Networking4all

Ervaringen van klanten met Networking4all

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%505
Afhandeling van opzeggingen
0%033
Beschikbaarheid van de diensten
64%426
Kwaliteit van de diensten
78%415
De (telefonische) support
59%437
De prijs/kwaliteit verhouding
70%426
Totale waardering van de ISP
44%448
Tevreden klanten (>75% positief)
44%448
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%000
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%011
Tevreden klanten (>75% positief)
0%011
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%606
Afhandeling van opzeggingen
0%033
Beschikbaarheid van de diensten
72%527
Kwaliteit van de diensten
84%516
De (telefonische) support
63%538
De prijs/kwaliteit verhouding
72%527
Totale waardering van de ISP
56%549
Tevreden klanten (>75% positief)
56%549

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Networking4all nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Networking4all (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 9 van de totaal 9 ervaringen met Networking4all

Consument

Ervaring met domeinnaam van Networking4all

Geplaatst op 29/07/2016 (27772)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hugo.yt
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Stilzwijgende verlenging, erg klantonvriendelijke afhandeling.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg ontevreden met Networking4all. Google voor een goede ISP even op TransIP.


0 100 0.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Networking4all

Geplaatst op 15/09/2015 (26098)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    da***an1@yahoo.com
  • Website

    www.devruchtenbuurt.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geweldige telefonische service en klantvriendelijkheid. Waar andere ISP's slechts per e-mail te bereiken zijn, is persoonlijk contact hier mogelijk. De behulpzaamheid is zeer groot.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Networking4all

Geplaatst op 04/09/2015 (26044)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    TeamConcept
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ri***n@teamconcept.biz
  • Website

    teamconcept.biz
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Door de wanprestatie van Networking4All heb ik schade geleden. Hiervoor heb ik een onderbouwde claim ingediend. Deze is volledig afgewezen. Dit bedrijf heeft geen enkele coulance getoond en bleef haar verantwoordelijkheden afwijzen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik had een webhosting-overeenkomst met back-up faciliteit. Toen op zekere dag mijn website niet meer online was en ik hieraan appelleerde bleek Networking4All niet over een back-up te beschikken om hun fout te herstellen.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Omdat Networking4All verzuimd had te zorgen voor de contractueel overeengekomen back-up kon zij haar fout niet herstellen. Hierop verzocht men mij deze back-up zelf aan te leveren. Mijn website was gebouwd in Drupal en direct op de server van Networking4All "doorontwikkeld". Daarom beschikte ik niet over een back-up van de finale gepubliceerde versie. In mijn ogen niet noodzakelijk; immers hiervoor zou Networking4All zorgen. De verantwoordelijkheid voor hun falen werd mij nu aangerekend. Ik meldde dat ik stand-alone uitsluitend over een sterk verouderde (lees: onbruikbare) versie van de website beschikte. Hierop was de reactie van Networking4All: "u heeft dus wel een back-up die wij kunnen terugplaatsen." Men bood mij dus een non-oplossing aan. Mijn response dat deze versie gedateerd dus niet bruikbaar was werd niet serieus genomen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een aantal jaren was ik zeer tevreden over Networking4All. Dit bedrijf webhostte voor mij destijds 2 websites.
    Toen Networking4All mijn website vernielde en dit niet adequaat kon herstellen stelde zij mij impliciet verantwoordelijk voor het falen van deze dienstverlener.
    Ik draag mijn eigen verantwoordelijkheid tegenover mijn klanten tot elke prijs.
    Networking4All doet dit niet. Een onoverbrugbaar cultuurverschil leidt dan tot het verbreken van de relatie.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Networking4all

Geplaatst op 16/07/2015 (25811)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Filta Groningen
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    filtagroningen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Snel geregeld, domeinnaam en bijbehorende hostingpakket werkte binnen een uur.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Kwaliteit is zeer goed, betrouwbaar en dat is waar het om draait. Recente toevoeging van SpamExperts is een hele fijne service.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: De ondersteuning is echt goed. Ouderwetse persoonlijke service. En wat in mijn situatie heel fijn is, overdag binnen hun openingstijden heb ik zelden tijd om contact op te nemen. Buiten openingstijden hebben ze een storingsdienst. Ook dan wordt ik direct en zeer goed geholpen, ook als mijn vraag eigenlijk niet dringend is.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fijn bedrijf, maken waar wat ze beloven. Verstand van zaken. En altijd bereikbaar, hoe vaak heb je tegenwoordig niet dat persoonlijk contact niet meer kan? Ze verbeteren hun diensten en service steeds verder, dus hier een super tevreden klant.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Networking4all

Geplaatst op 16/07/2015 (25810)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    kuyl.space
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Bestellen, enkele minuten later online.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Hosting is tot nu toe 100% uptime.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Het werkt dus ja... kwaliteit is goed.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Kundige mensen aan de lijn, zowel op het vlak van sales als ondersteuning.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op het gebied van Security heeft dit bedrijf zich al bewezen. Ik moet zeggen dat ze op het gebied van Domeinen en Hosting grote stappen maken. Hoorde van een kennis dat ze state of the art hardware hebben staan, alles dubbel uitgevoerd. Ik blijf voorlopig nog klant :-)


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam en e-mail hosting van Networking4all

Geplaatst op 06/07/2015 (25749)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    fa***n@vankuijk.eu
  • Website

    vankuijk.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    E-mail hosting

Beoordeling van domeinnaam en e-mail hosting

Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Als je net als de schoolvakantie is begonnen zonder enige aankondiging de accounts voor email ontoegankelijk maakt Dan kan je jezelf geen service provider noemen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Ze vertellen de helft en daar redt je het niet mee
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Networking 4 all heeft ontzettend onbenullige acties. Die elke keer weer megaproblemen geven terwijl als ze er ook een beetje over na zouden denken er veel voorkomen zou kunnen worden.

    Kies aub een ander ik ben al 5 jaar klant met een email pakket en ze hebben nog niks geleerd.
    En de kans is klein dat ze dat zullen doen


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Networking4all

Geplaatst op 01/07/2014 (23759)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Weinig aan toe te voegen. Niet de goedkoopste, maar wel een erg fijne partij om mee te werken. Denken altijd mee en zijn eigenlijk altijd wel te bereiken.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Networking4all

Geplaatst op 07/11/2013 (22314)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    led4u.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Op het moment dat ik een domeinnaam bij hun bestelde verliep alles soepel, en kon ik het redelijk snel in gebruik nemen.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb de domeinnaam een jaar lang niet gebruikt en kreeg vervolgens een factuur om nogmaals een jaar te betalen. Hierop heb ik een mail terug gestuurd met de mededeling dat ik het wil opzeggen. Als antwoord kreeg ik dat dit niet meer mogelijk is en ik het nog een jaar moet betalen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wat eerst een leuk bedrijf leek qua prijzen en service stelt mij nu enorm teleur. Ze verlengen dingen zonder je hiervoor in te lichten met een jaar en sturen je daarna een factuur. Op dat moment zeggen zij dat je er aan vast zit en dat je zal moeten betalen.


0 100 14.29


Consument

Ervaring met losse domeinnaam en ssl certificaten van Networking4all

Geplaatst op 25/03/2007 (5631)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    SSL Certificaten

Beoordeling van losse domeinnaam en ssl certificaten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is bijna eng om enkel goed en uitmuntend neer te zetten. Verwerking van alle faxen en brieven gaat trouwens automatisch, waardoor je ook \'s nachts je domeinnaam toegewezen krijgt. Het duurt namelijk meestal max 4uur tussen aanvraag en toewijzing met inloggegevens. Ik heb maar twee kleinigheden meegemaakt bij de domeinhosting:

    De eerste was dat het overzetten sneller ging dan aangegeven, waardoor ik mijn dns nog niet goed had ingeregeld. Dit was op een zaterdagavond, maar ik heb gewoon het nummer kunnen bellen en iemand van de storingsdienst kunnen spreken, keurig dus.

    En recent is in het control panel gewijzigd dat je niet zelf een punt achter je domeinnaam hoeft te zetten, terwijl ik dit wel gewend was. Deze fout was nog niet opgevangen en daardoor is mijn hele zone er een tijd uit geweest en door de caching van dns had ik het pas laat door, maar eigenlijk maakt de ondersteuning het helemaal goed.

    Al met al een heel goed gevoel over deze ISP, met name vanwege de ondersteuning.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 9 van de totaal 9 ervaringen met Networking4all




> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.