.nl

Geplaatst op 01/02/2016 (26710)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bieuwe.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ondertussen alweer 10 jaar gebruiker van mijndomein en ik moet zeggen nog altijd met veel plezier. Af en toe heb ik wat problemen/vragen en die zijn bij mij altijd vlot en vriendelijk behandeld en opgelost via de e-mail.


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 249 ervaringen met Mijndomein.nl



  • Mijndomein.nl

  • Categorie: Big Hosting
  • Laatste update

    21-12-2017
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    20
  • Aantal klanten

    160000
  • Aantal servers

    500
  • Aantal domeinen

    600000
  • Beoordeling

    91 uit 100
  • Aantal ervaringen

    249
  • Deel uw ervaring met Mijndomein.nl
  • Website van Mijndomein.nl



> > > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.