myH2Oservers

myH2Oservers



Ervaringen van klanten met myH2Oservers

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%11011
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%11011
Kwaliteit van de diensten
100%11011
De (telefonische) support
90%9110
De prijs/kwaliteit verhouding
100%11011
Totale waardering van de ISP
100%11011
Tevreden klanten (>75% positief)
100%11011

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met myH2Oservers nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van myH2Oservers (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 11 ervaringen met myH2Oservers


Zakelijk

Ervaring met webhosting van myH2Oservers

Geplaatst op 27/05/2016 (27434)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De diensten zijn boven verwachting en de geboden service is zeer goed en snel.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: De ondersteuning per mail is ronduit super! Op mail wordt extreem snel gereageerd en eventuele vragen en problemen worden direct opgelost. Echt klasse!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Onze ervaringen met myH2Oservers zijn buitengewoon positief. De geboden diensten zijn zeer goed en de geboden service en ondersteuning is boven verwachting. Echt absoluut klasse!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van myH2Oservers

Geplaatst op 26/01/2015 (24881)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.pretzl.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb enkel positieve ervaringen met MyH2Oservers. Ik heb zelf weinig kennis van ICT zaken, maar wanneer ik een vraag had werd deze zeer snel en vriendelijk beantwoord. Ook al had ik niet het duurste pakket, toch kreeg ik hele goede service. Ik heb niet meegemaakt dat de servers er ooit uit lagen, dus altijd was mijn website en mail beschikbaar. Ik raad dit bedrijf zeker aan anderen aan.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van myH2Oservers

Geplaatst op 03/06/2010 (12797)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    GraphicAir
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.graphicair.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting reselling
    Dedicated server
    Managed server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Hoge uptime, geen problemen met downtime ondervonden. Een ander belangrijk punt is dat serveronderhoud 's nachts wordt uitgevoerd door myH2Oservers.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Snelle support, vaak binnen 30 minuten reactie op e-mail. Nog geen telefonisch contact gehad.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Zeer schappelijke prijzen t.o.v. de kwaliteit die myH2Oservers aanbied.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Inmiddels bijna vier jaar klant van myH2Oservers en zijn zeker niet van hier te vertrekken de komende jaren.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van myH2Oservers

Geplaatst op 20/04/2010 (12547)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    SMvJ Stichting Muziek voor Jongeren
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    in***o@smvj.nl
  • Website

    www.smvj.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: De afhandeling was gewoon PERFECT en razendsnel
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Bij myH2Oservers ga ik zeker NIET opzeggen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ook hier geldt een ZEER TEVREDEN en kan ik met de geboden diensten goed uit de voeten.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ook hierover ben ik ZEER TEVREDEN en ik kan me niet herinneren dat er down-time is geweest. myH2Oservers, ga zo door.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: ZEER TEVREDEN de ondersteuning en reactietijd staan op een ONGEKEND HOOG niveau.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik kan niet anders zeggen dat myH2Oservers een geweldig ISP is waar kwaliteit van zowel de diensten als de ondersteuning met HOOFDLETTERS worden geschreven.
    Ik kan dan ook niet anders dan iedereen myH2Oservers als ISP van harte aanbevelen.

    Met vriendelijke groet,
    Jean-Paul Kramer
    www.smvj.nl


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van myH2Oservers

Geplaatst op 05/07/2009 (10975)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Erg tevreden, de website was zeer snel online en zelfs wat later betalen maakte niet uit.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Top, ze bieden alles wat ik maar nodig kan hebben en het werkt allemaal perfect.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Dit is waarschijnlijk nog wel het beste van alles, want de ondersteuning is echt subliem. Je krijgt vaak zelfs al binnen een kwartier een goed antwoord, en als je ergens niet uitkomt zijn zij meer dan bereid het voor je op te lossen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een erg goede en betrouwbare host, indien je een host zoekt met eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en een goede service raad ik je deze zeker aan. Ik heb er nog nooit problemen mee gehad en de service verbaast mij elke keer weer, ik denk niet dat je een betere host kunt vinden.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van myH2Oservers

Geplaatst op 15/12/2007 (7547)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    xdesigns
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    mike***k90@hotmail.com
  • Website

    http://www.xdesigns.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting
    Webhosting Groothandel

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Matig
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een jaar geleden alweer voor 2 jaar lang webhosting gehad bij dit bedrijf. Het begon met een simpel pakket met 100 MB webruimte maar ik eindigde er met een reseller pakket van 3 GB. De uptime was geweldig goed. Heel weinig downtime en de prijsvergelijking vind ik ook goed. Zeker zijn geld waard.

    Ik ben toenertijd bij Myh2o weggegaan omdat mijn vriend een eigen webhosting bedrijf begon. Maar nu zit ik er toch weer overna te denken om terug te keren wegens de goede kwaliteit en verzorging van Myh2o.

    in twee woorden: Geweldig Bedrijf!


0 100 87.50


Consument

Ervaring met webhosting van myH2Oservers

Geplaatst op 23/09/2007 (6812)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    WelkePoker
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.welkepoker.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Perfecte hosting. Afgelopen half jaar de downtime bijgehouden, en dat was 0.00% oftewel een uptime van 100%. Complimenten over deze provider en ik zal in de toekomst ook zeker mijn webhosting diensten bij deze provider blijven afnemen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van myH2Oservers

Geplaatst op 25/06/2007 (6127)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mystery-land.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting
    Dedicated Servers
    Co-locatie

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Perfecte host voor een mooie / perfecte prijs!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van myH2Oservers

Geplaatst op 19/06/2007 (6132)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Voorsie Productions
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    bej_***ers@hotmail.com
  • Website

    www.voorsie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Aardig & Jong Team, staan altijd voor je klaar in geval van problemen met de website\'s.

    Top!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van myH2Oservers

Geplaatst op 19/06/2007 (6131)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.voorsie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben hardstikke blij met dit bedrijf, ik heb hier meerdere domeinnamen met webhosting besteld. De domeinnamen werden realtime geregistreerd, en het webhosting pakket kon ik meteen gebruiken. Handige, snelle en veilige betaling via Ideal is mogelijk. Kortom, een aanrader!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 11 ervaringen met myH2Oservers





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.