STRATO

STRATO



Ervaringen van klanten met STRATO

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
68%451964
Afhandeling van opzeggingen
56%131225
Beschikbaarheid van de diensten
67%441761
Kwaliteit van de diensten
60%372562
De (telefonische) support
52%352762
De prijs/kwaliteit verhouding
62%392059
Totale waardering van de ISP
56%382866
Tevreden klanten (>75% positief)
53%372966
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
60%6410
Afhandeling van opzeggingen
60%325
Beschikbaarheid van de diensten
50%5510
Kwaliteit van de diensten
50%5510
De (telefonische) support
37%4711
De prijs/kwaliteit verhouding
40%4610
Totale waardering van de ISP
46%5611
Tevreden klanten (>75% positief)
37%4711
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
70%622789
Afhandeling van opzeggingen
41%172542
Beschikbaarheid van de diensten
64%543185
Kwaliteit van de diensten
53%464187
De (telefonische) support
48%424789
De prijs/kwaliteit verhouding
59%473481
Totale waardering van de ISP
48%454994
Tevreden klanten (>75% positief)
47%445094

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met STRATO nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van STRATO (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 94 ervaringen met STRATO


Consument

Ervaring met virtual private server van STRATO

Geplaatst op 17/09/2016 (27947)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://anderverhaal.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Onlangs een domeinverhuizing aangevraagd. Positief verrast over hoe snel dit ging, want dezelfde dag nog was het domein overgezet en bereikbaar.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Momenteel ligt mijn V-power Server A er volledig uit. Laatste tijd veel last van dergelijke storingen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Tja, een hostingbedrijf hoort in mijn opinie telefonisch dag en nacht gewoon bereikbaar te zijn. Strato is dat niet en bovendien ook niet in het weekend. Erg vervelend als je een storing hebt met je server en je deze zelf niet kunt oplossen. Gelukkig gebruik ik de websites vooral hobbymatig, maar je zult er als ZZP'er of als bedrijf maar van afhankelijk moeten zijn. De ondersteuning is dan ronduit slecht.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Wat ik erg fijn vind zijn de uitgebreide mogelijkheden die de server heeft. Ten opzichte van de concurrent biedt Strato veel meer waar voor je geld. Daar staat tegenover dat de service erg slecht is. Maar dat komt misschien ook wel door de lage prijs.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Strato krijgt van mij een mager zesje. Als ik de kosten en baten afweeg, dan is Strato gewoon erg goedkoop en biedt het bedrijf veel waar voor je geld, maar daar staat een slechte klantenservice tegenover. Zolang alles werkt is dat geen probleem. Heb nu 4 jaar Strato en tot de huidige storing nooit problemen gehad die ik niet zelf had veroorzaakt en/of zelf kon oplossen. Strato biedt veel mogelijkheden om zelf de problemen op te lossen en dat vind ik erg fijn. Daarom geen onvoldoende, ondanks de slechte bereikbaarheid van het bedrijf in het algemeen.


0 100 71.43


Consument

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 10/07/2016 (27694)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: NIET TE BEREIKEN! Niet doordeweeks (Ze nemen NOOIT) op en ook niet meer in het weekend. Wegens drukte zijn te hiermee gestopt (Ze adverteren wel met een supportlijn in het weekend. Dat is een leugen. Probeer maar te bellen! Je krijgt een bandje dat ze gestopt zijn met support buiten kantooruren. IK KAN HELEMAAL NIET BELLEN TIJDENS KANTOORUREN) maar maakt niet uit. Ook dan krijg je een bandje met niet bereidkbaar!
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Strato is VERSCHRIKKELIJK SLECHT!

    Ze zijn doordeweeks NOOIT bereikbaar per telefoon (Het is nu druk, dus we verbreken de verbinding) en op een laffe, schofterige manier ook niet meer buiten kantooruren terwijl ze dit WEL overal vermelden! Je krijgt een bandje met de melding "Wegens drukte hebben we helaas de openingstijden moeten aanpassen. We zijn nu alleen nog ma-vrij tot 17:00 bereikbaar"

    En ik heb NU (Zondag) een storing!!!

    Via mail wordt ook niet gereageerd!

    Webmail is sinds 2 weken niet meer te bereiken via mijn telefoon (Android) blanke pagina!

    Een tijdje terug zijn ze, zonder aankondiging, gestopt met het ondersteunen van de PHP versie waar mijn webwinkel op draaide1 Ze ontkende het en ze gaven mij (Zoals altijd) de schuld! Ik heb toen veel moeten betalen om mijn webwinkel supersnel te upgraden.

    Maarja toen waren ze nog bereikbaar. Inmiddels zijn ze per telefoon of email niet te bereiken!

    BLIJF HEEL HEEL VER WEG VAN DIT GEDROCHT!!!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met online backup van STRATO

Geplaatst op 08/06/2016 (27526)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hidrive.strato.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Online backup

Beoordeling van online backup

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: De bestelling was onvolledig geleverd, Bij HiDrive is het mogelijk extra opties te selecteren. Deze ontbraken na de activatie maar werden wel gefactureerd. Ook is een deel van het bestel proces in Duits.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Wanneer je per e-mail contact opneemt duurt het telkens 3-5 dagen voor er antwoord of weder antwoord komt. Telefonisch is geen doorkomen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Deze provider heeft serieuze problemen met haar dienstverlening. De wachttijden zijn buitensporig en niet meer van deze tijd. Ondanks het "vertoppen" van contact gegeven kunnen ze de binnenkomende aanvragen al jaren niet aan. Strato is een brok elende!


0 100 33.33


Zakelijk

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 09/05/2016 (27300)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Verge Management
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Juli***ren@gmail.com
  • Website

    Www.vergemanagement.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Onbereikbaar op elk platform wat zij aanbieden.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Strato is een typisch slecht bedrijf. Met stuntprijzen die niet kloppen zetten ze bij de mens aan en vervolgens zit je vast en heb je niks. Elk kwartaal word er automatisch betaald. Strato besluit dat het ineens per half jaar moet. Dit word verder niet doorgegeven. Dan sta je op zondag in het buitenland op een klus en krijg je telefoontjes van je concurrent dat ze je dankbaar zijn dat je email respons slecht is zodat zij voor meer dan 2K aan klussen van je klanten kregen. Blijkt dat websites en e-mails op zondagochtend offline zijn gegooid.
    Meteen de volledige factuur nogmaals betaald (nu dus teveel betaald)

    Strato is vervolgens niet bereikbaar telefonisch (daar zit niemand en ze flikkeren de Hoorn er via een automatisch systeem direct weer op). Email word sowieso al twee weken niet meer op gereageerd. Social media werken ze wel mee maar daar zit ook maar 1 iemand die dus niet reageert. Kortom: inkomstenderving.

    Strato is een wanstaltig slecht bedrijf met bij verre de slechtste support van Nederland. Iedereen die zakelijk bij een hosting wil moet dat zeker niet bij Strato doen. Je down-time is hoog en support bestaat niet.

    Slechtste bedrijf om zaken mee te doen van de laatste 10 jaar.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 08/05/2016 (27294)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ru***d@alt365.com
  • Website

    www.alt365.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Kan beter dan met standaard antwoorden , Ze vallen altijd maar terug op de zogenaamde Nederlandse manager die het beleid bepaald ,Dat is wel zonde toen alles nog vanuit duitsland werd geregeld was het veel beter
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Ze zijn duur voor de service die ze verlenen
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is erg duur al kan je in de pakketten extra domeinnamen bestellen dan kan je geen duitse of oostenrijkse domeinen bestellen, Dat heeft de nl manager bepaald , dit is een slechte service had verwacht dat ze deze service die andere wel verlenen ook doen. de klant is koning lijkt mij behalve bij strato


0 100 25.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van STRATO

Geplaatst op 05/01/2016 (26566)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Agio Finance
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@agiofinance.nl
  • Website

    www.agiofinance.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Server werkt voor geen meter!!
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Werkt voor geen meter. Waardeloze product. Niet afgaan op de prijs. Is mooi om waar te zijn!!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Iets betalen en daar niets voor terugkrijgen is altijd duur. Dit waren gewoon ´´donaties´´.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Waardeloos product. Prijs is heel duur. Als het zou werken dan was het goedkoop. Alleen het werkt voor geen meter!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 22/12/2015 (26505)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.seocentrum.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Snelle levering werd beloofd maar helaas duurde het 72 uren voordat de server geleverd werd en dan ook nog is een niet-werkende server.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb het telefonisch opgezegd, telefonisch werd afgesproken dat er binnen 30 min een email zou komen met daarin de bevestiging (nooit aangekomen).
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Server werkte niet, dus beschikbaarheid is 0%.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Server werkte niet, dus tevreden kan ik niet zijn.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb wel 7x moeten bellen waarvan er slechts 2x werd opgenomen, alle andere keren sloot gesprek af met een melding bel een andere keer, tijdens openingstijden.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Prijs goedkoop, server werkte niet. Kortgezegd: TE DUUR voor wat ik ONTVANGEN heb. Het zou goedkoop zijn als ik daadwerkelijk de server kreeg.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Linux VPS level 4 werkte niet, http poort stond op 80 en die was niet bereikbaar. Heb ik meermaals geprobeerd te bellen op leverdag, zonder succes. Vervolgens heb ik de volgende dag weer gebeld, weer onbereikbaar en ik heb besloten om anoniem te bellen en dat lukte ineens wel (toeval??). Vervolgens kreeg ik na 5 minuten een niet-nederlands sprekende man (engels) aan de lijn van de technische afdeling, voor mij een kleine minpunt maar niet echt een probleem. Dus desbetreffende man keek naar de server en kwam tot de conclusie dat de http poort niet bereikbaar is en ik dat zelf moest aanpassen.

    Ik weet niet wat hij in zijn hoofd had toen hij de conclusie trok maar hoe kan iemand ZONDER TOEGANG tot de server een wijziging brengen AAN de SERVER.... Dus de technische dienst vertelde me dat ik zelf de kennis moet hebben om een server klaar te zetten die door hun klaar (niet dus?) is geleverd. Na enige discussie heb ik desbetreffende man verteld dat hij de server kan annuleren, ik hoef hem niet meer. In het verleden heb ik een VPS gehad bij Cloudvps/TransIP/Versio en daar heb ik geen problemen gehad. Dus de kans dat dit probleem aan mij ligt schat ik nihil. Strato kan de gesprekken controleren, alles hier is TRUE STORY. Mijn ervaring in 1 zin: IK KOOP NOOIT MEER IETS VAN STRATO!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van STRATO

Geplaatst op 15/11/2015 (26338)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Justin D.
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    co***act@justind.nl
  • Website

    https://www.justind.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik vind Strato een goed bedrijf, alleen voor sommige dingen zijn de prijzen wat hoog. Maar dat is een persoonlijke mening natuurlijk. Voor de rest hele positieve ervaring over Strato en ben er zeer over te spreken.

    - Justin D.

    ----

    https://justind.nl
    contact@justind.nl


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 10/11/2015 (26309)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.itlesteritsje.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer makkelijk in gebruik, goedkoop


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 06/10/2015 (26178)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    F-View
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.rienvalk.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al 8 jaar maak ik gebruik van Strato. Tijdens die periode ben ik ook van pakket gewisseld zowel up als down zonder problemen. Telefonisch contact heb ik in de periode niet nodig gehad. Mail contacten met de helpdesk zijn altijd plezierig en tot volle tevredenheid verlopen. De laatste pakket wissel was een downgrade die voor mij een upgrade betekende
    Met verlies van LivePages die ik niet gebruikte naar:
    van 1 naar 2 gratis domeinen
    van 2 naar 20 GB webspace
    van 3 naar 5 SSD-databases
    van 3 naar 5 app-installaties
    Deze wijziging is razendsnel tot tevredenheid uitgevoerd. Ik heb Strato wel geattendeerd op de communicatie hierover naar hun klanten om ze een keus te bieden deze verbetering ten koste van het verlies van LvePages te laten doorvoeren, als Strato de hostingpakketten vernieuwd.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 94 ervaringen met STRATO





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.