SmartHosten



Ervaringen van klanten met SmartHosten

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
94%15116
Afhandeling van opzeggingen
56%325
Beschikbaarheid van de diensten
93%14115
Kwaliteit van de diensten
93%14115
De (telefonische) support
93%14115
De prijs/kwaliteit verhouding
93%14115
Totale waardering van de ISP
87%14216
Tevreden klanten (>75% positief)
87%14216
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
93%13114
Afhandeling van opzeggingen
50%224
Beschikbaarheid van de diensten
93%12113
Kwaliteit van de diensten
93%12113
De (telefonische) support
93%12113
De prijs/kwaliteit verhouding
93%12113
Totale waardering van de ISP
86%12214
Tevreden klanten (>75% positief)
86%12214
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
94%15116
Afhandeling van opzeggingen
60%325
Beschikbaarheid van de diensten
94%14115
Kwaliteit van de diensten
94%14115
De (telefonische) support
94%14115
De prijs/kwaliteit verhouding
94%14115
Totale waardering van de ISP
88%14216
Tevreden klanten (>75% positief)
88%14216

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met SmartHosten nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van SmartHosten (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 16 ervaringen met SmartHosten


ZZP

Ervaring met webhosting van SmartHosten

Geplaatst op 24/11/2017 (29833)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Marcoachvandenberg
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@marcoachvandenberg.nl
  • Website

    www.marcoachvandenberg.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • SmartHosten is snel in het afhandelen van mogelijke issues omtrent de site of je mail. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar. Ze denken mee in oplossingen en dat is voor een ZZP-er essentieel omdat er toch veel afhangt van je site en je mail. Dus ik ben een meer dan tevreden klant!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van SmartHosten

Geplaatst op 24/11/2017 (29832)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Eaga.nl
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    kari***024@gmail.com
  • Website

    Eaga.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Mij werd verteld dat de server binnen een uur zou worden afgeleverd. Normaal voor dit soort servers is automatische provisie, maar ik ging er mee akkoord. De server werd maar niet opgeleverd en op gegeven moment kon ik de details van de server wel zien in het klantenpaneel, maar kon ik niet in de VPS. Ik kon wel kijken in VNC, en daar zag ik een medewerker stumpelen met de netwerk instellingen van Windows. Totaal onkundig. Ze vulde subnetmasks in als 225.225.255.159 en dat werkt natuurlijk niet..
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb daartoe besloten niet verder te willen gaan met smarthosten. Ik heb toen een ticket geschreven met daarin mijn verzoek tot restitutie. Helaas wilde ze niet aan mijn verzoek voldoen en werd mij gezegd dat er een levertermijn was van 14 dagen (!). Ik heb de algemene voorwaarde proberen te raadplegen, maar deze bestond niet op de website. Ik kreeg een error 404. Ik ben dus nooit akkoord gegaan met een algemene voorwaarde en een levertermijn van 14 dagen is ronduit belachelijk.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: De ervaring die ik heb opgedaan, en de organisatie van hun bedrijf zegt mij dat de kwaliteit van de gehele dienst zeer tegenvalt. Spelfouten, bestanden die niet bestaan op de webserver, geen webpagina. Totaal onzorgvuldig. Ik vraag me dan af hoe hun technische aspect aan elkaar is geducktaped.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: In de ene keer dat ik interactie heb gehad met smarthosten kreeg ik een totaal irrelevant antwoord dat mij eigenlijk zei dat ik m'n mond moest houden en dat ik rustig moest afwachten.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik voel me opgelicht. Zie de details per vraag waarom.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van SmartHosten

Geplaatst op 17/11/2017 (29802)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://cotive.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goed hosting bedrijf voor je VPS! Ik heb nu 2 serversen dezewerken prima! Goede snelheden en de support is ook top!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van SmartHosten

Geplaatst op 17/11/2017 (29801)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Cosmeticabystef
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@cosmeticabystef.nl
  • Website

    www.cosmeticabystef.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Bestelling was zeer snel geleverd
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Toen ik mij hosting en domeinnaam bestelde was deze binnen 5 min actief. Domeinnaam was binnen 1 uur voor iedereen zichtbaar. De medewerkers helpen je direct als je een ticket aanmaakt met een vraag stuk. Al met al een top hoster. Zou geen andere meer willen!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SmartHosten

Geplaatst op 16/11/2017 (29799)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    maic***mel@hotmail.com
  • Website

    liuxhotel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Je word snel geholpen en de levering is optijd en erg snel.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam en dedicated server van SmartHosten

Geplaatst op 16/11/2017 (29794)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hksimpletrading.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Dedicated server

Beoordeling van domeinnaam en dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goed bereikbaar en biedt altijd helpende hand als ik iets niet weet.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van SmartHosten

Geplaatst op 31/05/2017 (29249)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    bram***man@outlook.com
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super hosting, Niks is te veel, als er downtime is wordt het gemeld, de downtime is snel opgelost!!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met gameserver van SmartHosten

Geplaatst op 12/05/2017 (29184)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    GalaxyMC
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    luca***002@gmail.com
  • Website

    GalaxyMC.uk.to
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb goede ervaring met imws.nl omdat ik altijd kan appen als er wat is met de server of hosting.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met colocatie en dedicated server van SmartHosten

Geplaatst op 04/04/2017 (29039)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    XTRA RADIO
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    pa***ick@xtraradio.nl
  • Website

    www.xtraradio.xyz
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie
    Dedicated server

Beoordeling van colocatie en dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Snelle afhandeling van de bestelling(en) tot nu toe, erg tevreden. Snelle service, goed contact. Kan mij overigens niet vinden in het commentaar van dhr. Elferink hieronder.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik beveel IMWS bij vrienden en zakenrelaties aan. Erg fijn zaken doen met IMWS. Downtime wordt gecommuniceerd en tot een minimum beperkt. Aanrader.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van SmartHosten

Geplaatst op 29/03/2017 (29012)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Britdiensten.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na enkele opstart probleempjes nu zeer tevreden, super service, alle vragen worden altijd binnen 24 uur behandeld en opgelost! Zeker een aanrader!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 16 ervaringen met SmartHosten





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.