OVH.NL

OVH.NL



Ervaringen van klanten met OVH.NL

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
71%8311
Afhandeling van opzeggingen
63%224
Beschikbaarheid van de diensten
75%8311
Kwaliteit van de diensten
87%9211
De (telefonische) support
18%369
De prijs/kwaliteit verhouding
90%819
Totale waardering van de ISP
47%6612
Tevreden klanten (>75% positief)
47%6612
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
75%314
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
75%314
Kwaliteit van de diensten
100%303
De (telefonische) support
0%022
De prijs/kwaliteit verhouding
100%303
Totale waardering van de ISP
50%224
Tevreden klanten (>75% positief)
50%224
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
74%14519
Afhandeling van opzeggingen
29%257
Beschikbaarheid van de diensten
69%13619
Kwaliteit van de diensten
78%14418
De (telefonische) support
45%81018
De prijs/kwaliteit verhouding
82%13316
Totale waardering van de ISP
53%111021
Tevreden klanten (>75% positief)
53%111021

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met OVH.NL nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van OVH.NL (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 21 ervaringen met OVH.NL


Zakelijk

Ervaring met dedicated server van OVH.NL

Geplaatst op 16/02/2017 (28789)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    re***e@worldledlight.nl
  • Website

    nvt.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De kwaliteit en prijs van een dienst zijn voor ons 50% van het pakket en service het restant.
    De sales managers zijn geweldige mensen.

    Klant support hebben ze echter nog nooit van gehoord Bij OVH/SYS te belachelijk voor woorde.
    Nog nooit in mijn hele leven zulk slecht klant support / contact ervaren en nu waren de keren hiervoor bij OVH/sys het klant support/contact ook al niet geweldig!!


0 100 33.33


Consument

Ervaring met domeinnaam van OVH.NL

Geplaatst op 28/11/2016 (28319)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    jverbeek.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Toen mijn domein niet aan mij huidige site kon koppelen hebben ze me goed geholpen om dit werkend te krijgen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van OVH.NL

Geplaatst op 08/08/2016 (27811)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    bjor***pen@msn.com
  • Website

    verdela.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: De diensten van OVH blijven zeer goed werken, het probleem is de start waar er wel regelmatig problemen tevoorschijn komen waar je de support voor nodig hebt omdat dit niet oplosbaar is door jezelf.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: De ondersteuning van OVH is verschrikkelijk. De antwoorden op tickets komen altijd zeer laat en lijken geschreven te zijn door een robot die enkel naar de sleutelwoorden kijkt en daar een standaardantwoord uit opvist om naar u door te sturen. Na 4 dagen is mijn simpel probleem nog steeds niet opgelost omdat ze me foute instructies blijven geven die niet werken en niet de volledige vraag beantwoorden. Daarvoor heb ik 20 minuten naar een buitenlandse nummer moeten bellen, waarvan 10 minuten wachten, om eindelijk het antwoord te krijgen dat ik de andere account moest gebruiken, hoe dit 10 minuten heeft geduurd voordat de medewerker dit doorhad blijft me nog een raadsel. Daarna ook eens naar de 24/7 support gebeld, deze zijn VOLLEDIG nutteloos. Ze doen NIETS behalve u zeggen dat je een support ticket moet maken. Als ik naar een 24/7 lijn bel dan is het dringend en verwacht ik meer service dan "maak een ticket" en dan hangen ze onbeleefd op. Deze webhosting is niet het enige product dat ik bij OVH heb, ik heb ook een HOST-64 gehad voor meer dan een jaar en nu een GAME-32 dedicated server. De support was daar ook enorm traag en ze lezen de volledige vraag niet of weigeren om volledig te antwoorden.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De ondersteuning van OVH is verschrikkelijk. De antwoorden op tickets komen altijd zeer laat en lijken geschreven te zijn door een robot die enkel naar de sleutelwoorden kijkt en daar een standaardantwoord uit opvist om naar u door te sturen. Na 4 dagen is mijn simpel probleem nog steeds niet opgelost omdat ze me foute instructies blijven geven die niet werken en niet de volledige vraag beantwoorden.

    Daarvoor heb ik 20 minuten naar een buitenlandse nummer moeten bellen, waarvan 10 minuten wachten, om eindelijk het antwoord te krijgen dat ik de andere account moest gebruiken, hoe dit 10 minuten heeft geduurd voordat de medewerker dit doorhad blijft me nog een raadsel. Daarna ook eens naar de 24/7 support gebeld, deze zijn VOLLEDIG nutteloos. Ze doen NIETS behalve u zeggen dat je een support ticket moet maken. Als ik naar een 24/7 lijn bel dan is het dringend en verwacht ik meer service dan "maak een ticket" en dan hangen ze onbeleefd op.

    Deze webhosting is niet het enige product dat ik bij OVH heb, ik heb ook een HOST-64 gehad voor meer dan een jaar en nu een GAME-32 dedicated server. De support was daar ook enorm traag en ze lezen de volledige vraag niet of weigeren om volledig te antwoorden.

    Hoewel OVH een goede diensten levert is, is de support zo slecht dat ik het niet kan aanbevelen.


0 100 55.56


Consument

Ervaring met meerdere diensten van OVH.NL

Geplaatst op 29/02/2016 (26894)

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Geen reacties op mijn emails waardoor ik nu Windows Server heb moeten installeren in plaats van Linux
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Stabiele servers, goede uptime.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Geen reactie op emails & contactformulier.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fijne hosting, stabiele en snelle servers, de ddos beveiliging is ook erg handig.
    Jammer genoeg lijkt de klantenservice mij gewoon totaal te negeren, enige wat ik van hun aan krijg dat zijn automatische mailtjes als ik iets belangrijks wijzig in de control panel. Op mijn tickets / vragen wordt totaal niet gereageerd.


0 100 75.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van OVH.NL

Geplaatst op 10/09/2015 (26074)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Discount Direct
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    ag***w@xs4all.nl
  • Website

    discountdirect.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ik werd naar OVH verwezen. Later bleek dat je behoorlijk wat kennis van serverbeheer moet hebben om in de VPS omgeving te kunnen werken. Die kennis heb ik niet. Binnen een termijn van 14 dagen heb ik mijn VPS weer opgezegd. Maar naar mijn betaling kan ik fluiten. OVH betaalt niet terug en voert daar vage argumenten voor aan.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik werd naar OVH verwezen. Later bleek dat je behoorlijk wat kennis van serverbeheer moet hebben om in de VPS omgeving te kunnen werken. Die kennis heb ik niet. Binnen een termijn van 14 dagen heb ik mijn VPS weer opgezegd. Maar naar mijn betaling kan ik fluiten. OVH betaalt niet terug en voert daar vage argumenten voor aan.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van OVH.NL

Geplaatst op 13/08/2015 (25949)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    MD-Design
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    matt***ers@telenet.Be
  • Website

    partyspotter.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hun Administratie is een rommeltje geworden ik was zeer lang redelijk tevreden van de kwaliteit van de VPS af en toe wel wat downtime elke maand maar vaak snachts waardoor het me niet stoort. ( onderhoud waarschijnlijk )

    3 maanden geleden besloot ik om van een maandelijkse betaling over te gaan naar een 3 maandelijkse betaling. Betaling met overschrijving zoals ik altijd gedaan heb. 3dagen voordien gezien ik altijd een snelle betaling verwerking heb gehad 24-48h. ik wacht af op men betalings bevestiging. Deze komt niet dus ik besluit de support te contacteren helaas liep toen server af net in weekend met blijkbaar een feestdag ( in Frankrijk ) op vrijdag waardoor ik pas maandag namiddag antwoord kreeg dat betaling is verwerkt toen stond mijn server al een 14 tal uur offline. ok kan gebeuren volgende keer zal ik wat sneller betalen Helaas 3 maanden verder 6 dagen voor aflopen van men diensten ik verleng en betaal weer geen bevesteging wederom support gecontacteerd geen antwoord midde in de week bijna 2 dagen om dan pas betalingsverwerking te krijgen wat dus neer komt op 8 dagen voor verwerking en 35 uur downtime tot gevolg

    dit krijg je dan als antwoord

    Indien u ervoor kiest om met bankoverschrijving te betalen, zeker in of net voor het weekend, dan loopt u het risico op vertraging van de verwerking van uw betaling. We adviseren om minimaal 3-5 dagen voor het verlopen van een dienst om deze te verlengen en bij ons te melden op het moment, dat de betaling gemaakt is.

    Het was geen weekend , 6 dagen op voorhand , En Melden dat je betaald hebt ???? sinds wanneer moet dat nu nog nooit moeten doen moet nu plots wel

    Met andere woorden u heeft pech en u moet maar met paypal of creditkaart betalen geen excuses niks uw eigen fout vinden ze

    Zeer frustrerend en toch eens het vermelden waard dat hun administratie blijkbaar in de soep draait


0 100 28.57


Consument

Ervaring met webhosting van OVH.NL

Geplaatst op 14/02/2015 (25000)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.stroobant.me
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een performance hosting pakket voor ontwikkeling van magento sites. Dit pakket is super voor zijn prijs. Goede responstijden en veel functionaliteiten, optimalisatie mogelijkheden. Een aanrader!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met dedicated server en virtual private server van OVH.NL

Geplaatst op 11/02/2015 (24984)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    N.v.t.
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    mart***aas@armourcraft.nl
  • Website

    http://www.armourcraft.nl

Beoordeling van dedicated server en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Valt regelmatig weg voor enkele uren
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Duurt ontiegelijk lang voordat je antwoord krijgt. Duurde een week of 2 bij mij en kreeg toen ook nog eens een flut antwoord. Daarna nooit meer van ze gehoord.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Valt vaak weg, slechtste support die ik heb gezien, lichten mij ineens op.

    Van mijn pakket waar ik nog eens MEER voor heb betaalt dan het eigenlijk staat aangegeven op de site ZONDER EXTRA'S hadden ze lekker vrolijk de helft van het RAM geheugen en opslag af gehaald ZONDER HET TE LATEN WETEN!!!
    Geld terug vragen dus!


0 100 37.50


Consument

Ervaring met virtual private server van OVH.NL

Geplaatst op 15/01/2015 (24787)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    n.v.t
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    google.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Duurt lang voor dat je antwoord krijgt en dan heb je een tijd lopen te wachten krijg je ook nog een bericht dat je minderjarig bent.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Slecht, en niet geschikt als je voor school opleidingen.


0 100 12.50


Consument

Ervaring met virtual private server van OVH.NL

Geplaatst op 10/10/2014 (24270)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goedkope hosting. In eerste instantie vertrouwde ik het niet helemaal, qua performance etc. Maar dit werkt echt goed en naar behoren. Ook het voordeel omtrent de onbeperkte bandbreedte is erg fijn.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 21 ervaringen met OVH.NL





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.