sLaunch Internet



Ervaringen van klanten met sLaunch Internet

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%17017
Afhandeling van opzeggingen
100%10010
Beschikbaarheid van de diensten
100%17017
Kwaliteit van de diensten
100%17017
De (telefonische) support
100%16016
De prijs/kwaliteit verhouding
100%17017
Totale waardering van de ISP
100%17017
Tevreden klanten (>75% positief)
100%17017
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%808
Afhandeling van opzeggingen
100%606
Beschikbaarheid van de diensten
100%808
Kwaliteit van de diensten
100%808
De (telefonische) support
100%808
De prijs/kwaliteit verhouding
100%808
Totale waardering van de ISP
100%808
Tevreden klanten (>75% positief)
100%808
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%22022
Afhandeling van opzeggingen
100%10010
Beschikbaarheid van de diensten
100%22022
Kwaliteit van de diensten
100%22022
De (telefonische) support
100%21021
De prijs/kwaliteit verhouding
100%22022
Totale waardering van de ISP
100%22022
Tevreden klanten (>75% positief)
100%22022

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met sLaunch Internet nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van sLaunch Internet (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 22 ervaringen met sLaunch Internet


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van sLaunch Internet

Geplaatst op 24/11/2018 (82004)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    alpenhotel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer tevreden, hebben vele losse domeinnamen. Na bestelling is alles direct actief en online. Erg tevreden, prijs super en service helemaal top.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 24/11/2018 (82003)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    in***o@barcrux.nl
  • Website

    derutgers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • GEWELDIG!! Al jaren klant en nooit problemen gehad of ondervonden. Ben erg tevreden heb hij slaunch diverse hosting lopen en vele domeinnamen. Ook in het eigen controlpanel is alles duidelijk, overzichtelijk!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 05/11/2018 (81942)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.barkruk.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • FANTASTISCH! Zelfs op zondag krijg je netjes antwoordt terwijl ze dan niet eens aanwezig zijn staat op de website. Gister alles verhuisd naar slaunch en ben super tevreden. Wat een klantvriendelijkheid en wat een service. Was huiverig met een verhuizing maar nu werkte het steeds niet vandaar op zondag. Maar totaal niets gemerkt, alles was zo verhuisd en ze hebben me overal mee geholpen. Top jongens!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 31/10/2018 (81937)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    defamiliekapper
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wauw factor! Ben sinds een maand overgestapt naar sLaunch. Huidige provider ging de prijzen verdubbelen en mijn website was vaak niet bereikbaar waardoor klanten geen afspraak konden maken. Bij sLaunch heb ik gevonden wat ik wilde en dat was net dat beetje ondersteuning wat ik nog nodig heb. Ze hebben alles uit handen genomen, domeinnaam was zo verhuisd en de Wordpress website hebben ze gratis overgezet. De website is nog geen minuut offline geweest! Email kon ik zo instellen omdat ik een uitgaande server erbij heb besteld. Ben een zeer tevreden klant!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 31/10/2018 (81936)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij wilde voor onze flyer een mooie domeinnaam maar we hebben geen website. Slaunch heeft ervoor gezorgd dat we een mooi mailpakket hebben en de domeinnaam naar onze social media pagina is doorgezet. We zijn sinds kort klant en erg tevreden. Top!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 18/09/2018 (81839)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@enjoy-vakanties.nl
  • Website

    enjoyvakanties.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super tevreden! Vorige week mijn Wordpress website verhuisd naar sLaunch en draait als een zonnetje. Bij mijn vorige provider werd zomaar de PHP versie aangepast, bij sLaunch kan ik dit handmatig instellen en dus rustig op mijn gemak klaar maken voor de nieuwe PHP versie. Ook de service is geweldig! Ze nemen veel uit handen en zorgen dat je snel weer online bent. Ook inloggen is geen probleem je kan direct alles aanpassen vele malen meer dan bij mijn vorige provider.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 04/08/2018 (81730)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    HHotels
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hhotels.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Geweldig, zelf al een paar keer een fout gemaakt en medewerkers bieden meteen ondersteuning zonder moeilijk te doen, dreigen met rekeningen etc. Echt super. Voel me meer dan een koning.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goede ervaring. Ik heb een eigen hotelletje en heb diverse domeinnamen en een website draaien bij slaunch. Zelf helaas al een paar keer een fout gemaakt, en Martijn van slaunch helpt me direct. Binnen no-time opgelost en kan ik weer verder, terwijl het mijn domme fout is. Martijn bedankt, en ga zo door. Jullie bieden super service en ook andere collega's! Daarbij ook super dat er nooit storing is, althans altijd online!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 28/03/2018 (30207)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    MVS
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    mvs.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • FANTASTISCH! Dit ene woord wil ik kwijt over sLaunch Internet. Sinds kort hosting afgenomen bij hen, ik bouw vele websites in WordPress maar alles stond al klaar en ik kon direct aan de slag! Erg fijn dat je bij sLaunch de php.ini zelf kunt aanpassen om themes te uploaden of instellingen te wijzigen.

    Inmiddels al meerdere klanten verhuisd naar sLaunch. Werk er heel erg fijn mee samen!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van sLaunch Internet

Geplaatst op 25/04/2017 (29114)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hotel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Zeer tevreden, berichtje via Whats app en binnen een mum van tijd direct reactie!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super service, vorige week pakket besteld en binnen no-time stond er een omgeving waarbij WordPress al klaar stond en ik direct aan de slag kon. Gister losse domeinnamen besteld en slaunch netjes alles gekoppeld in het control panel waar ik nu alles zelf kan beheren. Kom over van andere provider waar ik veel last had dat de website uitviel bij vele bezoekers, problemen hier niet gehad website draait ook veel stabieler en lijkt wel of deze veel sneller laad. Ben erg in mijn nopjes en zou iedereen slaunch aanraden


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van sLaunch Internet

Geplaatst op 05/10/2016 (28049)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Bestelling was gedaan, betaald met ideal en binnen een paar uur al bereikbaar!!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • SUPER!! Gister een mail gestuurd met een vraag, direct antwoord. Precies het antwoordt dat ik wilde ontvangen. Heb een domeinnaam besteld voor een project zonder hosting. Daarna kreeg ik netjes een mail van slaunch of de domeinnaam doorgelinkt moest worden want deze gratis service bieden ze. Erg netjes tijdelijk naar mijn eigen NAS laten doorlinken.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 22 ervaringen met sLaunch Internet



  • sLaunch Internet

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    24-11-2018
  • Opgericht

    01-02-2011
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    3
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    22
  • Deel uw ervaring met sLaunch Internet
  • Website van sLaunch Internet



> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.