Snel.com

Ervaringen van klanten met Snel.com

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%29029
Afhandeling van opzeggingen
100%808
Beschikbaarheid van de diensten
100%29029
Kwaliteit van de diensten
100%30030
De (telefonische) support
100%30030
De prijs/kwaliteit verhouding
100%29029
Totale waardering van de ISP
100%30030
Tevreden klanten (>75% positief)
100%30030
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%909
Afhandeling van opzeggingen
100%505
Beschikbaarheid van de diensten
100%909
Kwaliteit van de diensten
100%10010
De (telefonische) support
100%10010
De prijs/kwaliteit verhouding
100%909
Totale waardering van de ISP
100%10010
Tevreden klanten (>75% positief)
100%10010
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%29029
Afhandeling van opzeggingen
100%808
Beschikbaarheid van de diensten
100%29029
Kwaliteit van de diensten
100%30030
De (telefonische) support
100%30030
De prijs/kwaliteit verhouding
100%29029
Totale waardering van de ISP
100%30030
Tevreden klanten (>75% positief)
100%30030

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Snel.com nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Snel.com (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 30 ervaringen met Snel.com


ZZP

Ervaring met dedicated server van Snel.com

Geplaatst op 14/02/2019 (82217)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een prettige partij om mee samen te werken. Snel.com maakt zn naam waar, ze reageren snel en bestellingen worden vlot verwerkt!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 20/01/2019 (82154)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • I've found SNEL service when I was searching on Google for a good VPS service in the Netherlands, first I was a little not sure as I was looking for a service under 6 euro/month, but I'm happy that I've subscribed with them, I loved their service and I'm continue using it, they've provided me exactly what I've ordered, very reliable VPS without any down time, the speed of the VPS is perfect as well, their Control Panel is so easy to use, the IPs are so clean ( this point is so important to me as I use my VPS to manage my seller accounts on Ebay and Amazon ), I'm very satisfied and planning to continue using this service.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 17/01/2019 (82143)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben een heel tevreden klant en blijf ook bij he . Heel snelle en goede support.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met dedicated server van Snel.com

Geplaatst op 06/11/2018 (81943)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    wilv.in
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Ik draai nu een Tor Exit node op voor het bestellen heb ik ingelicht of dit een dienst is die gedraait mag worden op Snel.com niet alleen werdt ik snel gerust gesteld waren support staff goed bekend met wat het was en de reden voor mijn vraag.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ik wou graag de abuse email voor mijn server wijzigen wist ik niet of dit ook kon worden doorgevoerd in whois records voor mijn server, ik kreeg snel antwoordt op mijn support ticket en hoe ik een abuse forward kon instellen echter was net niet mogelijk om de daat werklijke whois abuse email te wijzigen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Ik vindt de prijs en kwaliteit goed, echter is dit de eerste keer dat ik een dedicated server huur. Ik heb natuurlijk rondgezocht voor goede prijzen en Snel.com kwam het goedkoopste uit voor mijn doeleinden. Echter weet ik niet door mijn korte ervaring met Dedicated hosting of de prijs en kwaliteit beter of slechter dan andere providers.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik draai nu een Tor exit node op een snel.com als een soort hobby/non profit projectje.
    Dit is de eerste keer dat ik een server in deze prijsklasse huur maar mijn ervaring zijn erg goed.

    Snel geeft de optie om te kiezen voor 100Mbit/s unmetered voor bandbredte wat perfect is voor mijn dooleinden deze optie is ook nog eens dezelfde prijs als de snellere maar meterde standaard optie,
    erg fijn dat deze optie wordt aangeboden vindt ik zelf.

    De server zelf was zeer snel online voor mij om te beginnen met de installatie, het controle panneel van snel.com is niet al te overzichtelijk en duurt wel even voor je de weg weet echter vondt ik niet dat belangrijke features afwezig waren.

    Tijdens het installeren wou ik graag de abuse email van mijn server wijzigen die te zien is de whois records naar een email in mijn eigen beheer. Hier heb ik dan ook een support ticket voor aangemaakt met de vraag of dit mogelijk was, hierop kreeg ik snel antwoord echter was het niet mogelijk de email te veranderen uit deze interactie kon ik wel opmaken dat hun support snel reageert en das een grote plus ze duide me ook op het feit dat wel een abuse forward in het control panel zat die ik niet had opgemerkt.

    Overal ben ik blij met de ervaring bij snel.com, Dit is mijn eerste dedicated server en ook de eerste server in deze prijsklasse maar ik zal snel.com zeker raadplagen voor toekomstige servers wanneer deze nodig zijn voor zowel hobby als commerciele projecten.

    hoewel ik niet weet hoe lang ik deze Tor Exit zal draaien, zie ik echter geen reden om van snel.com
    te switchen tijdens de levensduur van Tor Exit.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server van Snel.com

Geplaatst op 27/05/2018 (81570)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.windows-prive-app.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Top hosting bedrijf. Fijn dat de support altijd beschikbaar is om te helpen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 24/05/2018 (81549)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    slachtoffersforum.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Deze jongens zijn echt top. Ik heb vaak contact gehad met ze via Chat en/of telefoon en ik word altijd goed geholpen. Er zitten vakkundige mensen achter de helpdesk, problemen wordt altijd opgelost binnen no-time. Ik ben super blij met hun service, zeker een aanrader!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 12/05/2018 (81506)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.fix-it-hosting.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al jaren klant bij Snel, en dat blijf ik ook, prima service tegen scherpe tarieven, een aanrader!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 29/03/2018 (30213)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Deze heren zijn echt helemaal top en snel... geen gezeur over als je een vraag hebt... ze stelden zelf voor om DirectAdmin te installeren wat ik al gedaan heb. Ik heb een CDN erbij afgenomen met een eigen DNS echt niets is te gek bij deze heren. Ze zagen dat ik 1 ding was vergeten in te stellen, wat ze even na vragen voor mij gedaan hebben. Geen TransIP of Versio kan hier tegen aan!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 28/03/2018 (30211)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik had een Vps server nodig, zelf ben ik niet handig met servers een medewerker van Snel.com heeft mij alles netjes uitgelegd en staps gewijs me door het proces heen geholpen. Met een duidelijke uitleg wat ik precies nodig ben. voor mij voelde dit heel erg goed aan...
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Er zijn op dit moment geen opzeggingen geweest dus hier kan ik niet over toelichten.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik kreeg via de livechat netjes hulp en ik wert netjes door het proces heen geleid. Ze hebben zelfs mijn programma op de server geinstaleerd helemaal super.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een hele fijne ISP ze werken heel erg netjes, en zijn heel erg klant vriendelijk..
    Ze helpen je zo goed mogelijk op weg met alles.
    Voor mij gewoon een dikke 10..

    En zeker voor iedereen een aanrader !!!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Snel.com

Geplaatst op 12/03/2018 (30135)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij de koppeling van de vps en domeinnaam vonden wij de beschrijving niet helemaal duidelijk. Maar dit werd ruimschoots goedgemaakt met de chatsessies met tijd/aandacht en de juiste tips.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 30 ervaringen met Snel.com





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.