STRATO

STRATO



Ervaringen van klanten met STRATO

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
49%91120
Afhandeling van opzeggingen
25%4812
Beschikbaarheid van de diensten
50%81119
Kwaliteit van de diensten
28%51318
De (telefonische) support
15%22022
De prijs/kwaliteit verhouding
41%71219
Totale waardering van de ISP
23%51823
Tevreden klanten (>75% positief)
21%41923
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%448
Afhandeling van opzeggingen
17%156
Beschikbaarheid van de diensten
56%549
Kwaliteit van de diensten
25%268
De (telefonische) support
23%279
De prijs/kwaliteit verhouding
45%459
Totale waardering van de ISP
20%2810
Tevreden klanten (>75% positief)
20%2810
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
66%6936105
Afhandeling van opzeggingen
37%193352
Beschikbaarheid van de diensten
61%6139100
Kwaliteit van de diensten
50%5051101
De (telefonische) support
42%4462106
De prijs/kwaliteit verhouding
56%534295
Totale waardering van de ISP
44%4963112
Tevreden klanten (>75% positief)
43%4864112

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met STRATO nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van STRATO (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 112 ervaringen met STRATO


ZZP

Ervaring met virtual private server van STRATO

Geplaatst op 07/03/2019 (82270)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Intero ICT
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.intero-ict.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Lees het complete verhaal.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Lees het complete verhaal.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Lees het complete verhaal.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Lees het complete verhaal.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Lees het complete verhaal.
Totale waardering
Ontevreden

0 100 22.22


Consument

Ervaring met domeinnaam van STRATO

Geplaatst op 05/03/2019 (82258)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Het duurde meerdere uren voordat de bestelde domiennaam niet meer voor registratie beschikbaar was
Totale waardering
Ontevreden

0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 25/02/2019 (82248)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    biertaxi
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    040biertaxi.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hele slechte klantenservice die daar niet willen werken maar moeten werken lijkt het! meerdere keren gebeld en altijd onvriendelijke medewerkers die totaal niet de moeite doen om je verder te helpen!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 09/02/2019 (82204)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    riconprojects.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wat een slechte hosting provider is dit! niet met zijn tijd meegegaan in zijn producten/diensten en met het installatie proces hiervan, bijvoorbeeld: Ik had al een hosting pakket bij hen maar had nu voor mijn diensten naar klanten ook een VPS nodig, de bestelling ging zoals altijd heel snel, maar de oplevering ging zeer traag! om 9 uur in de morgen besteld en nu ik deze beoordeling aan het schijven ben op de volgende dag 13:40 uur nog steeds niet opgeleverd en ook geen email bericht ze bezig zijn of dat eea vertraagd is of iets dergelijks! bij andere providers is de VPS vaak al binnen 5 minuten online en op zijn langs 1 uur...

    Anyway, als je snel een VPS nodig hebt kun je maar beter ergens anders gaan kijken, ook voor support of gewoon een vraag over je bestelling hoef je niet te verwachten dat je snel antwoord krijgt!
    Verder hanteren ze nog steeds contracten van minimaal 12 maanden, hier kom je NIET onderuit, ook dit is niet meer van deze tijd!

    Kortom GEEN aanrader dus, er zijn tal van hosting providers die meer dan 1 ster scoren, dat vind ik zelfs nog teveel!.


0 100 12.50


Zakelijk

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 16/01/2019 (82140)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hidden.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nameservers van mijn domeinnaam aangepast naar CloudFlare, krijg nu 404 van Strato shared server. Blijkbaar werkt Strato niet met CloudFlare en zoals hun support aangeeft: "Wij hebben geen IP adres van de server die jullie kunnen instellen. Ons systeem werkt niet met CloudFlare. Het gaat om shared hosting server." Geen IP van shared server. Wat een onzin.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 15/12/2018 (82077)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Jaren klant, en voor hun makkelijk mijn website draaide en mail dat was voor mij het belangrijkste. Verder geen contact of onderhoud. Tot er een vooruitbetaling niet lukte. Ik was van bank verwisseld met een overstap regeling maar dit lukte niet omdat strato met een niet Nederlandse bank werkt. En dan neemt Strato niet de moeite mij hiervan te contacten en blokkeerde mijn gehele pakket. Niet meer bereikbaar door klanten en mail ligt stil. Wel ontvang ik vanuit de incasso een brief met stevige boete! Dit was mijn eerste kennismaking van het probleem. Bedankt Strato, ook via de klantenservice werd dit niet opgelost, sterker nog hun gehele houding en manier van service heeft mij besloten alles optezeggen.


0 100 11.11


ZZP

Ervaring met domeinnaam van STRATO

Geplaatst op 12/10/2018 (81897)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Gewoon prima hosting, makkelijke website en voordelige tarieven. Flexibel om te schakelen van pakket en alles in 1 overzicht. Ook 1 keer gebeld en op dat moment geen wachttijd en werd prima te woord gestaan. Al met al prima hosting en persoonlijk geen negatieve ervaringen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 02/10/2018 (81879)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    geheim.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Strato laat haar domeinnamen op hun onbekend en niet naar hun leidend e-mailadres registreren. Bij faillissement kun je dus je domeinnaam verliezen. Deze zorgen ook geuit op Social media en daar wordt je gewoon geblokkeerd en op mailberichten reageren ze niet meer en dan ben je nota bene klant. Ze hebben zowel op Facebook en Twitter mij geblokkeerd. Hoe kinderachtig, onveilig bedrijf ben je dan. Diensten nu bij hun lopen, maar ga het snel verhuizen, want dit is geen bedrijfsvoering als je mensen blokkeer, maar kleine kinderen die de zaak runnen blijkbaar. Mijn advies daarom, Strato is goedkoop, maar gewoon een gevaarlijk bedrijf en de diensten zijn nu ook niet bepaald veilig en stabiel te noemen en je bent beter af bij bedrijven die je niet bij zorgelijke klachten blokkeren waardoor je nooit meer met ze in contact kan komen bij eventuele toekomstige problemen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Strato laat haar domeinnamen op hun onbekend en niet naar hun leidend e-mailadres registreren. Bij faillissement kun je dus je domeinnaam verliezen.

    Deze zorgen ook geuit op Social media en daar wordt je gewoon geblokkeerd en op mailberichten reageren ze niet meer en dan ben je nota bene klant. Ze hebben zowel op Facebook en Twitter mij geblokkeerd. Hoe kinderachtig, onveilig bedrijf ben je dan. Diensten nu bij hun lopen, maar ga het snel verhuizen, want dit is geen bedrijfsvoering als je mensen blokkeer, maar kleine kinderen die de zaak runnen blijkbaar.

    Mijn advies daarom, Strato is goedkoop, maar gewoon een gevaarlijk bedrijf en de diensten zijn nu ook niet bepaald veilig en stabiel te noemen en je bent beter af bij bedrijven die je niet bij zorgelijke klachten blokkeren waardoor je nooit meer met ze in contact kan komen bij eventuele toekomstige problemen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.


0 100 50.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 27/09/2018 (81864)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    zoalo.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb ze inmiddels 3x gemaild waar ik na ongeveer 8 tot 14 uur een reactie kan ontvangen. Ik heb ze 4 keer gebeld met het antwoord dat ze het naar hun technische dienst hebben gestuurd en dat die het op aan het pakken zijn. Nu ben ik 3 dagen online en nog steeds kunnen ze geen schatting geven wanneer de VPS online komt! ik heb daar veel bestanden op zitten die van groot belang zijn en klanten die offline staan. Dit is zeer schandalig dat ze er niets aan doen. Ik heb aangeboden extra te betalen als ze dit meteen oppakken (doen ze niet aan) en ik heb gevraagd om de bestanden/backups te kunnen downloaden zodat ik ze zelf wel op een andere hosting gooi en de domeinen omzet (kan ook niet) kort om ze komen met geen enkele oplossing of tijdschatting. Mocht je dus klant zijn en 1x support nodig hebben wees gewaarschuwd want Strato laat je een halve week offline wachten!
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Backups zijn troep?
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Reken niet op goede support en regel eigen backups voor het geval dat!


0 100 12.50


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 12/09/2018 (81820)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Super dat er maatregelen tegen fraude zijn cq worden genomen, dit mag wel op voorhand wat beter overlegd worden met klant.... Zowaar op het randje van een USP (uitvoering?) helemaal in lijn met MVO! Dametje aan de telefoon was zeer behulpzaam .......
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Om een lang verhaal kort te houden: "Eind goed, al goed".... Onder het invullen wederom een belletje gehad van een aardige enthousiaste kerel..... TOP! Was een negen, after sales belletje maakt het een dikke 10!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 112 ervaringen met STRATO





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.