Prelution

Prelution



Ervaringen van klanten met Prelution

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
93%34135
Afhandeling van opzeggingen
81%13114
Beschikbaarheid van de diensten
93%34135
Kwaliteit van de diensten
91%34236
De (telefonische) support
90%31233
De prijs/kwaliteit verhouding
92%31132
Totale waardering van de ISP
91%36238
Tevreden klanten (>75% positief)
91%36238
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
75%314
Afhandeling van opzeggingen
50%112
Beschikbaarheid van de diensten
75%314
Kwaliteit van de diensten
75%314
De (telefonische) support
75%314
De prijs/kwaliteit verhouding
67%213
Totale waardering van de ISP
75%314
Tevreden klanten (>75% positief)
75%314
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%58260
Afhandeling van opzeggingen
93%24226
Beschikbaarheid van de diensten
97%58260
Kwaliteit van de diensten
95%57360
De (telefonische) support
95%54357
De prijs/kwaliteit verhouding
97%53255
Totale waardering van de ISP
96%60363
Tevreden klanten (>75% positief)
96%60363

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Prelution nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Prelution (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 63 ervaringen met Prelution


Consument

Ervaring met webhosting van Prelution

Geplaatst op 12/04/2018 (30263)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Je krijgt gelijk al een reactie.
    Als je iets wilt weten over producten.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Prelution

Geplaatst op 10/02/2018 (30025)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Simondev
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    simo***e22@gmail.com
  • Website

    Simondev.tk
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: De beschikbaarheid is zeer prima. Alleen is hun black list zeer storend als je een groot bestand in 1 keer wilt uploaden via de FTP server op hun webhosting of als je een van de auto installers uit hun eigen dashboard gebruikt.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer prima hosting. Helpdesk is vriendelijk en helpt goed. Is snel beschikbaar. Alleen jammer van hun te actieve blacklist. Hierdoor kan ik niet op andere websites die gehost worden door prelution totdat ze mijn IP weer uit de blacklist halen tenzij ik een VPN aanzet. De vorige keer ben ik hiermee goed geholpen door 1 van hun medewerkers toen ik dit probleem ook had met de blacklist. Dus heb er verder wel vertrouwen in.

    Kort samengevat: prima hosting met alleen een te actieve blacklist


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Prelution

Geplaatst op 15/01/2018 (29962)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting
    Virtual Private Server
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Jochem levert met Prelution producten van prima kwaliteit tegen een redelijk betaalbare prijs. Kostenbesparing is iets waar ik als student zeer over te spreken ben. Ook is hij via allerlei (sociale) kanalen te bereiken, zodat hij altijd snel even iets voor mij kan regelen. In de bijna vier jaar dat ik Jochem en Prelution nu ken, zijn er helaas kleine voorvallen geweest, maar gelukkig kunnen we spreken dat Jochem deze destijds adequaat heeft afgehandeld en ik al geruime tijd geen problemen meer heb gehad. Ook mis ik dat er geen controlepaneel beschikbaar is voor de VPS die ik bij Prelution afneem, waardoor ik Jochem nog regemlatig eens wil lastigvallen voor iets als een herinstallatie van mijn testbak enzovoorts. Realiseer een paneel, en ik ben helemaal 100% tevreden. Mijn complimenten, Jochem :)


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Prelution

Geplaatst op 27/09/2017 (29650)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    gevellux
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    geve***lux@gmail.com
  • Website

    www.gevellux.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Doe nooit geen zaken met dit bedrijf.
    Na een duidelijk voorbeeld te laten zien van mijn gevraagde webshop waar na het invullen van de maat een prijs wordt berekend, waar na te bestellen, komt Jochem met een site waar de klanten een offerte kunnen aanvragen. Zeer waarschijnlijk werd het teveel werk voor hem en probeert hij ons met dit af te schepen. Ik heb een aanbetaling gedaan maar na een jaar nog niets voor terug gekregen.
    Absoluut een afrader om met dit bedrijf zaken te doen


0 100 0.00


Consument

Ervaring met streaming media van Prelution

Geplaatst op 25/01/2017 (28629)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    GHGRadio
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    dcoo***aft@gmail.com
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

     
  • Afgenomen

    Streaming media

Beoordeling van streaming media

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service!

    Ik heb een sponsor stream gekregen :D
    In ruil voor een aantal dingen.
    Kreeg ik een gratis stream.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met streaming media van Prelution

Geplaatst op 10/01/2017 (28573)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    radio.kodok.live
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Streaming media

Beoordeling van streaming media

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer tevreden over Prelution.
    Zelfs in het weekend werden mijn hulpvragen beantwoord.
    Een aanrader mag ik wel zeggen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam en virtual private server van Prelution

Geplaatst op 22/11/2016 (28297)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    w.eg***k94@gmail.com
  • Website

    nocscript.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server

Beoordeling van domeinnaam en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Snel opgeleverd
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Nog geen downtime gehad
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Binnen 15 minuten antwoord via e-mail
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Voor ons project nemen we hier onze domeinnamen en twee servers af, sinds augustus dit jaar. Nog geen downtime of klachten gehad. De server werd snel opgeleverd. Tot nu toe nog maar een paar keer gebruik gemaakt van de helpdesk, waar ik meestal al binnen 15 minuten antwoord kreeg. Super!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Prelution

Geplaatst op 19/09/2016 (27954)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ik ben nu een week bijna mee bezig en is heel zuiver om webradio te doen en voor die prijs is het wel de moeite


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Prelution

Geplaatst op 05/08/2016 (27800)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    wi***m@willemcreations.nl
  • Website

    willemcreations.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Direct geleverd.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goede hosting. Mooie prijzen, duidelijke taal op de website, goede medewerkers, en ga zo maar verder!

    Was met een project bezig en kreeg de mogelijkheid om er een domein en webhosting te hebben.

    Ben ik ze erg dankbaar voor!

    Zeker aan te raden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Prelution

Geplaatst op 04/08/2016 (27792)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://salonboothurenamsterdam.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede Service met Vriendelijk en goed kundig personeel. Correct geholpen zoals het hoort.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 63 ervaringen met Prelution



  • Prelution

  • Categorie: Starter Hosting
  • Laatste update

    12-04-2018
  • Opgericht

    14-02-2014
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Certificeringen

    ISO 27001
  • Personeel Fulltime

    2
  • Aantal klanten

    1000
  • Aantal servers

    12
  • Aantal domeinen

    440
  • Beoordeling

    94 uit 100
  • Aantal ervaringen

    63
  • HostingReview.nl

    #49 Top 100
  • Deel uw ervaring met Prelution
  • Website van Prelution



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.