STRATO

STRATO



Ervaringen van klanten met STRATO

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%201737
Afhandeling van opzeggingen
41%81018
Beschikbaarheid van de diensten
47%191534
Kwaliteit van de diensten
41%171835
De (telefonische) support
19%122537
De prijs/kwaliteit verhouding
44%181533
Totale waardering van de ISP
37%172138
Tevreden klanten (>75% positief)
34%162238
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%336
Afhandeling van opzeggingen
34%123
Beschikbaarheid van de diensten
40%235
Kwaliteit van de diensten
34%246
De (telefonische) support
0%066
De prijs/kwaliteit verhouding
25%134
Totale waardering van de ISP
34%246
Tevreden klanten (>75% positief)
34%246
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
68%653297
Afhandeling van opzeggingen
40%182846
Beschikbaarheid van de diensten
62%563591
Kwaliteit van de diensten
52%484593
De (telefonische) support
44%425597
De prijs/kwaliteit verhouding
57%493786
Totale waardering van de ISP
47%4755102
Tevreden klanten (>75% positief)
46%4656102

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met STRATO nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van STRATO (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 102 ervaringen met STRATO


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 11/12/2017 (29876)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Romabco BV
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    rob.***en1@gmail.com
  • Website

    daamenconsultancy.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wat een ontzettend slecht bedrijf. Heel ingewikkelde communicatie, niet makkelijk te bereiken, formeel, slechte kwaliteit en je zit voor je het weet aan een lang contract vast met minimaal een JAAR (!) opzegtermijn.
    Mijn advies: DOE NOOIT ZAKEN MET DIT BEDRIJF!!!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 07/11/2017 (29765)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.landenhub.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb redelijk goede ervaringen met Strato. De prijs/kwaliteit verhouding is sterk en het installeren van applicaties is heel erg eenvoudig. Ze bieden ook de juiste pakketten aan, waarin je veel keuze hebt. Wat dat betreft is hun recente reclame (een te klein of juist te groot pakket) wel relevant.

    De klantenservice is echter behoorlijk langzaam met reageren op vragen. Zo heb ik in het begin enkele dagen moeten wachten op een antwoord vanuit Strato toen ik niet in kon loggen.

    Uiteindelijk ben ik wel geholpen, maar dit duurde wel behoorlijk lang en dat was niet prettig.


0 100 87.50


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 07/08/2017 (29483)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Foxyhome
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    jean***obo@foxyhome.nl
  • Website

    www.foxyhome.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Probleem met templates. Kan niet door eerste lijn worden opgelost. Doorgezet naar tweede lijn. Loopt al meer dan 2 weken, nog niet opgelost. Diverse malen gebeld. Ze kunnen niet aangeven wanneer het is opgelost. Site moet up to date zijn, want nieuwe zaak wordt nu geopend! Ik kan er niks mee! Ze laten je keihard vallen! Raad Strato iedereen echt af! Ik denk dat ik zelf maar een site laat bouwen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Als eerste lijn probleem niet kan oplossen, ben je aan de wolven overgeleverd. Niemand kan wat zeggen over termijnen bij de tweede lijn. Duurt al meer dan 2 weken, dat ik mijn site niet verder kan bouwen.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Standaard zaken zijn prima. Eerste lijn ook redelijk. Wel lange wachttijden. Kan de eerste lijn het niet oplossen, dan wordt je probleem doorgezet naar de tweede lijn. Dat is ook voor de eerste lijn 1 grote black box. Ze kunnen niet zeggen wanneer het is of wordt opgelost. Ik zit nu al 2 weken met een kapotte site! Diverse keren gebeld. Nul resultaat. Zo kun je geen zaak draaien. Totaal waardeloos dus Strato. Je kunt er niet op bouwen. Had dit met mijn vorige site ook al een keer bij de hand, dus het zijn geen incidenten. Ik ga zelf een site laten bouwen. Ben er helemaal klaar mee!


0 100 12.50


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van STRATO

Geplaatst op 04/08/2017 (29479)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://ielement.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Virtual Private Server
    Online backup

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Na upgrade van VPS extra kosten maken om de 10+ Domeinen mee te verhuizen, je gaat een nieuwe contact aan dus betaal je ook opnieuw en oude VPS is niet opzegbaar als domeinen niet verhuist zijn. Voor een upgrade wordt je dus dubbel en dwars genaaid.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Een copy van de backup-panel; Currently, we estimate that the restore process, depending on data volume, will take several days. We therefore recommend that you backup your data manually. Alsof je in een tijdmachine stap; ik kreeg flashbacks waarbij ik diskettes voor me zag...
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Callcenter met een script, niks technische aan.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Top punt was een gemiste factuur van november en wordt vervolgens een halfjaar later, dus een half jaar later...mijn account geblokkeerd.. we hebben het over een bedrag van 15 Euro die in Januari met een andere batch is mee gegaan. vervolgens is het toch nodig geweest om het account media Mei te blokkeren...
    Mijn lidmaatschap stamt uit 2009.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 25/06/2017 (29349)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.spulleboel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Strato kan op dit punt verbeteren door een besteld product sneller op te leveren maar als je geen haast hebt is het verder prima.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Het afnemen van een "un-managed" server geeft weinig recht op support en dat vind ik prima. Echter blijft de bereikbaarheid van support van belang. In het geval een van de Strato diensten niet (goed) werkt of als je toch een belangrijke vraag hebt dan moet de bereikbaarheid beter. Ik heb er geen problemen mee om tegen 0,80ct p/min. te bellen met hun helpdesk.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Ik vergelijk met regelmaat en kom geen andere hosting provider tegen die deze prijs / hoeveelheid biedt. De kwaliteit is een ander verhaal natuurlijk maar ook op dit punt heb ik totaal geen klachten, het werkt gewoon. Ondanks dat ik vind dat support beter kan ben ik zeer tevreden over de prijs/kwaliteit.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dikke prima alleen de support bereikbaarheid kan beter. Als je hulp nodig hebt omdat je weinig ICT kennis hebt dan kan Strato misschien tegenvallen wat dat betreft. Anders dan de mindere bereikbaarheid heb ik geen mening over de inhoudelijke kwaliteit van de support omdat ik die nog niet echt nodig heb gehad. Eigenlijk heb ik nooit problemen met mijn VPS tenzij door eigen prutsen en dan is het wel erg fijn dat je een GRATIS backup tot je beschikking hebt waarmee je je systeem kunt terugzetten. Ik krijg waar ik voor betaal en het werkt naar tevredenheid, prima dus.


0 100 87.50


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van STRATO

Geplaatst op 15/02/2017 (28779)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    niet van toepassing
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    geenwebsitemeer.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden

0 100 0.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van STRATO

Geplaatst op 06/12/2016 (28397)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    nog geen
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Voor aankoop gaf strato aan dat een domein beschikbaar was, maar na aankoop kreeg ik een automatische mail dat het domein misschien niet beschikbaar was of dat er misschien iets niet klopte. Mijn bestelling ging wel door maar ik moest een nieuw domein kiezen... maar ik wilde natuurlijk dat ene domein en hun bericht gaf niet aan of hij nou beschikbaar was of niet.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Nadat het onmogelijk bleek reactie te krijgen van de klantenservice dacht ik ik moet zo snel mogelijk opzeggen. Nergens op hun site kon ik mijn aankoop opzeggen terwijl bij aankoop stond 'binnen 30 dagen gratis op te zeggen'. Telefonisch (na een tijdje wachten, maar ging wel) heb ik het toen opgezegd. Hoop dat dat wel is gelukt.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ze bieden een dienst aan (beschikbaar domein) maar na aankoop ineens niet meer, zonder te vertellen waarom (email waarin in staat of hij is bezet of er klopt iets niet...).
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Klantenservice zoals je er naartoe wordt geleid via de klantenlogin geeft geen reactie. Per telefoon uiteindelijk iemand bereikt, maar toen was ik het al zo zat dat ik alleen vroeg of ik mijn aankoop kon annuleren. Ik wilde al niet eens meer weten waarom mijn aankoop niet werd geleverd.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Voor aankoop gaf strato aan dat een domein beschikbaar was, na aankoop kreeg ik een automatische mail dat het misschien toch niet beschikbaar was. In hun klantenlogin stond vervolgens dat hij beschikbaar was, waar ik hem opnieuw aanvroeg waar geen reactie op kwam. Toen heb ik twee keer via de klantenlogin de klantenservice proberen te bereiken om te opheldering te krijgen. Nooit bericht terug gehad. Toen telefonisch contact gezocht om zo snel mogelijk weer op te zeggen want hier kreeg ik een erg slecht gevoel over. Hoop dat het opzeggen wel gelukt is.


0 100 12.50


Consument

Ervaring met domeinnaam en virtual private server van STRATO

Geplaatst op 05/12/2016 (28390)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server

Beoordeling van domeinnaam en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Meerdere emaiils ontvangen met geslaagde activeringen, we zijn nu 48 uur (exclusief het weekend) verder en nog niks. Vanuit Strato worden aanvragen onvolledig of te laat aangegeven. Volgens hen het "Zogenaamde" proces die niet doorloopt.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Op het moment dat je druk uitoefent en duidelijkheid eist veranderd de stemming en moet je het maar accepteren dat je dienst/product het niet doet, dit is ook zo gecommuniceerd door Strato. Facturering wordt natuurlijk wel gelijk in orde gemaakt, dat is het enige "proces" wat wel werkt.
Totale waardering
Ontevreden

0 100 0.00


Consument

Ervaring met virtual private server van STRATO

Geplaatst op 17/09/2016 (27947)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://anderverhaal.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Onlangs een domeinverhuizing aangevraagd. Positief verrast over hoe snel dit ging, want dezelfde dag nog was het domein overgezet en bereikbaar.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Momenteel ligt mijn V-power Server A er volledig uit. Laatste tijd veel last van dergelijke storingen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Tja, een hostingbedrijf hoort in mijn opinie telefonisch dag en nacht gewoon bereikbaar te zijn. Strato is dat niet en bovendien ook niet in het weekend. Erg vervelend als je een storing hebt met je server en je deze zelf niet kunt oplossen. Gelukkig gebruik ik de websites vooral hobbymatig, maar je zult er als ZZP'er of als bedrijf maar van afhankelijk moeten zijn. De ondersteuning is dan ronduit slecht.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Wat ik erg fijn vind zijn de uitgebreide mogelijkheden die de server heeft. Ten opzichte van de concurrent biedt Strato veel meer waar voor je geld. Daar staat tegenover dat de service erg slecht is. Maar dat komt misschien ook wel door de lage prijs.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Strato krijgt van mij een mager zesje. Als ik de kosten en baten afweeg, dan is Strato gewoon erg goedkoop en biedt het bedrijf veel waar voor je geld, maar daar staat een slechte klantenservice tegenover. Zolang alles werkt is dat geen probleem. Heb nu 4 jaar Strato en tot de huidige storing nooit problemen gehad die ik niet zelf had veroorzaakt en/of zelf kon oplossen. Strato biedt veel mogelijkheden om zelf de problemen op te lossen en dat vind ik erg fijn. Daarom geen onvoldoende, ondanks de slechte bereikbaarheid van het bedrijf in het algemeen.


0 100 71.43


Consument

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 10/07/2016 (27694)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: NIET TE BEREIKEN! Niet doordeweeks (Ze nemen NOOIT) op en ook niet meer in het weekend. Wegens drukte zijn te hiermee gestopt (Ze adverteren wel met een supportlijn in het weekend. Dat is een leugen. Probeer maar te bellen! Je krijgt een bandje dat ze gestopt zijn met support buiten kantooruren. IK KAN HELEMAAL NIET BELLEN TIJDENS KANTOORUREN) maar maakt niet uit. Ook dan krijg je een bandje met niet bereidkbaar!
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Strato is VERSCHRIKKELIJK SLECHT!

    Ze zijn doordeweeks NOOIT bereikbaar per telefoon (Het is nu druk, dus we verbreken de verbinding) en op een laffe, schofterige manier ook niet meer buiten kantooruren terwijl ze dit WEL overal vermelden! Je krijgt een bandje met de melding "Wegens drukte hebben we helaas de openingstijden moeten aanpassen. We zijn nu alleen nog ma-vrij tot 17:00 bereikbaar"

    En ik heb NU (Zondag) een storing!!!

    Via mail wordt ook niet gereageerd!

    Webmail is sinds 2 weken niet meer te bereiken via mijn telefoon (Android) blanke pagina!

    Een tijdje terug zijn ze, zonder aankondiging, gestopt met het ondersteunen van de PHP versie waar mijn webwinkel op draaide1 Ze ontkende het en ze gaven mij (Zoals altijd) de schuld! Ik heb toen veel moeten betalen om mijn webwinkel supersnel te upgraden.

    Maarja toen waren ze nog bereikbaar. Inmiddels zijn ze per telefoon of email niet te bereiken!

    BLIJF HEEL HEEL VER WEG VAN DIT GEDROCHT!!!


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 102 ervaringen met STRATO





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.