SupCloud

Ervaringen van klanten met SupCloud

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%26026
Afhandeling van opzeggingen
100%10010
Beschikbaarheid van de diensten
100%24024
Kwaliteit van de diensten
100%25025
De (telefonische) support
100%25025
De prijs/kwaliteit verhouding
100%26026
Totale waardering van de ISP
100%27027
Tevreden klanten (>75% positief)
100%27027
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%505
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%303
Kwaliteit van de diensten
100%404
De (telefonische) support
100%505
De prijs/kwaliteit verhouding
100%505
Totale waardering van de ISP
100%505
Tevreden klanten (>75% positief)
100%505
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%30030
Afhandeling van opzeggingen
100%13013
Beschikbaarheid van de diensten
100%28028
Kwaliteit van de diensten
100%29029
De (telefonische) support
100%29029
De prijs/kwaliteit verhouding
100%30030
Totale waardering van de ISP
100%31031
Tevreden klanten (>75% positief)
100%31031

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met SupCloud nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van SupCloud (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 31 ervaringen met SupCloud


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van SupCloud

Geplaatst op 06/11/2015 (26314)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Taupe Webdevelopment
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    sv***n@taupeweb.nl
  • Website

    taupeweb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling
    Virtual Private Server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik kan er veel woorden aan vuil gaan maken, maar dat hoeft niet;
    SupCloud is gewoon geweldig
    webhosting online binnen 1 minuut,
    eigenlijk altijd binnen 30 minuten reactie op alle problemen,
    VPS online binnen 5 minuten.
    Kortom: GEWELDIG!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SupCloud

Geplaatst op 09/09/2015 (26065)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.gamehotel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben erg tevreden.
    Als er wat is woord je snel geholpen.
    ook woord je netje terug gebeld als SupCloud het druk heeft.
    Dit is iets wat ik zelf heel er belangrijk vind.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van SupCloud

Geplaatst op 02/09/2015 (26036)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://playradio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Je krijgt exact voor wat je betaald. Je kan hoe dan ook kwaliteit verwachten. Heb meerdere servers bij SupCloud en beiden werken ze exact zoals het moet, en hoe het staat aangegeven. Verder heb ik enkele dingen aangegeven en/of gevraagd via het Ticket Systeem. Hier kreeg ik gemiddeld binnen een uur reactie op. Wanneer ik na 11 uur een Ticket aanmaak kreeg ik hier vroeg in de ochtend rond 7 uur al direct een antwoord op. Verder waren het echt Tickets waar ik wat aan had. Waar mijn vraag werd beantwoord of waar ze verdere informatie vroegen om de vraag alsnog te beantwoorden.

    Vind SupCloud echt een geweldig bedrijf. Heb ook tot nu geen enkele (on)aankondige uitvallen gehad van mijn beiden servers.

    Ben zeker niet van plan om ooit over te stappen naar een ander Host-bedrijf tenzij de situatie hier enorm zou gaan veranderen. Wat na mijn mening denk ik niet gaat gebeuren!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SupCloud

Geplaatst op 26/06/2015 (25700)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    ClanBase
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    clanbase.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zéér goede klantendienst, altijd vriendelijk & snel beantwoord.
    Heb er momenteel 1 VPS maar zal er in de toekomst nog een 4tal bijnemen en waarschijnlijk ook m'n website daar plaatsen als het zo blijft.

    Een aanrader voor iederen, zowel prijs/kwaliteit & klantendienst!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van SupCloud

Geplaatst op 22/06/2015 (25685)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Fit&shredded
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    bjor***der@live.nl
  • Website

    Fitandshredded.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ontzettend goede service, word snel geholpen als er problemen ondervinden. Communicatie verloopt soepel. Server is nooit down en is ontzettend snel.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SupCloud

Geplaatst op 15/06/2015 (25655)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    nietvantoepassing.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Snelle afhandeling, oplevering volgens afspraak.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Alles werkt zoals het hoort! Hoge uptime
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Top kwaliteit, mijn VPS is erg snel.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Snelle respons van de klantenservice! Duidelijke communicatie en geen kastje-naar-de-muur-taferelen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hosting start-up met de focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid. Goede support, snelle reactie op vragen en opmerkingen. Prijs/kwaliteit-verhouding is goed!

    Aanrader als host voor VPS hosting.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SupCloud

Geplaatst op 09/05/2015 (25499)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Seral
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    me***e@diegob.nl
  • Website

    seral.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een super goede, snelle host.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SupCloud

Geplaatst op 08/05/2015 (25489)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    -
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    wesl***ens@live.com
  • Website

    geen
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Binnen 120 seconde is je vps geleverd!
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De VPS is supersnel en werkt altijd. Ik heb totnutoe nog 0x downtime gehad op de VPS zelf
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Als je een ticket aanmaakt, heb je meestal je eerste antwoord binnen 10 minuten, soms zelfs 3 of 5 minuten
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: De prijs is goedkoop en de kwaliteit is 10x zo goed als dat ik had verwacht.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Eigelijk wat ik net hierboven heb beschreven,
    Snel, Goed, Snelle support en goedkoop(de VPSen dan).
    Eigelijk alles wat je van een goede hosting kan en wil verwachten.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van SupCloud

Geplaatst op 07/04/2015 (25306)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    1-2-3-rijopleidingen
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    1-2-***gen@hotmail.nl
  • Website

    1-2-3-rijopleidingen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle afhandeling, gemakkelijk in gebruik en kundige hulp gekregen toen het nodig was. Met andere woorden TOP!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SupCloud

Geplaatst op 26/02/2015 (25059)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    se***w@hotmail.lv
  • Website

    www.slamwijs.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Virtual private server binnen 120 seconden aangemaakt.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Je hebt totale controle over je gekochte diensten met de controlepaneel van Supcloud, netjes!
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Van hoog niveau. De server is erg snel.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: De support is echt ongelofelijk goed. Ik heb echt zo wat alle hostings geprobeerd maar nog nooit zo goede support gehad. Ik krijg gewoon letterlijk binnen 5 minuten antwoord!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Betaalbare virtual private servers en ook nog van hoog niveau.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na een lange tijd OVH-klant geweest te zijn vond ik de servers van hun toch wat sloom en ben op zoek gegaan naar een andere en zo kwam ik SupCloud tegen. Ik zag de goeie specificaties van de servers voor een aantrekkelijke prijs dus heb er eentje besteld. Ik kreeg m'n VPS onmiddelijk ( binnen 2 minuten ) en ben er dus ingegaan. De VPS was erg snel. Na een speedtest te hadden gegaan scoorde het ook 300 mbps tot 400 mbps. Ik ben tevreden over deze hosting en zal er denk ik als het zo doorgaat er blijven zo lang ik mijn diensten nodig heb.


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 31 ervaringen met SupCloud





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.