Solcon

Solcon



Ervaringen van klanten met Solcon

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%112
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
50%112
Kwaliteit van de diensten
50%112
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
50%112
Tevreden klanten (>75% positief)
50%112
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
86%10417121
Afhandeling van opzeggingen
80%16420
Beschikbaarheid van de diensten
74%9234126
Kwaliteit van de diensten
63%8048128
De (telefonische) support
68%8642128
De prijs/kwaliteit verhouding
71%8034114
Totale waardering van de ISP
64%9051141
Tevreden klanten (>75% positief)
62%8754141

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Solcon nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Solcon (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 141 ervaringen met Solcon


ZZP

Ervaring met breedband internet van Solcon

Geplaatst op 03/07/2014 (23771)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.solcon.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Breedband internet

Beoordeling van breedband internet

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik had een vraag over de mogelijkheden met IPv6 en werd goed geholpen. Dat de klantenservice goed is mag ook wel blijken uit de consumentengids tests.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Solcon heeft een backup lijn met IPv6 geleverd naar volle tevredenheid. Omdat de eisen veranderd zijn en oa 4G hier beschikbaar is heb ik gekozen om dat als backup internet verbinding te gebruiken. Immers was deze mobiele verbinding al aanwezig en dat scheelt in de kosten. Helaas is hier nog geen glasvezel beschikbaar en blijft UPC sneller (maar wel slechter wat klantenservice betreft in vergelijking met Solcon). Ook met lastige vragen werd ik goed geholpen.

    Ps ik heb www.solcon.nl als website ingevuld maar ik heb geen website bij solcon; die kan ik dus ook niet invullen.

    Overigens zou ik niet te zwaar tillen aan de negatieve reviews hier. Immers worden negatieve reviews veel sneller dan positieve gedeeld.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Solcon

Geplaatst op 02/07/2014 (23764)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    nb special Werkbladen bv
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    nbspecial.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • maak alleen afspraken op papier, solcon kent geen Gentelmen agreement.
    wanneer ze je omzetten van internetlijn kan het gebeuren dat je een paar dagen zonder internet zit, wat voor een bedrijf echt niet kan!!
    je moet zelf maar kijken hoe je een internet verbinding krijgt, en de kosten zijn ook voor je zelf.
    ook al zegt een medewerker van Solcon toe de kosten te dragen.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met breedband internet van Solcon

Geplaatst op 11/06/2013 (20921)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    mmhg***oot@gmail.com
  • Website

    hebikniet.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Breedband internet

Beoordeling van breedband internet

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een behoorlijk slechte klantenservice
    Slechte service van alles
    Alles wat in hun straatje past is goed en als de klant iets vind woddt je voor leugenaar uitgemaakt
    Kutprovider dus


0 100 0.00


Consument

Ervaring met breedband internet van Solcon

Geplaatst op 02/05/2013 (20624)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.solcon.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Breedband internet

Beoordeling van breedband internet

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al jaren klant bij Solcon, en naar volle tevredenheid. Weinig problemen gehad met storingen en dergelijke. Gebruik al jaren de SMC router die men destijds geleverd kreeg.
    Meestal bij problemen adequaat en vrij snel geholpen, al duurt het bij de telefonische helpdesk soms wel wat lang voor je geholpen wordt. Via e-mail veel betere ervaringen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met breedband internet en voip-telefonie van Solcon

Geplaatst op 17/04/2013 (20513)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    crentier.filternet.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Breedband internet
    VoIP-telefonie

Beoordeling van breedband internet en voip-telefonie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Glas en router werd snel geleverd, omzetting van telefoon ging fout, we moesten zelf ontdekken dat telefoon was omgezet.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Regelmatig was ADSL down zonder verklaring, nu met glas gaat het al een paar weken goed.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Nieuw abonnement is duurder en biedt minder diensten. Na jaren van dagelijks ons ADSL-router te moeten resetten, omdat Solcon niet in staat was een stabiel router te leveren, hebben we nu een nieuw router dat wel stabieler is maar minder functionaliteit heeft. Zowel USB aansluiting staat uit als de optie Filtering en access control van websites. Belachelijk dat ik daarvoor nu zelf een router moet kopen, terwijl de kosten van het abonnement al hoger zijn!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Niveau van vragen beantwoording schiet vaak te kort. Melding van nummerportering werd niet via mail gedaan zodat plotseling de telefoon niet meer werkte. Bij storing in onderhoud, Filternet of DNS wordt ook geen mail gestuurd. Altijd weer moet je eerst zelf uitzoeken wat het zou kunnen zijn.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is allemaal kwaliteitief onder de maat, die je tegenwoordig mag verwachten.


0 100 14.29


Consument

Ervaring met breedband internet en voip-telefonie van Solcon

Geplaatst op 15/04/2013 (20485)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.solcon.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Breedband internet
    VoIP-telefonie

Beoordeling van breedband internet en voip-telefonie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • overgestapt van KPN naar voip van Solcon, super geregeld allemaal


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met breedband internet en voip-telefonie van Solcon

Geplaatst op 15/02/2013 (20023)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    JFW consultancy BV
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    jo***n@wassing.eu
  • Website

    www.jfwconsultancy.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Breedband internet
    VoIP-telefonie

Beoordeling van breedband internet en voip-telefonie

Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Waardeloze servicedesk. Iedereen die je aan de lijn krijgt roept weer iets anders. Wat een zooitje.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Zeer slechte bereikbaarheid. Heb met regelmaat meer dan 30 minuten in de wacht gestaan.... ( terwijl van te voren 10 minuten werd aangegeven )
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Slechte service en slecht bereikbaar. Verschuilt zich achter problemen bij een ander terwijl de medewerkers zelf steeds met andere verhalen komen


0 100 0.00


Overheid

Ervaring met webhosting van Solcon

Geplaatst op 06/02/2013 (19936)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Thuis
  • Soort

    Overheid
  • E-mail

    sand***009@live.nl
  • Website

    sscholten
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb regelmatig slecht bereik gehad,met Solcon verbinding.
    Dat heeft Solcon ook toegegeven en een hele mooie bos bloemen gestuurd en vvv bonnen om het goed te maken daar ben ik Solcon heel erg dankbaar voor.
    En dat vind ik heel netjes van ze.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met breedband internet van Solcon

Geplaatst op 03/01/2013 (19635)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.nvt.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Breedband internet

Beoordeling van breedband internet

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Onze internetverbinding ligt er meer uit dan dat hij werkt! Meerdere keren contact gehad met Solcon, maar hier krijg ik alleen maar te horen dat het probleem in de wijkcentrale ligt en dat deze al tijden overbelast is. Begin dit jaar wordt er glasvezel aangelegd en dit zou het moeten verhelpen. Zit alleen tot dan wel met een erg slechte verbinding!
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Zie beschikbaarheid. Als hij het doet is het prima, maar de vraag is: wanneer doet hij het....
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bereikbaarheid van de helpdesk is slecht te noemen! Ze noemen een wachttijd, maar deze wordt ruimschoots overschreden. Ook krijg je tijdens de wacht een muziekje welke meer wegvalt dan dat je hem hoort. Geeft geen goed gevoel over het bedrijf.
    Eenmaal iemand aan de lijn wordt je keurig geholpen.

    De internet verbinding is echter dramatisch! Als hij het doet is de snelheid goed, maar wat heb je aan een verbinding die er op een avond 3/4/5 keer uitvliegt. en dan voor een kwartier/halfuur weg is!?

    Ik hoop heel erg voor ze dat met de aanleg van glasvezel de gehele dienstverlening verbeterd wordt. Zoniet, dan ben ik weg zodra ik kan!


0 100 25.00


Consument

Ervaring met breedband internet van Solcon

Geplaatst op 20/12/2012 (19529)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://solcon.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Breedband internet

Beoordeling van breedband internet

Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: De dns servers liggen er om de haverklap uit. Er moet dan iets aan de kant van solcon worden gereset waarna het weer werkt. Het probleem is absoluut niet lokaal want mijn ouders zitten sinds kort ook bij solcon en wonen ergens anders en ervaren gelijktijdig de problemen. Tot nog toe is er geen structurele oplossing en moet elke keer via mobieltje inloggen om de klacht te ventileren.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tot nog toe valt solcon me wat tegen.
    Ik zat voorheen bij caiway en heb bij hun nauwelijks problemen gehad. Maar sinds ik bij solcon zit ervaar ik zeer regelmatig dat het internet er uit ligt.
    Het probleem ligt volgens mij bij de DNS servers die ze ( de helpdesk) af en toe een reset geven, waarna het weer werkt.

    Als ik dit van te voren had geweten, was ik niet overgestapt. Terug naar mijn vorige ISP is ook niet echt een oplossing, want ik heb bij ongeveer 30 accounts mijn mailadres veranderd en heb niet veel trek om dat nog eens te doen.

    Ik hoop dat dit bericht er toe leidt dat de kwaliteit van Solcon verbetert.


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 141 ervaringen met Solcon





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.