TerraByte Internet Services BV

TerraByte Internet Services BV



Ervaringen van klanten met TerraByte Internet Services BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%17017
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
100%17017
Kwaliteit van de diensten
100%17017
De (telefonische) support
100%17017
De prijs/kwaliteit verhouding
100%17017
Totale waardering van de ISP
100%17017
Tevreden klanten (>75% positief)
100%17017

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met TerraByte Internet Services BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van TerraByte Internet Services BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 17 ervaringen met TerraByte Internet Services BV


ZZP

Ervaring met webhosting van TerraByte Internet Services BV

Geplaatst op 10/01/2014 (22692)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Aurilliuz Entertainment
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.apexaurilliuz.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer tevreden over het werk dat TerraByte internet services BV levert.

    Hun professionele aanpak, proactieve houding en advies is een bijzonder prettige ervaring.

    Een bedrijf dat echt luistert naar zijn klant en die zich vervolgens volledig inzet
    om te voldoen aan de wensen van de klant.

    Als professioneel en internationaal artiest en eigenaar van een entertainment
    Bedrijf is juiste online presentatie van groot belang immers is de website
    het visite kaartje.

    Kortom, als artiest en ondernemer kies ik voor kwaliteit en dat is precies wat TerraByte internet
    services BV in huis heeft.

    Winston Dap
    CEO
    Aurilliuz Entertainment


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam en e-mail hosting van TerraByte Internet Services BV

Geplaatst op 20/11/2013 (22415)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    alth***han@gmail.com
  • Website

    www.pronkstik.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    E-mail hosting

Beoordeling van domeinnaam en e-mail hosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Snel antwoord op je vragen, of een persoonlijke reactie dat de vraag in behandeling is.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Ik kan vast elders goedkoper terecht, maar niet tegen deze kwaliteit. Hier heb ik graag wat voor over.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Antwoord snel. Biedt service op maat. Voegt daad bij woord. Behulpzaam wanneer er iets geregeld moet worden. Wat mij betreft gewoon top!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van TerraByte Internet Services BV

Geplaatst op 10/11/2013 (22334)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bouw&Onderhouds,bedrijf van Bavel
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    In***o@bovb.nl
  • Website

    Www.bovb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fijne samenwerking gehad tijdens het ontwerpen van mijn bedrijfslogo en website en zeer tevreden met het eindresultaat.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van TerraByte Internet Services BV

Geplaatst op 17/10/2013 (22155)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Alex Staal Muziek & Geluid
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@alexstaal.nl
  • Website

    www.alexstaal.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Razendsnelle reactie als er een probleempje is, 24/7 (7 dagen per week, minstens 10 uren per dag). Chapeau.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Razendsnelle reactie als er een probleempje is, 24/7 (7 dagen per week, minstens 10 uren per dag).

    Mijn contactpersoon (Ronald) heeft bijzonder veel begrip voor het feit dat ik zelf de meeste problemen veroorzaak, en is (per mail) niet zichtbaar boos of chagrijnig.

    Het bedrijf denkt mee met nieuwe ontwikkelingen en geeft aan als deze zich voordoen.


    Alex Staal


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van TerraByte Internet Services BV

Geplaatst op 12/10/2013 (22100)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    dTpS
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    kraamidee.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik was al klant voordat Boot Internet Services dit overnam en kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben.
    Ronald kan je uit zijn bed bellen of appen als er iets is en hij gaat pas weer slapen als het opgelost is.

    Terrabyte heeft mij een goedkopere oplossing geboden voor de services die ik bij hen afneem en bij een andere provider in Amerika
    Top meedenken dus!

    En over de prijs-kwaliteit verhouding: prima!
    Wellicht kan je goedkoper uit zijn maar ik weet nu wat ik heb een niet wat ik krijg. Op een goedkopere oplossing,waardoor ik meer telefoontjes krijg omdat de server down is, zit ik niet te wachten.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van TerraByte Internet Services BV

Geplaatst op 21/02/2012 (17296)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    se***s@svanputten.nl
  • Website

    www.svanputten.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben al enkele jaren klant bij terrabyte (al voor de naamswijzing van Boot Websolutions naar terrabyte). Door gewijzigde persoonlijke voorkeuren stop ik nu echter met het afnemen van de diensten welke mij werden aangeboden. Ik wil via deze weg benadrukken dat gedurende de gehele tijd dat ik de diensten heb afgenomen alles netjes verzorgd was.
    Er is altijd een nette, vlotte en doordachte reactie bij alle wensen/vragen. Er wordt met de klant meegedacht: Staat je pakket er niet bij? Dan maken ze een pakket op maat voor je!
    Ben je op zoek naar een betrouwbare aanbieder van hosting diensten? Dan is terrabyte je partner.
    Ronald, bedankt voor de geleverde diensten!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van TerraByte Internet Services BV

Geplaatst op 10/02/2009 (10204)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Digideo
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.digideo.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Dit gebeurt zeer snel en wordt altijd binnen één dag geregeld.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Het opzeggen wordt netjes en snel geregeld elke keer werd hij nog dezelde dag opgezegd.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De websites zijn snel en goed bereikbaar. Mocht hij wat traag zijn dan wordt er na een mailtje direct wat aan gedaan en werkt het daarna wel correct!
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Kwaliteit is enorm goed vooral ook omdat er nog dezelfde dag bij problemen naar gekeken wordt. Ook in de weekenden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Telefoon (mobiel): altijd beschikbaar en via de mail krijg je dezelfde dag nog een reactie.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Goede kwaliteit laat zich betalen dus daarom heb ik het er graag voor over.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd goed geholpen en men kent je ook persoonlijk je wordt niet als nummer gezien maar als mens.
    Ze hebben graag dat klanten meedenken hoe de webhosting nog verder te verbeteren valt.
    Er wordt dan ook echt wat gedaan met tips en klachten.
    Klachten worden zoiezo ook direct afgehandeld en laten niet talloze dagen op zich wachten.
    Kortom ik ben erg tevreden over deze hosting vooral de service krijgt van mij een 10 omdat als er iets is wordt het ook daadwerkelijk snel opgelost.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van TerraByte Internet Services BV

Geplaatst op 04/07/2008 (8954)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Uitvaartvoorziening.nl
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.uitvaartvoorziening.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitstekende kwaliteit en ondersteuning. Dit is een "blijvertje".


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van TerraByte Internet Services BV

Geplaatst op 10/05/2008 (8568)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Vision Design
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@visiondesign.nu
  • Website

    http://www.visiondesign.nu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Domeinnaam Groothandel
    Virtual Private Servers

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds Boot, VDE Webhosting heeft overgenomen is eigenlijk de service hetzelfde gebleven precies zoals het hoort goed altijd op tijd met de support.

    Kortom ik ben nog steeds een enorme tevreden klant Boot snapt en begrijpt hoe het hoort en dat is enorm belangrijk als je deze dienst aanbiedt.

    Kortom heb geen minpunten ben enorm tevreden!
    Ga vooral zo door!

    Met vriendelijke groet,
    Vision Design
    Michael Braam


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van TerraByte Internet Services BV

Geplaatst op 06/05/2008 (8549)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    sadeleer.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hard werkend om het einddoel na te streven, perfecte organisatie nadat ze het hebben overgenomen hebben van VDE.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 17 ervaringen met TerraByte Internet Services BV



  • TerraByte Internet Services BV

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    10-01-2014
  • Opgericht

    01-06-1999
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    2
  • Aantal klanten

    500
  • Aantal servers

    15
  • Aantal domeinen

    4000
  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    17
  • Deel uw ervaring met TerraByte Internet Services BV
  • Website van TerraByte Internet Services BV



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.