Vaxon Networks

Vaxon Networks



Ervaringen van klanten met Vaxon Networks

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%000
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%000
Tevreden klanten (>75% positief)
0%000
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
72%527
Afhandeling van opzeggingen
60%325
Beschikbaarheid van de diensten
63%538
Kwaliteit van de diensten
63%538
De (telefonische) support
63%538
De prijs/kwaliteit verhouding
63%538
Totale waardering van de ISP
63%538
Tevreden klanten (>75% positief)
63%538

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Vaxon Networks nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Vaxon Networks (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 8 van de totaal 8 ervaringen met Vaxon Networks

Zakelijk

Ervaring met webhosting van Vaxon Networks

Geplaatst op 07/12/2011 (16605)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.24y.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na herhaaldelijk het offline gaan van onze VPS servers hebben wij de zaken afgesloten bij Vaxon. Als je server 1x offline gaat = dat geen probleem, maar 4 x per week????!!!


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Vaxon Networks

Geplaatst op 11/09/2011 (15848)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Commors
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@commors.nl
  • Website

    www.commors.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Perfecte partij, wij brengen er onder andere een aantal servers en onze website onder.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vaxon Networks

Geplaatst op 27/10/2010 (13643)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ton.***ans@ovoc.nl
  • Website

    www.ovoc.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Behalve webhosting neem ik ook hosted exchange af van Vaxon. Het ingebruik nemen daarvan werk snel en foutloos, op al mijn apparaten (vaste PC's, laptop en mobiel)
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Af en toe zijn er wat mailproblemen, maar waar heb je dat niet?
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Toegegeven: de bereikbaarheid/response via de gewone kanalen kan wat beter. Maar als je het noodnummer belt, krijg je meestal de beheerder direct aan de lijn. Als je de voicemail krijgt, is de response voor verbetering vatbaar.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Persoonlijk vind ik Vaxon niet duur gegeven een behoorlijke kwaliteit die ze leveren
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zie mijn commentaar bij de verschillende punten. In zijn algemeenheid: er is wat ruimte voor verbetering, maar ik zou het bedrijf (zoals het nu is) wel aanbevelen


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Vaxon Networks

Geplaatst op 14/03/2010 (12364)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    mellor.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een aantal maanden geleden een domein verhuizing bij Vaxon aangevraagd. Ik eerste instantie kreeg ik een aantal emails en alles leek goed te gaan. Daarna werd het stil.

    Een paar dagen later heb ik een aantal keer geprobeerd contact op te nemen maar emails of contact op nemen via de site leide tot geen reactie. Ook zag ik tot grote verbazing dat het begrag 4 keer (!!!) van mijn rekening was afgeschreven. Na veel moeite het begrag nog niet terug ontvangen.

    Dit is geen manier van zaken doen en advisie iedereen dan ook om weg te blijven bij Vaxon.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Vaxon Networks

Geplaatst op 10/01/2010 (11924)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.colix.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Telefoonnummer werkt niet, geen snelle support via E-mail (nooit?). Shell-hosting was maand offline.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na het offline gaan van mijn shell-hosting heb ik na 2 weken meermaals de firma proberen bereiken. Dit zonder effect.
    Na nog eens 2 weken toch iets van reactie gekregen.

    Besluit: 1maand downtime van mijn product. Zonder snelle reacties. Gewoonweg niet fatsoenlijke support via mail/telefoon.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met van Vaxon Networks

Geplaatst op 25/09/2008 (9510)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Wesemann
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.wesemann.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij hebben uitstekende ervaringen met deze provider. Onze server is colocated bij Vaxon en nooit problemen. We kijgen prima technische support en er wordt adequaat op onze vragen geantwoord. Keep up the good work!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met van Vaxon Networks

Geplaatst op 25/09/2008 (9506)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.job.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een zeer goede dedicated server voor weinig geld. Snelle vriendelijke service. Vragen binnen 5 minuten beantwoord indien mogelijk. Erg tevreden


0 100 100.00


Consument

Ervaring met van Vaxon Networks

Geplaatst op 30/08/2008 (9394)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In 1 woord "geweldig"
    Gewoon een bedrijf dat je behandeld als klant en niet als nummer! Ik neem zelf colocatie af bij vaxon en dat bevalt me prima, het datacenter waar mijn server en server's van vaxon staan is ook toppie!
    Als je problemen hebt krijg je snel reactie met een professioneel antwoord.
    Echt een aanrader en helemaal niet duur!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 8 van de totaal 8 ervaringen met Vaxon Networks




> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.