Snel.com

Ervaringen van klanten met Snel.com

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%37037
Afhandeling van opzeggingen
100%11011
Beschikbaarheid van de diensten
100%37037
Kwaliteit van de diensten
100%38038
De (telefonische) support
100%38038
De prijs/kwaliteit verhouding
100%36036
Totale waardering van de ISP
100%38038
Tevreden klanten (>75% positief)
100%38038
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%11011
Afhandeling van opzeggingen
100%505
Beschikbaarheid van de diensten
100%12012
Kwaliteit van de diensten
100%12012
De (telefonische) support
100%12012
De prijs/kwaliteit verhouding
100%11011
Totale waardering van de ISP
100%12012
Tevreden klanten (>75% positief)
100%12012
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%37037
Afhandeling van opzeggingen
100%11011
Beschikbaarheid van de diensten
100%37037
Kwaliteit van de diensten
100%38038
De (telefonische) support
100%38038
De prijs/kwaliteit verhouding
100%36036
Totale waardering van de ISP
100%38038
Tevreden klanten (>75% positief)
100%38038

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Snel.com nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Snel.com (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 38 ervaringen met Snel.com


Zakelijk

Ervaring met dedicated server en virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 07/10/2019 (82675)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    bitlogic
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.adcitymedia.com

Beoordeling van dedicated server en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • I love snel

    best hosting company
    duzgun


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Snel.com

Geplaatst op 23/09/2019 (82644)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    ValueMetrics
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.valuemetrics.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server
    Online backup
    Managed server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We zijn erg tevreden over onze hosting bij Snel, de snelheid van een dedicated machine is toch niet te onderschatten tov andere VPS'en die we geprobeerd hebben. De medewerkers zijn goed benaderbaar, zowel bij vragen als bij problemen. Verder vinden wij het aanbod scherp geprijsd.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server en ssl-certificaat van Snel.com

Geplaatst op 15/08/2019 (82568)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Re5al B.V.
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.re5al.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server
    SSL-Certificaat

Beoordeling van dedicated server en ssl-certificaat

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij Snel.com B.V. weten ze wat ''Snel'' is! je wordt vrijwel direct geholpen en begeleid bij het opzetten van de server.
    Al met al ben ik zéér tevreden over de service en klantvriendelijkheid, ga zo door Snel.com B.V. ;)


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 24/06/2019 (82473)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    nvt
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede en snelle support en veel technische mogelijkheden. Dat is voor ons het belangrijkste. Wat prijs betreft niet de goedkoopste maar ook niet de duurste, een mooie middenmood.
    Tot nu toe zeker een aanrader!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 24/05/2019 (82429)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    marwashop.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snel is one of the best VPS providers in Netherlands that I've used, their servers are very fast and reliable, and the service is perfect, also they have very functional control panel to manage the server.

    I'm so satisfied of the VPS service they have and I will create new vps subscriptions when I need them.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server en virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 25/04/2019 (82371)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://salure.nl

Beoordeling van dedicated server en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitstekende hulp bij de installatie van onze dedicated servers. Er was wat vertraging op de levering van een server met een bepaalde configuratie maar dat is keurig opgelost door een duurdere variant voor dezelfde prijs aan te bieden. De helpdesk is uitstekend bereikbaar en doet er alles aan om eventuele problemen zo spoedig mogelijk te verhelpen. Het is ook top dat dedicated servers in hetzelfde netwerk kunnen worden geplaatst als VPS servers. Dat kan zeker niet bij elke provider. Het enige punt ter verbetering kan zijn dat de oplevering van Dedicated servers wat langer kan duren (kant tot 2 weken duren). Maar als dat van te voren bekend is, is dat geen probleem want dedicated servers zijn logischerwijs altijd later qua oplevering als VPS.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Snel.com

Geplaatst op 17/04/2019 (82360)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Burgers Verhuur B.V.
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.burgersverhuur.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

     
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geweldig bedrijf met perfecte service!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server van Snel.com

Geplaatst op 19/03/2019 (82302)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.alphamega.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    > 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snel.com is een zeldzaamheid. Hoe zij bij elke stap meedenken en met oplossingen komen is ongekend. De hardware is fantastisch. De traffic snel en (voor ons) nagenoeg ongelimiteerd. Het managen van resources is perfect geregeld en ze zijn enorm flexibel. Ik ben ZEER blij met Snel.com!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met dedicated server van Snel.com

Geplaatst op 14/02/2019 (82217)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Townsville.nl
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.townsville.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een prettige partij om mee samen te werken. Snel.com maakt zn naam waar, ze reageren snel en bestellingen worden vlot verwerkt!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 20/01/2019 (82154)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    danico.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • I've found SNEL service when I was searching on Google for a good VPS service in the Netherlands, first I was a little not sure as I was looking for a service under 6 euro/month, but I'm happy that I've subscribed with them, I loved their service and I'm continue using it, they've provided me exactly what I've ordered, very reliable VPS without any down time, the speed of the VPS is perfect as well, their Control Panel is so easy to use, the IPs are so clean ( this point is so important to me as I use my VPS to manage my seller accounts on Ebay and Amazon ), I'm very satisfied and planning to continue using this service.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 38 ervaringen met Snel.com





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.