Truong Internet Services

Truong Internet Services



Ervaringen van klanten met Truong Internet Services

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%000
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%000
Tevreden klanten (>75% positief)
0%000
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
88%718
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
63%538
Kwaliteit van de diensten
75%628
De (telefonische) support
72%527
De prijs/kwaliteit verhouding
75%628
Totale waardering van de ISP
75%628
Tevreden klanten (>75% positief)
75%628

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Truong Internet Services nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Truong Internet Services (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 8 van de totaal 8 ervaringen met Truong Internet Services

Non-profit

Ervaring met webhosting van Truong Internet Services

Geplaatst op 21/12/2011 (16719)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.ovsb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede beschikbaarheid en nooit problemen.
    Voor het eerst had ik een (door mijzelf veroorzaakt) probleem. Binnen 1 uur na de melding per mail was eea opgelost en kreeg ik keurig een berichtje hierover.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met van Truong Internet Services

Geplaatst op 23/08/2010 (13196)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ms***n@nice2you.net
  • Website

    truong-is.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Ik kreeg eerst de tijd om het te testen. Wat er toen net afgesproken was, is wel niet exact nagekomen. Ik ben daar echter wel mee akkoord gegaan.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Na een paar maanden ondervond ik problemen bij het inloggen op de FTP. Ik heb hierover Phu gecontacteerd. Deze vertelde me dat er één van de harde schijven stuk was, en dat die vervangen zou worden. Echter, is die tot op heden nog niet vervangen. De FTP heb ik via DirectAdmin gelukkig nog aan de praat gekregen. Echter, had ik al niet meer de ruimte waarvoor ik betaald heb. Ik heb Phu hier meermaals over proberen te bereiken. Als hij dan al eens antwoordde, zei hij dat ik een mail moest sturen en dat hij het de dag erna ging oplossen. Dat is dus nooit gebeurd. Afgelopen weekend viel de SQL-server uit, en die ligt nu nog steeds uit. Ik heb alle telefoonnummers die op de site staan proberen te bereiken, maar ze werken niet. Ik had ook nog een aantal gsm nummers van hem, maar daar krijg ik ook geen reactie op. Ik kan dus nu niets meer doen met het product.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Je wordt bedrogen waar je bij staat.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Er is helemaal geen ondersteuning.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Het was goedkoop, maar trok dan werkelijk op geen kloot (sorry voor het taalgebruik).
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik denk als je de woordenboek openslaat, en je haalt er al de negatieve woorden uit, dan heb je een ideale beschrijving van deze ISP.

    EEN GROTE KLUCHT


0 100 12.50


Consument

Ervaring met colocatie van Truong Internet Services

Geplaatst op 15/12/2009 (11807)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    geen
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit is een oplichter. Deze man gijzelt je na een paar maanden je server en wil doodleuk 400 euro vangen voor zogenaamd verbruikte data, terwijl ik kan aantonen dat dit dus nooit is verbruikt.

    Uiteindelijk rechtsbijstand erachter gezet. Ook daar heeft hij geen bewijs geleverd over de verbruikte hoeveelheid data, sterker nog, hij komt zijn afspraken niet na.

    Rechtsbijstand geeft aan dat de enige manier dat ik mijn server terugkrijg via een rechtszaak zal zijn. Alhoewel ik het graag tot een rechtszaak had laten komen heb ik gekozen vergoeding van de server door mijn rechtsbijstand.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Truong Internet Services

Geplaatst op 24/06/2009 (10930)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Housebeats
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.housebeats.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ben al jaren klant en nog steeds tevreden met de kwaliteit en service!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met dedicated server van Truong Internet Services

Geplaatst op 09/02/2009 (10197)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    es***i@nice2you.net
  • Website

    geen-domein-aan-gekoppeld.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Snel, goed, geen enkel probleem mee gehad.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Nog 0% downtime gehad, kan niet beter dus!
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ik heb de indruk dat ik krijg waarvoor ik betaald heb.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Kwaliteit is super, prijs is laag.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zelf heb een dedicated server bij Truong, ik draai daarop gameservers en enkele applicaties voor eigen gebruik. Een gmaeserver vereist een goed verbinding, die krijg ik dan ook. Ik vreesde eerst dat ik voor deze prijs niet z'n hoge kwaliteit ging hebben, niet dus, goede kwaliteit.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Truong Internet Services

Geplaatst op 27/01/2009 (10087)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ik weet niet of dit aan truong is zelf ligt, maar de afgelopen 24 uur is mn website continue down geweest en afgelopen 2 weken zeker 3 keer gedurende 12 uur dus ben hiet niet tevreden over. Heb gemailt nogmaals geen reactie, daarom hoop ik via deze weg in contact te komen.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik weet niet of dit aan truong is zelf ligt, maar de afgelopen 24 uur is mn website continue down geweest en afgelopen 2 weken zeker 3 keer gedurende 12 uur dus ben hiet niet tevreden over.
    Heb gemailt nogmaals geen reactie, daarom hoop ik via deze weg in contact te komen.


    Voor de rest top service, niks te klagen


0 100 87.50


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Truong Internet Services

Geplaatst op 13/07/2008 (9009)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    streetking.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam Groothandel
    Webhosting
    Dedicated Servers
    Virtual Private Servers
    SSL Certificaten

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • We huren bij dit bedrijf meerdere VPS machines
    door middel van Xen en DirectAdmin en Virtuozzo + Cpanel
    en zijn tot op heden nog zeer tevreden klant

    Voor enkele klanten van ons hebben we
    2 managed dedicated machines afgenomen

    Beschikbaarheid hiervan staan hieronder
    2004 100% uptime geen storing !
    2005 99,9% 1x stroom uitval
    2006 99.5% netwerk storing (probleem lag bij toeleverancier)
    2007 100% uptime geen storing !
    2008 99,8% netwerk storing
    tot heden is nagenoeg 99,7 %

    Wekelijks en Maandelijks via externe monitor website gecontroleerd

    Uptime garantie is ook goed geregeld:
    Bij een storing van meer dan 12 uur
    krijgen de kosten voor de volgende periode/maand gecrediteerd


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Truong Internet Services

Geplaatst op 07/07/2008 (8966)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    DoguMarket
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting
    ADSL / SDSL
    VOIP

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al enige tijd klant en nog steeds tevreden


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 8 van de totaal 8 ervaringen met Truong Internet Services




> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.