OVH.NL

OVH.NL



Ervaringen van klanten met OVH.NL

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
75%314
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
34%123
Kwaliteit van de diensten
67%213
De (telefonische) support
0%022
De prijs/kwaliteit verhouding
67%213
Totale waardering van de ISP
50%224
Tevreden klanten (>75% positief)
50%224
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
72%15621
Afhandeling van opzeggingen
38%358
Beschikbaarheid van de diensten
65%13720
Kwaliteit van de diensten
75%15520
De (telefonische) support
40%81220
De prijs/kwaliteit verhouding
78%14418
Totale waardering van de ISP
53%121123
Tevreden klanten (>75% positief)
53%121123

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met OVH.NL nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van OVH.NL (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 23 ervaringen met OVH.NL


Consument

Ervaring met virtual private server van OVH.NL

Geplaatst op 15/01/2015 (24787)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    n.v.t
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    google.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Duurt lang voor dat je antwoord krijgt en dan heb je een tijd lopen te wachten krijg je ook nog een bericht dat je minderjarig bent.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Slecht, en niet geschikt als je voor school opleidingen.


0 100 12.50


Consument

Ervaring met virtual private server van OVH.NL

Geplaatst op 10/10/2014 (24270)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goedkope hosting. In eerste instantie vertrouwde ik het niet helemaal, qua performance etc. Maar dit werkt echt goed en naar behoren. Ook het voordeel omtrent de onbeperkte bandbreedte is erg fijn.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met dedicated server van OVH.NL

Geplaatst op 09/07/2014 (23794)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Van Den Bosch ICT
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://vandenboschict.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Levering was prima, was alleen wel wat onduidelijkheid over betalingen en activering. Achteraf bleek dat de activering van de server maximaal een week duurt. Even geduld dus! Na activering kreeg ik een keurige mail met alle details van de server.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De server is nog nooit offline geweest door een storing van OVH. De server is relatief snel, en crasht niet.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De server werkt goed, zonder enige interventie. Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren, dan zijn de reperateurs er als de kippen bij om het te repareren.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: De ondersteuning is niet goed voor het dochterbedrijf Kimsufi. Je wordt vaak verwezen naar het forum, waar wel supportmedewerkers zijn, maar die niet of heel laat reageren.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Voor dit geld €10,20 incl. btw per maand had ik niet veel verwacht, maar ik ben zeer tevreden over de kwaliteit!
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De server is dus een prima server, met veel mogelijkheden. Wel zijn er ene paar nadelen; je kunt maximaal 1 IP aanvragen, en veel delen van de website zijn in het Frans, of rechtstreeks uit het Frans vertaald.

    OVH is het moederbedrijf van Kimsufi (IsGenoeg) en SoYouStart, en OVH zelf levert ook nog duurdere servers van hogere kwaliteit.


0 100 87.50


Consument

Ervaring met virtual private server van OVH.NL

Geplaatst op 19/06/2014 (23697)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    google.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Bij mijn eerste betaling is er helaas wat verkeerd gegaan waardoor ik contact moest opnemen met OVH support. 't probleem werd opgelost in <10 minuten.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Tot zover geen downtime gehad door OVH.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Per telefoon elke werkdag te bereiken.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Alhoewel ik in het begin sceptisch was over OVH, mede door de negatieve ervaringen door de jaren heen, heb ik besloten om een VPS af te nemen bij OVH. Deze werd netjes binnen een uur geleverd (door een probleem met de betaling, zoals nader toegelicht bij "De afhandeling van uw bestelling") en ben ik direct aan de slag gegaan met mijn VPS.

    OVH is een prima hosting die kwaliteit biedt voor een laag prijs. Helaas is de Nederlandse website van OVH heel onprofessioneel: letterlijk vertaald vanuit het Frans en er zijn nog steeds Franse stukken die nog niet vertaald zijn.

    Ik blijf nog een hele tijd klant bij OVH :-)


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met dedicated server van OVH.NL

Geplaatst op 10/02/2014 (22863)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    gbase
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://nietnodig.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Service is zeer slecht.
    Heb een bestelling gedaan voor een dedicated server en aangegeven deze snel nodig te hebben.
    Na een aantal weken had ik nog geen server.. Heb de bestelling geannuleerd maar nu nog steeds (4 maanden later) geen geld terug.
    Het staat in een "online loyaltypunten systeem" echter willen ze het niet terug storten..
    Hier gaat dus nog een juridisch staartje aan komen..


0 100 0.00


Consument

Ervaring met dedicated server van OVH.NL

Geplaatst op 06/07/2013 (21130)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.ikhebgeenwebsite.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: De door mij bestelde VPS machines (6) zijn nooit geleverd. Elke dag werd mij beloofd dat ze vandaag/morgen geleverd zouden worden. Echter, na enkele weken waren ze er nog steeds niet. Slechts achteraf werd toegegeven dat dit lag aan een nieuw bestelproces wat net in gebruik genomen was en niet goed werkte. Dit alles ondanks dat ik benadrukte dat ik de VPS-en /nu/ moest hebben. Uiteindelijk dus parallel ergens anders besteld en binnen 5 minuten geleverd gekregen...
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Na drie weken (19 april 2013) aangegeven dat ik geen prijs meer stelde op hun diensten en mijn geld terug wou op mijn rekening. Na 2 maanden en een aantal mails had ik eindelijk het geld terug in mijn online portemonee. Een herhaald verzoek om het geld gewoon terug te boeken is nog steeds onbeantwoord.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: 13 keer beloofd dat iets (leveren / terugbellen de volgende dag) zou gebeuren, maar dat is slechts een keer gebeurd...
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al-met-al een groot drama en een toonbeeld van compleet lak hebben aan je klant.

    Nu tweemaal een formele ingebrekestelling en sommatie om terug te boeken gestuurd en dus op zoek naar een rechtenstudent om ze voor de kantonrechter te slepen. Ik hoop dat meer consumenten bereid zijn de moeite te nemen om dit soort asociale praktijken niet te tolereren. Laten we eerlijk zijn, dit soort dingen gebeuren vaker en men gaat er mee door omdat men er mee weg komt...


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server van OVH.NL

Geplaatst op 17/06/2013 (20954)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    zorgconcern.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Onze server was midden op de dag onbereikbaar. Dit heeft meer dan een uur geduurd.
    OVH support was op dat zelfd emoment onbereikbaar op hun telefoonnummer, en op de 24/7 incidentenlijn
    De reactie via de e-mail was dat de server inmiddels weer online is, dat de oorzaak onbekend is en dat we het door moeten geven als er weer iets gebeurt.
    Met andere woorden: pech gehad en er wordt niks aan gedaan.


0 100 14.29


Consument

Ervaring met dedicated server van OVH.NL

Geplaatst op 12/05/2013 (20696)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Er is geen geld terug garantie
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Het duurt dagen voor je een antwoord krijgt, en de antwoorden die je ontvangt zijn zeer kort en nutteloos, recht uit de FAQ geplukt. Voor telefonische ondersteuning dient veel betaald te worden.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer slecht, de ondersteuning is afschuwelijk, het controlepaneel heeft slechte vertalingen en is onoverzichtelijk.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van OVH.NL

Geplaatst op 04/04/2011 (14839)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.ikhebeenbril.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goeie Service
    Snelle Hosting


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van OVH.NL

Geplaatst op 21/01/2011 (14295)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.qfly.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heel erg veel waar voor je geld. Zeer snelle levertijden (meestal binnen 1 uur na betaling).
    Wel zeer amateuristisch teksten, waarbij je duidelijk kunt zien dat het vanuit het Frans is vertaald. Aanvankelijk vertrouwde ik het daarom niet zo, maar ben toch begonnen met 1 servertje, en door m'n verdere grote tevredenheid heb ik dat uitgebouwd naar meerdere servers.

    KVM-over-IP is zonde van je geld. Werkt nogal onhandig, en alleen met (Franse) AZERTY toetsenborden (ipv QWERTY).
    De extra IP-adressen die je zelf kunt aanvragen en instellen kunnen heel makkelijk naar een andere server worden gerouteerd (t.b.v. failover), of worden gebruikt voor loadbalancing. Daarnaast kun je zelf kiezen uit welk het IP-adres moet komen (qua RIPE registratie); standaard zijn de IPs van de servers Frans.

    OVH is met ongeveer 80.000 servers naar eigen zeggen de één na de grootste van Europa.
    Ze hebben 4 eigen datacenters. De twee/drie nieuwste zitten in het Franse Roubaix, vlak tegen de Belgische grens aan. Bij het bestellen kun je niet zelf bepalen in welk datacenter de server moet staan, maar de latency tussen de datacenters is prima (ongeveer 0.2 ms).


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 23 ervaringen met OVH.NL





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.