sLaunch Internet



Ervaringen van klanten met sLaunch Internet

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%12012
Afhandeling van opzeggingen
100%606
Beschikbaarheid van de diensten
100%12012
Kwaliteit van de diensten
100%12012
De (telefonische) support
100%11011
De prijs/kwaliteit verhouding
100%12012
Totale waardering van de ISP
100%12012
Tevreden klanten (>75% positief)
100%12012
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%303
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%303
Kwaliteit van de diensten
100%303
De (telefonische) support
100%303
De prijs/kwaliteit verhouding
100%303
Totale waardering van de ISP
100%303
Tevreden klanten (>75% positief)
100%303
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%17017
Afhandeling van opzeggingen
100%606
Beschikbaarheid van de diensten
100%17017
Kwaliteit van de diensten
100%17017
De (telefonische) support
100%16016
De prijs/kwaliteit verhouding
100%17017
Totale waardering van de ISP
100%17017
Tevreden klanten (>75% positief)
100%17017

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met sLaunch Internet nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van sLaunch Internet (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 17 ervaringen met sLaunch Internet


Zakelijk

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 18/09/2018 (81839)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@enjoy-vakanties.nl
  • Website

    enjoyvakanties.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super tevreden! Vorige week mijn Wordpress website verhuisd naar sLaunch en draait als een zonnetje. Bij mijn vorige provider werd zomaar de PHP versie aangepast, bij sLaunch kan ik dit handmatig instellen en dus rustig op mijn gemak klaar maken voor de nieuwe PHP versie. Ook de service is geweldig! Ze nemen veel uit handen en zorgen dat je snel weer online bent. Ook inloggen is geen probleem je kan direct alles aanpassen vele malen meer dan bij mijn vorige provider.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 04/08/2018 (81730)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    HHotels
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hhotels.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Geweldig, zelf al een paar keer een fout gemaakt en medewerkers bieden meteen ondersteuning zonder moeilijk te doen, dreigen met rekeningen etc. Echt super. Voel me meer dan een koning.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goede ervaring. Ik heb een eigen hotelletje en heb diverse domeinnamen en een website draaien bij slaunch. Zelf helaas al een paar keer een fout gemaakt, en Martijn van slaunch helpt me direct. Binnen no-time opgelost en kan ik weer verder, terwijl het mijn domme fout is. Martijn bedankt, en ga zo door. Jullie bieden super service en ook andere collega's! Daarbij ook super dat er nooit storing is, althans altijd online!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 28/03/2018 (30207)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    MVS
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    mvs.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • FANTASTISCH! Dit ene woord wil ik kwijt over sLaunch Internet. Sinds kort hosting afgenomen bij hen, ik bouw vele websites in WordPress maar alles stond al klaar en ik kon direct aan de slag! Erg fijn dat je bij sLaunch de php.ini zelf kunt aanpassen om themes te uploaden of instellingen te wijzigen.

    Inmiddels al meerdere klanten verhuisd naar sLaunch. Werk er heel erg fijn mee samen!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 25/04/2017 (29114)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hotel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Zeer tevreden, berichtje via Whats app en binnen een mum van tijd direct reactie!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super service, vorige week pakket besteld en binnen no-time stond er een omgeving waarbij WordPress al klaar stond en ik direct aan de slag kon. Gister losse domeinnamen besteld en slaunch netjes alles gekoppeld in het control panel waar ik nu alles zelf kan beheren. Kom over van andere provider waar ik veel last had dat de website uitviel bij vele bezoekers, problemen hier niet gehad website draait ook veel stabieler en lijkt wel of deze veel sneller laad. Ben erg in mijn nopjes en zou iedereen slaunch aanraden


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van sLaunch Internet

Geplaatst op 05/10/2016 (28049)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Bestelling was gedaan, betaald met ideal en binnen een paar uur al bereikbaar!!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • SUPER!! Gister een mail gestuurd met een vraag, direct antwoord. Precies het antwoordt dat ik wilde ontvangen. Heb een domeinnaam besteld voor een project zonder hosting. Daarna kreeg ik netjes een mail van slaunch of de domeinnaam doorgelinkt moest worden want deze gratis service bieden ze. Erg netjes tijdelijk naar mijn eigen NAS laten doorlinken.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 28/09/2016 (28016)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    pjacobs.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer, zeer tevreden. Gister avond informatie gevraagd en direct per mail antwoordt gekregen. Hoefde niet lang na te denken want een bedrijf dat in de avond uren zijn klanten te woord staat heeft deze op de eerste plaats. Nog dezelfde avond was mijn hosting pakket klaar, gereed voor gebruik. WordPress was al geinstalleerd en ik kon direct aan de slag. Dat noem ik nog eens service!! Pakket heb ik via de website geregistreerd en betaald, daarna was het binnen een uur actief en kon ik beginnen met bouwen. Erg tevreden, super service en zeer snelle afhandeling. Reageren altijd snel en direct op mail.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 08/07/2016 (27685)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.hdenbosch.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Super service! Was binnen een paar minuten afgehandeld. Echt super!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Super, zelfs ver na sluitingstijd en in weekenden nemen ze de moeite voor hun klanten! Super!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super service! Had een bestelling gedaan bij sLaunch en binnen een mum van tijd had ik alle gegevens, kon ik inloggen op mijn pakket, draaide mijn mail en stond mijn WordPress installatie klaar. Later een keer contact opgenomen omdat ik ergens tegenaan liep, was zaterdag avond en toch kreeg ik binnen 5 minuten een reactie, probleem was opgelost.

    Daarnaast heb ik diverse domeinnamen geregistreerd, deze ook allemaal zonder extra kosten doorgelinkt van zowel website als het email adres. Bij vele vragen ze hier extra kosten voor maar bij sLaunch niet. Erg tevreden erover en raad iedereen aan om klant te worden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 25/05/2016 (27421)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    ZekerZeilen
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@zekerzeilen.nl
  • Website

    www.zekerzeilen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer tevreden over de persoonlijke relatie en het meedenken om eventuele problemen te voorkomen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 13/04/2016 (27142)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    de Jong
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bosschezaken.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Gister een hostingpakket besteld rond 20:00 uur, na nog geen 1,5 uur ontving ik inloggegevens voor mijn hostingpakket, was mijn domeinnaam actief en stond een WordPress installatie klaar. Dat noem ik nou service!! Zelfs toen ik een bedank mailtje stuurde ontving ik antwoord! Fijn als mensen naast hun werk dezelfde hobby hebben en netjes de klanten per mail na werktijd te woord staan! TOP!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van sLaunch Internet

Geplaatst op 30/03/2016 (27075)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    in***o@beautifulcats.nl
  • Website

    beautifulcats.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service, domeinnaam erg snel gereserveerd en ook direct doorgezet. Voor ik het wist was ik te bereiken via de domeinnaam. Heel erg fijn de gratis diensten, bij vele betaal je om je domeinnaam door te zetten, bij slaunch niet en doen ze gewoon voor je. Dat vind ik super!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 17 ervaringen met sLaunch Internet



  • sLaunch Internet

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    18-09-2018
  • Opgericht

    01-02-2011
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    3
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    17
  • Deel uw ervaring met sLaunch Internet
  • Website van sLaunch Internet



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2018 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.