STRATO

STRATO



Ervaringen van klanten met STRATO

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
33%81220
Afhandeling van opzeggingen
18%31114
Beschikbaarheid van de diensten
32%71118
Kwaliteit van de diensten
13%41519
De (telefonische) support
15%31821
De prijs/kwaliteit verhouding
31%51015
Totale waardering van de ISP
11%41822
Tevreden klanten (>75% positief)
11%41822
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
23%279
Afhandeling van opzeggingen
13%178
Beschikbaarheid van de diensten
15%167
Kwaliteit van de diensten
0%088
De (telefonische) support
12%189
De prijs/kwaliteit verhouding
20%145
Totale waardering van de ISP
0%01010
Tevreden klanten (>75% positief)
0%01010
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
64%7041111
Afhandeling van opzeggingen
36%203757
Beschikbaarheid van de diensten
59%6143104
Kwaliteit van de diensten
48%5056106
De (telefonische) support
41%4567112
De prijs/kwaliteit verhouding
55%534497
Totale waardering van de ISP
42%4969118
Tevreden klanten (>75% positief)
41%4870118

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met STRATO nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van STRATO (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 118 ervaringen met STRATO


Zakelijk

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 16/01/2019 (82140)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hidden.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nameservers van mijn domeinnaam aangepast naar CloudFlare, krijg nu 404 van Strato shared server. Blijkbaar werkt Strato niet met CloudFlare en zoals hun support aangeeft: "Wij hebben geen IP adres van de server die jullie kunnen instellen. Ons systeem werkt niet met CloudFlare. Het gaat om shared hosting server." Geen IP van shared server. Wat een onzin.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 15/12/2018 (82077)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    ZoetermeerFit
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.zoetermeerfit.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Jaren klant, en voor hun makkelijk mijn website draaide en mail dat was voor mij het belangrijkste. Verder geen contact of onderhoud. Tot er een vooruitbetaling niet lukte. Ik was van bank verwisseld met een overstap regeling maar dit lukte niet omdat strato met een niet Nederlandse bank werkt. En dan neemt Strato niet de moeite mij hiervan te contacten en blokkeerde mijn gehele pakket. Niet meer bereikbaar door klanten en mail ligt stil. Wel ontvang ik vanuit de incasso een brief met stevige boete! Dit was mijn eerste kennismaking van het probleem. Bedankt Strato, ook via de klantenservice werd dit niet opgelost, sterker nog hun gehele houding en manier van service heeft mij besloten alles optezeggen.


0 100 11.11


ZZP

Ervaring met domeinnaam van STRATO

Geplaatst op 12/10/2018 (81897)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.inthelist.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Gewoon prima hosting, makkelijke website en voordelige tarieven. Flexibel om te schakelen van pakket en alles in 1 overzicht. Ook 1 keer gebeld en op dat moment geen wachttijd en werd prima te woord gestaan. Al met al prima hosting en persoonlijk geen negatieve ervaringen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 02/10/2018 (81879)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    geheim.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Strato laat haar domeinnamen op hun onbekend en niet naar hun leidend e-mailadres registreren. Bij faillissement kun je dus je domeinnaam verliezen. Deze zorgen ook geuit op Social media en daar wordt je gewoon geblokkeerd en op mailberichten reageren ze niet meer en dan ben je nota bene klant. Ze hebben zowel op Facebook en Twitter mij geblokkeerd. Hoe kinderachtig, onveilig bedrijf ben je dan. Diensten nu bij hun lopen, maar ga het snel verhuizen, want dit is geen bedrijfsvoering als je mensen blokkeer, maar kleine kinderen die de zaak runnen blijkbaar. Mijn advies daarom, Strato is goedkoop, maar gewoon een gevaarlijk bedrijf en de diensten zijn nu ook niet bepaald veilig en stabiel te noemen en je bent beter af bij bedrijven die je niet bij zorgelijke klachten blokkeren waardoor je nooit meer met ze in contact kan komen bij eventuele toekomstige problemen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Strato laat haar domeinnamen op hun onbekend en niet naar hun leidend e-mailadres registreren. Bij faillissement kun je dus je domeinnaam verliezen.

    Deze zorgen ook geuit op Social media en daar wordt je gewoon geblokkeerd en op mailberichten reageren ze niet meer en dan ben je nota bene klant. Ze hebben zowel op Facebook en Twitter mij geblokkeerd. Hoe kinderachtig, onveilig bedrijf ben je dan. Diensten nu bij hun lopen, maar ga het snel verhuizen, want dit is geen bedrijfsvoering als je mensen blokkeer, maar kleine kinderen die de zaak runnen blijkbaar.

    Mijn advies daarom, Strato is goedkoop, maar gewoon een gevaarlijk bedrijf en de diensten zijn nu ook niet bepaald veilig en stabiel te noemen en je bent beter af bij bedrijven die je niet bij zorgelijke klachten blokkeren waardoor je nooit meer met ze in contact kan komen bij eventuele toekomstige problemen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.


0 100 50.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 27/09/2018 (81864)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    zoalo.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb ze inmiddels 3x gemaild waar ik na ongeveer 8 tot 14 uur een reactie kan ontvangen. Ik heb ze 4 keer gebeld met het antwoord dat ze het naar hun technische dienst hebben gestuurd en dat die het op aan het pakken zijn. Nu ben ik 3 dagen online en nog steeds kunnen ze geen schatting geven wanneer de VPS online komt! ik heb daar veel bestanden op zitten die van groot belang zijn en klanten die offline staan. Dit is zeer schandalig dat ze er niets aan doen. Ik heb aangeboden extra te betalen als ze dit meteen oppakken (doen ze niet aan) en ik heb gevraagd om de bestanden/backups te kunnen downloaden zodat ik ze zelf wel op een andere hosting gooi en de domeinen omzet (kan ook niet) kort om ze komen met geen enkele oplossing of tijdschatting. Mocht je dus klant zijn en 1x support nodig hebben wees gewaarschuwd want Strato laat je een halve week offline wachten!
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Backups zijn troep?
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Reken niet op goede support en regel eigen backups voor het geval dat!


0 100 12.50


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 12/09/2018 (81820)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    BeingSecure
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mvcbeveiliging.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Super dat er maatregelen tegen fraude zijn cq worden genomen, dit mag wel op voorhand wat beter overlegd worden met klant.... Zowaar op het randje van een USP (uitvoering?) helemaal in lijn met MVO! Dametje aan de telefoon was zeer behulpzaam .......
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Om een lang verhaal kort te houden: "Eind goed, al goed".... Onder het invullen wederom een belletje gehad van een aardige enthousiaste kerel..... TOP! Was een negen, after sales belletje maakt het een dikke 10!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 11/12/2017 (29876)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Romabco BV
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    daamenconsultancy.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wat een ontzettend slecht bedrijf. Heel ingewikkelde communicatie, niet makkelijk te bereiken, formeel, slechte kwaliteit en je zit voor je het weet aan een lang contract vast met minimaal een JAAR (!) opzegtermijn.
    Mijn advies: DOE NOOIT ZAKEN MET DIT BEDRIJF!!!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 07/11/2017 (29765)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.landenhub.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb redelijk goede ervaringen met Strato. De prijs/kwaliteit verhouding is sterk en het installeren van applicaties is heel erg eenvoudig. Ze bieden ook de juiste pakketten aan, waarin je veel keuze hebt. Wat dat betreft is hun recente reclame (een te klein of juist te groot pakket) wel relevant.

    De klantenservice is echter behoorlijk langzaam met reageren op vragen. Zo heb ik in het begin enkele dagen moeten wachten op een antwoord vanuit Strato toen ik niet in kon loggen.

    Uiteindelijk ben ik wel geholpen, maar dit duurde wel behoorlijk lang en dat was niet prettig.


0 100 87.50


ZZP

Ervaring met webhosting van STRATO

Geplaatst op 07/08/2017 (29483)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Foxyhome
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.foxyhome.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Probleem met templates. Kan niet door eerste lijn worden opgelost. Doorgezet naar tweede lijn. Loopt al meer dan 2 weken, nog niet opgelost. Diverse malen gebeld. Ze kunnen niet aangeven wanneer het is opgelost. Site moet up to date zijn, want nieuwe zaak wordt nu geopend! Ik kan er niks mee! Ze laten je keihard vallen! Raad Strato iedereen echt af! Ik denk dat ik zelf maar een site laat bouwen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Als eerste lijn probleem niet kan oplossen, ben je aan de wolven overgeleverd. Niemand kan wat zeggen over termijnen bij de tweede lijn. Duurt al meer dan 2 weken, dat ik mijn site niet verder kan bouwen.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Standaard zaken zijn prima. Eerste lijn ook redelijk. Wel lange wachttijden. Kan de eerste lijn het niet oplossen, dan wordt je probleem doorgezet naar de tweede lijn. Dat is ook voor de eerste lijn 1 grote black box. Ze kunnen niet zeggen wanneer het is of wordt opgelost. Ik zit nu al 2 weken met een kapotte site! Diverse keren gebeld. Nul resultaat. Zo kun je geen zaak draaien. Totaal waardeloos dus Strato. Je kunt er niet op bouwen. Had dit met mijn vorige site ook al een keer bij de hand, dus het zijn geen incidenten. Ik ga zelf een site laten bouwen. Ben er helemaal klaar mee!


0 100 12.50


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van STRATO

Geplaatst op 04/08/2017 (29479)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://ielement.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Virtual Private Server
    Online backup

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Na upgrade van VPS extra kosten maken om de 10+ Domeinen mee te verhuizen, je gaat een nieuwe contact aan dus betaal je ook opnieuw en oude VPS is niet opzegbaar als domeinen niet verhuist zijn. Voor een upgrade wordt je dus dubbel en dwars genaaid.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Een copy van de backup-panel; Currently, we estimate that the restore process, depending on data volume, will take several days. We therefore recommend that you backup your data manually. Alsof je in een tijdmachine stap; ik kreeg flashbacks waarbij ik diskettes voor me zag...
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Callcenter met een script, niks technische aan.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Top punt was een gemiste factuur van november en wordt vervolgens een halfjaar later, dus een half jaar later...mijn account geblokkeerd.. we hebben het over een bedrag van 15 Euro die in Januari met een andere batch is mee gegaan. vervolgens is het toch nodig geweest om het account media Mei te blokkeren...
    Mijn lidmaatschap stamt uit 2009.


0 100 0.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 118 ervaringen met STRATO





> > > > >


ISPGids.com zorgt al sinds 2006 voor perfecte matches tussen afnemers en aanbieders van digitale infrastructuur.
Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.