Thuis-Hosting

Thuis-Hosting



Ervaringen van klanten met Thuis-Hosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
56%8311
Afhandeling van opzeggingen
34%437
Beschikbaarheid van de diensten
75%8210
Kwaliteit van de diensten
56%8311
De (telefonische) support
78%9211
De prijs/kwaliteit verhouding
78%9211
Totale waardering van de ISP
56%8311
Tevreden klanten (>75% positief)
56%8311
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%011
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
0%011
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
0%011
Tevreden klanten (>75% positief)
0%011
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
73%8311
Afhandeling van opzeggingen
58%437
Beschikbaarheid van de diensten
80%8210
Kwaliteit van de diensten
73%8311
De (telefonische) support
82%9211
De prijs/kwaliteit verhouding
82%9211
Totale waardering van de ISP
73%8311
Tevreden klanten (>75% positief)
73%8311

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Thuis-Hosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Thuis-Hosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 11 ervaringen met Thuis-Hosting


Consument

Ervaring met streaming media van Thuis-Hosting

Geplaatst op 18/09/2017 (29627)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.piratenkanon.fm
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Streaming media

Beoordeling van streaming media

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Werd niet geleverd wat beloofd is... stabiele verbinding zonder hapering!
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: We krijgen geen contact meer met ze, wordt niet meer gereageerd op e-mails en het beloofde resterende bedrag wordt niet teruggeboekt!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Diensten zijn continu ter beschikking geweest
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ondanks inspanningen beider zijds geen stabiele verbinding op te leveren door de isp
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: In eerste instantie tevreden... we hebben om hun probleem op te lossen ik denk een 100uur aan werk erin zitten. Doordat zijn de server in Amerika hosten kon er dus gewoonweg geen stabiele verbinding opgeleverd worden zonder haperingen!!! terwijl dit wel beloofd is.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We hebben vooraf diverse beloften gekregen en ze hebben hun best gedaan dit na te komen.
    Door diverse haperingen in de stream tussendoor met de autodj werd ons continu gevraagd dingen te loggen etc. Dit heeft ons meer dan 100uur aan logwerk opgeleverd. Ze hebben hun best gedaan in service maar dit is uiteindelijk niet gelukt.
    Vooraf was duidelijke een afspraak gemaakt dat als het niet naar tevredenheid was wij gewoon ons geld terug kregen... helaas hebben ze ons hiermee een oor aangenaaid. Nadat we zijn overgestapt in Duitsland op een stabiele stream kregen we geen contact meer met ze. Nu inmiddels na 3 maanden ons geld niet terug gekregen en we krijgen ze helemaal niet meer te pakken... tevens ook geen reacties meer op de e-mail.
    Helaas kan ik dit niet meer als aanrader aangeven... tegendeel dus. Als je hier iets hebt proberen ze het probleem op te lossen. Als ze dit niet kunnen kan je het verder bekijken en wordt je gewoonweg aan de kant geschoven en genegeerd!!!


0 100 33.33


Consument

Ervaring met streaming media van Thuis-Hosting

Geplaatst op 08/08/2016 (27809)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    radi***961@gmail.com
  • Website

    www.zwarteroosradio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Streaming media

Beoordeling van streaming media

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ik ben meer dan te vrede er word meteen antwoord gegeven op vragen die je stelt


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Thuis-Hosting

Geplaatst op 08/08/2016 (27808)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goed snel en betaalbaar eigenlijk op een aantal diensten geen mening maar ga zo door


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Thuis-Hosting

Geplaatst op 30/12/2015 (26543)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nog steeds het geld niet ontvangen beloven alles maar niks wordt nageleeft 24 december zou er een bedrag van 60 euro uitgekeert worden totaal geen duidelijkheden alles opschuiven gewoonweg of je een of andere debiel bent.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Thuis-Hosting

Geplaatst op 08/12/2015 (26446)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Op het moment dat ik mijn domein wilde verhuizen hadden ze die al achter mijn rug om van mijn naam afgehaald.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Chat is zeer vaak offline.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Zodra je een verschil van mening hebt word je behandeld als een hond
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vreselijk genaaid door deze heren.


0 100 0.00


Non-profit

Ervaring met dedicated server van Thuis-Hosting

Geplaatst op 05/10/2015 (26176)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    N.V.T
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.nietvantoepassing.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Mijn Bestelling was echt binnen 1 uur online, en alles kreeg ik netjes binnen echt super gedaan en geregeld.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Als je om hulp vraagt krijg je dit ook, al is het ochtend middag of avond of nacht deze mensen staan echt altijd voor je klaar. Ze hebben zelfs een 24/7 storing nummer zie je ook niet overal, en als je ze belt dan heb je altijd wel binnen 3 minuten de juiste persoon aan de telefoon.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik moet zeggen voor de prijs hoef ik het niet te laten, ik heb hier meerdere servers bij dit bedrijf, nooit problemen met de servers in de afgelopen maanden geen 1 keer down geweest, hoe beter kan je het nog hebben. Deze mensen werken hard voor je en je krijgt zeker waar voor je geld, dit bedrijf mag zich zeker wel een goeie hoster noemen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Thuis-Hosting

Geplaatst op 17/05/2015 (25541)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Streaming media
    Dedicated server
    Virtual Private Server
    Gameserver
    SSL-Certificaat
    VoIP-telefonie

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Thuis-Hosting is een goed bedrijf, Zeker een aanrader om hier klant te worden. Deze mensen zijn echt goed in hun werk en leveren goede prestaties deze mensen hebben altijd een luisterend oor voor een ieder.. En ze helpen je overal bij.. Gewoon doen zal ik zeggen.. Ojaa en hun diensten werken zeker goed.. Een goede oplossing voor een ieder..

    Groetjes Stefan


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Thuis-Hosting

Geplaatst op 10/04/2015 (25328)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    henk***500@hotmail.com
  • Website

    nietvantoepassing.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting reselling
    Streaming media
    Dedicated server
    Virtual Private Server
    VoIP-telefonie

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer tevreden top prestaties worden er hier geleverd, Altijd wel iemand aanwezig. Staan klanten netjes te woord staan altijd klaar voor de klant, Ook in de nachtelijke uurtjes zijn ze bereikbaar kan niet beter wensen en ik blijf hier zeker ook klant zolang ik kan. GA ZO DOOR THUIS-HOSTING


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Thuis-Hosting

Geplaatst op 13/03/2015 (25147)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    studiofmmusic
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    stud***sic@hotmail.com
  • Website

    www.studiofmmusic.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • mijn ervaring is dat ik totaal geen klachten heb omtrent mijn isp krijg stees snelle oplossing als er iets voordoet en ze staan altijd open voor hulp en diensten te bieden waar nodig


0 100 100.00


Consument

Ervaring met streaming media en voip-telefonie van Thuis-Hosting

Geplaatst op 13/03/2015 (25146)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Streaming media
    VoIP-telefonie

Beoordeling van streaming media en voip-telefonie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • GEWOOON UITERMATE GEWELDIG https://thuis-hosting.eu

    goedkope diensten en telefonie werkt super ik heb VoIP zelf nog nooit ervaren maar het werd me tot de puntjes uitgelegd
    en begreep het meteen tot nu toe iedere dienst werkt naar behoren
    en gierig zijn ze zeker niet
    nachts ook altijd bereikbaar voor support en overdag natuurlijk ook
    dit is echt 24/7 support mensen deze jongens werken hard.
    en verdienen een dikke 10

    succes met jullie carrière thuis-hosting ga zo door


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 11 ervaringen met Thuis-Hosting



  • Thuis-Hosting

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    18-09-2017
  • Opgericht

    01-10-2014
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    5
  • Aantal klanten

    80
  • Aantal servers

    66
  • Aantal domeinen

    50
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    73 uit 100
  • Aantal ervaringen

    11
  • HostingReview.nl

    3.25 uit 5, totaal 8 reviews
  • Deel uw ervaring met Thuis-Hosting
  • Website van Thuis-Hosting



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.