sLaunch Internet



Ervaringen van klanten met sLaunch Internet

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%16016
Afhandeling van opzeggingen
100%707
Beschikbaarheid van de diensten
100%16016
Kwaliteit van de diensten
100%16016
De (telefonische) support
100%15015
De prijs/kwaliteit verhouding
100%16016
Totale waardering van de ISP
100%16016
Tevreden klanten (>75% positief)
100%16016
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%10010
Afhandeling van opzeggingen
100%606
Beschikbaarheid van de diensten
100%10010
Kwaliteit van de diensten
100%10010
De (telefonische) support
100%10010
De prijs/kwaliteit verhouding
100%10010
Totale waardering van de ISP
100%10010
Tevreden klanten (>75% positief)
100%10010
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%25025
Afhandeling van opzeggingen
100%10010
Beschikbaarheid van de diensten
100%25025
Kwaliteit van de diensten
100%25025
De (telefonische) support
100%24024
De prijs/kwaliteit verhouding
100%25025
Totale waardering van de ISP
100%25025
Tevreden klanten (>75% positief)
100%25025

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met sLaunch Internet nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van sLaunch Internet (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 25 ervaringen met sLaunch Internet


Consument

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 15/04/2019 (82357)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    gdpr.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super! Pas overgestapt van Versio naar Slaunch en had ik veel eerder moeten doen! Mijn Wordpress website is super snel, was hij hiervoor echt niet! Super blij dat ik de overstap heb gemaakt, daarnaast ook nog eens qua euro's goedkoper!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 23/01/2019 (82165)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.dszh.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We hebben diverse dakspecialist bedrijven en zijn al sinds jaren klant bij slaunch. Zelf hoeven we maar een mail te sturen, domeinnaam wordt geregistreerd en doorgelinkt naar een pagina die we opgeven. Website werkt altijd, en fijn dat we tijdens een actie een domeinnaam kunnen doorlinken en hoeven we geen extra website te laten bouwen, hierdoor zijn we voor een paar euro klaar.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 14/12/2018 (82074)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    gistvrij.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geweldig bedrijf! Niets meer, en niets minder. Ik wilde voor mijn hobby een blog maken in Wordpress. Maar hoe begin je? Domeinnaam gekozen en veel gelezen over hosting. Gelukkig niet met een goedkoop bedrijf in zee gegaan zoals ik de laatste tijd lees dat het daarna duurkoop wordt, hoge bedragen en veel niet bereikbaar! Slaunch heb ik een mail gestuurd en de vraag gesteld wat ze me zouden kunnen bieden. Helder en duidelijk antwoordt kreeg ik snel terug! Deze mensen hebben duidelijk liefde voor hun vak. Inmiddels heb ikzelf een WordPress website gebouwd en heb ik een mooie blog waar ik wekelijks mijn verhaal op doe en nog belangrijker hij is nog nooit uitgevallen! Diverse vrienden heb ik slaunch aangeprezen en inmiddels ook al sommige overgestapt en die spreken ook alleen maar positief.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van sLaunch Internet

Geplaatst op 24/11/2018 (82004)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    alpenhotel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer tevreden, hebben vele losse domeinnamen. Na bestelling is alles direct actief en online. Erg tevreden, prijs super en service helemaal top.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 24/11/2018 (82003)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • GEWELDIG!! Al jaren klant en nooit problemen gehad of ondervonden. Ben erg tevreden heb hij slaunch diverse hosting lopen en vele domeinnamen. Ook in het eigen controlpanel is alles duidelijk, overzichtelijk!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 05/11/2018 (81942)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.barkruk.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • FANTASTISCH! Zelfs op zondag krijg je netjes antwoordt terwijl ze dan niet eens aanwezig zijn staat op de website. Gister alles verhuisd naar slaunch en ben super tevreden. Wat een klantvriendelijkheid en wat een service. Was huiverig met een verhuizing maar nu werkte het steeds niet vandaar op zondag. Maar totaal niets gemerkt, alles was zo verhuisd en ze hebben me overal mee geholpen. Top jongens!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 31/10/2018 (81937)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    defamiliekapper
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wauw factor! Ben sinds een maand overgestapt naar sLaunch. Huidige provider ging de prijzen verdubbelen en mijn website was vaak niet bereikbaar waardoor klanten geen afspraak konden maken. Bij sLaunch heb ik gevonden wat ik wilde en dat was net dat beetje ondersteuning wat ik nog nodig heb. Ze hebben alles uit handen genomen, domeinnaam was zo verhuisd en de Wordpress website hebben ze gratis overgezet. De website is nog geen minuut offline geweest! Email kon ik zo instellen omdat ik een uitgaande server erbij heb besteld. Ben een zeer tevreden klant!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 31/10/2018 (81936)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij wilde voor onze flyer een mooie domeinnaam maar we hebben geen website. Slaunch heeft ervoor gezorgd dat we een mooi mailpakket hebben en de domeinnaam naar onze social media pagina is doorgezet. We zijn sinds kort klant en erg tevreden. Top!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 18/09/2018 (81839)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super tevreden! Vorige week mijn Wordpress website verhuisd naar sLaunch en draait als een zonnetje. Bij mijn vorige provider werd zomaar de PHP versie aangepast, bij sLaunch kan ik dit handmatig instellen en dus rustig op mijn gemak klaar maken voor de nieuwe PHP versie. Ook de service is geweldig! Ze nemen veel uit handen en zorgen dat je snel weer online bent. Ook inloggen is geen probleem je kan direct alles aanpassen vele malen meer dan bij mijn vorige provider.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 04/08/2018 (81730)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    HHotels
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hhotels.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Geweldig, zelf al een paar keer een fout gemaakt en medewerkers bieden meteen ondersteuning zonder moeilijk te doen, dreigen met rekeningen etc. Echt super. Voel me meer dan een koning.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goede ervaring. Ik heb een eigen hotelletje en heb diverse domeinnamen en een website draaien bij slaunch. Zelf helaas al een paar keer een fout gemaakt, en Martijn van slaunch helpt me direct. Binnen no-time opgelost en kan ik weer verder, terwijl het mijn domme fout is. Martijn bedankt, en ga zo door. Jullie bieden super service en ook andere collega's! Daarbij ook super dat er nooit storing is, althans altijd online!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 25 ervaringen met sLaunch Internet



  • sLaunch Internet

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    15-04-2019
  • Opgericht

    01-02-2011
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    3
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    25
  • Deel uw ervaring met sLaunch Internet
  • Website van sLaunch Internet



> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.