SmartHosten



Ervaringen van klanten met SmartHosten

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
93%18119
Afhandeling van opzeggingen
65%426
Beschikbaarheid van de diensten
96%17118
Kwaliteit van de diensten
92%16117
De (telefonische) support
93%17118
De prijs/kwaliteit verhouding
93%17118
Totale waardering van de ISP
89%17219
Tevreden klanten (>75% positief)
89%17219
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
88%718
Afhandeling van opzeggingen
67%213
Beschikbaarheid van de diensten
100%707
Kwaliteit van de diensten
86%617
De (telefonische) support
88%718
De prijs/kwaliteit verhouding
88%718
Totale waardering van de ISP
88%718
Tevreden klanten (>75% positief)
88%718
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
95%18119
Afhandeling van opzeggingen
67%426
Beschikbaarheid van de diensten
95%17118
Kwaliteit van de diensten
95%16117
De (telefonische) support
95%17118
De prijs/kwaliteit verhouding
95%17118
Totale waardering van de ISP
90%17219
Tevreden klanten (>75% positief)
90%17219

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met SmartHosten nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van SmartHosten (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 19 ervaringen met SmartHosten


Zakelijk

Ervaring met webhosting van SmartHosten

Geplaatst op 10/11/2018 (81966)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Drive in crew
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bran***sen@hotmail.com
  • Website

    Driveincrew.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Perfecte service! Eventuele problemen of storingen zijn ook direct opgelost!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met colocatie van SmartHosten

Geplaatst op 10/11/2018 (81965)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Hostsnel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Neem al aantal maanden colocatie af hier, top kwaliteit en een zacht prijsje, heb de support desk weinig gebruikt van de maanden die ik hier zit maar tot nu toe echt mega goed


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met voip-telefonie van SmartHosten

Geplaatst op 10/11/2018 (81964)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Stravaweb
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@stravaweb.nl
  • Website

    https://stravaweb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    VoIP-telefonie

Beoordeling van voip-telefonie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De VoIP telefonie die ik afneem bij Smarthosten is echt naar wens. Het werkt zoals het hoort te werken. Wanneer ik hulp nodig heb zijn de supportmedewerkers er om mij te helpen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met colocatie van SmartHosten

Geplaatst op 10/11/2018 (81962)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    BroadcastMasters
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://broadcastmasters.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: De eigenaar van dit bedrijf neemt persoonlijk contact met je op om een afspraak te maken om samen de colocatie plek klaar te maken. Ze gaan zeer professioneel en kundig aan het werk.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Tot op heden nog niks hoeven opzeggen.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De kwaliteit van dit netwerk is super, nooit downtime en mocht het voorkomen wordt het netjes optijd gemeld per website en email.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Je kunt dit bedrijf altijd bellen 24/7 (geen grap) als er wat mis is. Maar ook het ticketsysteem werkt prima met kundige mensen die helpen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, snelle oplevering, top netwerk, top medewerkers, eigenlijk alles wel. De prijs tegenover de kwaliteit van dit bedrijf is heel goed koop.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van SmartHosten

Geplaatst op 23/03/2018 (30180)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Openholo.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Niet altijd bereikbaar maar je woord wel altijd netjes terug gebeld, met reden waarom dus dat is zeker top niet on tevreden.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn ervaring is dat ze gewoon snel zijn met hulp. je kan het zo dom niet bedenken of zij helpen je. Zo wel met cloudflare als met systeemen. vaak ook echt gewoon binnnen 1 dag andwoord ander kan je gewoon bellen als dat niet lukt woord je super netjes terug gebeld. ze denken met je mee hoe je ook zit. als je net ff niet hebt bieden zij je echt de oplossing binnen de weterlijke kaders. echt een aanrader!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van SmartHosten

Geplaatst op 18/02/2018 (30045)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    discordlijst.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Had een probleem met mijn webhosting en dit was binnen de 24 uur opgelost!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van SmartHosten

Geplaatst op 24/11/2017 (29833)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Marcoachvandenberg
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@marcoachvandenberg.nl
  • Website

    www.marcoachvandenberg.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • SmartHosten is snel in het afhandelen van mogelijke issues omtrent de site of je mail. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar. Ze denken mee in oplossingen en dat is voor een ZZP-er essentieel omdat er toch veel afhangt van je site en je mail. Dus ik ben een meer dan tevreden klant!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van SmartHosten

Geplaatst op 24/11/2017 (29832)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Eaga.nl
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    kari***024@gmail.com
  • Website

    Eaga.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Mij werd verteld dat de server binnen een uur zou worden afgeleverd. Normaal voor dit soort servers is automatische provisie, maar ik ging er mee akkoord. De server werd maar niet opgeleverd en op gegeven moment kon ik de details van de server wel zien in het klantenpaneel, maar kon ik niet in de VPS. Ik kon wel kijken in VNC, en daar zag ik een medewerker stumpelen met de netwerk instellingen van Windows. Totaal onkundig. Ze vulde subnetmasks in als 225.225.255.159 en dat werkt natuurlijk niet..
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb daartoe besloten niet verder te willen gaan met smarthosten. Ik heb toen een ticket geschreven met daarin mijn verzoek tot restitutie. Helaas wilde ze niet aan mijn verzoek voldoen en werd mij gezegd dat er een levertermijn was van 14 dagen (!). Ik heb de algemene voorwaarde proberen te raadplegen, maar deze bestond niet op de website. Ik kreeg een error 404. Ik ben dus nooit akkoord gegaan met een algemene voorwaarde en een levertermijn van 14 dagen is ronduit belachelijk.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: De ervaring die ik heb opgedaan, en de organisatie van hun bedrijf zegt mij dat de kwaliteit van de gehele dienst zeer tegenvalt. Spelfouten, bestanden die niet bestaan op de webserver, geen webpagina. Totaal onzorgvuldig. Ik vraag me dan af hoe hun technische aspect aan elkaar is geducktaped.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: In de ene keer dat ik interactie heb gehad met smarthosten kreeg ik een totaal irrelevant antwoord dat mij eigenlijk zei dat ik m'n mond moest houden en dat ik rustig moest afwachten.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik voel me opgelicht. Zie de details per vraag waarom.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van SmartHosten

Geplaatst op 17/11/2017 (29802)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://cotive.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goed hosting bedrijf voor je VPS! Ik heb nu 2 serversen dezewerken prima! Goede snelheden en de support is ook top!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van SmartHosten

Geplaatst op 17/11/2017 (29801)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Cosmeticabystef
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@cosmeticabystef.nl
  • Website

    www.cosmeticabystef.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Bestelling was zeer snel geleverd
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Toen ik mij hosting en domeinnaam bestelde was deze binnen 5 min actief. Domeinnaam was binnen 1 uur voor iedereen zichtbaar. De medewerkers helpen je direct als je een ticket aanmaakt met een vraag stuk. Al met al een top hoster. Zou geen andere meer willen!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 19 ervaringen met SmartHosten





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.