SKB Enterprise B.V.

SKB Enterprise B.V.



Ervaringen van klanten met SKB Enterprise B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
82%617
Afhandeling van opzeggingen
56%325
Beschikbaarheid van de diensten
64%527
Kwaliteit van de diensten
64%527
De (telefonische) support
64%527
De prijs/kwaliteit verhouding
78%516
Totale waardering van de ISP
64%527
Tevreden klanten (>75% positief)
64%527
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
95%16117
Afhandeling van opzeggingen
78%729
Beschikbaarheid van de diensten
89%15217
Kwaliteit van de diensten
89%15217
De (telefonische) support
89%15217
De prijs/kwaliteit verhouding
94%15116
Totale waardering van de ISP
89%15217
Tevreden klanten (>75% positief)
89%15217

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met SKB Enterprise B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van SKB Enterprise B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 17 ervaringen met SKB Enterprise B.V.


ZZP

Ervaring met colocatie van SKB Enterprise B.V.

Geplaatst op 14/11/2018 (81979)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Gyvex
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.gyvex.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • SKB-Enterprise is een raar bedrijf, ik had mijn colocatie opgezegd vervolgens (ten onrechte) door blijven betalen. Dit heb ik hierna geprobeerd om te crediteren, echter ben ik uit het klantensysteem gegooid en beantwoord hij ook zijn email niet.


0 100 11.11


Consument

Ervaring met virtual private server van SKB Enterprise B.V.

Geplaatst op 06/01/2018 (29942)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    n.v.t.
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle SSD servers tegen een goede prijs. Doet precies wat het belooft. De support is goed en ik kreeg binnen een kwartier al antwoord op mijn ticket. Ga zo door SKB!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van SKB Enterprise B.V.

Geplaatst op 06/01/2018 (29941)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.xemix.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Had 1 maand gekocht en toen was ik gelijk verliefd nu verlengt naar 1 jaar.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met colocatie van SKB Enterprise B.V.

Geplaatst op 11/12/2017 (29874)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    PeaceWeb
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.peaceweb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Colocatie ligt er snel uit wegens een onbetrouwbaar netwerk. Wanneer er een DDOS bij een klant is liggen automatisch alle diensten van SKB-Enterprise eruit, dus het netwerk is ontzettend slecht beveiligd.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar. Tickets worden beantwoord binnen doorgaans 8 uur.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een ontzettend slecht hosting bedrijf met een onbetrouwbaar netwerk. De eigenaar duikt weg als het hem niet meer aanstaat (tickets negeren). Vervolgens maakt de eigenaar onterecht facturen aan omdat hij inkomsten mis gaat lopen. Zeker niet aan te raden, oplichters!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SKB Enterprise B.V.

Geplaatst op 02/12/2017 (29852)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    skb-enterprise.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Ik moest iets beter opletten en had het verkeerd gedaan, gelukkig wouden ze me helpen!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ze reageren binnen 2 uur en meestal al binnen 10 minuten.. Super mooi dus!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben heel blij met de service die ik heb gehad helaas heb ik geen geld meer, dus kan ik niet doorgaan. Maar ze hebben super goede support en reageren mega snel! Bedankt Skb-Enterprise!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van SKB Enterprise B.V.

Geplaatst op 29/11/2017 (29847)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    CryptoNews.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Onze VPS was zeer snel opgeleverd
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Buiten aangekondigd onderhoud nog geen minpunten tegen gekomen.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: De klantenservice is vrijwel altijd bereikbaar voor vragen en de reactie is meestal binnen 2 uur.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima partij om onze applicaties onder te brengen en vrijwel altijd zeer snel een kundige reactie op onze tickets en e-mails.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met managed server van SKB Enterprise B.V.

Geplaatst op 25/11/2017 (29836)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    skb-enterprise.com/managed
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Managed server

Beoordeling van managed server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: We zijn zeer tevreden met de managed server die wij huren bij SKB Enterprise. In het begin zijn we geholpen met het overplaatsen van onze website's naar de nieuwe server en tot nu toe nog geen problemen gehad.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: In het begin zijn we geholpen met het overplaatsen van onze website's naar de nieuwe server en tot nu toe nog geen problemen gehad.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We zijn zeer tevreden met de managed server die wij huren bij SKB Enterprise. Wanneer we vragen hebben worden ze snel geholpen (zelfs in de late uren en in het weekend). Kortom: Een provider die we graag onze servers laten beheren.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SKB Enterprise B.V.

Geplaatst op 29/11/2016 (28353)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    n.v.t.
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een VPS afgenomen om te gebruiken als VPN voor meerdere mensen. De levering is prima verlopen en bij problemen / vragen heb ik altijd binnen enkele minuten een antwoord. De uptime van de VPS is prima, bijna altijd online enkel bij gepland onderhoud downtime van korte duur (wat logisch is uiteraard).


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met colocatie van SKB Enterprise B.V.

Geplaatst op 29/10/2016 (28155)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    GuildCraft
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.guildcraft.org
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heel prettig om mee te werken hij denkt met je mee en weet waar hij over praat. Hij heeft onze benodigdheden prima ingeschat waardoor we ook niet te veel per maand betalen.

    Hij heeft ons geholpen met de installatie van de servers en de benodigde instellingen. Ook is hij vrijwel altijd bereikbaar mochten er problemen zijn en lost hij deze spoedig op.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van SKB Enterprise B.V.

Geplaatst op 27/08/2016 (27801)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ...
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik kreeg de link van deze site van een vriend. En ik had een vps nodig. Dus ik kreeg een medewerker als contact in skype van een vriend. En die heeft me super geholpen! Nu ik deze vps heb, ben ik super tevreden. En het ging allemaal heeeeeel gemakelijk.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 17 ervaringen met SKB Enterprise B.V.





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.