Tilaa BV

Ervaringen van klanten met Tilaa BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%808
Afhandeling van opzeggingen
50%224
Beschikbaarheid van de diensten
100%707
Kwaliteit van de diensten
94%718
De (telefonische) support
70%516
De prijs/kwaliteit verhouding
100%707
Totale waardering van de ISP
67%628
Tevreden klanten (>75% positief)
67%628
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
50%112
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
50%112
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
50%112
Tevreden klanten (>75% positief)
50%112
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%43144
Afhandeling van opzeggingen
82%18422
Beschikbaarheid van de diensten
94%41344
Kwaliteit van de diensten
94%42345
De (telefonische) support
89%37542
De prijs/kwaliteit verhouding
96%41243
Totale waardering van de ISP
87%40646
Tevreden klanten (>75% positief)
87%40646

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Tilaa BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Tilaa BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 46 ervaringen met Tilaa BV


Consument

Ervaring met virtual private server van Tilaa BV

Geplaatst op 05/02/2017 (28710)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    wr-team.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super isp. Ik heb hier mijn vps neergezet omdat ze in een vergelijk tool online qua specificaties voor de servers er goed uit kwamen. Ik had een van de kleinste vpssen mogelijk, maar toch was de server acceptabel snel. Een goede laadtijd zelfs op een slecht geoptimaliseerde apache installatie (ik heb daar inmiddels gelukkig meer verstand van :) ) en een jaar (of langer) mijn server daar gehad. De server is naar mijn weten dat jaar 1 maal offline geweest (gereboot dacht ik) waardoor ik op de ssh moest inloggen om de server opnieuw te starten ( Voip en apacbe) maar verder geen problemen. Dit allemaal voor een prijs onder de 6 euro per maand. Er is een punt van kritiek wat ik mee wil geven en dat is het waardeloze pre paid achtige betalingssyssteem dat ze aanbieder. Waar ik dus eens in de 3 of 4 maanden wat geld bij gooide. Nu moet ik zeggen dat ik liever met auto incasso werk, misschien was dat achteraf wel mogelijk geweest als ik contact opgenomen had met de helpdesk.
    Uiteindelijk de server opgezegd omdat ik bij een isp ben gaan werken (welke houd ik liever privé). Daar kreeg ik de server gratis. Ik werd nog nagebeld! Met de reden waarom ik opgezegd had. Heerlijk! Ik beoordeel dit bedrijf dan ook met een 9. Goede service, attent, super prijs en een goede kwaliteit servers. Ik kom in de toekomst nog is bij jullie terug als grotere (bedrijfs) klant


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Tilaa BV

Geplaatst op 20/01/2017 (28624)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.massuc.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Zeer langzaam contact en zelfs geen tip in de goede richting als je een probleem hebt waar je zelf niet uit komt!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima servers en een zeer mooie optie om zelf de VPS server te vergroten maar ook weer te verkleinen naar ratio. Echter zeer langzaam contact (+-48 uur) en zelfs geen tip in de goede richting als je een probleem hebt waar je zelf niet uit komt!


0 100 44.44


ZZP

Ervaring met virtual private server van Tilaa BV

Geplaatst op 05/06/2016 (27491)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al geruime tijd een tevreden klant van Tilaa.
    Prijs/kwaliteit is meer dan goed.
    Snel netwerk en snelle hosts.
    Eenvoudig upscalen of uit te breiden via het control panel.

    Zeker als je zelf over de benodigde technische kennis beschikt, kan er voor de prijs niet snel iemand tegenop boksen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Tilaa BV

Geplaatst op 07/11/2015 (26316)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Davidbuytaert.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Is goed isp ik heb nog geen slecht ervaring meegehad een websiet draaien snel voor die prijs ik had dacht voor die prijs dat ze de kwaliteit niet kunnen garanderen ik heb mij vergist als draait goed.ik blijf nog tijdje klant


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Tilaa BV

Geplaatst op 27/07/2015 (25872)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    dnsmanager.cc
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    su***ort@dnsmanager.cc
  • Website

    www.dnsmanager.cc
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: De VPS servers van Tilaa word direct na betaling opgeleverd.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij Tilaa kan je altijd rekenen op geweldige support met namen van Sven en Dennis en de rest van het Team

    Ga zo door!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Tilaa BV

Geplaatst op 27/07/2015 (25871)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Quadfun
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    wi***m@quadfun.be
  • Website

    www.quadfun.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Daar kan nog aan gewerkt worden.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nu bij Tilaa, daarvoor bij de prutsers van FXW.
    Tot nu toe ben ik zeer tevreden van Tilaa.
    Doe zo verder.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Tilaa BV

Geplaatst op 19/06/2015 (25673)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Getlogic
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.getlogic.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij nemen > 100 Virtual Machines bij Tilaa af en zijn tot nu toe zeer tevreden. De technische mogelijkheden zijn uitstekend en als er onverhoopt toch iets misgaat, wat bijna nooit gebeurt, zijn ze telefonisch bereikbaar en word het probleem snel en kundig opgelost.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Tilaa BV

Geplaatst op 01/04/2015 (25273)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Studio Hert
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    studiohert.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Totaal incorrecte manier van afhandelen van de opzegging. Volgens hun eigen systeem kan een VPS elke maand opgezegd worden. Ik heb dat dat ook gedaan, maar toen bleek plotseling dat de factuur die reeds (automatisch) betaald was voor de volgende maand, niet terugbetaald zou worden. Ze blijven beweren per mail dat dat hun goed recht is, want dat het zo in de voorwaarden staat. Er wordt in die voorwaarden echter gesproken over "ongebruikt krediet". Op mijn facturen staat nochtans dat ik betaal voor een VPS, en niet dat ik krediet koop dat daarna opgebruikt wordt. Als klap op de vuurpijl sturen ze dan wél een creditfactuur. Officieel heb ik dus volgens mijn accountant 0 euro betaald, en kan ik dus 0 euro inbrengen als bedrijfskosten. Maar het geld dat ze dus zogezegd gecrediteerd hebben, betalen ze niet terug in werkelijkheid. De discussie hierover is door hen afgesloten met de zin "we gaan hier geen woorden meer aan vuilmaken".
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Over het algemeen was ik tevreden van de bereikbaarheid van mijn server. Alleen merkte ik op sommige momenten dat er een heel hoge I/O load. Net zoals bij de gebruiker hieronder was dat vooral tijdens de managed backup. De site was daardoor met momenten niet meer bereikbaar en ik heb noodgedwongen de backup weer uitgezet.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Jammer van het einde. Ben drie jaar geleden erg enthousiast begonnen met deze VPS, maar heb gaandeweg gezien dat de supportantwoorden ook veel korter en ongeïnteresseerder werden. De oplossing voor elke vraag was op de duur dat je een duurder account moest nemen. (Te hoge I/O load? Meer RAM huren.)

    Het totaal oncorrecte gedoe met het niet terugbetalen van een bedrag dat ze (volgens een officiële creditfactuur) wel zouden hebben terugbetaald, zorgt ervoor dat mijn mening van "neutraal" naar "ontevreden" is gegaan.


0 100 16.67


ZZP

Ervaring met virtual private server en netwerk connectiviteit van Tilaa BV

Geplaatst op 14/05/2014 (23516)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.filebased.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server
    Netwerk connectiviteit

Beoordeling van virtual private server en netwerk connectiviteit

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In het verleden klant geweest bij verschillende ISP'S. Omdat we ontevreden waren over de performance overgestapt naar Tilaa. Alles wat je verwacht van een ISP vind je daar. We nemen een VPS af met CentOS en DirectAdmin.

    - De VPS was in no time opgeleverd
    - Zeer overzichtelijk dashboard
    - Erg goede performance van VPS en netwerk
    - Kundige helpdesk die ook buiten kantooruren helpt

    Wat ons betreft is Tilaa een aanrader.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Tilaa BV

Geplaatst op 07/05/2014 (23461)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    tofn.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tilaa heeft alles wat je zoekt in een bedrijf dat Virtual Private Servers aanbiedt. Binnen 5 minuten kan je server online zijn en helemaal ingericht worden naar eigen idee. Problemen? Ik heb het nog niet meegemaakt dat ik tijdens kantooruren langer heb moeten wachten dan 15 minuten.

    De snelheid van de servers mag ook genoemd worden. Aangezien het geen dedicated server betreft (dit geldt voor mij voor mij, ik weet eerlijk gezegd niet of Tilaa die ook aanbiedt) ben ik zeer tevreden over de verhouding CPU/Disk gebruik en de snelheid van het netwerk (gemaakte verbindingen, latency, bandbreedte) is subliem.

    De mogelijkheden om je server te bewerken en dit direct in je financiele rekening aangepast te zien vind ik geweldig (omlaag of omhoog van prijs, het klopt gewoon allemaal. Dit kun je niet zeggen van veel andere bedrijven, ook buiten de IT sector).

    Al met al ben ik enorm tevreden over Tilaa, en zal ik hier klant blijven zolang ik servers gebruik.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 46 ervaringen met Tilaa BV





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.