Mijnwebsitehosting

Mijnwebsitehosting



Ervaringen van klanten met Mijnwebsitehosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
72%415
Afhandeling van opzeggingen
70%314
Beschikbaarheid van de diensten
56%426
Kwaliteit van de diensten
56%426
De (telefonische) support
56%426
De prijs/kwaliteit verhouding
78%516
Totale waardering van de ISP
56%426
Tevreden klanten (>75% positief)
56%426
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
67%213
Afhandeling van opzeggingen
67%213
Beschikbaarheid van de diensten
50%224
Kwaliteit van de diensten
50%224
De (telefonische) support
50%224
De prijs/kwaliteit verhouding
75%314
Totale waardering van de ISP
50%224
Tevreden klanten (>75% positief)
50%224
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%85186
Afhandeling van opzeggingen
97%26127
Beschikbaarheid van de diensten
98%83285
Kwaliteit van de diensten
98%83285
De (telefonische) support
98%79281
De prijs/kwaliteit verhouding
99%86187
Totale waardering van de ISP
98%85287
Tevreden klanten (>75% positief)
98%85287

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Mijnwebsitehosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Mijnwebsitehosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 87 ervaringen met Mijnwebsitehosting


ZZP

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 18/05/2017 (29200)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bioargansoils
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@bioarganoils.com
  • Website

    www.bioarganoils.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Als je het netjes via het klanten paneel regelt gebeurd het volledig automatisch.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ik heb minimale downtime gehad bij deze partij
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Erg tevreden over de ondersteuning altijd binnen 1 uur.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: De combinatie van de software/servers die deze partij gebruikt is dit egt niet duur.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima ISP, ben al een aantal jaar een klant van deze partij, altijd snel reactie ook in de avond uurtjes.
    Zeer weinig downtime, snelheid is prima in het zakelijk pakket wat ik heb gekozen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 17/05/2017 (29195)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Eye Online B.V.
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    d.ve***aar@eyeonline.nl
  • Website

    https://eyeonline.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • 2 Jaar geleden hadden wij veel problemen met webhosting, als online marketing bureau hebben wij veel verschillende webhosters geprobeerd waar onze klanten terecht konden. Nadat we bij Mijn Websitehosting waren beland werd alles ontzorgd. Vanaf dat moment geen hoofdpijn meer gehad van aanvallen, offline liggen of hacks. Waar bij een andere hoster elke week een klant werd gehacked is er bij deze webhoster in al meer dan 2 jaar geen enkele klant gehacked geweest. Daarnaast is de webhosting ook nog is super snel en wanneer er iets moet worden aangepast of wanneer er iets fout gaat wordt dit altijd netjes snel geregeld. Wij blijven onze klanten naar Mijn Websitehosting toesturen en er is er nog nooit 1 weg gegaan.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 02/04/2017 (29030)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mijnwebsitehosting.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Sinds een aantal maanden zijn er bij Mijnwebsitehosting meerdere server bugs, waardoor het regelmatig gebeurd dat je website uit de lucht is. Oplossingsgericht richting klant is er niet. De servers worden ervaren als onstabiel en traag.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Mijnwebsitehosting is moeilijk te bereiken. Per mail is het contact summier, vaag en onduidelijk. Een mail met informatie over storingen is nooit geweest, laat staan een excuses mailtje.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al met al een prima bedrijf voor de hele simpele zaken. Als er iets gedaan wordt aan de storingen en klantencontact, is het een top bedrijf.

    Voor nu ben ik opzoek naar iets anders, want de storingen en het summiere contact is buitengewoon vervelend.


0 100 14.29


Consument

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 30/01/2017 (28662)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Schi***tin@gmail.com
  • Website

    zutphenees.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Extra kosten in rekening gebracht.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb vanalles geprobeerd maar niks werkte dus uiteindelijk is mijn site niet online gekomen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Er wordt niet gereageerd op emails naar de helpdesk, en bellen kost zelfs geld.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden

0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 26/03/2015 (25232)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    sftw.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Enkele jaren geleden nam ik bij Astrahost een basis site hosting pakket. Enkele weken geleden besliste ik dat ik meer wilde dan alleen een website met FTP en stapte ik over naar hun goedkoopste VPS oplossing. De overstap was een beetje ruw, maar al bij al kan ik voor de zeer lage prijs niet klagen. Ik ben al meermaals met hun helpdesk in contact gekomen (meestal door mijn eigen prutsen) en telkens weer ik zeer snel en vriendelijk geholpen. Ik sta op het punt om nog meer servers te huren en voor mij is er maar is mijnwebsitehosting door hun uitstekende service en prijs de enige partij die voor mij in de running is!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 30/01/2015 (24905)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Qua hosting/domein aanvragen erg vlug en prima geregeld. Binnen een uur was ik online.

    Wat mij vandaag echter heel positief verraste is het volgende:

    Ik bleek een template te gebruiken die besmet was met een Botnet. Hier kwam ik achter toen ik ze opbelde dat mijn website en FTP niet meer te benaderen waren.

    Zij beaamde dit doordat ik door deze template erg veel spam verstuurde en hun hierdoor ook problemen ondervonden. Het bleek ook dat zij me hier al netjes over hadden gebeld.

    Ik vind dit een prima initiatief van ze, zo blijft het internet schoon en veroorzaak je ook geen problemen.

    Ik bood zelf aan om mijn webruimte dan maar helemaal leeg te gooien om in ieder geval direct van dat probleem af te zijn. Binnen een kwartier geregeld en nieuwe inloggegevens in mijn mailbox ontvangen.

    Ik heb nu wel extra werk maar ik zie dit ook als een les (wees voorzichtig met wat je upload naar je webruimte, ook al komt dit van een bekende af die er ook geen erg in had).


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 04/07/2014 (23777)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    in***o@geboortegadgets.nl
  • Website

    www.geboortegadgets.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al 5 jaar klant bij deze hosting.
    Nooit geen problemen en bij vragen altijd netjes te woord gestaan.
    Server updates worden altijd tijdig aangekondigd en 's nachts uitgevoerd.
    Voor mij geen enkele reden om over te stappen naar een ander.
    Prijs kwaliteit verhouding is ook prima in orde.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 15/12/2013 (22563)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.4concepts.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na een slechte ervaring met een andere ISP (trage servers) verder gaan zoeken en uiteindelijk uitgekomen bij MijnWebsiteHosting. Volgens mij (nog) geen hele grote partij maar maakt de verwachtingen meer dan waar. Server is stabiel en reageert snel. Het admin gedeelte maakt gebruik van Parallels Panel ( Plesk ) en is allemaal goed op orde. Na een update miste ik wat functionaliteiten (aanmaken aliassen) en na een mail om 10 uur 's avonds was het binnen een halfuur opgelost.

    De belangrijkste reden voor het kiezen voor deze ISP is dat je binnen 1 abonnement meerdere domeinen kan hosten. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten zeker als je veel placeholder domeinen hebt.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 10/12/2013 (22540)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Subha
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://subha.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben een klant van webhosting vanaf Juli-Augustus 2013. Het was een snelle service met e-mail, de website en de domeinnaam werd geregeld. Na enkele dagen had ik problemen met het opzetten van bedrijfs e-mail. Mijnwebsitehosting hielp meteen door het overnemen van mijn pc via TeamViewer en het opzetten van mijn email in Outlook. Hun service is uitstekend. Een echte aanrader. Daarom heb ik op mijn website zelf hun naam gezet: “Powered by: mijnwebsitehosting.nl” (onderaan de pagina van mijn website).


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 10/12/2013 (22536)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    UNIEKKIND
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    fr***k@switch.xs4all.nl
  • Website

    uniekkind.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima, geen poespas, duidelijke communicatie, goed prijs, snelheid hosting kan wat sneller


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 87 ervaringen met Mijnwebsitehosting



  • Mijnwebsitehosting

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    18-05-2017
  • Opgericht

    01-08-2009
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    2
  • Aantal klanten

    15230
  • Aantal servers

    6
  • Aantal domeinen

    23080
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    88 uit 100
  • Aantal ervaringen

    87
  • Deel uw ervaring met Mijnwebsitehosting
  • Website van Mijnwebsitehosting



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.