Shock Media B.V.

Shock Media B.V.



Ervaringen van klanten met Shock Media B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
90%17219
Afhandeling van opzeggingen
80%8210
Beschikbaarheid van de diensten
91%18220
Kwaliteit van de diensten
91%18220
De (telefonische) support
100%19019
De prijs/kwaliteit verhouding
91%18220
Totale waardering van de ISP
91%18220
Tevreden klanten (>75% positief)
91%18220
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
90%9110
Afhandeling van opzeggingen
80%415
Beschikbaarheid van de diensten
91%10111
Kwaliteit van de diensten
91%10111
De (telefonische) support
100%10010
De prijs/kwaliteit verhouding
91%10111
Totale waardering van de ISP
91%10111
Tevreden klanten (>75% positief)
91%10111
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
92%22224
Afhandeling van opzeggingen
80%8210
Beschikbaarheid van de diensten
92%23225
Kwaliteit van de diensten
92%23225
De (telefonische) support
100%24024
De prijs/kwaliteit verhouding
92%22224
Totale waardering van de ISP
92%23225
Tevreden klanten (>75% positief)
92%23225

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Shock Media B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Shock Media B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 25 ervaringen met Shock Media B.V.


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Shock Media B.V.

Geplaatst op 16/11/2016 (28268)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    one2keep.nl
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    one2keep.nl

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Heel sterk!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De service van Shock Media is een verademing. Beloven precies dat wat ze waarmaken en doen zelfs net dat ene beetje meer voor je. Zeker aan te raden!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Shock Media B.V.

Geplaatst op 09/11/2016 (28220)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Fixjeiphone
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@fixjeiphone.nl
  • Website

    fixjeiphone.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • FixjeiPhone is erg tevreden over de dienstverlening van Shock Media. Tijdens de overstap naar Shock Media hebben zij er alles aan gedaan om onze website zo goed en snel mogelijk te laten functioneren


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Shock Media B.V.

Geplaatst op 08/11/2016 (28214)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Multimedia Center BV
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.multimediacenter.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: De uptime is erg goed. Als er onderhoud gepleegd moet worden wordt dat altijd ruim van tevoren aangekondigd en wordt dat 's nachts gedaan.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Heel handig dat je altijd gelijk een systeembeheerder aan de lijn krijgt, zonder doorverbonden de hoeven worden oid. Dat is super. Aanpassen van bijv. opslagruimte of aanvragen en koppelen nieuwe domeinnaam kan via de klantportal geregeld worden. Klik klik klaar.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We hebben al 10+ jaren erg goede ervaringen met Shockmedia. We hebben een servicecontract voor 24/7 support en Shockmedia heeft in alle gevallen dat we support nodig hadden binnen de afgesproken tijd (60 minuten) gereageerd.
    Bij collega ondernemers hoor ik over andere providers regelmatig verhalen van onbereikbaar zijn van de website, geen reactie op e-mails of lange wachttijden aan de telefoon. Die adviseer ik altijd om naar shockmedia te verhuizen. Ik zou hen aan eenieder aanbevelen!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Shock Media B.V.

Geplaatst op 04/11/2016 (28192)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    sdwebdesign.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Shock Media is een professionele partij, die snel gereageerd. Niet de goedkoopste, maar wel goede kwaliteit (waar voor je geld). Aanrader!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Shock Media B.V.

Geplaatst op 02/11/2016 (28175)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Hoogland Enterprises
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mikehoogland.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Je hebt extreem weinig toegang tot dingen die er toe doen. Zo kan je nooit in 1x een domeinnaam aanschaffen en word je in het weekend nooit geholpen. Heb je dus een leuk idee op donderdagavond en wil je een domeinnaam kopen? Goede kans dat je deze maandag pas krijgt.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Zoals al eerder vermeld, erg weinig vrijheid met domeinnamen, hosting zwaar gelimiteerd, oversold services, trage reactiesnelheden, support die niks anders kan dan upsellen naar duurdere diensten om zo de problemen soort van te verhelpen.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Traag, oversold (dus niet verbaasd opkijken als je met 300 andere je shared hosting moet delen), alle handelingen op bijvoorbeeld DA extreem traag, bleh. Ben blij dat ik ben overgestapt, want dat heeft voor ons direct alle problemen verholpen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Je betaald bij Shock heel erg veel voor "managed" hosting, maar als het erop aankomt kunnen ze je niet helpen of weigeren ze software zoals Let's Encrypt te installeren, zodat zij geld aan je kunnen verdienen met SSL certificaten die normaalgesproken gratis zouden zijn.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Afrader. Lees hierboven al mijn mening.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van Shock Media B.V.

Geplaatst op 31/10/2016 (28165)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • netjes en correct behandeld


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met managed server van Shock Media B.V.

Geplaatst op 24/05/2016 (27403)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.stijlgenoten.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Managed server

Beoordeling van managed server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Shock Media is een betrouwbare partij gebleken, waar we terecht kunnen met vraagstukken die net buiten onze expertise vallen als communicatiebureau. We krijgen snel antwoord, er is duidelijk communicatie in het geval van calamiteiten en in het contact met hun medewerkers komt hun professionaliteit goed naar voren!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Shock Media B.V.

Geplaatst op 19/05/2016 (27375)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Adventure Design
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@adventure-design.nl
  • Website

    www.adventure-design.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als reclame bureau heb je voor de hosting van domeinnamen van klanten een goede en degelijke partij nodig die dit verzorgd. Deze hebben we gevonden in Shock Media. Niet alleen telefonisch contact maar we kunnen gewoon bij hen binnenstappen om iets te bespreken mocht dat nodig zijn.
    Mensen aan de telefoon die je kent en je goed en snel verder helpen.
    Ook onze grote klanten kunnen we nu met een gerust hart een mooie hosting oplossing aanbieden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Shock Media B.V.

Geplaatst op 22/02/2016 (26855)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    vardia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitermate deskundig, snel en bovendien pro-actief meedenkend met de klant. Technisch is alles prima.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Shock Media B.V.

Geplaatst op 12/02/2016 (26780)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Sterrenhoudt
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.sterrenhoudt.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg tevreden. Super service. Reageren erg snel op vragen. Ik zou deze provider zeker aanraden.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 25 ervaringen met Shock Media B.V.



  • Shock Media B.V.

  • Categorie: Managed Hosting
  • Laatste update

    16-11-2016
  • Opgericht

    01-01-1999
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Certificeringen

    ISO 27001, NEN 7510
  • Personeel Fulltime

    20
  • Aantal klanten

    5000
  • Aantal servers

    1500
  • Aantal domeinen

    10000
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    91 uit 100
  • Aantal ervaringen

    25
  • Deel uw ervaring met Shock Media B.V.
  • Website van Shock Media B.V.



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.