ServerBuilds



Ervaringen van klanten met ServerBuilds

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
95%819
Afhandeling van opzeggingen
45%325
Beschikbaarheid van de diensten
30%448
Kwaliteit van de diensten
28%459
De (telefonische) support
19%268
De prijs/kwaliteit verhouding
54%527
Totale waardering van de ISP
23%369
Tevreden klanten (>75% positief)
23%369
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
0%022
Kwaliteit van de diensten
0%022
De (telefonische) support
0%022
De prijs/kwaliteit verhouding
0%011
Totale waardering van de ISP
0%022
Tevreden klanten (>75% positief)
0%022
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
92%11112
Afhandeling van opzeggingen
72%527
Beschikbaarheid van de diensten
64%7411
Kwaliteit van de diensten
59%7512
De (telefonische) support
37%4711
De prijs/kwaliteit verhouding
78%729
Totale waardering van de ISP
50%6612
Tevreden klanten (>75% positief)
50%6612

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met ServerBuilds nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van ServerBuilds (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 12 ervaringen met ServerBuilds


Consument

Ervaring met gameserver van ServerBuilds

Geplaatst op 12/01/2018 (29953)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.kweknet.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: De server word automatisch aangemaakt. Niks op aan te merken.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Nog steets geen geld terug ontvangen na 3 maanden.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Was heel goed, Alleen na de crash is er niks meer van over.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Was heel goe
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Ik heb een ticket gemaakt, Een email gestuurd naar info@serverbuilds.nl, PM is slack, PM op Skype, Gebeld en nergens antwoord op en telefoon werd automatisch opgehangen.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een Minecraft "Apple+ HDD" server bij ServerBuilds besteld is die op 09-10-2018 verloopt.
    Door de problemen (23 oktober 2017) met de datacenter "zonder naam" is mijn server onbereikbaar verklaard en via de email die ServerBuilds werden wij keurig op de hoogte gehouden.
    Ook via serverbuilds.slack.com is er veel op antwoorden geantwoord, Maar op 27 oktober 2017 is er een email verzonden waarin staat dat "Mocht je hiermee niet akkoord gaan is het mogelijk om het geld van het de resterende tijd van de server terug te krijgen"
    Ik heb daarom ook gevraagt om het geld terug te krijgen van de resterende tijd. Die verzoek ik geaccepteerd ondanks is het na bijna 2 maanden wachten nog steets niet gebeurd.
    Elke keer als ik het via Slack vraag hoe het er voor staat krijg ik de antwoorden: "Wij zijn er mee bezig" "Wij moeten de administratie regelen" "Je bent niet de enige in de wachtlijst" "We zijn de wachtlijst aan het verwerken"
    Maar na 3 maanden is er nog steeds niks gebeurd, Al mijn vragen worden straal genegeerd of word heftig op gereageerd.


0 100 12.50


Consument

Ervaring met gameserver van ServerBuilds

Geplaatst op 26/10/2017 (29730)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.serverbuilds.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Meer offline dan online lijkt het wel. Nu al dagen is de server offline. wel een mededeling gehad dat er een storing was, maar vervolgens blijft het stil, heel erg stil. geen nadere uitleg, gewoon niets.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Heel vaak storing en geen support, klantenservice
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Totaal geen ondersteuning niet via mail en niet via telefoon
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Goedkoop maar slechte kwaliteit. vaak storing
Totale waardering
Ontevreden

0 100 12.50


Consument

Ervaring met gameserver van ServerBuilds

Geplaatst op 31/12/2016 (28527)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Www.serverbuilds.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Dit gaat heel snel, binnnen paar seconden opgezet
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Geen verplichtingen met al die onzin van contracten
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Meer offline dan online, dit is extreem onhandig
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Kwaliteit is echt heel laag met anderen hostingen die nog betere specificaties aanbieden dan Serverbuilds en ook nog lagere prijs!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: De support is heel makkelijk gezegt; Pruts! ze zeggen we gaan het repairen en na maanden wachten niks gebeurd, of je word na een app door gestuurd genaamt Slack, ik wil helemaal geen apps
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Voor het geld wil ik wel een goede support en dit krijg je niet
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In het kort,
    Support is prut, Kwaliteit is prut ben al vaker mijn data verloren door hen fout, ze verwijderde zomaar een Minecraft Wereld van me, hier waren de leden van mijn server de dube van want ja hun waren alles kwijt

    Verderrest beveel ik dit bedrijf nechens sins het gewoon zo slecht is of geworden is


0 100 22.22


Consument

Ervaring met gameserver van ServerBuilds

Geplaatst op 18/12/2016 (28467)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    stij***k40@gmail.com
  • Website

    http://niks.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Uitval, lagg ed, nu allemaal mensen die op de server kwamen kwijtgeraakt.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Topdiensten, maar opeens lagg & uitval en support kwam maar niet. Allemaal klanten kwijt...


0 100 28.57


Consument

Ervaring met webhosting van ServerBuilds

Geplaatst op 08/06/2016 (27527)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    no***y@mamo.nl
  • Website

    nordyvlasman.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb deze host nu al een tijdje en ben heel erg tevreden, voor meerdere website's gebruik ik het en het werkt uitstekend. Je betaald weinig voor wat je krijgt en de support is uitstekend.
    Ik zal het zeker aanraden en heb dit ook al meerdere keren gedaan.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met gameserver van ServerBuilds

Geplaatst op 13/10/2015 (26206)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Bestelling is netjes via een systeem. Na bestelling geen server opgeleverd. Na 24 uur een melding gedaan via twitter. Werd verwezen naar Support. Hier werd direct om een factuur gevraagd. (pardon nieuwe klant en dan niet in duiken, maar meteen data opvragen?). Na 3 dagen server online.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Server, toen het online was, werkte naar behoren.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Support is traag, niet kundig en reageert gewoon niet. Heb je een probleem? Dan kan je beter online elders klagen, voordat men naar je komt.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb hier een gameserver en dan op basis van Source. Na het afnemen bleek deze dienst opgeheven worden. Het lijkt alsof er wilde beslissingen gedaan word in dit bedrijf en de klanten hier later de gevolgen van merken.
    De support is traag en lost niet het probleem op. Zij vragen eerder om factuur gegevens?! In feite is er 1 eigenaar en de rest is student/scholier in dit bedrijf.

    Ofwel; mensen die een minecraft server willen. Ik geloof goed dat dit een geschikte partij is. Zolang je geen problemen heb met je server. Genoemde Prijs = Genoemde Support ;).


0 100 16.67


Consument

Ervaring met gameserver van ServerBuilds

Geplaatst op 26/01/2015 (24883)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Play.dutchmine.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede host allen te maken gehad met onervaren support voor de rest is alles goed!


0 100 88.89


Consument

Ervaring met meerdere diensten van ServerBuilds

Geplaatst op 25/01/2015 (24869)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    mountainpvp.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Virtual Private Server
    Gameserver
    Managed server
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: wacht al 5 maanden op een refund
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Er is zoveel beters te vinden op de markt, alles werkt naar behoren maar verwacht geen service en zeker geen effectieve support.
    als je een ticket in dient krijg je nooit een antwoord waar je iets mee kunt
    vb:
    Q: kunt u mijn ftps gegevens opzoeken, ik ben ze kwijt?
    A: Ik ga ze opzoeken!
    -- ticket gesloten --


0 100 33.33


Consument

Ervaring met webhosting en gameserver van ServerBuilds

Geplaatst op 25/01/2015 (24866)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    muffinaddicted.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting
    Gameserver

Beoordeling van webhosting en gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In 1 woord een geweldige HOST!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van ServerBuilds

Geplaatst op 20/01/2015 (24829)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    kwak***tim@gmail.com
  • Website

    kwakmantim@gmail.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik host hier al heel lang een MC server, en ook de website die erbij hoort, de website is altijd snel en stabiel, en het paneel (DirectAdmin) werkt helemaal zonder problemen! en natuurlijk heel goedkoop!

    Kort gezegd:
    Top Host :)


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 12 ervaringen met ServerBuilds



  • ServerBuilds

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    12-01-2018
  • Opgericht

    16-02-2013
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    1
  • Aantal klanten

    15000
  • Aantal servers

    70
  • Aantal domeinen

    200
  • Beoordeling

    47 uit 100
  • Aantal ervaringen

    12
  • Deel uw ervaring met ServerBuilds
  • Website van ServerBuilds



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.