Royal IT

Royal IT



Ervaringen van klanten met Royal IT

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%000
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%000
Tevreden klanten (>75% positief)
0%000
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%606
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%606
Kwaliteit van de diensten
100%606
De (telefonische) support
100%606
De prijs/kwaliteit verhouding
100%606
Totale waardering van de ISP
100%606
Tevreden klanten (>75% positief)
100%606

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Royal IT nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Royal IT (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 6 van de totaal 6 ervaringen met Royal IT

ZZP

Ervaring met webhosting van Royal IT

Geplaatst op 04/01/2012 (16846)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Monsjeu Media
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.monsjeu.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Koninklijke hosting. Royal IT zet de klant in de gouden zetel in plaats van zichzelf!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met losse domeinnaam en dedicated servers van Royal IT

Geplaatst op 20/08/2008 (9285)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    EuroClb
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    kc***ace@hotmail.com
  • Website

    www.euroclub.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Dedicated Servers

Beoordeling van losse domeinnaam en dedicated servers

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ken Patrick al een hele tijd en ik weet wat hij kan. Ik hoef hem maar iets te vragen en hij staat meestal direct voor me klaar. Dit is gewoon een top bedrijf waar veel andere bedrijven zoals easyhosting een voorbeeld aan kunnen nemen! Klein maar toch groot!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Royal IT

Geplaatst op 31/12/2007 (7657)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Retardism BV.
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Degelijke hosting tegen goede prijzen. Ontzettend betrouwbare, snelle en belangrijk ook constante verbinding <> servers/hosting. Als ik het vergelijk met andere aanbieders merk ik vooral hierbij veel verschil. Verder is de service ontzettend goed en word ik over het algemeen binnen enkele uren al geholpen. Top!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Royal IT

Geplaatst op 10/10/2007 (6956)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik kwam via een vriend in contact die erg tevreden was met Royal IT, en ook ik kan niks anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben met mijn hosting. Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Mocht je een vraagje hebben kan je altijd even bellen of mailen en ze proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen.

    TOP!! Voor iedereen een aanrader!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Royal IT

Geplaatst op 05/09/2007 (6646)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Inmiddels heb ik meerdere webhostings en domeinnamen via Royal-IT besteld en ik ben een zeer tevreden gebruiker. Telkens de dag na de betaling werd mijn account al geactiveerd.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Royal IT

Geplaatst op 05/09/2007 (6645)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Amnesty Nieuwerkerk Aan Den IJssel
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • - Zeer betrouwbare host
    - Uitstekende service
    - Persoonlijk geholpen

    Is een hosting die aan te raden is draait op goede server en geen oplichting zoals bij andere webhosting bedrijven en daarentegen erg goedkoop voor wat je krijgt. Dus als je goed en goedkoop zoekt ben je hier aan het juiste adres.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 6 van de totaal 6 ervaringen met Royal IT


  • Royal IT

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    04-01-2012
  • Opgericht

    02-03-2007
  • Rechtsvorm

    V.O.F.
  • Personeel Fulltime

    2
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    6
  • Deel uw ervaring met Royal IT
  • Website van Royal IT



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.