RealHosting

RealHosting



Ervaringen van klanten met RealHosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
95%38240
Afhandeling van opzeggingen
100%707
Beschikbaarheid van de diensten
100%44044
Kwaliteit van de diensten
98%41142
De (telefonische) support
93%39342
De prijs/kwaliteit verhouding
98%37138
Totale waardering van de ISP
98%44145
Tevreden klanten (>75% positief)
98%44145

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met RealHosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van RealHosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 45 ervaringen met RealHosting


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 19/03/2014 (23101)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.coocooa.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben erg te spreken over Realhosting. Ze zijn altijd te bereiken, zowel telefonisch als per e-mail. Zeer klantvriendelijk en altijd bereid om te helpen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 14/01/2014 (22721)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Na ontevredenheid bij een andere provider terecht gekomen bij RealHosting. Als reseller trok RealHosting mijn aandacht en na een persoonlijke kennismaking meer dan enthousiast. Ondanks de grote hoeveelheid domeinnamen en websites die overgezet dienden te worden (100+) boden zij direct aan deze klus volledig op zich te nemen. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik hier uiteindelijk toch zelf mee aan de slag ben gegaan, echter hebben zij toch diverse websites (waar ook nog wel e.e.a. aan lastige onderdelen bij kwamen kijken) compleet overgezet. Geen enkele omkijk naar gehad, geen enkele downtime ervaren en klanten hebben er niets van gemerkt.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Tot aan heden geen enkele last van downtime ervaren.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De snelheid van de servers is hetgeen mij als eerste opviel. Al lange tijd denkend dat Wordpress simpelweg een traag systeem is, bleek dat dit puur aan de vorige provider lag. Wordpress websites draaien nu heerlijk snel! Het controlpanel voor resellerhosting inclusief het facturatiebeheer e.d. is een verademing. Alle domeinnamen zijn beschikbaar en met mijn eigen webshop kan ik gemakkelijk alle diensten aanbieden naar mijn (potentiele) klanten. Al mijn klanten, facturen, domeinnamen en hostingonderdelen heb ik nu (bijna, want nog niet alles is omgezet) in één overzicht. Het beheerpaneel is overigens erg compleet.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Met name gebruik gemaakt van de service per mail, en die is erg goed (en snel). Overigens enkel tijdens kantooruren (tenzij het een storing betreft, waar ik nog geen ervaring mee heb). Bij de verhuizingen die RealHosting voor mij geregeld heeft is wel telefonisch contact geweest om e.e.a. nog sneller te late verlopen, ideaal!
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Mijn vorige provider gekozen door de lage prijzen. Daar ben ik snel van terug gekomen. RealHosting is iets duurder maar de kwaliteit is duidelijk terug te vinden. Overigens met mijn reseller pakket krijg ik erg veel korting (80% op hosting en 25% op domeinnamen).
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hierboven alles al opgesomd. Tot aan heden erg tevreden met de service, kwaliteit en mijn reseller mogelijkheden. De eigen webshop en beheerpaneel incl. financiële afhandeling is het grootste pluspunt.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 08/11/2013 (22324)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.frenzymedia.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij RealHosting draait het echt om service. Wij wilden een maatwerk oplossing met goede service voor een goede prijs en dat was snel geregeld. Ook service verzoeken worden vlot in behandeling genomen.

    Je verwacht dat je omgeving gewoon draait en als er toch iets is dan moet het vaak snel opgelost worden. Dat gebeurt bij RealHosting. Ze denken mee, zijn pro actief en communiceren goed. Als er zich een probleem voor doet helpen ze snel, ook al ligt de oorzaak niet bij hun.

    Hiermee zijn wij in staat om gewoon ons ding te doen terwijl het onderliggende platform gewoon draait zoals wij dat willen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 02/10/2013 (22021)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.henkromeijn.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ben erg tevreden aangezien ik altijd goed geholpen wordt en ik zeer tevreden ben over het contact met de klantenservice .
    Kortom een aanrader voor iedereen.
    Henk Romeijn


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 19/12/2012 (19521)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    HQ WebIT
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@hqwebit.nl
  • Website

    www.hqwebit.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: RealHosting heeft al mijn 33 websites uit alle hoeken en gaten perfect verhuisd naar haar eigen servers. Ik ben uiterst tevreden over deze titanenklus. Wat een service!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Het controlpanel is een verademing in vergelijking tot andere providers: Alle websites bij elkaar en in een paar muisklikken bij het onderdeel wat je wilt aanpassen.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Mijn complimenten voor het geduld, de vakkennis en de vastberadenheid van de medewerkers van RealHosting. Volgens mij moet ik ze af en wel tot razernij hebben gebracht met mijn lastige vragen, maar altijd vriendelijk, snel reagerend en uiterst vakkundig!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wat een informatiepakketje in je brievenbus al niet kan doen! Ik kreeg een infopakket van RealHosting per post en nieuwsgierig geworden ben ik gaan bellen wat zij voor mij konden betekenen. Ik had 33 websites bij een aantal verschillende providers variërend van eenvoudige websites tot complete webwinkels.
    Ik wilde al langer al die klanten onderbrengen bij 1 hosting provider, maar ik zag als een berg tegen de verhuizing op.
    Dat heeft RealHosting me uit handen genomen en ook zij hebben er een kluif aan gehad, maar ze fixten het perfect in een fractie van de tijd die ikzelf nodig zou hebben gehad.
    Niets dan lof! En nog steeds: Als ik bel of mail heb ik ook meteen antwoord en wordt meteen geholpen. Chapeau!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 06/11/2012 (19105)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Joviart 'art to touch'
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@joviart.nl
  • Website

    joviart.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik had een template gekocht op virtuemarttemplates.net. Na allerlei email verkeer met de leverancier van de template en met Realhosting die ik voor gegevens nodig had. Waren er allerlei dingen die maar niet duidelijk werden. Toen heeft Realhosting zonder morren mijn template inclusief "dummy" content op mijn website geplaatst zodat ik zelf verder mijn template kon aanvullen/aanpassen. Echt super service.

    Hans Jonker


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 06/11/2012 (19100)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.canisiusconsulting.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Deze vraag is niet van toepassing.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De mensen van RealHosting hebben mij geweldig ondersteund bij het omzetten van het oude CMS-systeem naar Wordpress. De kleine probleempjes waar ook zij tegen aanliepen, konden zij met hun expertise snel en vakkundig oplossen. Die toegevoegde waarde zocht ik en kreeg ik. Dat vind ik erg belangrijk ivm continuïteit van de website.
    Ben denk ik maar 15 minuten off-line geweest.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 11/10/2012 (18929)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Green Formula B.V.
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.greenformula.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Kies gewoon voor RealHosting, neem de tijd voor de kennismaking, ga een paar keer langs en je hebt er verder nooit meer omkijken naar.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 11/09/2012 (18748)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.telegraafverkooppunt.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn ervaring met Realhosting is zeer goed! Ik ben erg tevreden over de professionaliteit van het afhandelen van vragen en issues. Kortom aan te bevelen als serieuze ISP voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 19/08/2012 (18617)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Fu productions
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@fuproductions.nl
  • Website

    sifusergio.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De hulp van alle medewerkers voor technische ondersteuning en service is uitstekend!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 45 ervaringen met RealHosting



  • RealHosting

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    27-10-2016
  • Opgericht

    11-05-2001
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    16
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    70000
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    45
  • Deel uw ervaring met RealHosting
  • Website van RealHosting



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.