Sylconia

Sylconia



Ervaringen van klanten met Sylconia

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
77%325
Afhandeling van opzeggingen
0%055
Beschikbaarheid van de diensten
0%022
Kwaliteit van de diensten
0%022
De (telefonische) support
0%055
De prijs/kwaliteit verhouding
0%033
Totale waardering van de ISP
0%055
Tevreden klanten (>75% positief)
0%055
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
0%022
Beschikbaarheid van de diensten
0%011
Kwaliteit van de diensten
0%011
De (telefonische) support
0%022
De prijs/kwaliteit verhouding
0%011
Totale waardering van de ISP
0%022
Tevreden klanten (>75% positief)
0%022
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
94%1078115
Afhandeling van opzeggingen
55%191635
Beschikbaarheid van de diensten
93%1049113
Kwaliteit van de diensten
92%1029111
De (telefonische) support
77%702292
De prijs/kwaliteit verhouding
89%9512107
Totale waardering van de ISP
85%10419123
Tevreden klanten (>75% positief)
83%10221123

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Sylconia nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Sylconia (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 123 ervaringen met Sylconia


Consument

Ervaring met webhosting van Sylconia

Geplaatst op 24/10/2018 (81918)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    silkchocolate.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Verwijderd direct al je gegevens bij een verhuizing, zonder DUIDELIJKE berichtgeving. Vraagt absurde bedragen om je data weer terug te krijgen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Reageerde traag en horkerig. Alles koste extra geld.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dramatische ervaring, deze eenmanstoko bezigt termen als zak in de stront en dergelijke, totaal geen klantvriendelijkheid. Werkt je compleet tegen bij een opzegging, verwijderd meteen al je bestanden vraagt absurde bedragen om dit weer terug te krijgen. Blijf ver ver weg van deze man.


0 100 16.67


ZZP

Ervaring met webhosting van Sylconia

Geplaatst op 11/10/2018 (81896)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    krijgersonline.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na 14 jaar klant geweest te zijn met twee domeinen toch definitief en per direct beide domeinen verhuist en de boel opgezegd.
    Ik ben totaal niet meer te spreken over de service verlening van deze '[naam eigenaar]'.
    De eerste 4 jaar was de service echt prima, maar daarna bleek toch wel dat ik als betalende klant geen recht heb op service omdat ik niet zakelijk genoeg zou zijn. Nu het toppunt, ik verhuis 1 van mijn domeinen, Het lukte me niet om daar een verhuiscode voor te ontvangen, ticket ingeschoten, want bellen is onmogelijk. Na 5x heen en weer mailen ontvang ik op mijn vraag het zelf eens te proberen een antwoord 'woef woef, wat denkt u zelf!'
    Uiteindelijk blijkt dat er eerst opgezegd moet worden voor je de verhuiscode krijgt.
    Uiteraard heb ik meteen het zelfde gedaan voor het tweede domein.

    Succes [naam eigenaar], mij hoor je niet meer.


0 100 11.11


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Sylconia

Geplaatst op 24/04/2017 (29112)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.herrewijnen.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Onduidelijke antwoorden en gaat niet of nauwelijks inhoudelijk in op gestelde vragen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Prijs/kwaliteitverhouding is laag doordat problemen die door Sylconia zelf worden veroorzaakt, diensten als verzenden van e-mail niet meer toegankelijk zijn.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Jaren lang zonder noemenswaardige problemen, tot het moment dat Sylconia (door gebrek aan voldoende parate kennis) als extra beveiliging een WhitelList introduceerde voor de poorten 25 en 587 van hun SMTP server. Geen enkel probleem voor klanten met een statisch IP-adres, maar rampzalig wanneer je als klant van de Internet provider een dynamisch IP-adres krijgt toegewezen.


0 100 14.29


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Sylconia

Geplaatst op 19/01/2017 (28620)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Rijschool Proficiat
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    haar***mse@outlook.com
  • Website

    rijschoolproficiat.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden

0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Sylconia

Geplaatst op 26/05/2016 (27428)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    adelan.org
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In principe was ik altijd tevreden. Totdat ik wilde opzeggen.

    Ik heb er de grootste moeite mee gehad. Dit omdat ik iets via hun portal moest doen, wat niet erg duidelijk uitgelegd was. In ieder geval heb ik herhaaldelijk laten weten dat ik alles wilde opzeggen, en in plaats daarvan bleven de rekeningen maar komen.

    Uiteindelijk heb ik alles kunnen opzeggen, maar de persoon hier achter is een absolute onbeschofte hork. Onprofessioneel, grof, onbehulpzaam. Stuurt mails als ' zak maar in de stront', en beheerst niet eens fatsoenlijk de nederlandse spelling.

    Ik hoop dat deze meneer snel geconfronteerd wordt met de gevolgen van zijn gedrag.


0 100 0.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Sylconia

Geplaatst op 21/09/2015 (26100)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Dorps huis Heer Arendhuis
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    In***o@dorpshuisheerarendhuis.nl
  • Website

    Www.dorpshuisheerarendhuis.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: 1 dag te laat met opzegging , voor een jaar betalen, gevraagd of men dit door de vingers wil zien , willen ze niets van weten ik ben erg onprofessioneel en zelfs tot het onbeschofte benaderd
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als je al zo lang klant bent en je hebt al eerder aaangeven dat je stopt met hun diensten en het blijkt dan achteraf dat ik 1 dag te laat ben en je voor 1 jaar moet betalen vind ik een slechte zaak !! En dan de wijze hoe je dit verteld wordt , geen woorden voor ......


0 100 71.43


Consument

Ervaring met domeinnaam van Sylconia

Geplaatst op 15/05/2015 (25523)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    jh***1@hotmail.com
  • Website

    none
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben al sinds 2003 klant bij Sylconia. Ik heb hier meerdere domeinnamen afgenomen, waarvan 1 ooit gelinkt was aan mijn eigen webserver.
    Ik ben altijd snel, kundig en goed geholpen. De no-nonsense tactiek die Sylconia hanteert werkt heel goed.

    Ik heb 1 keer een klein geschil gehad over een wel of niet betaalde factuur, maar dat is ook snel en naar tevredenheid opgelost: ik kreeg zelfs korting op een heel jaar hosting.

    Niks dan hulde voor deze ISP en ik zou Sylconia zeker aanbevelen aan anderen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Sylconia

Geplaatst op 11/02/2015 (24978)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    sQuarecoW new media
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.squarecow.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Bestellen gaat vrij makkelijk. De betaalmethodes zijn niet zo heel goed geïmplementeerd, maar het werkt.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Na een aantal keer vragen als antwoord gekregen dat er lange opzegtermijnen zijn. Sowieso betaal je per jaar, dus je zit er al snel een jaar aan vast
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Meerder keren per maand is de database niet beschikbaar, of de hele website ligt eruit. Meerdere keren contact over gehad, de enige oplossing die geboden kon worden was een duurder pakket. Nooit is er na-/meegedacht over het upgraden van het database platform oid.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ook vaak problemen gehad met te strenge beveiliging van de server waardoor scripts niet werken. Ook lange tijd verouderde PHP gehad.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Telefonisch niet bereikbaar, ook niet voor nog veel grotere klanten. Ik beheer ook de site van zo'n klant en die heeft nooit telefonisch contact kunnen leggen. E-mails worden kort beantwoord, soms met nietszeggende standaardantwoorden die ik al lang op de site had gelezen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Hij is niet duur, maar ook niet goedkoop. Gezien de kwaliteit die geleverd wordt alsnog wel te duur.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zie bovenstaande uitleg


0 100 11.11


Consument

Ervaring met domeinnaam van Sylconia

Geplaatst op 26/01/2015 (24879)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Ik ben zeer ontevreden over de afhandeling van mijn opzeggingen. Meneer heeft zelf allerlei onduidelijke procedures bedacht om op te kunnen zeggen. Tevens als je "domeinnamen automatisch verlengen" in het controle paneel uit zet worden deze toch automatisch verlengt waardoor. Hierdoor heb ik meerdere malen voor verlengingen moeten betalen terwijl de betreffende domeinnaam al was ondergebracht bij een andere registar.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: E-mail responstijd is soms snel soms niet. Inhoudelijk gaat meneer niet in op de vragen die je stelt. Vaak word er een standaard tekst gestuurd inclusief een kort onduidelijk antwoord op je vraag. Het lijkt of de mail die je stuurt niet goed wordt gelezen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Gezien het feit dat je door onduidelijke opzegprocedures vaak met dubbele kosten zit is de prijs/kwaliteit verhouding laag. Tevens is de verhouding tussen ondersteuning en prijs ook niet reeël.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik was al lang klant bij sylconia en een dochterbedrijf van.
    De hulp, ondersteuning en begrip is de laatste tijd (en bij eerdere incidenten ook al) ver te zoeken.

    De klant word behandeld als iemand die maar zou moeten snappen hoe het hele control paneel van sylconia in elkaar zit, als er onduidelijkheden in staan is dat de schuld en het probleem van de klant.

    Let er op als je "domeinnaam automatisch verlengen" uit hebt staan in het controle paneel dat je domeinnamen alsnog verlengt worden.

    Opzegtermijn van je abonnement is 2 maanden. Dit is in strijd met de 'wet van dam'.


0 100 14.29


Consument

Ervaring met webhosting van Sylconia

Geplaatst op 21/01/2015 (24834)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    te***er4@yahoo.com
  • Website

    inmiddels verhuist
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bedrijf is heel jkortaf en stuurt snel factuur voor weinig ondersteuning


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 123 ervaringen met Sylconia



  • Sylconia

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    24-10-2018
  • Opgericht

    01-10-2003
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    1
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    15 uit 100
  • Aantal ervaringen

    123
  • Deel uw ervaring met Sylconia
  • Website van Sylconia



> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.