Solvento



Ervaringen van klanten met Solvento

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%15015
Afhandeling van opzeggingen
100%606
Beschikbaarheid van de diensten
100%15015
Kwaliteit van de diensten
100%14014
De (telefonische) support
100%13013
De prijs/kwaliteit verhouding
100%15015
Totale waardering van de ISP
100%15015
Tevreden klanten (>75% positief)
100%15015
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%15015
Afhandeling van opzeggingen
100%606
Beschikbaarheid van de diensten
100%15015
Kwaliteit van de diensten
100%14014
De (telefonische) support
100%13013
De prijs/kwaliteit verhouding
100%15015
Totale waardering van de ISP
100%15015
Tevreden klanten (>75% positief)
100%15015

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Solvento nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Solvento (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 15 ervaringen met Solvento


ZZP

Ervaring met webhosting van Solvento

Geplaatst op 12/09/2018 (81818)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Stravaweb
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@stravaweb.nl
  • Website

    https://stravaweb.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: De webhosting die ik afneem bij Solvento is hartstikke snel. De website is nog geen enkele keer offline geweest. Mocht dit toch een keer gebeuren, dan geven ze dat ver van te voren aan, zodat wij als klanten er rekening mee kunnen houden. Verder geen problemen meegemaakt.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: De ondersteuning die Solvento per e-mail of telefoon levert is gewoon echt dikke prima. Wanneer ik een ticket aan had gemaakt, werd deze binnen 4 uur beantwoord. Telefonisch konden we er ook prima uit komen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De webhosting die ik afneem bij Solvento is hartstikke snel. De website is nog geen enkele keer offline geweest. Mocht dit toch een keer gebeuren, dan geven ze dat ver van te voren aan, zodat wij als klanten er rekening mee kunnen houden. Verder geen problemen meegemaakt. De ondersteuning die Solvento per e-mail of telefoon levert is gewoon echt dikke prima. Wanneer ik een ticket aan had gemaakt, werd deze binnen 4 uur beantwoord. Telefonisch konden we er ook prima uit komen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Solvento

Geplaatst op 30/08/2018 (81786)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    juli***ing@hotmail.com
  • Website

    proxynetwork.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

     
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tot nu toe een goeie Hosting


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Solvento

Geplaatst op 30/11/2017 (29849)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@office-licenties.nl
  • Website

    office-licenties.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Het bestellen ging erg vlot en was duidelijk.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle oplevering van de diensten en zeer goede kwaliteit voor de prijs. Aanrader.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Solvento

Geplaatst op 11/09/2017 (29588)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Crates Marketing B.V.
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    co***act@crates.nl
  • Website

    crates.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zit zelf al meer dan een jaar bij solvento en heb zelf meerdere dedicated servers bij ze. Alle servers hebben nog nooit downtime gehad en werken perfect. Super host


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server van Solvento

Geplaatst op 12/03/2017 (28910)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    klaa***tra@gmail.com
  • Website

    klaasklaatstra.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben bij Solvento terecht gekomen via een post op een forum.
    Ze hebben mij direct een op maat gemaakte offerte gestuurd en de server was binnen 3 werkdagen gereed. Ook een aantal specifieke wensen die ik graag zou willen hebben hebben ze voor ons geregeld.

    Prima host in mijn ogen, vooral goede prijs tot kwaliteit verhouding.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Solvento

Geplaatst op 21/12/2016 (28481)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    trin***y42@protonmail.com
  • Website

    airsoftmaxx.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: De afgenomen dienst was direct gereed voor gebruik, Top!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben bij Solvento terecht gekomen via een vriend die hier een webhosting pakket heeft.
    Het werkt direct en de diensten zijn niet duur, Top Provider!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting en e-mail hosting van Solvento

Geplaatst op 04/11/2016 (28194)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    elvi***jer@toxicfalcons.eu
  • Website

    elvindebeijer.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting
    E-mail hosting

Beoordeling van webhosting en e-mail hosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb bij Solvento een webhosting pakket besteld.
    Deze werd direct opgeleverd en ik kon er direct mee aan de slag.
    Ik had eerst een probleem met het opzetten van email account maar dit werd snel en deskundig opgelost via het ticket-systeem.
    Ook telefonisch waren ze goed bereikbaar en hielpen me direct wanneer dit nodig was.
    Al met al een betaalbare en betrouwbare hosting provider.

    Zeker een aanrader!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Solvento

Geplaatst op 13/09/2016 (27937)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    yora***ben@gmail.com
  • Website

    solvento.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben erg goed geholpen, dit was erg fijn aangezien ik niet veel ervaring had met een VPS.
    Ook was de levering erg snel, binnen een half uur kon ik al gebruik maken van de VPS, verder werkte de VPS ook vlekkeloos en heb ik geen problemen gehad ermee, tot op wat kleine dingen maar dat kwam doordat mijn eigen kennis op dit vlak niet heel veel is.
    Mocht je twijfelen zou ik Solvento zeker aanraden aangezien de service erg goed is


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Solvento

Geplaatst op 12/06/2016 (27554)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    lwwi***evi@gmail.com
  • Website

    leviwillems.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In een woord te beschrijven GE-WEL-DIE


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Solvento

Geplaatst op 01/06/2016 (27459)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    boyk***hnl@outlook.com
  • Website

    Www.boykemps.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik had eerst een VPS bij yor-game. Maar daar kreeg ik slechte support als de server een keer eruit lag. Of ik kreeg helemaal geen levering. Bij Solvento heb ik iedere keer binnen 24 antwoord en een oplossing!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 15 ervaringen met Solvento



  • Solvento

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    22-11-2018
  • Opgericht

    12-02-2016
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    1
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    15
  • Deel uw ervaring met Solvento
  • Website van Solvento



> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.