Mijnwebsitehosting

Mijnwebsitehosting



Ervaringen van klanten met Mijnwebsitehosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
67%213
Afhandeling van opzeggingen
67%213
Beschikbaarheid van de diensten
50%224
Kwaliteit van de diensten
50%224
De (telefonische) support
50%224
De prijs/kwaliteit verhouding
75%314
Totale waardering van de ISP
50%224
Tevreden klanten (>75% positief)
50%224
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%85186
Afhandeling van opzeggingen
97%26127
Beschikbaarheid van de diensten
98%83285
Kwaliteit van de diensten
98%83285
De (telefonische) support
98%79281
De prijs/kwaliteit verhouding
99%86187
Totale waardering van de ISP
98%85287
Tevreden klanten (>75% positief)
98%85287

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Mijnwebsitehosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Mijnwebsitehosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 87 ervaringen met Mijnwebsitehosting


Non-profit

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 05/12/2013 (22495)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Vereniging van oud employés der KPM
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    robe***sma@tele2.nl
  • Website

    www.kpm1888.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Alex Duim was zeer behulpzaam en snel in het oplossen van een e-mail probleem. (Zwarte Pieten)Petje af en dit zal ongetwijfeld bij de Sint in het boek komen!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een zeer betrouwbare provider. Uitstekend benaderbaar bij storingen. Zelfs buiten "gewone" werktijden is de hulp perfect.
    Mijnwebsitehosting biedt ruime mogelijkheden tegen een zeer goede prijs. Een vereniging als de onze kan zich niets beters voorstellen.
    Na het ingaan van het abonnement was de site vrijwel direct in de lucht. Alles was zeer intuitief in te stellen. Zoeken is er niet bij.
    Bij ons zeggen ze dan: "Tik an de pette!"

    Robert


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 04/12/2013 (22490)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    House of Web
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@houseofweb.nl
  • Website

    http://www.houseofweb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ik werd na een half uur teruggebeld met meer informatie over een probleem wat ik aangaf.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Diverse website's laten wij hosten bij MWH. Complimenten naar de support en afhandeling, en wat je krijgt voor je geld.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 30/11/2013 (22473)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Via mail en telefoon zeer snel bereikbaar!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een dikke Duim voor dit ISP bedrijf!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 29/11/2013 (22472)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    www.elflamenco.nl
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    elfl***.be@gmail.com
  • Website

    www.elflamenco.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zie in augustus 2011: http://www.elflamenco.nl/08-Dueno/Voortgang.html


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 29/11/2013 (22469)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ya***002@upcmail.nl
  • Website

    www.softrunner.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zit nu meer dan een jaar bij mijnwebsitehosting en dit bevalt me prima.
    Dit omdat de service heel erg snel en goed is. Als ik bezig ben met een van de sites en er gaat iets mis, dan staan ze, 'de hulptroepen', helemaal klaar om me snel weer verder te helpen.
    Zo ook laatst met het verhuizen naar een andere server ging het helemaal top. Ik werd op tijd door Alex op bepaalde technische server weetjes gewezen, dit voorkwam frustratie. Ze weten echt waar ze het over hebben. Hij belde zelfs om bepaalde punten te benadrukken, zodat ik daar rekening mee kon houden.

    Ik kan mijnwebsitehosting aanraden als je veilig en safe je site(s) op wil bouwen en mocht je hulp nodig hebben is deze er altijd snel en dan bedoel ik echt snel. Volgens mij slapen deze medewerkers met hun oor op de servers ;)

    Dus een aanrader voor iedereen die betaalbaar en daar ook goede service voor wil hebben..

    Mvg,
    Ray


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 29/11/2013 (22470)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al een paar jaar maak ik gebruik van de diensten Mijnwebsitehosting. Vooral de service is goed, Emails worden snel en uitgebreidt beantwoordt {24/7}. Dus geen kortaf emails en als je er niet uitkomt wordt je zelfs gebeld! Voor een digibeet als ik is dit super!! Dus al met al vindt ik het prima hier qua prijs en hosting en zal ik hier ook voorlopig blijven. Mijnwebsitehosting is voor nu SUPERwebsitehosting :-)


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 29/11/2013 (22468)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.twitterfollowerskopen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Goed systeem, goede prijzen, ontbreekt niets aan!
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Hier laat menig hoster het af weten.. Mijn Website Hosting handelt dergelijke verzoeken netjes af, sterker nog, voor aflopen van een periode krijg je automatisch een mail met de vraag of je wilt verlengen.. In tegenstelling tot de meeste andere hosters waar het een langdurige papierhandel is.. Als ondernemer heb je wel wat anders te doen. Helemaal top dus!
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ik heb in 2 jaar tijd nog nooit een storing ervaring!
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: In tegenstelling tot de meeste hosters gewoon per mail en telefoon bereikbaar! Geen irritante ticketsystemen en super snel van vroeg in de ochtend tot laat in de avond en soms zelfs in de nacht! Gaat ruim boven de verwachtingen uit qua service, snelheid en ook absoluut qua niveau!
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Voor deze bedragen verwacht je geen service, in tegenstelling is dit verreweg de beste service die ik tot nu toe heb mogen ervaren. Absoluut met stip op 1 de beste hoster waar ik mee heb mogen samenwerken
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na vele nare ervaringen met grote en kleine hosters waaronder niet flexibel zijn, onkundig personeel, response tijden om te huilen etc. kwam ik bij Mijn Website Hosting terecht..

    Er gaat een wereld voor je open!
    Je verwacht voor deze prijzen eigenlijk 0 service maar het tegendeel is bewezen.

    Vanaf de eerste dag wordt je fatsoenlijk te woord gestaan, wat je vraagt wordt geregeld, ze zijn kundig, extreem snel, altijd bereikbaar, geen irritante ticketsystemen en helpen zelfs graag bij inhoudelijke vragen.

    Voor mij is er geen betere, als je hoster de spin in het web is voor je inkomsten wil je een betrouwbare partij, voor mij is dit precies wat ik al die tijd hebt gemist.

    Ik zou Mijn Website Hosting ten alle tijden aanbevelen op alle fronten.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 17/04/2013 (20512)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hannekepanneke.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben nog niet lang klant hier, maar in de 3 maanden dat ik mijn website hier heb lopen heb ik nog geen enkel probleem ervaren. Een goedkope webhoster met een betrouwbare server tot dusver.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 12/04/2013 (20476)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Contact via mail wordt altijd binnen de 4 uur beantwoord naar mijn ervaring. Zelfs tot na middernacht krijg ik reactie.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na een aantal gratis hosts te hebben geprobeerd, is er toch niets zoals je eigen hosting provider.
    Ik heb nog geen downtime (op)gemerkt, snelle klantenservice, en als er een manier is om te bereiken wat je vraagt zonder de veiligheid of policies te schenden, dan wordt daar ook in tegemoet gekomen.

    Zeker de moeite waard!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Mijnwebsitehosting

Geplaatst op 31/03/2013 (20351)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.enterprisecity.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Erg goede en snelle service. Mail wordt heel snel beantwoord.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede hosting, goede service en niet duur voor alles wat je krijgt!


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 87 ervaringen met Mijnwebsitehosting



  • Mijnwebsitehosting

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    18-05-2017
  • Opgericht

    01-08-2009
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    2
  • Aantal klanten

    15230
  • Aantal servers

    6
  • Aantal domeinen

    23080
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    90 uit 100
  • Aantal ervaringen

    87
  • Deel uw ervaring met Mijnwebsitehosting
  • Website van Mijnwebsitehosting



> > > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.