VedaWeb B.V.

Ervaringen van klanten met VedaWeb B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%40141
Afhandeling van opzeggingen
100%808
Beschikbaarheid van de diensten
99%43144
Kwaliteit van de diensten
99%42143
De (telefonische) support
99%41142
De prijs/kwaliteit verhouding
99%42143
Totale waardering van de ISP
99%44145
Tevreden klanten (>75% positief)
99%44145
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%606
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%707
Kwaliteit van de diensten
100%707
De (telefonische) support
100%707
De prijs/kwaliteit verhouding
100%707
Totale waardering van de ISP
100%707
Tevreden klanten (>75% positief)
100%707
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%59160
Afhandeling van opzeggingen
100%12012
Beschikbaarheid van de diensten
99%63164
Kwaliteit van de diensten
99%62163
De (telefonische) support
99%61162
De prijs/kwaliteit verhouding
99%62163
Totale waardering van de ISP
99%65166
Tevreden klanten (>75% positief)
99%65166

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met VedaWeb B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van VedaWeb B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 66 ervaringen met VedaWeb B.V.


Consument

Ervaring met webhosting van VedaWeb B.V.

Geplaatst op 24/01/2017 (28634)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.renatekemner.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Wegens omstandigheden moest ik per direct opzeggen. Officieel had dit niet gekund, maar ze hebben dit toch voor me mogelijk gemaakt.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een erg fijne dienst waar ik nooit problemen mee heb gehad. Erg goede klantenservice.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van VedaWeb B.V.

Geplaatst op 28/09/2016 (28012)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.brasom.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Toen ik mijn bedrijf ben begonnen heb ik hosting afgesloten bij Vedaweb. Het heeft sindsdien altijd perfect gewerkt en ze hebben me goed geholpen bij vragen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van VedaWeb B.V.

Geplaatst op 13/09/2016 (27932)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    3C Group
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    pi***r@3c-group.be
  • Website

    www.3c-group.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na jaren klant bij Combell ging ik rond kijken wat ik voor hetzelfde geld elders kon krijgen. Tot mijn verbazing kon ik voor een kwart van de prijs een managed VPS krijgen met 3 keer meer opslagruimte dubbele microprocessor 4 maar meer werkgeheugen en meer controle zonder tussenkomst van een helpdesk. Voordat ik naar Vedaweb verhuisde heb ik nog een uitstap gemaakt naar Bluehost. Vedaweb kende ik toen nog niet. De ervaring met Bluehost was een absolute ramp. Het nachtelijk backup proces crashte de server en Bluehost wilde niet en kon niet mij helpen dat probleem op te lossen. Vedaweb heeft zijn beloftes tot nu toe waargemaakt en ik ben erg tevreden met prestaties tot nu toe. 1 minpuntje is een toename van een soort van spam waarbij het gaat om mails met kleine attachments, mogelijk malware. Tot nu toe nog geen oplossing voor gevonden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van VedaWeb B.V.

Geplaatst op 01/09/2016 (27906)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.drumlesheerhugowaard.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vedaweb komt op mij over als een zeer persoonlijk benaderbaar bedrijf. Wanneer je iemand aan de telefoon hebt dan is dit iemand die weet waar hij het over heeft. Ik heb een wordpress website en deze wordt dagelijks gescand op malware of bedreigende plugins of instellingen. Zij laten jou kiezen of je het zelf wilt oplossen of dat zij het mogen doen. Hiervoor zat ik bij VERSIO waar ik niets anders dan ellende had. Ik betaal veel meer dan bij Versio maar dat is me elke cent waard.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van VedaWeb B.V.

Geplaatst op 01/09/2016 (27905)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    defend-it.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Domein aanvraag is zo geregeld. En de hosting werkt als een speer. Alles werkt naar behoren en heb gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van support


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van VedaWeb B.V.

Geplaatst op 31/08/2016 (27899)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.meulendijkfijnmetaal.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima service, heel tevreden!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van VedaWeb B.V.

Geplaatst op 31/08/2016 (27896)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Lumiere videoproducties Den Bosch
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.gemstories.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Er waren aanvankelijk problemen met het hosten van mijn site, vanwege fouten van Vedaweb, maar die werden opgelost. Ook later waren er onvolkomenheden. Maar Vedaweb reageerde vrijwel altijd snel en altijd vriendelijk op mijn emails. Zelfs op feestdagen. Uiteindelijk heb ik er een goed gevoel aan overgehouden, en blijf ik graag bij dit bedrijf. Ik heb er vertrouwen in.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van VedaWeb B.V.

Geplaatst op 31/08/2016 (27895)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Huisman Leiden
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    st***n@huisman-leiden.nl
  • Website

    www.huismanleiden.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ervaring is goed, Een tegenvaller gehad op het moment mijn data limiet was overschreden en wij hiervan geen melding kregen, zodat de website meer dan een dag niet bereikbaar was voor klanten.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van VedaWeb B.V.

Geplaatst op 31/08/2016 (27894)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    fara***sco@gmail.com
  • Website

    www.faratsco.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben blij van Vedaweb!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van VedaWeb B.V.

Geplaatst op 24/08/2016 (27870)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Electrasafe
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ro***ert@electrasafe.nl
  • Website

    www.electrasafe.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit is echt een geweldige ISP, up tijd, snelheid, klantenservice en de snelheid waarmee je geholpen word. Alsmede de snelheid waarmee mijn problemen opgelost werden. Ook het klantenpanel waar je alles kan regelen en je rekeningen kan betalen is super handig!
    Ik kan VedaWeb echt aan iedereen aanbevelen.


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 66 ervaringen met VedaWeb B.V.





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.