TransIP BV

Ervaringen van klanten met TransIP BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%2965301
Afhandeling van opzeggingen
96%1495154
Beschikbaarheid van de diensten
98%2846290
Kwaliteit van de diensten
98%2867293
De (telefonische) support
98%2858293
De prijs/kwaliteit verhouding
97%2648272
Totale waardering van de ISP
97%2969305
Tevreden klanten (>75% positief)
97%2969305
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%1042106
Afhandeling van opzeggingen
96%58361
Beschikbaarheid van de diensten
98%1003103
Kwaliteit van de diensten
98%1003103
De (telefonische) support
98%1003103
De prijs/kwaliteit verhouding
96%93497
Totale waardering van de ISP
97%1044108
Tevreden klanten (>75% positief)
97%1044108
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%65214666
Afhandeling van opzeggingen
93%31827345
Beschikbaarheid van de diensten
97%63122653
Kwaliteit van de diensten
96%62628654
De (telefonische) support
95%61338651
De prijs/kwaliteit verhouding
95%58432616
Totale waardering van de ISP
95%64341684
Tevreden klanten (>75% positief)
95%64341684

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met TransIP BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van TransIP BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 21 - 30 van de totaal 684 ervaringen met TransIP BV


ZZP

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 27/10/2017 (29723)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Kevin Lux
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    kp***lux@gmail.com
  • Website

    fransvoetbal.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service en goede afhandeling van eventuele problemen met het webdomein. Betrouwbare partner.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van TransIP BV

Geplaatst op 26/10/2017 (29731)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.nocliches.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima servive met begrip voor de klant.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van TransIP BV

Geplaatst op 25/10/2017 (29726)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    SCHERP Ontwikkeling B.V.
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://scherpontwikkeling.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat
    Netwerk connectiviteit

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is eigenlijk heel simpel voor ons, TransIP biedt een ongekend stabiele infrastructuur voor de prijzen die ze hanteren. Wij hebben ~300 domeinnamen bij ze lopen, meer dan 20 VPS'en waarvan ook geconfigureerd in private networks, HA-IP configuraties, met bigstorages en allerlei gekke combinaties.

    Alles wat wij nodig hebben bieden ze. De API die ze aanbieden maken we ook dankbaar gebruik van: domeinen registreren, VPS'en backuppen en allerlei andere taken hebben we zo volledig geautomatiseerd.

    Onze ervaring is dat de uptime meer dan 99.5% is. Voor bijna alle VPS'en zelfs bijna strak 100% over een jaar. Als er problemen zijn fixen ze dit snel en communiceren ze hier goed over. Wij monitoren dit allemaal extern en hebben dus een mooi helder overzicht hiervan.

    Wij nemen verder geen enkele managed dienst af, alle VPS'en worden door onszelf beheerd en beveiligd. Het TransIP controlepaneel is ook erg fijn, hier hebben ze in de afgelopen jaren soms wat aan gesleuteld en het wordt telkens beter. Je hebt snel overzicht van al je producten, kunt ze makkelijk beheren en je kunt eigenlijk alles doen wat nodig is. Vooral ook gewoon lekker snel bestellen wat je nodig hebt, niet van die ellenlange bestelprocessen met allerlei goedbedoelde aanbiedingen waar je niet op zit te wachten als je gewoon een domeintje wilt vastleggen. "Direct kopen", klaar.

    Al met al, als je een stabiele infrastructuur zoekt voor een aantrekkelijke prijs: ga voor TransIP.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met colocatie van TransIP BV

Geplaatst op 24/10/2017 (29722)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    International Web Media INC.
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.internationalwebmedia.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tot op heden zeer tevreden. Vooral de ondersteuning via helpdesk is zeer communicatief en response tijd is uitzonderlijk hoog. Ik kan TransIP niet genoeg aanraden!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van TransIP BV

Geplaatst op 20/10/2017 (29709)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ca***r@gmis.nl
  • Website

    www.gmis.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goed, vlot en redelijk.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 20/10/2017 (29705)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    SCHERP Ontwikkeling B.V. / Age of the Geek
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://scherpontwikkeling.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: TransIP heeft een van de meest simpele en daarmee erg goed geoptimaliseerde bestelprocessen van welke ISP dan ook. Soms zo snel, dat je per ongeluk een Blade VPS hebt gekocht, welke ze dan zonder pardon, na vragen, direct kosteloos annuleren. Gewoonweg toppie.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: De uptime is zeer goed. Net als elke ISP hebben ze wel een een hick-up zoals een redundante router die niet zo redundant bleek, of een layer loop, maar goed, iedereen maakt fouten en persoonlijk heb ik, noch hebben mijn klanten er geen last van gehad.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Gewoon goed. Destijds zijn ze van SAS schijven naar SSDs gegaan ("PureSSD") en dat heeft een flinke impact gehad op caching op de schijf. Helaas blijft bij iedereen het geheugen voor een server pleuris duur, dus in de echte piekmomenten tijdens een dikke export maak ik gewoon gebruik van swap welke dan ook snel genoeg is.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: "Binnen 60 minuten...", vaak reageren ze al na 10... als of ze ijverig naar een schermpje kijken en elkaar aan de kant beuken wie de ticket het eerste mag beantwoorden.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Domeinen kosten wat ze kosten. Ik vind de servers prima qua prijs, maar 't mag altijd goedkoper. Let ook op dat de prijzen ex zijn, en niet in.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik geef zelden een 10. Ook in dit geval niet, want elke bedrijf moet blijven innoveren. Wat ga je doen als je het perfecte bereikt hebt? Er komt een punt dat concurrenten zo'n stap maken dat je opeens nog maar een mager 7tje scoort!

    Desalniettemin ben ik erg tevreden over TransIP. Ze zijn in de 8 jaar dat ik er bij aangesloten ben intens had gegroeid en hebben ze grote stappen gemaakt, terwijl ze klanten nog steeds hoog in vaandel hebben en niet over hun eigen schoentjes struikelen.

    Ga zo door!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van TransIP BV

Geplaatst op 18/10/2017 (29704)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    107 ideas
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    107ideas.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitstekende ISP. Zeer goede ondersteuning en helder in communicatie. Fijn control-panel ook.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van TransIP BV

Geplaatst op 17/10/2017 (29702)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Tourker
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.suckadick.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ze hebben mijn domeinen na een week in quarentene gegooid. En kunnen niks voor mij betekenen. Ik moet de domeinen met een andere hostingsbedrijf eruit halen.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik kreeg geen keuze werd na een week direct uit hun systeem eruit gegooid. Ik heb ook al aangeboden om meer te betalen zodat ik de domeinen toch kreeg maar. ik heb geen optie zij hebben mijn domeinen gekaapt. en ben nu geen lid meer van hun
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: diensten werkten 1 week goed daarna blockade en de domeinen weg heb niks meer over als klant bij hun denk niet eens bewijsmateriaal behalve de mailing.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Met 1 woord Fuckedup. Goedkoop aanbieden daarna jou gegevens kapen legale piraterij en vervolgens jou naar hun algemene voorwaarde toe linken.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: per mail. Geen ondersteuning. meer van succes verder zoek het maar uit.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: voor goedkoop krijg je heel veel elende iets wat jij wilt opbouwen wordt door hun kapotgemaakt.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb afgelopen week 3 domeinen besteld. Omdat zij mijn ID te laat hebben ontvangen hebben ze me in Quarentene gegooid terwijl alles al betaald is. na zoeen lange tijd dacht ik weer nederlandse hosting te gebruiken maar ik wordt weer teleurgesteld. Daarom raad ik TransIP voor iedereen af slechte klantenservice dat alleen op werkdagen aanwezig is. Slechte service want je betaald goedkoop daarna moet je 10 keer meer betalen om je domeinen terug te krijgen.
    TransIP is te vergelijken met de piraterij domein die alles van jou kapen.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van TransIP BV

Geplaatst op 10/10/2017 (29683)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Lunsje.nl
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@lunsje.nl
  • Website

    lunsje.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik had zelf niet ged gelzen mbt doorstuurservice, binnen 10 minuten was het geregeld met een link. Zeer goede service!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van TransIP BV

Geplaatst op 03/10/2017 (29662)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    halalmatchmaking.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Support is iets waar TransIP echt uitblinkt.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tien maanden geleden zocht ik een domein registrar voor een Nederlandse domeinnaam. Na wat zoeken kwam ik TransIP tegen, waar ik al eerder over gehoord had door een reclame stunt (1TB gratis cloud storage of zo iets).

    Mijn intentie was om TransIP alleen voor Nederlandse domeinnamen te gebruiken. Maar de helpdesk was zo goed. Heb je een vraag of probleem? Binnen 10 minuten heb je een oplossing. Voortaan zal ik dus altijd bij TransIP mijn domeinnaam zaken gaan regelen

    Prijzen vallen ook mee.

    Daarom raad ik TransIP zeker aan, aan vrienden en collega's.


0 100 100.00


Ervaringen 21 - 30 van de totaal 684 ervaringen met TransIP BV





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.