Skyberate Internet Services BV

Ervaringen van klanten met Skyberate Internet Services BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%65065
Afhandeling van opzeggingen
100%22022
Beschikbaarheid van de diensten
100%66066
Kwaliteit van de diensten
100%66066
De (telefonische) support
97%64165
De prijs/kwaliteit verhouding
100%62062
Totale waardering van de ISP
99%66167
Tevreden klanten (>75% positief)
99%66167
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%303
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%303
Kwaliteit van de diensten
100%303
De (telefonische) support
67%213
De prijs/kwaliteit verhouding
100%303
Totale waardering van de ISP
100%303
Tevreden klanten (>75% positief)
100%303
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%1732175
Afhandeling van opzeggingen
99%56157
Beschikbaarheid van de diensten
100%1731174
Kwaliteit van de diensten
99%1742176
De (telefonische) support
99%1723175
De prijs/kwaliteit verhouding
99%1672169
Totale waardering van de ISP
99%1763179
Tevreden klanten (>75% positief)
99%1763179

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Skyberate Internet Services BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Skyberate Internet Services BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 179 ervaringen met Skyberate Internet Services BV


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 20/04/2018 (81449)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    WSN Digital
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    leon***oek@gmail.com
  • Website

    club-of-comfort.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Klasse service! en zeer snelle vriendelijke afhandeling van het probleem. Maar dat is eigenlijk altijd zo! kan alleen maar zeggen.... ga zo door! Dank je wel :)


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 20/02/2018 (30052)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Heijmans Incasso&Advies
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    dave***ans@incassoenadvies.nl
  • Website

    www.incassoenadvies.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Gaat ouderwets nog handmatig, maar wordt wel binnen 24 uur opgepakt. Ook fijn mocht je per ongeluk een fout maken in de domeinnaam, dat je meteen nog contact kan opnemen voordat domein en dus ook de prijs vastgelegd is.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Bereikbaarheid van de diensten zijn super. Ook uit eerdere ervaring weinig tot geen downtime in jaar tijd, maar daar is de prijs ook wel naar.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: De inhoud van de webhostingpakketten zijn uit de jaren 90, maar niet meer van deze tijd. Hiervoor krijg je dan wel weer weinig downtime voor terug, maar je moet wel goed kijken of en welk pakket past bij jouw onderneming. Een particulier zal wel genoeg voldoening eruit halen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Als je een afwijkend pakket wilt met een klein administratieve wijziging in het CP wat voor hun niets kost, dan moet je moeite doen om het te krijgen, jammer genoeg en in tegenstelling wat op de website staat dat ze graag meedenken met de klant. Een gratis optie in een control panel bijvoorbeeld kunnen ze moeilijk doen. Als er nu meer schijfruimte of dataverkeer gevraagd werd, ja dan kun je overstappen naar een groter pakket, maar een kleine aanpassing in het pakket, daar kun je over onderhandelen (ze konden er zelfs nog eenmalig betaald voor worden, omdat het een administratieve handeling in het CP betrof, maar ze doen liever moeilijk dan aan je wensen voldoen). Op hun website staat "bij ons bent u geen nummertje, onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd voor u klaar om u de service te bieden die u verdient. U kunt ons bereiken per e-mail, live-chat en telefoon.". Nou, dat ze voor je klaar staan en service bieden die je verdient, is zeker bij mij niet van toepassing bij hun. Ik krijg toch steeds pats boem antwoorden, die verder helemaal niet van toepassing op mijn suggestie(s) die ik doorgaf, dus of ze lezen slecht of typen maar snel een verhaal en dan zijn ze ervan af. Zo'n gevoel krijg je van hun e-mails. Jammer! Wat wel fijn is, is dat Skyberate per telefoon en chat is te bereiken. Dat is sowieso een vereiste voor mij, mochten er problemen zijn. Mijn vorige provider had dit ook, maar helaas is de stabiliteit van de diensten wat minder, maar werd er wel altijd top geholpen, wat ik hier mis.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Zoals eerder vermeld zijn de hostingpakketten wat uit de tijd voor die prijzen, maar wordt dat wel weer ruimschoots goedgemaakt met een stabiel netwerk. Domeinnamen zijn wel nog, in vergelijking met andere providers, fors duurder, zeker aangezien je de domeinnaam alleen kan gebruiken (hebben geen doorverwijzing, dns toegang, etc.) met andere hostingdiensten van hun.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op basis van kwaliteit van de diensten, ben ik zeer tevreden. Ook de dienst Zimbra mail is een uitstekend programma voor je mail, agenda, contacten, etc. via de Zimbra webmail en smartphone.

    Op service, oftewel klantenservice/helpdesk kan veel verbetert worden, of ze doen dit gedrag alleen bij mij vertonen, dan heb ik blijkbaar een speciaal plekje in hun systeem dat als ik contact opneem, dat ze me niet als "belangrijk" of "als nummertje" moeten behandelen. Kijk het nog even aan of er verbetering komt en anders alle spullen weer verhuizen, maar hoop niet dat het nodig is. We gaan het zien!


0 100 87.50


ZZP

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 09/11/2017 (29777)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    MediaMaus
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@mediamaus.nl
  • Website

    https://www.mediamaus.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Met mijn bedrijf MediaMaus, heb ik al enige tijd een succesvolle samenwerking met Skyberate Internet Services BV. Momenteel staat mijn e-mail hosting en de hosting van enkele klanten bij Skyberate. Recent waren er een aantal problemen ontstaan en heb ik om hulp/advies gevraagd. Ik kreeg direct geweldige support en ben volledig uit de brand geholpen. Skyberate heeft geluisterd naar al mijn vragen en tijd vrijgemaakt om mij van de zorgen af te helpen. Gewoon in 1 woord Super! Skyberate Internet Services BV is een bedrijf met veel kennis van zaken en zijn zeer bedreven binnen hun vakgebied. De communicatie met de medewerkers verloopt soepel en ze staan direct voor je klaar. Ik ben dan ook vol lof over Skyberate als organisatie, de diensten die worden aangeboden en de uitmuntende service!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 06/07/2017 (29383)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Babs Boomer KInderkleding
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@babsboomer.nl
  • Website

    babsboomer-kinderkleding.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Super zoals wij altijd door Skyberate geholpen worden. Er wordt in het belang van de klant gedacht.Dat stellen wij bijzonder op prijs. En.... er hoeft niet altijd financieel iets tegen over te staan. Dat noem ik grote klasse. Wij zijn een heel tevreden klant. Dank jullie allemaal.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bent u niet tevreden over uw webhosting? Stap dan over naar Skyberate!!! U mag mij bellen voor info op 06 2903 2933 Met vriendelijke groet, Marian Dielissen - Babs Boomer Kinderkleding.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 29/06/2017 (29361)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    erik***lik@dema-produkties.nl
  • Website

    www.dema-produkties.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 10/05/2017 (29170)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    IPcam-Shop B.V.
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.ipcam-shop.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als webshop zijn wij al bijna 4 jaar zeer maar dan ook zeer tevreden zijn met de dienstverlening van Skyberate.

    De availability is uitstekend en ook het prettige (laagdrempelige) contact met de engineers die altijd doen wat ze beloven dat zie je naar mijn mening op deze manier bij geen enkele ICT dienstverlener.

    We hebben een SLA voor 24x7 maar er is nimmer een outage geweest in de laatste 4 jaar, dat was bij onze vorige ISP helaas wel anders.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 07/05/2017 (29143)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    www.bestdierenvoeding.nl
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    co***act@bestdierenvoeding.nl
  • Website

    www.bestdierenvoeding.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • 3 keer problemen gehad, 3 keer waren ze er snel bij en is het probleem verholpen. klasse!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 02/05/2017 (29139)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    thuisbestellen.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Totale waardering
Ontevreden

0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 12/04/2017 (29065)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    kleine-flesjes-wijn.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Skyberate Internet Services BV

Geplaatst op 29/03/2017 (29015)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Medeka
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.medeka.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima partij, komen afspraken altijd na en zijn goed bereikbaar.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 179 ervaringen met Skyberate Internet Services BV





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.