Snel.com

Ervaringen van klanten met Snel.com

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%35035
Afhandeling van opzeggingen
100%10010
Beschikbaarheid van de diensten
100%35035
Kwaliteit van de diensten
100%36036
De (telefonische) support
100%36036
De prijs/kwaliteit verhouding
100%34034
Totale waardering van de ISP
100%36036
Tevreden klanten (>75% positief)
100%36036
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%909
Afhandeling van opzeggingen
100%404
Beschikbaarheid van de diensten
100%10010
Kwaliteit van de diensten
100%10010
De (telefonische) support
100%10010
De prijs/kwaliteit verhouding
100%909
Totale waardering van de ISP
100%10010
Tevreden klanten (>75% positief)
100%10010
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%35035
Afhandeling van opzeggingen
100%10010
Beschikbaarheid van de diensten
100%35035
Kwaliteit van de diensten
100%36036
De (telefonische) support
100%36036
De prijs/kwaliteit verhouding
100%34034
Totale waardering van de ISP
100%36036
Tevreden klanten (>75% positief)
100%36036

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Snel.com nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Snel.com (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 36 ervaringen met Snel.com


Zakelijk

Ervaring met dedicated server en ssl-certificaat van Snel.com

Geplaatst op 15/08/2019 (82568)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Re5al B.V.
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.re5al.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server
    SSL-Certificaat

Beoordeling van dedicated server en ssl-certificaat

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij Snel.com B.V. weten ze wat ''Snel'' is! je wordt vrijwel direct geholpen en begeleid bij het opzetten van de server.
    Al met al ben ik zéér tevreden over de service en klantvriendelijkheid, ga zo door Snel.com B.V. ;)


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 24/06/2019 (82473)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    nvt
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede en snelle support en veel technische mogelijkheden. Dat is voor ons het belangrijkste. Wat prijs betreft niet de goedkoopste maar ook niet de duurste, een mooie middenmood.
    Tot nu toe zeker een aanrader!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 24/05/2019 (82429)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    marwashop.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snel is one of the best VPS providers in Netherlands that I've used, their servers are very fast and reliable, and the service is perfect, also they have very functional control panel to manage the server.

    I'm so satisfied of the VPS service they have and I will create new vps subscriptions when I need them.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server en virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 25/04/2019 (82371)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://salure.nl

Beoordeling van dedicated server en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitstekende hulp bij de installatie van onze dedicated servers. Er was wat vertraging op de levering van een server met een bepaalde configuratie maar dat is keurig opgelost door een duurdere variant voor dezelfde prijs aan te bieden. De helpdesk is uitstekend bereikbaar en doet er alles aan om eventuele problemen zo spoedig mogelijk te verhelpen. Het is ook top dat dedicated servers in hetzelfde netwerk kunnen worden geplaatst als VPS servers. Dat kan zeker niet bij elke provider. Het enige punt ter verbetering kan zijn dat de oplevering van Dedicated servers wat langer kan duren (kant tot 2 weken duren). Maar als dat van te voren bekend is, is dat geen probleem want dedicated servers zijn logischerwijs altijd later qua oplevering als VPS.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Snel.com

Geplaatst op 17/04/2019 (82360)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Burgers Verhuur B.V.
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.burgersverhuur.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

     
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geweldig bedrijf met perfecte service!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server van Snel.com

Geplaatst op 19/03/2019 (82302)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.alphamega.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    > 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snel.com is een zeldzaamheid. Hoe zij bij elke stap meedenken en met oplossingen komen is ongekend. De hardware is fantastisch. De traffic snel en (voor ons) nagenoeg ongelimiteerd. Het managen van resources is perfect geregeld en ze zijn enorm flexibel. Ik ben ZEER blij met Snel.com!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met dedicated server van Snel.com

Geplaatst op 14/02/2019 (82217)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Townsville.nl
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.townsville.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een prettige partij om mee samen te werken. Snel.com maakt zn naam waar, ze reageren snel en bestellingen worden vlot verwerkt!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 20/01/2019 (82154)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    danico.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • I've found SNEL service when I was searching on Google for a good VPS service in the Netherlands, first I was a little not sure as I was looking for a service under 6 euro/month, but I'm happy that I've subscribed with them, I loved their service and I'm continue using it, they've provided me exactly what I've ordered, very reliable VPS without any down time, the speed of the VPS is perfect as well, their Control Panel is so easy to use, the IPs are so clean ( this point is so important to me as I use my VPS to manage my seller accounts on Ebay and Amazon ), I'm very satisfied and planning to continue using this service.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 17/01/2019 (82143)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Solutions Group Belgium
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Sgbelgium.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben een heel tevreden klant en blijf ook bij he . Heel snelle en goede support.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met dedicated server van Snel.com

Geplaatst op 06/11/2018 (81943)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    wilv.in
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Ik draai nu een Tor Exit node op voor het bestellen heb ik ingelicht of dit een dienst is die gedraait mag worden op Snel.com niet alleen werdt ik snel gerust gesteld waren support staff goed bekend met wat het was en de reden voor mijn vraag.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ik wou graag de abuse email voor mijn server wijzigen wist ik niet of dit ook kon worden doorgevoerd in whois records voor mijn server, ik kreeg snel antwoordt op mijn support ticket en hoe ik een abuse forward kon instellen echter was net niet mogelijk om de daat werklijke whois abuse email te wijzigen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Ik vindt de prijs en kwaliteit goed, echter is dit de eerste keer dat ik een dedicated server huur. Ik heb natuurlijk rondgezocht voor goede prijzen en Snel.com kwam het goedkoopste uit voor mijn doeleinden. Echter weet ik niet door mijn korte ervaring met Dedicated hosting of de prijs en kwaliteit beter of slechter dan andere providers.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik draai nu een Tor exit node op een snel.com als een soort hobby/non profit projectje.
    Dit is de eerste keer dat ik een server in deze prijsklasse huur maar mijn ervaring zijn erg goed.

    Snel geeft de optie om te kiezen voor 100Mbit/s unmetered voor bandbredte wat perfect is voor mijn dooleinden deze optie is ook nog eens dezelfde prijs als de snellere maar meterde standaard optie,
    erg fijn dat deze optie wordt aangeboden vindt ik zelf.

    De server zelf was zeer snel online voor mij om te beginnen met de installatie, het controle panneel van snel.com is niet al te overzichtelijk en duurt wel even voor je de weg weet echter vondt ik niet dat belangrijke features afwezig waren.

    Tijdens het installeren wou ik graag de abuse email van mijn server wijzigen die te zien is de whois records naar een email in mijn eigen beheer. Hier heb ik dan ook een support ticket voor aangemaakt met de vraag of dit mogelijk was, hierop kreeg ik snel antwoord echter was het niet mogelijk de email te veranderen uit deze interactie kon ik wel opmaken dat hun support snel reageert en das een grote plus ze duide me ook op het feit dat wel een abuse forward in het control panel zat die ik niet had opgemerkt.

    Overal ben ik blij met de ervaring bij snel.com, Dit is mijn eerste dedicated server en ook de eerste server in deze prijsklasse maar ik zal snel.com zeker raadplagen voor toekomstige servers wanneer deze nodig zijn voor zowel hobby als commerciele projecten.

    hoewel ik niet weet hoe lang ik deze Tor Exit zal draaien, zie ik echter geen reden om van snel.com
    te switchen tijdens de levensduur van Tor Exit.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 36 ervaringen met Snel.com





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.