TransIP BV

Ervaringen van klanten met TransIP BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%3074311
Afhandeling van opzeggingen
98%1535158
Beschikbaarheid van de diensten
99%2956301
Kwaliteit van de diensten
98%2976303
De (telefonische) support
98%2958303
De prijs/kwaliteit verhouding
98%2758283
Totale waardering van de ISP
98%3079316
Tevreden klanten (>75% positief)
98%3079316
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%1183121
Afhandeling van opzeggingen
98%66268
Beschikbaarheid van de diensten
98%1143117
Kwaliteit van de diensten
98%1153118
De (telefonische) support
98%1143117
De prijs/kwaliteit verhouding
97%1054109
Totale waardering van de ISP
97%1194123
Tevreden klanten (>75% positief)
97%1194123
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%63713650
Afhandeling van opzeggingen
93%31125336
Beschikbaarheid van de diensten
97%61820638
Kwaliteit van de diensten
96%61326639
De (telefonische) support
95%59936635
De prijs/kwaliteit verhouding
96%57230602
Totale waardering van de ISP
95%62939668
Tevreden klanten (>75% positief)
95%62939668

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met TransIP BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van TransIP BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 668 ervaringen met TransIP BV


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van TransIP BV

Geplaatst op 17/11/2017 (29800)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bitcoinvoorondernemers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik registreer al mijn domeinnamen via TransIP.
    Perfecte interface, handig en snel bestellen.
    Helpdesk reageert snel en is zeer behulpzaam.
    De prijzen zijn redelijk en het eerste jaar altijd korting.
    Dat is fijn voor als een domeinnaam ongebruikt blijft.
    Ik registreerde een domein met typefout, binnen een uur kreeg ik een volledige credit.
    Ik raad TransIP aan iedereen aan.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 16/11/2017 (29797)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Fujitsu Technology Solutions Nederland & Mermaid International
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Mermaidint.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • TransIP is een zeer professioneel en eerlijk bedrijf met excellente serviceverlening. Voor het hosten van SAP business one had ik een aantal servers nodig. Helaas had ik hiervoor een VPS gehuurd welke niet aan de requirements voldeed van de applicatie. Uiteraard was dit een gebruikersfout, echter heeft TransIP mij het volledige bedrag gecrediteerd uit coulance.

    Mijn ervaring met TransIP is dus zeer goed.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 04/11/2017 (29754)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    sdor***ijn@ikzoekeenvakman.nl
  • Website

    ikzoekeenvakman.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede support en goede prijs en kwaliteit


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van TransIP BV

Geplaatst op 01/11/2017 (29751)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bolino
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@bolino.nl
  • Website

    http://www.bolino.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik ben zeer tevreden. Een tijd terug heb ik een vps besteld. Echter ben ik vergeten deze op te zeggen, wat ik direct heb gedaan na de factuur te hebben ontvangen. Ik heb direct contact opgenomen met TransIP en kreeg binnen een halfuur antwoord met het bericht dat zij uit coulance de factuur eenmalig hebben weggestreept. Niets meer dan lof voor TransIP. Dit noem ik service.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ze antwoorden rap, netjes en vakkundig. Top!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 27/10/2017 (29723)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Kevin Lux
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    kp***lux@gmail.com
  • Website

    fransvoetbal.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service en goede afhandeling van eventuele problemen met het webdomein. Betrouwbare partner.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van TransIP BV

Geplaatst op 26/10/2017 (29731)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.nocliches.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima servive met begrip voor de klant.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van TransIP BV

Geplaatst op 25/10/2017 (29726)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    SCHERP Ontwikkeling B.V.
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://scherpontwikkeling.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat
    Netwerk connectiviteit

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is eigenlijk heel simpel voor ons, TransIP biedt een ongekend stabiele infrastructuur voor de prijzen die ze hanteren. Wij hebben ~300 domeinnamen bij ze lopen, meer dan 20 VPS'en waarvan ook geconfigureerd in private networks, HA-IP configuraties, met bigstorages en allerlei gekke combinaties.

    Alles wat wij nodig hebben bieden ze. De API die ze aanbieden maken we ook dankbaar gebruik van: domeinen registreren, VPS'en backuppen en allerlei andere taken hebben we zo volledig geautomatiseerd.

    Onze ervaring is dat de uptime meer dan 99.5% is. Voor bijna alle VPS'en zelfs bijna strak 100% over een jaar. Als er problemen zijn fixen ze dit snel en communiceren ze hier goed over. Wij monitoren dit allemaal extern en hebben dus een mooi helder overzicht hiervan.

    Wij nemen verder geen enkele managed dienst af, alle VPS'en worden door onszelf beheerd en beveiligd. Het TransIP controlepaneel is ook erg fijn, hier hebben ze in de afgelopen jaren soms wat aan gesleuteld en het wordt telkens beter. Je hebt snel overzicht van al je producten, kunt ze makkelijk beheren en je kunt eigenlijk alles doen wat nodig is. Vooral ook gewoon lekker snel bestellen wat je nodig hebt, niet van die ellenlange bestelprocessen met allerlei goedbedoelde aanbiedingen waar je niet op zit te wachten als je gewoon een domeintje wilt vastleggen. "Direct kopen", klaar.

    Al met al, als je een stabiele infrastructuur zoekt voor een aantrekkelijke prijs: ga voor TransIP.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met colocatie van TransIP BV

Geplaatst op 24/10/2017 (29722)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    International Web Media INC.
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.internationalwebmedia.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tot op heden zeer tevreden. Vooral de ondersteuning via helpdesk is zeer communicatief en response tijd is uitzonderlijk hoog. Ik kan TransIP niet genoeg aanraden!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van TransIP BV

Geplaatst op 20/10/2017 (29709)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ca***r@gmis.nl
  • Website

    www.gmis.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goed, vlot en redelijk.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 20/10/2017 (29705)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    SCHERP Ontwikkeling B.V. / Age of the Geek
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://scherpontwikkeling.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: TransIP heeft een van de meest simpele en daarmee erg goed geoptimaliseerde bestelprocessen van welke ISP dan ook. Soms zo snel, dat je per ongeluk een Blade VPS hebt gekocht, welke ze dan zonder pardon, na vragen, direct kosteloos annuleren. Gewoonweg toppie.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: De uptime is zeer goed. Net als elke ISP hebben ze wel een een hick-up zoals een redundante router die niet zo redundant bleek, of een layer loop, maar goed, iedereen maakt fouten en persoonlijk heb ik, noch hebben mijn klanten er geen last van gehad.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Gewoon goed. Destijds zijn ze van SAS schijven naar SSDs gegaan ("PureSSD") en dat heeft een flinke impact gehad op caching op de schijf. Helaas blijft bij iedereen het geheugen voor een server pleuris duur, dus in de echte piekmomenten tijdens een dikke export maak ik gewoon gebruik van swap welke dan ook snel genoeg is.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: "Binnen 60 minuten...", vaak reageren ze al na 10... als of ze ijverig naar een schermpje kijken en elkaar aan de kant beuken wie de ticket het eerste mag beantwoorden.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Domeinen kosten wat ze kosten. Ik vind de servers prima qua prijs, maar 't mag altijd goedkoper. Let ook op dat de prijzen ex zijn, en niet in.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik geef zelden een 10. Ook in dit geval niet, want elke bedrijf moet blijven innoveren. Wat ga je doen als je het perfecte bereikt hebt? Er komt een punt dat concurrenten zo'n stap maken dat je opeens nog maar een mager 7tje scoort!

    Desalniettemin ben ik erg tevreden over TransIP. Ze zijn in de 8 jaar dat ik er bij aangesloten ben intens had gegroeid en hebben ze grote stappen gemaakt, terwijl ze klanten nog steeds hoog in vaandel hebben en niet over hun eigen schoentjes struikelen.

    Ga zo door!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 668 ervaringen met TransIP BV





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.