Versio BV

Ervaringen van klanten met Versio BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
90%44934483
Afhandeling van opzeggingen
79%16731198
Beschikbaarheid van de diensten
85%42347470
Kwaliteit van de diensten
84%41149460
De (telefonische) support
70%29284376
De prijs/kwaliteit verhouding
82%41454468
Totale waardering van de ISP
78%44177518
Tevreden klanten (>75% positief)
78%44078518
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
79%661884
Afhandeling van opzeggingen
58%221638
Beschikbaarheid van de diensten
69%622890
Kwaliteit van de diensten
67%603090
De (telefonische) support
48%384280
De prijs/kwaliteit verhouding
59%513687
Totale waardering van de ISP
56%5847105
Tevreden klanten (>75% positief)
56%5847105
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
96%26411122753
Afhandeling van opzeggingen
90%10011221123
Beschikbaarheid van de diensten
91%24092672676
Kwaliteit van de diensten
89%23692942663
De (telefonische) support
84%18773662243
De prijs/kwaliteit verhouding
93%24652012666
Totale waardering van de ISP
89%25553232878
Tevreden klanten (>75% positief)
89%25423362878

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Versio BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Versio BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 2878 ervaringen met Versio BV


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 09/11/2019 (82755)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hiddenfrompublic.site
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snel online , veel keuzes in software. Gemakkelijk bediening. Veel betaal mogelijkheden.
    Goedkoop.

    Geen minpunten.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 06/11/2019 (82749)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    -
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Www.amboco.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Nadat ik mijn bestelling had geplaatst inging ik enige tijd later een verdacht uitziende e-mail om mijn aankoop te bevestigen. Nadat ik gegoocheld had kwam ik er achter dat deze van mijn iep afkomstig is, maar had dat tot op eldest moment nog niet eerder gezien/gelezen
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ik vind de instabiliteit van de e-mail server wel een punt van aandacht. E-mails worden vaak niet goed of helemaal niet verzonden/ontvangen
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Afgezien van de twee opmerkingen ben ik tevreden over Versio. Zij bieden voldoende kwaliteit voor evengoed prijs. Ik heb naast dit domein ook nog een pakket, waarop mijn ervaringen zijn gestoeld.


0 100 77.78


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 05/11/2019 (82742)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Drya Nederland
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Https://www.drya.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Snelle afhandeling en automatische provisioning
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Direct opgeleverd en nog geen downtime gehad dus perfect
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Een reden van deze bestelling was de one-click-installer van diverse platformen. Na een kort overleg op de chat was mij bevestigd dat dit ook voor Magento 2 beschikbaar was; dit functioneert perfect. Zonder Moeite is Magento geïnstalleerd.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Telefonisch is bij mijn weet niet beschikbaar; echter is de chat altijd bemand en krijg je daar tijdig antwoord.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Zeer tevreden, gekeken naar de performance en de prijs begrijp ik eigenlijk niet waarom andere aanbieders zoveel hoger zitten met de prijzen
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al met al ben ik zeer tevreden:
    - snelle oplevering
    - duidelijke en functionele installer beschikbaar voor erg veel platformen, zo kun je zonder veel moeite een Magento install draaien (of ander sinds moeilijker platform)
    - goede performance

    De chat is functioneel, echter zou een telefoonnummer wel makkelijk zijn. Maar met in gedachte hoe laag de prijzen zijn en hoe goed het werkt is dit best een (minimale) concessie die ik neem. ik heb momenteel mijn contracten met andere ISP's opgezegd dus per einde contract zal ik alles gaan verhuizen naar Versio.

    Conclusie, ik raad Versio aan


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 31/10/2019 (82722)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.kringloopvelp.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tevreden een aanrader


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 30/10/2019 (82721)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bottleroo
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bottleroo.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goedkoop en ideaal voor de beginnende ondernemer!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 29/10/2019 (82718)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    f1platform
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.f1platform.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al met al ben ik heel tevreden. Er zouden wel wat dingen beter kunnen zoals de uitleg net het dounloden van Wordpress. De service was heel netjes en reageerden snel. Zeker tevreden, en zou het ook aanraden aan mijn familie.


0 100 87.50


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 26/10/2019 (82713)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    portal.melisict.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij Versio een pakket afgenomen omdat ik meerdere domeinen in 1 pakket kon afnemen. Dit is bij veel andere hosters niet mogelijk. Aangezien ik veel kleine domeinen beheer lopen de kosten bij de andere partijen al heel snel op terwijl het meer hobby matig is. Dan is de lol er ook snel vanaf. Maar door de diensten van Versio kan ik al die domeinen goed van elkaar afscheiden zonder vreemde redirects en moeilijke scripts. Het DirectAdmin panel bied ook veel mogelijkheden. Helaas vindt ik de interface altijd nog een beetje achterlopen bij andere concurenten maar het doet wat het moet doen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 22/10/2019 (82706)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.plemby.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We namen een pakket uit nood omdat een andere host zijn verplichtingen niet nakwam.
    We waren van plan slechts tijdelijk bij versio te hosten, maar de ervaring is zo prettig dat we hebben besloten dit aan te houden.

    De setup was gemakkelijk en alles wees zich vanzelf uit.
    De opties in het account zijn uitgebreid en vooral met het ook op security.
    We waren alleen verrast dat het DirectAdmin was en geen cpanel, dit werd of niet vooraf aangegeven of we hebben het over het hoofd gezien.
    Maar dat is geen probleem, we werken met beide panels.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 16/10/2019 (82692)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    drhosting.be
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.drhosting.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Versio is en blijft mijn go-to aanrader voor het registeren van domainen (BE en NL). Elke nieuwe Belgische of Nederlandse website dat ik registreer doe ik bij Versio.

    Het enige waarvoor je moet opletten als je een domainnaam registreert voor je klanten of anderen is dat het tot 6 euro kan kosten om de naam van de domainnaam houder te wijzigen. Daarom maak ik eerst een nieuwe houder (van mijn klant) voordat ik het domainnaam registreer om dit te voorkomen. Je kan het natuurlijk ook zelf invullen in het aankoopprocess. Maar soms was ik dit vergeten.

    Achteraf aanpassen kost 6 euros (wat logisch en niet overdreven is).

    Webhosting heb ik alleen ervaring met hun goedkope shared hosting paketten. Snelheid was redelijk traag, maar ik verwachte zeker geen topsnelheden voor de prijs dat ik had betaald. Dus prijs/kwaliteit zeker te doen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 09/10/2019 (82683)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    van-berkel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is makkelijk te gebruiken


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 2878 ervaringen met Versio BV





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.