TransIP BV

Ervaringen van klanten met TransIP BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%2633266
Afhandeling van opzeggingen
95%1208128
Beschikbaarheid van de diensten
98%2546260
Kwaliteit van de diensten
98%2537260
De (telefonische) support
97%2519260
De prijs/kwaliteit verhouding
97%2359244
Totale waardering van de ISP
97%26210272
Tevreden klanten (>75% positief)
97%26210272
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%1172119
Afhandeling van opzeggingen
95%56359
Beschikbaarheid van de diensten
99%1132115
Kwaliteit van de diensten
98%1133116
De (telefonische) support
97%1144118
De prijs/kwaliteit verhouding
98%1073110
Totale waardering van de ISP
97%1184122
Tevreden klanten (>75% positief)
97%1184122
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%52511536
Afhandeling van opzeggingen
91%24925274
Beschikbaarheid van de diensten
97%51019529
Kwaliteit van de diensten
96%50325528
De (telefonische) support
94%49135526
De prijs/kwaliteit verhouding
95%47228500
Totale waardering van de ISP
94%51637553
Tevreden klanten (>75% positief)
94%51637553

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met TransIP BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van TransIP BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 553 ervaringen met TransIP BV


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van TransIP BV

Geplaatst op 02/12/2016 (28382)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Comdev B.V.
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.datafounders.com

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben reeds 20 jaar werkzaam als internet engineer en bijna 10 jaar klant en vind Transip verreweg de beste.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 02/12/2016 (28361)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • TransIP is een heerlijke ISP & doet alles om voor de klanten het gemak te behouden.
    De komende jaren als dit zo door gaat ben ik hier klant!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 26/11/2016 (28326)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.livep2000.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • UItstekend geholpen na verhuizing domeinen


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van TransIP BV

Geplaatst op 23/11/2016 (28309)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.nhv.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Je krijgt rekeningen voor bestellingen die je niet hebt gedaan. Dat blijken dan stilzwijgende verlengingen te zijn, voor zaken die je een jaar eerder schriftelijk hebt opgezegd.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Je moet extra betalen voor forwarding van een domeinnaam. Dat is elders kostenloos.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: We ontvingen regelmatig spam van TransIP-servers.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Telefonisch zijn ze onbereikbaar Op schriftelijke opzeggingen wordt niet gereageerd.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Uiteindelijk kost het teveel vanwege het gedoe rondom opzeggingen. Je komt er niet vanaf, ze verlengen stilzwijgend (illegaal), zonder enige informatie vooraf, en hanteren een opzegtermijn van een jaar (illegaal, want is wettelijk een maand)
Totale waardering
Ontevreden

0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 18/11/2016 (28286)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    MEiM/Kleine Benjamins
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    iplv***aak@gmail.com
  • Website

    www.kleinebenjamins.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Het was jammer dat er geen kan en klare oplossing was, maar ook mijn developer wist het niet. Het bleek uiteindelijk vrij eenvoudig maar zeer onlogisch. De servicedesk medewerkers hebben steeds vlot geantwoord op mijn mails met vragen en heel fijn met mij meegezocht naar een oplossing.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben fijn geholpen toen het niet lukte om mijn website werkend te krijgen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van TransIP BV

Geplaatst op 16/11/2016 (28265)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    niet.van.toepassing
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Na het online bestel formulier ingevuld te hebben krijg ik een e-mail dat de bestelling niet opgeleverd kan worden. Daarbij de melding dat er "tegenstrijdigheden" in mijn account gegevens zaten, of ik even een kopie van mij ID op wil sturen. Een ISP heeft helemaal geen wettelijke bevoegdheid om een kopie van de ID van een klant te ontvangen, laat staan om in hun administratie op te nemen. Wat was nu het probleem? Het probleem was dat ik ten tijde van mijn bestelling in Japan op vakantie was en het IP adres van waaruit ik de bestelling deed dus niet een Nederlands IP was terwijl ik wel een Nederlands adres heb. En ook al hebben ze geen recht om naar een ID te vragen, toch werd dit simpelweg niet rechtgezet zonder een kopie van een ID toe te sturen. Wat ik simpelweg niet doe om mogelijke identiteitsfraude juist te voorkomen.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Om later in Nederland alsnog een server aan te kunnen maken heb ik het verzoek gedaan om het aangemaakte account alsook de gemaakte bestelling volledig te vernietigen. Echter deze verzoeken worden simpelweg compleet genegeerd, ongeacht Artikel 36 van de Wet bescherming persoonsgegevens.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Support is kortaf en zeer onbuigzaam. Daar bovenop komen ze ook nog met raad die achteraf niet blijkt te kloppen en verzoeken je dan om gewoon maar een nieuw account aan te vragen. Verzoeken om het huidige account te vernietigen worden simpelweg compleet genegeerd, ongeacht Artikel 36 van de Wet bescherming persoonsgegevens.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een heel erg slechte service. Alle reacties van support komen simpelweg over als; "computer says no."


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam en virtual private server van TransIP BV

Geplaatst op 08/11/2016 (28215)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.zeaict.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server

Beoordeling van domeinnaam en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Bestellingen lopen geautomatiseerd wat een dikke plus is voor de doorlooptijd.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: In het verleden een VPS opgezegd zonder enige vorm van tegenwerking of het "weet u het zeker" verhaal.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Een 100% beschikbaar kan je van geen enkele dienst verwachten, TransIP komt daar overigens wel in de buurt. Sinds begin 2016 een extra Uptime dienst aangeschaft van een derde partij. Tot op heden staat de teller op 100% uptime met nog bijna 1,5 maand te gaan. Niet slecht. Helemaal niet slecht!
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Beschikbaarheid zegt vaak ook iets over de kwaliteit van de afgenomen diensten. Mijn vorige punt geeft heel duidelijk aan dat het meer dan goed zit.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Vragen kunnen gesteld worden via het Controle Panel. Eenmaal ingeschoten dan kan je binnen no-time een antwoord terug verwachten. Razend snel.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Hoewel TransIP niet de goedkoopste is op de markt kan ik stellen dat concurrenten vele malen minder flexibel zijn. Ja, je betaald wat. Maar dan krijg je ook een zeer stabiele dienst met zeer goede support en snelle levering. Dat is alles bij elkaar opgeteld die paar extra Euro's dubbel en dwars waard.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Lees vooral alle punten die ik nader heb toegelicht. Zonder enige twijfel kan ik stellen dat kleine hostingpartijen een zeer waardevolle partner/leverancier vinden in TransIP. Betrouwbaar, snelle levering van diensten en wijzigingen binnen deze diensten, goede communicatie en ze gaan met de tijd mee.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van TransIP BV

Geplaatst op 06/11/2016 (28200)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.webstone.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Iets minder dan 3 jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe registrar voor .be-domeinen, die een deftige API had, zodat ik API-gewijs aanpassingen kon doen aan mijn DNS records. Dit was bij mijn toenmalige registrar (nog) niet mogelijk. In mijn zoektocht op basis van beoordelingen en API documentatie dan bij TransIP terecht gekomen en het mij nog niet beklaagd. Of toch absoluut geen noties om te vertrekken...

    Het controlepaneel en het DNS beheer is zeer overzichtelijk en volledig. Ook het oudere controlepaneel was overigens prima en de API is deftig geschreven, volledig en heeft voldoende wrappers in verschillende programmeertalen.

    Wat je wel hier en daar leest, is misnoegdheid over de extra transactiekosten die er telkenmale bijkomen bij zowat alle betaalmiddelen. Dit resulteert telkens in dubbele facturen enerzijds en natuurlijk een kleine meerkost anderzijds. De meerkost vormde voor mij niet echt een probleem, maar administratief vond ik het een rommeltje, dus heb ik na een aangenaam contact met support mijn betalingsmechanisme laten omzetten naar een handmatige overboeking (zonder meerkost). Win-win, al moet ik natuurlijk wel nog telkens een handmatige overboeking doen. Dit is echter sneller gebeurd dan mijn voorgaande facturatie/adminstratie.

    Recentelijk nog contact gehad met TransIP omtrent het DNS beheer van domeinnamen met een TLD, die niet in hun portfolio zat. Zij boden mij vrijblijvend en zonder meerkost DNS-only service aan, aangezien ik de domeinen moest aankopen bij een externe partner. Zodoende kan ik de DNS records beheren in mijn vertrouwde omheving, alsook de API gebruiken met de nieuwe domeinen. Ik vond er alleszins niks van terug op hun website, in de FAQ of op het support gedeelte. Dus wederom een op de klant gerichte oplossing! En dat allemaal in een domeinmarkt die al enkele jaren fameus kapot wordt gemaakt door de grote concurrentie.

    Ik heb eenmalig een mindere ervaring had, grotendeels aan mezelf te danken. Bij de registratie van nieuwe domeinnamen voor een klant, was ik iets te snel geweest en werden de eigenaarsgegevens als standaard (mezelf) ingesteld. De wijziging van die gegevens ging gepaard met een (tamelijke) meerkost. Dus een stomme, iets te snelle beslissing had zo zijn gevolgen. Al staat de knop/link om die gegevens aan te passen bij de registratie wel erg oppervlakkig en minimaal in het gezichtsveld.

    Oh ja, en nog een mooi pluspunt aan TransIP: two-factor authentication. Niet dat dat ding heilig is als een koe is, maar het geeft toch een gevoel van veiligheid dat heel je DNS-beheer achter een extra laagje beveiling zit. Zeker niet het geval bij veel registrars. Dus, pluspuntje extra!

    En nu maar hopen dat ik officiële een leuke STACK aanbieding krijg, als Belg zijnde :-)


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 31/10/2016 (28166)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    transip.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Onbetrouwbare partij zeker in geval van privacy, communicatie en bedrijfsgegevens.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Er werd klakkeloos aangenomen wat een derde zijnde Curator van een andere tevens gefailleerde onderneming de beschiking kreeg over een account van een weer andere account en klant gegevens dan het gefailleerde.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Onprofessionele partij die bedrijfsgegevens lekt aan derden.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Transip profileert zichzelf als betrouwbare partij om zaken mee te doen maar blijkt in de praktijk het tegenover gestelde te zijn. Transip gaat onzorgvuldig om met uw bedrijfsgegevens en stelt deze illegaal ter beschikking van derden. Denk hierbij aan al uw account gegevens, facturatie gegevens, bankrekeningnummers, domein en website gegevens.
    In mijn situatie had ik te maken met een van mijn BV’s die failliet ging en ik een account A voor bedrijf A welk is gefailleerd. Onder dit account had ik domeinnamen geregistreerd voor bedrijf B. Deze domeinnamen horen niet vanzelfsprekend bij de boedel van de gefailleerd en weet een ieder dat een domeinnaamhouder de eigenaar is van een domeinnaam en niet diegen die ervoor betaald. Dat laatste staat immers zo in de wet. Nu werd bedrijf B na datum faillissement van bedrijf A klant bij Transip. Bedrijf A beschikte over domeinnamen die eigenlijk eigendom waren van bedrijf B en droeg die over van account A naar account B bij transip. Omdat Transip en een van de “Partners” (bestuurder) bevriend is met de Curator waar ik mee overhoop lig (de curator kreeg een simpele pruts bv onder curatele en niet eens een V&D of een DSB Bank of iets echt serieus en maakt er een peperdure puinhoop van ten laste van de boedel) werd het account van bedrijf B (een eigen entiteit en niet gefailleerd) klakkeloos overgedragen aan deze curator die achteraf inziet dat het niet had gemogen en niet kan waar die nu over beschikt. Transip heeft bedrijf B niet eens op de hoogte gebracht en of om duidelijkheid gevraagd en klakkeloos ALLE gegevens onder het account en het algehele account van bedrijf B aan de curator van bedrijf A over gedragen. Kortom: een zeer onprofessionele en onbetrouwbare hosting provider. Kwalitatief uitermate teleurstellende provider.
    Je gegevens zijn in geen geval safe bij Transip. Wees gewaarschuwd en ga niet in zee met Transip ook als lijkt hun selfservice portal eenvoudig. Daarmee is uw privacy of zijn uw bedrijfsgegevens niet gewaarborgd.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 31/10/2016 (28162)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima hostingpartij. Erg snelle reactie's bij eventuele problemen. Aanrader voor iedereen!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 553 ervaringen met TransIP BV





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.