Skyberate Internet Services BV

Ervaringen van klanten met Skyberate Internet Services BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
67%18321
Afhandeling van opzeggingen
43%8311
Beschikbaarheid van de diensten
87%19120
Kwaliteit van de diensten
87%19120
De (telefonische) support
62%17421
De prijs/kwaliteit verhouding
79%20222
Totale waardering van de ISP
77%20323
Tevreden klanten (>75% positief)
66%19423
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
25%134
Afhandeling van opzeggingen
0%033
Beschikbaarheid van de diensten
50%112
Kwaliteit van de diensten
50%112
De (telefonische) support
25%134
De prijs/kwaliteit verhouding
50%224
Totale waardering van de ISP
50%224
Tevreden klanten (>75% positief)
25%134
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%1745179
Afhandeling van opzeggingen
94%57461
Beschikbaarheid van de diensten
99%1742176
Kwaliteit van de diensten
99%1753178
De (telefonische) support
97%1736179
De prijs/kwaliteit verhouding
98%1694173
Totale waardering van de ISP
98%1785183
Tevreden klanten (>75% positief)
97%1776183

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Skyberate Internet Services BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Skyberate Internet Services BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 183 ervaringen met Skyberate Internet Services BV


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 04/11/2019 (82735)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    tarra-pack.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al vanaf het begin klant bij Skyberate. Tot een jaar geleden altijd zeer tevreden geweest.
    Nu is het bedrijf totaal niet klantvriendelijk meer. Niets is mogelijk. Op relatief veel down time en website op zwart na klopt het technisch allemaal wel, maar vooral administratief sta je altijd in de kou.
    Account manager is niet behulpzaam.
    Hij probeert ons van een review te weerhouden. Wil "andere wegen bewandelen". Biedt vervolgens geen oplossing.
    Diezelfde accountmanager kon het jammer genoeg niet laten enkelen smalende en licht sarcastische opmerkingen te ventileren.
    Vroeger hebben we altijd zonder erbij na te denken naar Skyberate doorverwezen als men op zoek was naar een goede hosting partij. Maar helaas, dat was vroeger.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 30/09/2019 (82656)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    tarra-pack.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Proefpakket Magento 2 hosting besteld. Ging automatisch over in een betaald pakket. Veel moeite moeten doen om dat ongedaan te maken.
    Op moment dat de webwinkel eenmaal online ging, liep dit pakket gewoon door. Opzeggen kon niet. En dat terwijl er een veel duurder pakket ongebruikt bleef. We moesten van dat ongebruikte pakket eerst het hele jaar uitdienen.
    Skyberate doet niet aan restitutie maar vergeet daarbij dat wij Skyberate zelf hebben aangeboden per jaar vooraf te gaan betalen ipv per maand.
    Ook hebben we jarenlang een e-mail pakket bij Skyberate afgenomen. Van dat pakket is niet duidelijk of we dat wel nodig hadden en wij denken dat we daar dus jarenlang ten onrechte voor hebben betaald.
    Uiteindelijk maar gestopt met proberen begrip te vinden vanwege hoog oplopende frustratie.
    Verder heeft Skyberate onze webwinkel gewoon uit de lucht gehaald toen de data-limiet was overschreden. Van tevoren met een medewerker gebeld. Deze verzekerde ons dat het zo'n vaart niet zou lopen. Wel dus.
    E.e.a. speelde in een tijd dat Skyberate 2x problemen had met de down time.
    Als de servers down zijn, kan de communicatie wel wat beter, bijvoorbeeld via social media of op de eigen website.
    Ik blijf klant omdat Skyberate ook veel dingen goed doet. We hebben daar in het verleden dan ook positieve reviews over geschreven.
    De starre houding in bovenstaande situaties, is frustrerend.


0 100 57.14


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 29/06/2019 (82484)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.directondergoed.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Onze webshop door storingen bij Skyberate meerdere malen uit de lucht, op een gegeven moment zelfs een heel weekend wat ons ontzettend veel omzet heeft gekost. Hierdoor waren we genoodzaakt over te stappen naar een betrouwbare partij. Nu houden ze ons aan het contract waarbij ze verwachten dat we de kosten betalen tot einde contract. Waardeloze partij!!


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 17/01/2019 (82146)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Memo ICT
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.memo-ict.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds December 2018 al mijn klanten onder gebracht bij Skyberate ivm verschuiving van werkzaamheden aan onze kant. De service en communicatie bij de verhuizingen en transfers was optimaal en accuraat. Bij de minimale problemen die we hebben gehad was er snel een reactie van Skyberate en werd er direct aktie ondernomen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 29/10/2018 (81929)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.schilderwerkjes.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Service is echt zo wonderbaarlijk en onveranderd goed en super snel.
    Als er problemen zijn met een server wordt dit vrijwel altijd gemeld en de oorzaak uitgelegd.
    Zeer klantvriendelijk!
    Ben niet voor niets al jaren klant... en zal dat ook blijven!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 20/04/2018 (81449)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    WSN Digital
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    club-of-comfort.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Klasse service! en zeer snelle vriendelijke afhandeling van het probleem. Maar dat is eigenlijk altijd zo! kan alleen maar zeggen.... ga zo door! Dank je wel :)


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 20/02/2018 (30052)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Heijmans Incasso&Advies
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.incassoenadvies.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Gaat ouderwets nog handmatig, maar wordt wel binnen 24 uur opgepakt. Ook fijn mocht je per ongeluk een fout maken in de domeinnaam, dat je meteen nog contact kan opnemen voordat domein en dus ook de prijs vastgelegd is.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Bereikbaarheid van de diensten zijn super. Ook uit eerdere ervaring weinig tot geen downtime in jaar tijd, maar daar is de prijs ook wel naar.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: De inhoud van de webhostingpakketten zijn uit de jaren 90, maar niet meer van deze tijd. Hiervoor krijg je dan wel weer weinig downtime voor terug, maar je moet wel goed kijken of en welk pakket past bij jouw onderneming. Een particulier zal wel genoeg voldoening eruit halen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Als je een afwijkend pakket wilt met een klein administratieve wijziging in het CP wat voor hun niets kost, dan moet je moeite doen om het te krijgen, jammer genoeg en in tegenstelling wat op de website staat dat ze graag meedenken met de klant. Een gratis optie in een control panel bijvoorbeeld kunnen ze moeilijk doen. Als er nu meer schijfruimte of dataverkeer gevraagd werd, ja dan kun je overstappen naar een groter pakket, maar een kleine aanpassing in het pakket, daar kun je over onderhandelen (ze konden er zelfs nog eenmalig betaald voor worden, omdat het een administratieve handeling in het CP betrof, maar ze doen liever moeilijk dan aan je wensen voldoen). Op hun website staat "bij ons bent u geen nummertje, onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd voor u klaar om u de service te bieden die u verdient. U kunt ons bereiken per e-mail, live-chat en telefoon.". Nou, dat ze voor je klaar staan en service bieden die je verdient, is zeker bij mij niet van toepassing bij hun. Ik krijg toch steeds pats boem antwoorden, die verder helemaal niet van toepassing op mijn suggestie(s) die ik doorgaf, dus of ze lezen slecht of typen maar snel een verhaal en dan zijn ze ervan af. Zo'n gevoel krijg je van hun e-mails. Jammer! Wat wel fijn is, is dat Skyberate per telefoon en chat is te bereiken. Dat is sowieso een vereiste voor mij, mochten er problemen zijn. Mijn vorige provider had dit ook, maar helaas is de stabiliteit van de diensten wat minder, maar werd er wel altijd top geholpen, wat ik hier mis.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Zoals eerder vermeld zijn de hostingpakketten wat uit de tijd voor die prijzen, maar wordt dat wel weer ruimschoots goedgemaakt met een stabiel netwerk. Domeinnamen zijn wel nog, in vergelijking met andere providers, fors duurder, zeker aangezien je de domeinnaam alleen kan gebruiken (hebben geen doorverwijzing, dns toegang, etc.) met andere hostingdiensten van hun.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op basis van kwaliteit van de diensten, ben ik zeer tevreden. Ook de dienst Zimbra mail is een uitstekend programma voor je mail, agenda, contacten, etc. via de Zimbra webmail en smartphone.

    Op service, oftewel klantenservice/helpdesk kan veel verbetert worden, of ze doen dit gedrag alleen bij mij vertonen, dan heb ik blijkbaar een speciaal plekje in hun systeem dat als ik contact opneem, dat ze me niet als "belangrijk" of "als nummertje" moeten behandelen. Kijk het nog even aan of er verbetering komt en anders alle spullen weer verhuizen, maar hoop niet dat het nodig is. We gaan het zien!


0 100 87.50


ZZP

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 09/11/2017 (29777)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    MediaMaus
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.mediamaus.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Met mijn bedrijf MediaMaus, heb ik al enige tijd een succesvolle samenwerking met Skyberate Internet Services BV. Momenteel staat mijn e-mail hosting en de hosting van enkele klanten bij Skyberate. Recent waren er een aantal problemen ontstaan en heb ik om hulp/advies gevraagd. Ik kreeg direct geweldige support en ben volledig uit de brand geholpen. Skyberate heeft geluisterd naar al mijn vragen en tijd vrijgemaakt om mij van de zorgen af te helpen. Gewoon in 1 woord Super! Skyberate Internet Services BV is een bedrijf met veel kennis van zaken en zijn zeer bedreven binnen hun vakgebied. De communicatie met de medewerkers verloopt soepel en ze staan direct voor je klaar. Ik ben dan ook vol lof over Skyberate als organisatie, de diensten die worden aangeboden en de uitmuntende service!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 06/07/2017 (29383)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Babs Boomer KInderkleding
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    babsboomer-kinderkleding.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Super zoals wij altijd door Skyberate geholpen worden. Er wordt in het belang van de klant gedacht.Dat stellen wij bijzonder op prijs. En.... er hoeft niet altijd financieel iets tegen over te staan. Dat noem ik grote klasse. Wij zijn een heel tevreden klant. Dank jullie allemaal.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bent u niet tevreden over uw webhosting? Stap dan over naar Skyberate!!! U mag mij bellen voor info op 06 2903 2933 Met vriendelijke groet, Marian Dielissen - Babs Boomer Kinderkleding.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 29/06/2017 (29361)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 183 ervaringen met Skyberate Internet Services BV





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.