Nitroserve



Ervaringen van klanten met Nitroserve

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%17017
Afhandeling van opzeggingen
67%426
Beschikbaarheid van de diensten
94%15116
Kwaliteit van de diensten
89%15217
De (telefonische) support
95%17118
De prijs/kwaliteit verhouding
100%17017
Totale waardering van de ISP
89%16218
Tevreden klanten (>75% positief)
89%16218

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Nitroserve nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Nitroserve (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 18 ervaringen met Nitroserve


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Nitroserve

Geplaatst op 04/01/2016 (26558)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Hermes Advisory
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    vanp***jen@hermes-advisory.com
  • Website

    www.hermes-advisory.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd hele snelle reactie op problemen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de service die zij bieden. Ben al meer dan 8 jaar klant en in deze periode nooit een vervelende ervaring gehad!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Nitroserve

Geplaatst op 17/01/2014 (22741)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Spike-source.nl
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://spike-source.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Top hosting
    alles is makerlijk en easy

    tegen steling van vele hostings ik heb gebrobeert

    mysql ook heel makerlijk en zo

    echt heel goed voro digibates

    haha


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Nitroserve

Geplaatst op 06/10/2012 (18909)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    pbhclan.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Kon niet opzeggen volgens hun en moest doorbetalen tot einde "contract" wat nooit ondertekend is of wat dan ook. Tevens is het anno 2012 mogelijk om het per direct op te zeggen ongeacht de voorwaarden en nu is mijn IP dus verbannen voor hun website, best triest.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Leek oke voor een ASP host maar de website was altijd zeer traag, zelfs als ik MojoPortal of een andere CMS er helemaal leeg opzette.
    Na ooit 1x van node te worden verplaatst leek het het prima maar na een tijdje was ik terug bij af.
    Toen ik wou opzeggen moest ik een formulier ondertekenen en opsturen maar dit leek mij een beetje onzinnig aangezien ik nooit een contract heb getekend etc, dus na contact was diegene aan de telefoon het met mij eens en werd mijn "abonnement" opgezegd maar ik moest wel doorbetalen tot het einde van het contract terwijl ik nooit een contract ben aangegaan.

    Onderhand niks meer vernomen en is mijn IP verbannen op hun website met deze melding:
    U bent geblokkeerd i.v.m. het plaatsen van incorrecte bestellingen.


    Zeer triest, zeker niet aan te raden als je ooit van plan bent om over te stappen of van een trage site houd.


0 100 12.50


ZZP

Ervaring met webhosting van Nitroserve

Geplaatst op 24/02/2012 (17333)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben uitermate tevreden over de service, snelheid en goede dienstverlening. Vanaf de eerste dag zijn wij met meerdere accounts al klant en altijd worden vragen binnen 4 uur beantwoord. Netjes, duidelijk en overzichtelijk. Erg tevreden dus.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Nitroserve

Geplaatst op 27/01/2012 (17090)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Wijnand Beke Websolutions
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@wijnandbeke.nl
  • Website

    www.wijnandbeke.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: De prijs kwaliteit verhouding is uitermate goed. Voor deze prijs kun je op niet veel plekken zo'n pakket combinatie krijgen met een uitstekende helpdesk en klantenportaal mogelijkheden. Ik kan het iedereen aanraden.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Deze hostingapartij heeft de klant nog steeds vooraan staan. een mail wordt altijd binnen het uur behandeld. Meestal zelfs met een oplossing. Bereidwillig om mee te denken met de klant.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Deze hostingapartij heeft de klant nog steeds vooraan staan. een mail wordt altijd binnen het uur behandeld. Meestal zelfs met een oplossing. Bereidwillig om mee te denken met de klant. De prijs kwaliteit verhouding is uitermate goed. Voor deze prijs kun je op niet veel plekken zo'n pakket combinatie krijgen met een uitstekende helpdesk en klantenportaal mogelijkheden. Ik kan het iedereen aanraden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Nitroserve

Geplaatst op 19/01/2012 (17004)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Auger BV
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.auger.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben op dit moment geen klant meer bij Nitroserve, maar dit komt vooral door het gebrek aan informatie op hun website. Ik was op zoek naar een eigen virtual private server en wist niet dat nitroserve dit ook kon leveren. Had ik dit geweten, dan was ik waarschijnlijk wel klant gebleven. Ze leveren altijd zeer snelle en correcte service, zelfs tijdens het proces van afscheid.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Nitroserve

Geplaatst op 18/01/2012 (16997)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    zelf-een-website-maken.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer flexibele webhosting provider waarbij we opvallend goed worden geholpen met enkele specifieke wensen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Nitroserve

Geplaatst op 09/01/2012 (16901)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Que Sera
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@queseradevie.nl
  • Website

    www.queseradevie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer tevreden over Nitroserve. Zeer goede begeleiding, telefonisch snel te bereiken en je krijgt direct goed advies over de gestelde vragen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Nitroserve

Geplaatst op 15/11/2011 (16418)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Ik was tevreden over de hosting an sich. Echter de uptime liet nog wel eens te wensen over. Let wel dat dit enige tijd geleden is geweest. Dus of die problemen nog steeds spelen weet ik niet.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Was tevreden, alleen wilde ik meer dan zij konden bieden en liep het soms niet lekker met backups (voor mij van zeer groot belang). Daarom overgestapt op een andere en duurdere host.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Wat betreft e-mailwisseling zeer tevreden.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Voor de prijs mag je eigenlijk niet teveel verwachten. Dus als de site er eens een keertje uitligt, dan moet je dat maar op de koop toenemen. Let wel dat dit enige tijd geleden is geweest. Dus of die problemen nog steeds spelen weet ik niet.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima provider voor de prijs. Heb je een site waar het belangrijk is dat alle gegevens actueel zijn en daarbij veel informatie door gebruikers wordt opgeslagen, dan is een duurdere host aan te raden. Heb je een "simpele" site met weinig interactie, dan is Nitroserve zeker een aanrader!


0 100 88.89


ZZP

Ervaring met webhosting van Nitroserve

Geplaatst op 07/11/2011 (16376)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@huishealing.nl
  • Website

    Huishealing.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb net een chat sessie gedaan met Nitroserve. Ik kon geen email versturen vanuit een script. De medewerker gaf zeer snel een suggestie die het probleem meteen oploste. Netjes hoor!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 18 ervaringen met Nitroserve



  • Nitroserve

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    04-01-2016
  • Opgericht

    05-10-2004
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    2
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    95 uit 100
  • Aantal ervaringen

    18
  • Deel uw ervaring met Nitroserve
  • Website van Nitroserve



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.