Versio BV

Versio BV



Ervaringen van klanten met Versio BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
90%42133454
Afhandeling van opzeggingen
80%15530185
Beschikbaarheid van de diensten
86%40144445
Kwaliteit van de diensten
85%38845433
De (telefonische) support
72%27680356
De prijs/kwaliteit verhouding
83%39051441
Totale waardering van de ISP
80%41673489
Tevreden klanten (>75% positief)
80%41574489
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
79%571673
Afhandeling van opzeggingen
66%211132
Beschikbaarheid van de diensten
72%542175
Kwaliteit van de diensten
68%512475
De (telefonische) support
54%332962
De prijs/kwaliteit verhouding
67%462369
Totale waardering van de ISP
63%523183
Tevreden klanten (>75% positief)
63%523183
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
96%26441122756
Afhandeling van opzeggingen
90%10021221124
Beschikbaarheid van de diensten
91%24122672679
Kwaliteit van de diensten
89%23722942666
De (telefonische) support
84%18793662245
De prijs/kwaliteit verhouding
93%24682012669
Totale waardering van de ISP
89%25583232881
Tevreden klanten (>75% positief)
89%25453362881

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Versio BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Versio BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 2881 ervaringen met Versio BV


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 20/11/2019 (82784)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Jairolourensz.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Had some problems at the beginning with setting up my website and had allot of support so im very satisfied
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • It's very good so far even tho i haven't fully started going all in yet. I definitely recommend it and also did to other people that i know who also decided to come to versio


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 15/11/2019 (82771)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    TV de Greveling
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.degreveling.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vorige week ben ik overgestapt naar Versio. De transitie van de domeinnaam en webhosting heeft afgelopen week plaats gevonden. Ik ben daar zeer deskundig en tot volle tevredenheid geholpen/begeleid door Robert Mulder van Versio.
    Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen aan bekenden, verenigingen en bedrijven etc.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 12/11/2019 (82760)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    kwintenc.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Enkel basisdiensten afgenomen (voorlopig).
    Scherpe prijs, snelle setup en duidelijke API zijn zeker pluspunten.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 09/11/2019 (82755)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hiddenfrompublic.site
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snel online , veel keuzes in software. Gemakkelijk bediening. Veel betaal mogelijkheden.
    Goedkoop.

    Geen minpunten.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 06/11/2019 (82749)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    -
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Www.amboco.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Nadat ik mijn bestelling had geplaatst inging ik enige tijd later een verdacht uitziende e-mail om mijn aankoop te bevestigen. Nadat ik gegoocheld had kwam ik er achter dat deze van mijn iep afkomstig is, maar had dat tot op eldest moment nog niet eerder gezien/gelezen
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ik vind de instabiliteit van de e-mail server wel een punt van aandacht. E-mails worden vaak niet goed of helemaal niet verzonden/ontvangen
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Afgezien van de twee opmerkingen ben ik tevreden over Versio. Zij bieden voldoende kwaliteit voor evengoed prijs. Ik heb naast dit domein ook nog een pakket, waarop mijn ervaringen zijn gestoeld.


0 100 77.78


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 05/11/2019 (82742)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Drya Nederland
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Https://www.drya.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Snelle afhandeling en automatische provisioning
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Direct opgeleverd en nog geen downtime gehad dus perfect
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Een reden van deze bestelling was de one-click-installer van diverse platformen. Na een kort overleg op de chat was mij bevestigd dat dit ook voor Magento 2 beschikbaar was; dit functioneert perfect. Zonder Moeite is Magento geïnstalleerd.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Telefonisch is bij mijn weet niet beschikbaar; echter is de chat altijd bemand en krijg je daar tijdig antwoord.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Zeer tevreden, gekeken naar de performance en de prijs begrijp ik eigenlijk niet waarom andere aanbieders zoveel hoger zitten met de prijzen
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al met al ben ik zeer tevreden:
    - snelle oplevering
    - duidelijke en functionele installer beschikbaar voor erg veel platformen, zo kun je zonder veel moeite een Magento install draaien (of ander sinds moeilijker platform)
    - goede performance

    De chat is functioneel, echter zou een telefoonnummer wel makkelijk zijn. Maar met in gedachte hoe laag de prijzen zijn en hoe goed het werkt is dit best een (minimale) concessie die ik neem. ik heb momenteel mijn contracten met andere ISP's opgezegd dus per einde contract zal ik alles gaan verhuizen naar Versio.

    Conclusie, ik raad Versio aan


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 31/10/2019 (82722)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.kringloopvelp.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tevreden een aanrader


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 30/10/2019 (82721)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bottleroo
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bottleroo.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goedkoop en ideaal voor de beginnende ondernemer!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 29/10/2019 (82718)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    f1platform
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.f1platform.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al met al ben ik heel tevreden. Er zouden wel wat dingen beter kunnen zoals de uitleg net het dounloden van Wordpress. De service was heel netjes en reageerden snel. Zeker tevreden, en zou het ook aanraden aan mijn familie.


0 100 87.50


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 26/10/2019 (82713)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    portal.melisict.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij Versio een pakket afgenomen omdat ik meerdere domeinen in 1 pakket kon afnemen. Dit is bij veel andere hosters niet mogelijk. Aangezien ik veel kleine domeinen beheer lopen de kosten bij de andere partijen al heel snel op terwijl het meer hobby matig is. Dan is de lol er ook snel vanaf. Maar door de diensten van Versio kan ik al die domeinen goed van elkaar afscheiden zonder vreemde redirects en moeilijke scripts. Het DirectAdmin panel bied ook veel mogelijkheden. Helaas vindt ik de interface altijd nog een beetje achterlopen bij andere concurenten maar het doet wat het moet doen.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 2881 ervaringen met Versio BV





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.