Sylconia

Sylconia



Ervaringen van klanten met Sylconia

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
34%246
Afhandeling van opzeggingen
0%088
Beschikbaarheid van de diensten
45%235
Kwaliteit van de diensten
55%336
De (telefonische) support
15%167
De prijs/kwaliteit verhouding
20%145
Totale waardering van de ISP
23%279
Tevreden klanten (>75% positief)
12%189
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%011
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%011
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%011
Tevreden klanten (>75% positief)
0%011
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
94%1047111
Afhandeling van opzeggingen
62%191231
Beschikbaarheid van de diensten
94%1047111
Kwaliteit van de diensten
94%1027109
De (telefonische) support
80%701888
De prijs/kwaliteit verhouding
92%959104
Totale waardering van de ISP
88%10415119
Tevreden klanten (>75% positief)
86%10217119

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Sylconia nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Sylconia (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 119 ervaringen met Sylconia


Consument

Ervaring met webhosting van Sylconia

Geplaatst op 26/05/2016 (27428)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    adelan.org
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In principe was ik altijd tevreden. Totdat ik wilde opzeggen.

    Ik heb er de grootste moeite mee gehad. Dit omdat ik iets via hun portal moest doen, wat niet erg duidelijk uitgelegd was. In ieder geval heb ik herhaaldelijk laten weten dat ik alles wilde opzeggen, en in plaats daarvan bleven de rekeningen maar komen.

    Uiteindelijk heb ik alles kunnen opzeggen, maar de persoon hier achter is een absolute onbeschofte hork. Onprofessioneel, grof, onbehulpzaam. Stuurt mails als ' zak maar in de stront', en beheerst niet eens fatsoenlijk de nederlandse spelling.

    Ik hoop dat deze meneer snel geconfronteerd wordt met de gevolgen van zijn gedrag.


0 100 0.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Sylconia

Geplaatst op 21/09/2015 (26100)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Dorps huis Heer Arendhuis
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    In***o@dorpshuisheerarendhuis.nl
  • Website

    Www.dorpshuisheerarendhuis.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: 1 dag te laat met opzegging , voor een jaar betalen, gevraagd of men dit door de vingers wil zien , willen ze niets van weten ik ben erg onprofessioneel en zelfs tot het onbeschofte benaderd
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als je al zo lang klant bent en je hebt al eerder aaangeven dat je stopt met hun diensten en het blijkt dan achteraf dat ik 1 dag te laat ben en je voor 1 jaar moet betalen vind ik een slechte zaak !! En dan de wijze hoe je dit verteld wordt , geen woorden voor ......


0 100 71.43


Consument

Ervaring met domeinnaam van Sylconia

Geplaatst op 15/05/2015 (25523)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    jh***1@hotmail.com
  • Website

    none
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben al sinds 2003 klant bij Sylconia. Ik heb hier meerdere domeinnamen afgenomen, waarvan 1 ooit gelinkt was aan mijn eigen webserver.
    Ik ben altijd snel, kundig en goed geholpen. De no-nonsense tactiek die Sylconia hanteert werkt heel goed.

    Ik heb 1 keer een klein geschil gehad over een wel of niet betaalde factuur, maar dat is ook snel en naar tevredenheid opgelost: ik kreeg zelfs korting op een heel jaar hosting.

    Niks dan hulde voor deze ISP en ik zou Sylconia zeker aanbevelen aan anderen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Sylconia

Geplaatst op 11/02/2015 (24978)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    sQuarecoW new media
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.squarecow.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Bestellen gaat vrij makkelijk. De betaalmethodes zijn niet zo heel goed geïmplementeerd, maar het werkt.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Na een aantal keer vragen als antwoord gekregen dat er lange opzegtermijnen zijn. Sowieso betaal je per jaar, dus je zit er al snel een jaar aan vast
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Meerder keren per maand is de database niet beschikbaar, of de hele website ligt eruit. Meerdere keren contact over gehad, de enige oplossing die geboden kon worden was een duurder pakket. Nooit is er na-/meegedacht over het upgraden van het database platform oid.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ook vaak problemen gehad met te strenge beveiliging van de server waardoor scripts niet werken. Ook lange tijd verouderde PHP gehad.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Telefonisch niet bereikbaar, ook niet voor nog veel grotere klanten. Ik beheer ook de site van zo'n klant en die heeft nooit telefonisch contact kunnen leggen. E-mails worden kort beantwoord, soms met nietszeggende standaardantwoorden die ik al lang op de site had gelezen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Hij is niet duur, maar ook niet goedkoop. Gezien de kwaliteit die geleverd wordt alsnog wel te duur.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zie bovenstaande uitleg


0 100 11.11


Consument

Ervaring met domeinnaam van Sylconia

Geplaatst op 26/01/2015 (24879)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Ik ben zeer ontevreden over de afhandeling van mijn opzeggingen. Meneer heeft zelf allerlei onduidelijke procedures bedacht om op te kunnen zeggen. Tevens als je "domeinnamen automatisch verlengen" in het controle paneel uit zet worden deze toch automatisch verlengt waardoor. Hierdoor heb ik meerdere malen voor verlengingen moeten betalen terwijl de betreffende domeinnaam al was ondergebracht bij een andere registar.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: E-mail responstijd is soms snel soms niet. Inhoudelijk gaat meneer niet in op de vragen die je stelt. Vaak word er een standaard tekst gestuurd inclusief een kort onduidelijk antwoord op je vraag. Het lijkt of de mail die je stuurt niet goed wordt gelezen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Gezien het feit dat je door onduidelijke opzegprocedures vaak met dubbele kosten zit is de prijs/kwaliteit verhouding laag. Tevens is de verhouding tussen ondersteuning en prijs ook niet reeël.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik was al lang klant bij sylconia en een dochterbedrijf van.
    De hulp, ondersteuning en begrip is de laatste tijd (en bij eerdere incidenten ook al) ver te zoeken.

    De klant word behandeld als iemand die maar zou moeten snappen hoe het hele control paneel van sylconia in elkaar zit, als er onduidelijkheden in staan is dat de schuld en het probleem van de klant.

    Let er op als je "domeinnaam automatisch verlengen" uit hebt staan in het controle paneel dat je domeinnamen alsnog verlengt worden.

    Opzegtermijn van je abonnement is 2 maanden. Dit is in strijd met de 'wet van dam'.


0 100 14.29


Consument

Ervaring met webhosting van Sylconia

Geplaatst op 21/01/2015 (24834)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    te***er4@yahoo.com
  • Website

    inmiddels verhuist
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bedrijf is heel jkortaf en stuurt snel factuur voor weinig ondersteuning


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Sylconia

Geplaatst op 29/12/2014 (24679)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    advisering.nu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: De .nu site die ik host bij Sylconia heeft een contractduur van 2 jaar die steeds stilzwijgend verlengd wordt. Ik wil er daarom vanaf maar ben een maand voor afloop contract weer te laat: opzegtermijn is 2 maanden. Na een mailwisseling merk ik pas dat het hier een eenmanszaakje betreft: de eigenaar wordt zeer grimmig en dreigt me bij de belastingdienst aan te geven omdat ik de site ter verkoop bij Sedo heb aangemeld.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Na een mail discussie over een opzegging wordt mijn toegang tot het klantportaal afgesloten zonder verdere mededeling! Ook verhuizing van de domeinnaam is niet meer mogelijk.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ik heb eerder geprobeerd om als trouwe klant dezelfde korting te krijgen die Sylconia aanbied aan nieuwe klanten, maar krijg alleen maar een kleine korting als ik op deze site een positieve referentie achterlaat. Wat ik dus niet heb gedaan.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Trouwe klanten blijven teveel betalen tov nieuwe klanten
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na een mail discussie over een opzegging wordt mijn toegang tot het klantportaal afgesloten zonder verdere mededeling! Ook verhuizing van de domeinnaam is niet meer mogelijk. Sylconia is wat mij betreft een onbetrouwbare eenmanszaak, waar ik helaas te laat achterkom.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Sylconia

Geplaatst op 23/06/2014 (23723)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Is blijkbaar onmogelijk, ik heb geen idee hoe ik ooit van dit bedrijf af kan komen.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Bedrijf reageert anoniem en copy paste telkens hun reactie, maar lezen de vraag niet.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als er iemand is die mij kan vertellen hoe ik van dit bedrijf af kan komen, graag, hun klantenservice wil mij niet kwijt als klant, maar ik wil dolgraag van ze af...


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van Sylconia

Geplaatst op 20/01/2014 (22750)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Hondentraining.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik had een domeinnaam elders geparkeerd. Omdat de eigenaar van dat bedrijf een paar jaar geleden was overleden, kwam ik kennelijk bij Sylconia terecht, alleen werd mij dat niet bekend gemaakt.
    Onlangs wilde ik op dat domein een website bouwen en zo kwam ik via via bij Sylconia terecht.
    Ik mailde hen, omdat er geen telefoonnummer bekend was en verzocht hen mij te bellen. Ik kreeg alleen hun telefoonnummer als ik klant zou worden. (maar dat was ik kennelijk al).
    Ik verzocht hen toen om mij mijn domeinnaam ter beschikking te stellen. Dat kon, maar ik moest dan ook de website in de toekomst bij hen laten hosten. Ik had echter al voor een andere webhost gekozen en gaf aan dat ik alleen de beschikking over mijn domeinnaam wilde hebben.
    Dat kon ook, maar er kwamen toen ineens allerlei kosten bij. Veel meer dan ik voor een geparkeerde domeinnaam zou moeten betalen.
    Ik gaf toch aan dat ik akkoord was en vroeg om een nota.
    Zij gaven mij toen aan dat ik een bedrag (ex BTW) aan hen moest betalen. er zat geen nota, etc. bij.
    Toen ik hen wederom om een BTW nota vroeg en aangaf dat ik na ontvangst van die nota zou betalen, kreeg ik een laatste mail dat ik in gebreke was gebleven en dat men het domein zou opheffen.
    Via mijn toekomstige webhost heb ik de domeinnaam uit quarantaine laten halen.
    Als Sylconia mij fatsoenlijk had behandelt, hadden zij uiteraard geld van mij pontvangen, maar nu hebben ze niets, want ik betaal liever aan mijn toekomstige webhost.
    Al met al zou ik niemand aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan. Het lijkt alleen om het geld te gaan en de toon van de mail was ronduit onvriendelijk.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van Sylconia

Geplaatst op 23/03/2012 (17551)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mijnzorg.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • snel en eenvoudig geregeld, prijstechnisch gunstig. 20 % korting aangeboden op de HUIDIGE rekening.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 119 ervaringen met Sylconia



  • Sylconia

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    26-05-2016
  • Opgericht

    01-10-2003
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    1
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    75 uit 100
  • Aantal ervaringen

    119
  • Deel uw ervaring met Sylconia
  • Website van Sylconia



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.