RealHosting

RealHosting



Ervaringen van klanten met RealHosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
85%16420
Afhandeling van opzeggingen
73%8412
Beschikbaarheid van de diensten
90%17219
Kwaliteit van de diensten
90%17219
De (telefonische) support
89%16319
De prijs/kwaliteit verhouding
91%15217
Totale waardering van de ISP
85%16420
Tevreden klanten (>75% positief)
85%16420
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
89%16218
Afhandeling van opzeggingen
80%8210
Beschikbaarheid van de diensten
89%16218
Kwaliteit van de diensten
89%16218
De (telefonische) support
95%16117
De prijs/kwaliteit verhouding
94%15116
Totale waardering van de ISP
89%16218
Tevreden klanten (>75% positief)
89%16218
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
90%53659
Afhandeling van opzeggingen
79%15419
Beschikbaarheid van de diensten
97%60262
Kwaliteit van de diensten
95%57360
De (telefonische) support
90%54660
De prijs/kwaliteit verhouding
95%51354
Totale waardering van de ISP
93%59564
Tevreden klanten (>75% positief)
93%59564

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met RealHosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van RealHosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 64 ervaringen met RealHosting


Consument

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 10/10/2019 (82685)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Developers.nl
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.developers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima! Erg vriendelijk geholpen en duidelijk!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 30/09/2019 (82657)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    mandyvdreest.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben helemaal onbekend in deze wereld. Extra fijn is dan ook de getoonde service. Ik ben ontzien van in mijn ogen 'moeilijk gedoe' wat mij direct ook veel tijd bespaart. Goede service, snel en duidelijk antwoord op mijn vragen, super blij dus!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 25/09/2019 (82646)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    kellyhogenboom.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • RealHosting heeft bij mij voor een zucht van verlichting gezorgd. Na een aantal jaar geklungeld te hebben bij andere hosting bedrijven waarbij er vrijwel geen communicatie mogelijk is, kan ik gelukkig ervaren hoe het ook anders kan. Real Hosting is transparant, vriendelijk en staat klaar om je te helpen als je er even niet uit komt.

    Ik heb een aantal keer contact gehad met de helpdesk van Real Hosting en al die keren erg zorgvuldig, vriendelijk, netjes en direct te woord gestaan. Als er iets op de achtergrond geregeld moest worden werd ik netjes op de hoogte gehouden per e-mail en wist ik altijd wat de status was van mijn verzoek. Hét voorbeeld voor veel Hosting bedrijven.

    Vriendelijke groet,
    Kelly Hogenboom


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van RealHosting

Geplaatst op 19/09/2019 (82636)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Flexerious
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    flexerious.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zoals eerder aangegeven ben ik een digibeet, dus een echte maatstaf voor soortgelijke diensten heb ik niet. Echter ben ik zeer te spreken over de toegankelijke, meedenkende klantenservice, en de gedrevenheid en oplossingsgerichtheid van marketingmanager Dave.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 27/08/2019 (82589)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Communics
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://communics.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Realhosting is een prima hostingbedrijf. De kwaliteit is over het algemeen prima. Wat zeer onderscheidend is, is de goed bereikbare telefonische support met behulpzame medewerkers.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 09/08/2019 (82556)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.addedsalesvalue.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben nu ongeveer 8 a 9 jaar klant bij RealHosting, tot grote tevredenheid. Hoe ik precies aan hen kwam weet ik niet meer, maar wat ik zocht was op dat moment een partij die ik ook kon bellen, aan wie ik vragen kon stellen als dat zich voor zou doen. Dit maken zij als weinige partijen in de markt haalbaar en mogelijk - ze zijn bijzonder klantvriendelijk en servicegericht. Ik kan beslist en met overtuiging zeggen dat ik terug kan vallen op mijn internet provider. Ja, het is niet de allergoedkoopste partij in de markt, maar ik kan met vragen bij hen terecht en ze denken en handelen in oplossingen. Ik word dan ook altijd professioneel en goed geholpen. Inmiddels ken ik de meeste mensen op Sales en Finance, het zijn vaste contactpersonen. Dat is fijn. De oprichters/eigenaren heb ik in het begin dat ik klant was regelmatig aan de lijn gehad. Het is mooi om te zien dat de organisatie is gegroeid, dat ze dit met een vast team van mensen doen. Ik ben dan ook voornemens om deze diensten (domein registratie en hosting) bij hen af te blijven nemen, heb geen reden om verder te shoppen/zoeken. Ik kan RealHosting aan iedereen aanraden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 05/08/2019 (82530)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Emmenmode
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.emmenmode.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al jaren klant en altijd tot tevredenheid geholpen


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van RealHosting

Geplaatst op 31/07/2019 (82534)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.coolcreations.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In RealHosting hebben wij als webbouwers een betrouwbare partij gevonden. Het ontwikkelen van een webapplicatie staat onlosmakelijk verbonden met een goeie infrastructuur waarop het uiteindelijk moet draaien. RealHosting levert deze al standaard en mocht een webapplicatie specifieke eisen hebben, dan denken ze met ons mee en verzorgen ze vervolgens een maatwerk oplossing.

    Buiten de goeie infrastructuur heeft RealHosting een zeer goeie servicedesk! Vragen per e-mail worden nagenoeg altijd dezelfde dag beantwoord.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 31/07/2019 (82532)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Piphits
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.piphits.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Ben slechts 1x geschrokken toen SSL certificaten niet zonder inmenging verlengd bleken te worden.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • RealHosting is een volwassen webhosting bedrijf, dat zowel instap-oplossingen heeft voor hobbyisten, als robuuste serverparken voor de grote professionele klanten kan hosten.

    De uptime is bijna 100%. Onderhoud wordt doorgaans gedaan in de daluren.

    Ze hebben ook een partnerprogramma, zodat je, bijvoorbeeld als webdesigner, een alles-inclusief pakket kunt leveren.

    Realhosting heeft een zeer noemenswaardige helpdesk, die tijdens kantooruren vlot en adequaat uw vragen beantwoordt en oplossingen aandraagt.

    Het gehele team is niet alleen per e-mail, maar ook telefonisch bereikbaar.

    Veel aandacht is besteed aan het opgewassen zijn tegen de bedreigingen, die het internet helaas ook in zich kan hebben. We hebben 'm wel eens geknepen samen maar het is altijd weer goed gekomen.

    Op overzichtelijke wijze via het control panel en Plesk kunnen zowel de ervaren gebruiker, als de leek de diverse instellingen, die bij het abonnement horen, beheren.

    Voor uitgebreide bestellingen kunt u terecht bij de sales manager, maar de meest gangbare bestellingen kunnen ook 24 uur per dag via het control panel worden gedaan.

    De marketing manager weet veel van de commerciële kant van het internet en heeft een degelijke no-nonsense attitude.

    Al met al dus een compacte, maar bekwame en enthousiaste club, die een goede prijs-kwaliteitsverhouding biedt.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 31/07/2019 (82531)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    New Fountain
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.newfountain.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    > 10.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Realhosting is een prettige partij om mee samen te werken. Ze zijn goed bereikbaar, denken met je mee en bieden passende oplossingen.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 64 ervaringen met RealHosting





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.