TransIP BV

Ervaringen van klanten met TransIP BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%2873290
Afhandeling van opzeggingen
98%1404144
Beschikbaarheid van de diensten
99%2745279
Kwaliteit van de diensten
99%2745279
De (telefonische) support
98%2767283
De prijs/kwaliteit verhouding
98%2537260
Totale waardering van de ISP
98%2868294
Tevreden klanten (>75% positief)
98%2868294
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%1163119
Afhandeling van opzeggingen
97%62264
Beschikbaarheid van de diensten
99%1102112
Kwaliteit van de diensten
99%1112113
De (telefonische) support
98%1143117
De prijs/kwaliteit verhouding
98%1033106
Totale waardering van de ISP
97%1164120
Tevreden klanten (>75% positief)
97%1164120
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%61212624
Afhandeling van opzeggingen
93%29524319
Beschikbaarheid van de diensten
97%59219611
Kwaliteit van de diensten
96%58525610
De (telefonische) support
95%57535610
De prijs/kwaliteit verhouding
95%54729576
Totale waardering van de ISP
95%60238640
Tevreden klanten (>75% positief)
95%60238640

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met TransIP BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van TransIP BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 640 ervaringen met TransIP BV


ZZP

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 18/08/2017 (29525)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    geluk-werkt.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Duidelijke uitleg over hoe op te zeggen. Zonder moeilijkheden gelijk geregeld. Zeer vriendelijk en makkelijk.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Altijd hele snelle reactie, erg vriendelijk en zelfs voor een digibeet als ik erg duidelijk.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben altijd zeer goed geholpen. Er werd geleverd wat er werd beloofd, reacties via het controlepaneel waren erg duidelijk, vriendelijk en snel. Prima prijs. Kortom, erg tevreden, kan het iedereen aanraden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van TransIP BV

Geplaatst op 18/08/2017 (29523)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    TNO
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hesi.energy
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Virtual Private Server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben echt heel blij met TransIP, ze zijn ontzettend snel in het beantwoorden van vragen, heel behulpzaam, en denken mee met het oplossen van problemen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 18/08/2017 (29519)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    morrisonhillfashion.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik ben woonachtig in het buitenland. Nadat ik een vraag had gesteld over het betalen van een aanvraag heeft TransIP binnen 6 minuten een oplossing geboden. Er is mij een extra betaaloptie verschaft en ik kon direct door. Fantastische service.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zie toelichting op afhandeling van bestelling.

    TransIP was zeer direct en klantgericht en hielp me binnen een aantal minuten met mijn issues


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 16/08/2017 (29514)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    jacquesfotografie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na een te snelle opzegging van mijn domeinnaam heeft Transip duidelijke voorlichting gegeven hoe dit te herstellen en het supersnel geregeld.
    Bovendien gebeurde dit via een vriendelijke mailwisseling via het Controlepaneel van mijn account, met als extra service een kopie via mijn reguliere email..


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 15/08/2017 (29505)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://vindr.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle en behulpzame service. Ook in het weekend beschikbaar zal TransIP je vragen snel beantwoorden. De beheer tool is hiernaast ook erg makkelijk om te gebruiken.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 02/08/2017 (29472)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Transip is een ongekend bedrijf met heel veel kwaliteit in huis wat ons onderneming zeer goed ondersteund.

    Backoffice en frontoffice helemaal in orde en altijd binnen een zeer korte tijd een vriendelijk, maar kundige reactie op de helptickets. Op Transip kan elk ieder bedrijf opbouwen voor de toekomst en beveel ik ze van harte aan bij elke onderneming.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 28/07/2017 (29453)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mathijsvanmiert.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds dat ik kennis maakte met TransIP (STACK) via een collega ben ik zeer tevreden over de service verlening en dienstverlening van TransIP. Inmiddels heb ik al mijn domeinnamen overgezet naar TransIP en ook mijn Wordpress websites. Tevens adviseer ik klanten, vrienden en familie om gebruik te maken van de diensten van TransIP. Gezien mijn positie doe ik dit ook alleen als ik ergens 100% achtersta. Goed werk TransIP! Keep up the good work :)


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 27/07/2017 (29451)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Syreeta-design
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.syreeta-design.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als ik een vraag heb krijg ik altijd binnen 10 min. antwoord overdag en savonds


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van TransIP BV

Geplaatst op 27/07/2017 (29449)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Transip is prima. Na wat ervaringen bij anderen ging alles top. Mijn vriend heeft daar - na ervaring opgedaan te hebben met mijn VPS - daar zijn bedrijf mee opgebouwd.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van TransIP BV

Geplaatst op 25/07/2017 (29444)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    itsomimedia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Ondanks dat ik pas sinds een week bij Transip zit ben ik zeer tevreden over de ondersteuning! Tweemaal contact gehad via de website en zelfs in de avond werd er binnen een uur gereageerd met een oplossing en antwoord op mijn vraag. Super fijn!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds vorige week ben ik met mijn eigen VPS verhuisd naar TransIp. Voorheen zat ik bij Hostnet maar zij ondersteunen geen Reverse DNS, wat nodig is om te voorkomen dat je mail in spam terecht komt bij o.a. Hotmail en Gmail. TransIp ondersteunt dit wel en tot nu toe is alles goed verlopen qua installatie van de server. Daarnaast is TransIp heel prettig in het beantwoorden van je vragen. Ze streven ernaar om binnen 60 min antwoord te geven op je vraag, en dat is bij mij iedere keer dik gelukt. Zelfs in de avond, wat ik niet had verwacht!

    Ik ben erg tevreden over TransIp tot nu toe!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 640 ervaringen met TransIP BV





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.