VedaWeb

Ervaringen van klanten met VedaWeb

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%45146
Afhandeling van opzeggingen
100%808
Beschikbaarheid van de diensten
98%49150
Kwaliteit van de diensten
98%48149
De (telefonische) support
98%47148
De prijs/kwaliteit verhouding
98%48149
Totale waardering van de ISP
98%51152
Tevreden klanten (>75% positief)
98%51152
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%404
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%606
Kwaliteit van de diensten
100%606
De (telefonische) support
100%606
De prijs/kwaliteit verhouding
100%505
Totale waardering van de ISP
100%606
Tevreden klanten (>75% positief)
100%606
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%54155
Afhandeling van opzeggingen
100%11011
Beschikbaarheid van de diensten
99%58159
Kwaliteit van de diensten
99%57158
De (telefonische) support
99%56157
De prijs/kwaliteit verhouding
99%57158
Totale waardering van de ISP
99%60161
Tevreden klanten (>75% positief)
99%60161

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met VedaWeb nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van VedaWeb (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 61 ervaringen met VedaWeb


ZZP

Ervaring met virtual private server van VedaWeb

Geplaatst op 14/12/2017 (29885)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www..advertentiekracht.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Ik heb nog nooit gemerkt dat de aangeboden service niet bereikbaar was.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Vedaweb komt zonder problemen de gemaakte afspraken na.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Bij vragen/problemen wordt men op heel korte termijn deskundig geholpen. Ik ben zelf IT-specialist, maar ik ben geen specialist op alle bestaande IT vlakken. Daar waar ik te weinig kennis van heb kan ik me met een half woord richten tot Vedaweb. Dan is het al bijna op hetzelfde moment geregeld. Vliegensvlug, degelijk en zonder over en weer ge-email of getelefoneer. Gewoon correct, kundig en snel.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Ik heb heus wel wat ervaringen van anderen nageplozen voor aleer ik me aanmeldde bij Vedaweb. Daar heb ik nooit geen moment spijt van gehad.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Voor een meer dan concurrerende prijs zorgt Vedaweb voor een passende, vlekkeloos werkende oplossing. Ze verstaan hun vak. Als het mee zit ga ik mijn bedrijf uitbreiden. De vraag waar ik mijn services laat hosten is voor mij duidelijk. Bij Vedaweb. Helder, eerlijk en betrouwbaar.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van VedaWeb

Geplaatst op 19/11/2017 (29807)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Fr***s@mundonovo.nl
  • Website

    Mundonovo.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeker geen digibeet, maar wel vooral eindgebruiker van software en diensten. Nu zelf e-mail accounts aanmaken met de juiste gegevens en beveiliging is met al het jargon toch lastig. Dan is wat extra hulp heel prettig.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van VedaWeb

Geplaatst op 14/03/2017 (28920)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    findinghardware.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Kreeg mijn mailadres niet goed ingesteld. Hebben het stap voor stap precies uitgelegd
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al een hele tijd klant
    Niets dan lof
    Heb nog geen storingen gehad dus dik tevreden


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van VedaWeb

Geplaatst op 25/01/2017 (28638)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    P&B elektrotechniek
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    penb***iek@hetnet.nl
  • Website

    www.penbelektrotechniek.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vedaweb is een zeer kundig en betrouwbaar bedrijf.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van VedaWeb

Geplaatst op 25/01/2017 (28635)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@alphabrand.nl
  • Website

    HTTP://alphabrand.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede provider van hosting en geen problemen ervaren. Server is lekker snel


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van VedaWeb

Geplaatst op 24/01/2017 (28634)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.renatekemner.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Wegens omstandigheden moest ik per direct opzeggen. Officieel had dit niet gekund, maar ze hebben dit toch voor me mogelijk gemaakt.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een erg fijne dienst waar ik nooit problemen mee heb gehad. Erg goede klantenservice.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van VedaWeb

Geplaatst op 28/09/2016 (28012)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.brasom.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Toen ik mijn bedrijf ben begonnen heb ik hosting afgesloten bij Vedaweb. Het heeft sindsdien altijd perfect gewerkt en ze hebben me goed geholpen bij vragen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van VedaWeb

Geplaatst op 13/09/2016 (27932)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    3C Group
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    pi***r@3c-group.be
  • Website

    www.3c-group.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na jaren klant bij Combell ging ik rond kijken wat ik voor hetzelfde geld elders kon krijgen. Tot mijn verbazing kon ik voor een kwart van de prijs een managed VPS krijgen met 3 keer meer opslagruimte dubbele microprocessor 4 maar meer werkgeheugen en meer controle zonder tussenkomst van een helpdesk. Voordat ik naar Vedaweb verhuisde heb ik nog een uitstap gemaakt naar Bluehost. Vedaweb kende ik toen nog niet. De ervaring met Bluehost was een absolute ramp. Het nachtelijk backup proces crashte de server en Bluehost wilde niet en kon niet mij helpen dat probleem op te lossen. Vedaweb heeft zijn beloftes tot nu toe waargemaakt en ik ben erg tevreden met prestaties tot nu toe. 1 minpuntje is een toename van een soort van spam waarbij het gaat om mails met kleine attachments, mogelijk malware. Tot nu toe nog geen oplossing voor gevonden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van VedaWeb

Geplaatst op 01/09/2016 (27906)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.drumlesheerhugowaard.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vedaweb komt op mij over als een zeer persoonlijk benaderbaar bedrijf. Wanneer je iemand aan de telefoon hebt dan is dit iemand die weet waar hij het over heeft. Ik heb een wordpress website en deze wordt dagelijks gescand op malware of bedreigende plugins of instellingen. Zij laten jou kiezen of je het zelf wilt oplossen of dat zij het mogen doen. Hiervoor zat ik bij VERSIO waar ik niets anders dan ellende had. Ik betaal veel meer dan bij Versio maar dat is me elke cent waard.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van VedaWeb

Geplaatst op 01/09/2016 (27905)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    defend-it.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Domein aanvraag is zo geregeld. En de hosting werkt als een speer. Alles werkt naar behoren en heb gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van support


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 61 ervaringen met VedaWeb





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.