phpBBhost

phpBBhost



Ervaringen van klanten met phpBBhost

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%000
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%000
Tevreden klanten (>75% positief)
0%000
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%17017
Afhandeling van opzeggingen
100%808
Beschikbaarheid van de diensten
100%17017
Kwaliteit van de diensten
95%18119
De (telefonische) support
95%17118
De prijs/kwaliteit verhouding
100%17017
Totale waardering van de ISP
95%18119
Tevreden klanten (>75% positief)
95%18119

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met phpBBhost nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van phpBBhost (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 19 ervaringen met phpBBhost


Consument

Ervaring met webhosting van phpBBhost

Geplaatst op 18/01/2013 (19735)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.hulphondforum.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Supertevreden, niet alleen met het afnemen maar ook met het opzeggen van diensten heb je snel antwoord en wordt het snel geregeld zonder problemen.
    Daarnaast blijf ik zowiezo klant en wil ik nergens anders meer heen.
    De prijs/kwaliteitverhouding is goed, je betaald naar mijn idee zelfs nog weinig naar de verhouding.
    Wanneer je ergens niet uit komt of vragen over hebt heb je altijd binnen 24 uur antwoord waar je ook wat mee kan en als je ergens mee vast loopt wordt je meteen goed en duidelijk geholpen.
    Ik ben dus echt meer dan tevreden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van phpBBhost

Geplaatst op 10/11/2010 (13726)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    ToProjectie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@toprojectie.nl
  • Website

    www.toprojectie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij vragen etc. zeer snelle en adequate reacties gekregen.
    Prima service.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van phpBBhost

Geplaatst op 20/10/2010 (13598)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    PvdA Overijssel
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.pvdaoverijssel.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ondanks dat we zelf het product niet bepaald ten volle hebben gebruikt, gewoon tevreden met phpbbhost


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van phpBBhost

Geplaatst op 07/10/2010 (13510)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Encounters
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    pu***b@encounters.be
  • Website

    www.encounters.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ron reageert heel snel op support vragen. De servers draaien heel stabiel en snel.
    In de jaren dat ik er host, heb ik nog niet veel downtimes geweten.
    Een kwalitatieve hoster !


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van phpBBhost

Geplaatst op 02/08/2010 (13085)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    VDF solutions
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.edupartner.be/shop
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij zijn zeer tevreden met de Service die ons dagelijks is aangeboden door phpbbhost.

    Er is een steeds een vlotte beantwoording van de tickets en problemen.

    Wij blijven bij deze host en gaan verder uitbreiden.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van phpBBhost

Geplaatst op 29/07/2010 (13067)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    nvt
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    fran***ane@gmail.com
  • Website

    http://www.wojo.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij deze host ben ik een domeinnaam kwijt geraakt, die ik NIET opgezegd heb. Het vreemde er van is dat ook geen bevestiging heb gehad van de sidn dat de bewuste naam zou worden opgeheven.
    Voorts heb ik geweigerd om voor 62,50 euro de naam terug te kopen. Als ik dat niet zou betalen dan krijg ik de naam niet terug.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van phpBBhost

Geplaatst op 14/03/2010 (12359)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.snoesterijen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Deze provider brengt precies wat wij verwachten, betrouwbaarheid, duidelijke uitleg en zeer snelle ondersteuning bij vragen.

    Helaas moeten wij even stoppen met ons project, maar als we weer online gaan zal dat zeker bij phpBBhost zijn!

    Al met al een aanrader!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van phpBBhost

Geplaatst op 11/02/2010 (12170)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    nath***lie@berner4life.com
  • Website

    www.berner4life.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Meer dan tevreden!! Als ik een probleem heb met mijn site(ben een digibeet),dan staat deze direct voor me klaar om te helpen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zou iedereen deze host willen aanraden.
    Deze krijgt van mij een dikke 10!!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van phpBBhost

Geplaatst op 25/06/2009 (10936)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    PT-Online
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.pt-online.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • phpBBhost verleent een uitstekende, snelle dienstverlening te samen met een goede prijs en kwaliteit verhouding. Over de support ben ik ook zeer tevreden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van phpBBhost

Geplaatst op 11/06/2009 (10861)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    CCMP
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.ccmp.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds twee weken ben ik bezig mijn website onder te brengen bij phpBBhost. Mijn allereerste website was in 1998/1999. Sindsdien heb ik een aantal providers gehad. De dienstverlening en inrichting van phpBBhost heb ik nog nooit eerder ervaren: snelheid, vriendelijk, bereikbaar, behulpzaam. Ook de prijs staat mij aan. Tuurlijk, ik kan voor 2,50 per maand uit zijn, maar dan heb ik geen vertrouwen. phpBBhost heeft mijn vertrouwen echter al heel snel gewonnen. Dus: absolute aanrader.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 19 ervaringen met phpBBhost



  • phpBBhost

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    02-05-2014
  • Opgericht

    01-01-2004
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    1
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    19
  • Deel uw ervaring met phpBBhost
  • Website van phpBBhost



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.