RealHosting

RealHosting



Ervaringen van klanten met RealHosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
79%11415
Afhandeling van opzeggingen
63%549
Beschikbaarheid van de diensten
86%12214
Kwaliteit van de diensten
86%12214
De (telefonische) support
85%11314
De prijs/kwaliteit verhouding
88%11213
Totale waardering van de ISP
79%11415
Tevreden klanten (>75% positief)
79%11415
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
85%11213
Afhandeling van opzeggingen
72%527
Beschikbaarheid van de diensten
85%11213
Kwaliteit van de diensten
85%11213
De (telefonische) support
92%11112
De prijs/kwaliteit verhouding
92%11112
Totale waardering van de ISP
85%11213
Tevreden klanten (>75% positief)
85%11213
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
89%48654
Afhandeling van opzeggingen
75%12416
Beschikbaarheid van de diensten
97%55257
Kwaliteit van de diensten
95%52355
De (telefonische) support
90%49655
De prijs/kwaliteit verhouding
94%47350
Totale waardering van de ISP
92%54559
Tevreden klanten (>75% positief)
92%54559

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met RealHosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van RealHosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 59 ervaringen met RealHosting


ZZP

Ervaring met domeinnaam van RealHosting

Geplaatst op 19/06/2019 (82466)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    gift4one
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heb nu steeds problemen met opzeggen kan pas inloggen om op te zeggen nadat weer voor heel jaar betaald wordt, ook al wordt er gezegt kosten zijn reeds gemaakt vind ik dit een slechte service


0 100 0.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 20/02/2019 (82234)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Stichting
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.binx.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • WAARSCHUWING!
    geen communicatie Realhosting
    Onze website is nu al meer da 1 jaar offline maar moeten nog steeds betalen.
    Gaan niet in op emails of per telefoon. Zijn niet meer te spreken voor je , niks.
    Ik vindt dit een schande voor iets te betalen waar wij geen gebruik meer van maken en allang opgezegd ist.
    Dat zo een bedrijf bestaat ?
    Onvriendelijk ten top!
    En ze blijven maar rekeningen sturen anders dreigen ze met inkasso als je niet betaald.

    Ik stuur nu al maaaanden emails dat wij allang opgezegd hebben en dit in het system ook aangegeven is, reageren ze niet op.

    Wij zijn over dit bedrijf enorm teleurgesteld en boos !


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 04/11/2018 (81941)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.letscreaid.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Eindelijk een partij die z'n afspraken gewoon nakomt en die zich niet verschuilt achter een contactcentre oid. Je belt en je krijgt gewoon iemand aan de telefoon die zeer (maar dan ook zeer) behulpzaam is en het gewoon oplost!


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 21/02/2018 (30055)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.koperpoets.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Ook telefonisch wilde men mij niet meer te woord staan. Ook daar wilde men niet meer inhoudelijk over de kwestie praten.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Realhosting werd voor mij plotseling 3x zo duur. Terwijl de originele prijs al bijna 2x duurder was dan de mijn nieuwe provider.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Net, na bijna 10 jaar klant te zijn geweest, met een zeer nare ervaring afscheid genomen van Realhosting.

    Realhosting heeft de tarieven gewijzigd, zonder dat duidelijk en op tijd (volgens eigen algemene voorwaarden) te communiceren. Het betekende voor mij een verdrievoudiging (ja, je leest het goed, 3x dus) van de kosten.

    Inhoudelijke correspondentie hierover was onmogelijk. Er werd alleen maar vast gehouden aan een ander deel van de voorwaarden (de opzegtermijn), en niet geluisterd of gereageerd naar argumenten. Ook een schikkingsvoorstel werd, op een zeer botte manier, afgewezen. Er werd alleen maar gedreigd met een incasso bureau.

    Soms werd er helemaal niet meer gereageerd op een email, alleen na het sturen van een aangetekende brief werd er weer gecommuniceerd. Antwoorden op emails duren meerdere dagen en zijn dan vaak slechts een letterlijke kopie van de vorige email.

    Zeer onprettig, en zeer onprofessioneel om zo met je klanten om te gaan.


0 100 22.22


Zakelijk

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 13/11/2017 (29786)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Jouw baan
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Www.jouwbaan.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Na overleg te hebben gehad en situatie uitgelegd dat ik al meer dan een jaar geen gebruik meer maak en bedrijf niet meer bestaat en uit kvk is. Stuurt Realhoisting zonder info vooraf een incasso bureau op de rekening van 60 euro waardoor de kosten 100 euro duurder worden.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Na uitleg gegeven te hebben over situatie een totaal tegenovergestelde reactie dan dat je verwacht
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na een jaar geen gebruik gemaakt te hebben van de dienstverlening en uitleg te hebben gegeven over bedrijfsbeindiging. Stuurt Realhoisting een incasso bureau op de rekening van 60euro, zonder kennisgeving vooraf. Hierdoor wordt de rekening 160 euro.
    Totaal geen gevoel bij ondernemerschap of respect.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 19/03/2014 (23101)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.coocooa.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben erg te spreken over Realhosting. Ze zijn altijd te bereiken, zowel telefonisch als per e-mail. Zeer klantvriendelijk en altijd bereid om te helpen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 14/01/2014 (22721)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Na ontevredenheid bij een andere provider terecht gekomen bij RealHosting. Als reseller trok RealHosting mijn aandacht en na een persoonlijke kennismaking meer dan enthousiast. Ondanks de grote hoeveelheid domeinnamen en websites die overgezet dienden te worden (100+) boden zij direct aan deze klus volledig op zich te nemen. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik hier uiteindelijk toch zelf mee aan de slag ben gegaan, echter hebben zij toch diverse websites (waar ook nog wel e.e.a. aan lastige onderdelen bij kwamen kijken) compleet overgezet. Geen enkele omkijk naar gehad, geen enkele downtime ervaren en klanten hebben er niets van gemerkt.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Tot aan heden geen enkele last van downtime ervaren.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De snelheid van de servers is hetgeen mij als eerste opviel. Al lange tijd denkend dat Wordpress simpelweg een traag systeem is, bleek dat dit puur aan de vorige provider lag. Wordpress websites draaien nu heerlijk snel! Het controlpanel voor resellerhosting inclusief het facturatiebeheer e.d. is een verademing. Alle domeinnamen zijn beschikbaar en met mijn eigen webshop kan ik gemakkelijk alle diensten aanbieden naar mijn (potentiele) klanten. Al mijn klanten, facturen, domeinnamen en hostingonderdelen heb ik nu (bijna, want nog niet alles is omgezet) in één overzicht. Het beheerpaneel is overigens erg compleet.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Met name gebruik gemaakt van de service per mail, en die is erg goed (en snel). Overigens enkel tijdens kantooruren (tenzij het een storing betreft, waar ik nog geen ervaring mee heb). Bij de verhuizingen die RealHosting voor mij geregeld heeft is wel telefonisch contact geweest om e.e.a. nog sneller te late verlopen, ideaal!
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Mijn vorige provider gekozen door de lage prijzen. Daar ben ik snel van terug gekomen. RealHosting is iets duurder maar de kwaliteit is duidelijk terug te vinden. Overigens met mijn reseller pakket krijg ik erg veel korting (80% op hosting en 25% op domeinnamen).
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hierboven alles al opgesomd. Tot aan heden erg tevreden met de service, kwaliteit en mijn reseller mogelijkheden. De eigen webshop en beheerpaneel incl. financiële afhandeling is het grootste pluspunt.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 08/11/2013 (22324)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.frenzymedia.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij RealHosting draait het echt om service. Wij wilden een maatwerk oplossing met goede service voor een goede prijs en dat was snel geregeld. Ook service verzoeken worden vlot in behandeling genomen.

    Je verwacht dat je omgeving gewoon draait en als er toch iets is dan moet het vaak snel opgelost worden. Dat gebeurt bij RealHosting. Ze denken mee, zijn pro actief en communiceren goed. Als er zich een probleem voor doet helpen ze snel, ook al ligt de oorzaak niet bij hun.

    Hiermee zijn wij in staat om gewoon ons ding te doen terwijl het onderliggende platform gewoon draait zoals wij dat willen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 02/10/2013 (22021)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.henkromeijn.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ben erg tevreden aangezien ik altijd goed geholpen wordt en ik zeer tevreden ben over het contact met de klantenservice .
    Kortom een aanrader voor iedereen.
    Henk Romeijn


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van RealHosting

Geplaatst op 19/12/2012 (19521)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    HQ WebIT
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.hqwebit.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: RealHosting heeft al mijn 33 websites uit alle hoeken en gaten perfect verhuisd naar haar eigen servers. Ik ben uiterst tevreden over deze titanenklus. Wat een service!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Het controlpanel is een verademing in vergelijking tot andere providers: Alle websites bij elkaar en in een paar muisklikken bij het onderdeel wat je wilt aanpassen.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Mijn complimenten voor het geduld, de vakkennis en de vastberadenheid van de medewerkers van RealHosting. Volgens mij moet ik ze af en wel tot razernij hebben gebracht met mijn lastige vragen, maar altijd vriendelijk, snel reagerend en uiterst vakkundig!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wat een informatiepakketje in je brievenbus al niet kan doen! Ik kreeg een infopakket van RealHosting per post en nieuwsgierig geworden ben ik gaan bellen wat zij voor mij konden betekenen. Ik had 33 websites bij een aantal verschillende providers variërend van eenvoudige websites tot complete webwinkels.
    Ik wilde al langer al die klanten onderbrengen bij 1 hosting provider, maar ik zag als een berg tegen de verhuizing op.
    Dat heeft RealHosting me uit handen genomen en ook zij hebben er een kluif aan gehad, maar ze fixten het perfect in een fractie van de tijd die ikzelf nodig zou hebben gehad.
    Niets dan lof! En nog steeds: Als ik bel of mail heb ik ook meteen antwoord en wordt meteen geholpen. Chapeau!


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 59 ervaringen met RealHosting





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.