Robohost

Ervaringen van klanten met Robohost

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%16016
Afhandeling van opzeggingen
100%404
Beschikbaarheid van de diensten
100%15015
Kwaliteit van de diensten
100%16016
De (telefonische) support
100%15015
De prijs/kwaliteit verhouding
100%15015
Totale waardering van de ISP
100%16016
Tevreden klanten (>75% positief)
100%16016

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Robohost nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Robohost (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 16 ervaringen met Robohost


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Robohost

Geplaatst op 07/03/2017 (28884)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Detox thee
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.detoxthee.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Robohost.nl. Naast onze detox thee en detox kuur webwinkel hebben wij nog meerdere webwinkels in de Beauty branche en ook deze hosten wij bij Robohost.nl. Bij vragen krijgen wij zeer snel antwoord, daarnaast zijn de prijzen zeer concurrerend t.o.v. de grote spelers op de markt.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Robohost

Geplaatst op 24/01/2016 (26668)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer duidelijk controlepaneel (Cpanel), en het is erg makkelijk om iets als Wordpress te installeren met de installer. De sitebuilder heb ik niet gebruikt.
    Ook de support was steeds erg snel en vriendelijk.
    Nog geen storingen gehad dus kan niet anders dan tevreden zijn!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Robohost

Geplaatst op 12/08/2015 (23680)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Samsamdoen
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.samsamdoen.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als beginner een eigen website bouwen en geen kennis van filemanagers etc. ben ik heel blij dat ik bij RoboHost terecht ben gekomen. Ze zijn snel met reageren op mijn helaas nog vaak domme vragen. Ze zijn meer dan service en klantvriendelijk en denken echt mee. Dan heb ik het nog niet eens over de ongelooflijke lage prijs want het is eigenlijk te gek voor woorden wat je hier allemaal voor krijgt. Ben dan ook erg blij met alle aangeboden scripts. Van mij krijgen ze een dikke 10.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Robohost

Geplaatst op 08/07/2015 (25768)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.recruitive.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer tevreden over RoboHost, prima provider, snelle reactietermijn, ook buiten kantoortijden. Prettige software om eigen site te maken. Aanrader, ook qua prijs!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Robohost

Geplaatst op 08/04/2015 (25314)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bijzonder en Allergisch
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bijzonderenallergisch.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle en goede support, 100% uptime, handige en makkelijke sitebuilder, handig cPanel, goede webmail, alles is perfect. Zeker het geld waard! Toppie!


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Robohost

Geplaatst op 16/03/2015 (25168)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Darts Live
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.livedarts1.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hele goede site, ze helpen je met van alles maakt niet uit hoe lang het duurt.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Robohost

Geplaatst op 03/02/2015 (24918)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    factory97.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik was op zoek naar een goedkope hosting provider en ik kwam Robohost tegen. Ik had geen hoge verwachtingen voor zo'n lage prijs, maar ik werd positief verrast. Voor mensen zonder enige ervaring is het alsnog erg eenvoudig om een website op te zetten en voor mensen die op zoek zijn naar een uitgebreide host kunnen ze hier direct terecht. Je hebt veel controle over de host.
    Kortom: Erg tevreden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Robohost

Geplaatst op 26/01/2015 (24878)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.kijkruimte.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De migratie van mijn website is ontzettend soepeltjes verlopen. Geweldige service; zelfs in het weekend antwoord op mijn mails. Steeds een helder verhaal en een heldere uitleg. Een aanrader!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Robohost

Geplaatst op 25/08/2014 (24036)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Zeer snelle service, het domein was zo in de lucht.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben blij met de prijs/kwaliteit verhouding. De setup was snel geregeld ik kon gelijk aan de slag. Het cpanel is overzichtelijk en de auto installers zijn voor de beginnende handig. De kennisbank is rijk aan duidelijker informatie en support reageert altijd snel.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Robohost

Geplaatst op 24/08/2014 (24031)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.bysuzan.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Erg tevreden en super snelle service !.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: onwijs snelle mail service
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Ik vind de prijs en kwaliteit bij robohost super, dit is de eerste keer dat ik zo'n review invul :)
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ben erg tevrreden.
    Zat al een hele tijd bij een andere host.
    werkte altijd via dreamweaver dus redelijk klein allemaal.
    Sinds kort begonnen met wordpress , en bleek dat ik voor 1250 betaalde ( de pakket heb ) maar door geen automatische incasso maar 250 mb kreeg, waardoor mijn wordpress van 600 mb niet online kon.
    Kwam via google via robohost.
    Alles was gelijk geregeld en kon gelijk al aan de slag.
    het lukte me gelijk niet goed ging toch even vraag stellen.
    Binnen no time een nette mail met uitleg.
    Uiteindelijk goed gekomen en toen kondigde me volgende probleem, balen toch maar even mail sturen .
    Weer binnen no time een reactie terug met goed advies
    En dat te bedenken dat ik nog maar 3 dagen bij hun ben
    en nog een positief ding ! Dankzij hun staat mijn site nu goed online.

    Ja top service, en onwijs snel
    Mocht ik niet tevreden zijn zou het zeker gehoord worden maar hier zeer te spreken over en dat moet helemaal gehoord worden.

    Groetjes suzan hobby matig fotografe !


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 16 ervaringen met Robohost





> > > >


ISPGids.com zorgt al sinds 2006 voor perfecte matches tussen afnemers en aanbieders van digitale infrastructuur.
Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.