RealHosting

RealHosting



Ervaringen van klanten met RealHosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
87%18422
Afhandeling van opzeggingen
75%8412
Beschikbaarheid van de diensten
90%19221
Kwaliteit van de diensten
90%19221
De (telefonische) support
91%18321
De prijs/kwaliteit verhouding
92%17219
Totale waardering van de ISP
87%18422
Tevreden klanten (>75% positief)
87%18422
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
90%17219
Afhandeling van opzeggingen
80%8210
Beschikbaarheid van de diensten
90%17219
Kwaliteit van de diensten
90%17219
De (telefonische) support
95%17118
De prijs/kwaliteit verhouding
95%16117
Totale waardering van de ISP
90%17219
Tevreden klanten (>75% positief)
90%17219
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
91%55661
Afhandeling van opzeggingen
79%15419
Beschikbaarheid van de diensten
97%62264
Kwaliteit van de diensten
96%59362
De (telefonische) support
91%56662
De prijs/kwaliteit verhouding
95%53356
Totale waardering van de ISP
93%61566
Tevreden klanten (>75% positief)
93%61566

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met RealHosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van RealHosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 66 ervaringen met RealHosting


Zakelijk

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 15/11/2019 (82773)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Fogel
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.fogel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geweldig team bij Realhosting.

    Na problemen met mijn Prestashop site, kreeg ik een melding van Realhosting dat mijn website was geïnfecteerd met malware.

    Niet alleen hebben ze aangegeven waar ik het probleem kon oplossen, ook hebben ze geholpen de site weer te activeren.

    Ook heb nog wat adviezen gekregen hoe ik dat beter kan beschermen. Zoals ik al aangaf, ben zeer tevreden met Realhosting.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 06/11/2019 (82750)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    flex
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://flexerious.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goed geholpen door deze ISP.
    Heeft hulp geboden bij het opzetten en alle vragen die ik had na tevredenheid beantwoord.
    Ben zeer te spreken over deze aanbieder.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 10/10/2019 (82685)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Developers.nl
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.developers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima! Erg vriendelijk geholpen en duidelijk!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 30/09/2019 (82657)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    mandyvdreest.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben helemaal onbekend in deze wereld. Extra fijn is dan ook de getoonde service. Ik ben ontzien van in mijn ogen 'moeilijk gedoe' wat mij direct ook veel tijd bespaart. Goede service, snel en duidelijk antwoord op mijn vragen, super blij dus!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 25/09/2019 (82646)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    kellyhogenboom.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • RealHosting heeft bij mij voor een zucht van verlichting gezorgd. Na een aantal jaar geklungeld te hebben bij andere hosting bedrijven waarbij er vrijwel geen communicatie mogelijk is, kan ik gelukkig ervaren hoe het ook anders kan. Real Hosting is transparant, vriendelijk en staat klaar om je te helpen als je er even niet uit komt.

    Ik heb een aantal keer contact gehad met de helpdesk van Real Hosting en al die keren erg zorgvuldig, vriendelijk, netjes en direct te woord gestaan. Als er iets op de achtergrond geregeld moest worden werd ik netjes op de hoogte gehouden per e-mail en wist ik altijd wat de status was van mijn verzoek. Hét voorbeeld voor veel Hosting bedrijven.

    Vriendelijke groet,
    Kelly Hogenboom


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van RealHosting

Geplaatst op 19/09/2019 (82636)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Flexerious
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    flexerious.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zoals eerder aangegeven ben ik een digibeet, dus een echte maatstaf voor soortgelijke diensten heb ik niet. Echter ben ik zeer te spreken over de toegankelijke, meedenkende klantenservice, en de gedrevenheid en oplossingsgerichtheid van marketingmanager Dave.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 27/08/2019 (82589)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Communics
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://communics.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Realhosting is een prima hostingbedrijf. De kwaliteit is over het algemeen prima. Wat zeer onderscheidend is, is de goed bereikbare telefonische support met behulpzame medewerkers.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 09/08/2019 (82556)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.addedsalesvalue.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben nu ongeveer 8 a 9 jaar klant bij RealHosting, tot grote tevredenheid. Hoe ik precies aan hen kwam weet ik niet meer, maar wat ik zocht was op dat moment een partij die ik ook kon bellen, aan wie ik vragen kon stellen als dat zich voor zou doen. Dit maken zij als weinige partijen in de markt haalbaar en mogelijk - ze zijn bijzonder klantvriendelijk en servicegericht. Ik kan beslist en met overtuiging zeggen dat ik terug kan vallen op mijn internet provider. Ja, het is niet de allergoedkoopste partij in de markt, maar ik kan met vragen bij hen terecht en ze denken en handelen in oplossingen. Ik word dan ook altijd professioneel en goed geholpen. Inmiddels ken ik de meeste mensen op Sales en Finance, het zijn vaste contactpersonen. Dat is fijn. De oprichters/eigenaren heb ik in het begin dat ik klant was regelmatig aan de lijn gehad. Het is mooi om te zien dat de organisatie is gegroeid, dat ze dit met een vast team van mensen doen. Ik ben dan ook voornemens om deze diensten (domein registratie en hosting) bij hen af te blijven nemen, heb geen reden om verder te shoppen/zoeken. Ik kan RealHosting aan iedereen aanraden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 05/08/2019 (82530)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Emmenmode
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.emmenmode.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al jaren klant en altijd tot tevredenheid geholpen


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van RealHosting

Geplaatst op 31/07/2019 (82534)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.coolcreations.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In RealHosting hebben wij als webbouwers een betrouwbare partij gevonden. Het ontwikkelen van een webapplicatie staat onlosmakelijk verbonden met een goeie infrastructuur waarop het uiteindelijk moet draaien. RealHosting levert deze al standaard en mocht een webapplicatie specifieke eisen hebben, dan denken ze met ons mee en verzorgen ze vervolgens een maatwerk oplossing.

    Buiten de goeie infrastructuur heeft RealHosting een zeer goeie servicedesk! Vragen per e-mail worden nagenoeg altijd dezelfde dag beantwoord.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 66 ervaringen met RealHosting





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.