Versio BV

Ervaringen van klanten met Versio BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%56526591
Afhandeling van opzeggingen
89%20931240
Beschikbaarheid van de diensten
93%52152573
Kwaliteit van de diensten
93%50558563
De (telefonische) support
87%37965444
De prijs/kwaliteit verhouding
96%52635561
Totale waardering van de ISP
93%55259611
Tevreden klanten (>75% positief)
92%54665611
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%2016207
Afhandeling van opzeggingen
90%62769
Beschikbaarheid van de diensten
95%18511196
Kwaliteit van de diensten
95%17910189
De (telefonische) support
88%12819147
De prijs/kwaliteit verhouding
97%1867193
Totale waardering van de ISP
94%19714211
Tevreden klanten (>75% positief)
93%19615211
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%2395842479
Afhandeling van opzeggingen
91%89998997
Beschikbaarheid van de diensten
91%21732312404
Kwaliteit van de diensten
90%21422552397
De (telefonische) support
86%17163012017
De prijs/kwaliteit verhouding
94%22411542395
Totale waardering van de ISP
90%23142602574
Tevreden klanten (>75% positief)
90%23012732574

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Versio BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Versio BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 2574 ervaringen met Versio BV


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 14/10/2017 (29677)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik gebruik de service al jaren, meerdere websites op gehost.
    Ik zou deze ISP zeker aanraden.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 08/10/2017 (29676)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.prisonbreak.online
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Persoonlijk vind ik dat Versio zeker een jaar geleden een 10 had verdiend wat mij betreft, dit is echter wel gezakt naar een matige 7 ondanks dat ik over alle producten tevreden ben. Ik vind namelijk het stukje ondersteuning zwaar meetelt, zeker kijkend naar de concurrentie. Versio heeft een 24 uur support systeem wat voorheen gewoon een Livechat was. Die live helpdesk is nu een live sales afdeling. Je mag daar alleen maar kopen, komt het eigenlijk op neer. De vriendelijkheid kon al iets beter, maar scoorde altijd wel een voldoende. Mijn advies aan Versio zou toch zijn, zorg ervoor dat er wat betere Customer Service komt. Want we weten allemaal hoe goed dat scoort. Of je nou bij de Hema werkt of bij Versio. Alles is overzichtelijk en kwalitatief goed, ondanks dat dus toch een 7. Ik hoop dat Versio hier iets aan heeft.


0 100 88.89


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 25/09/2017 (29642)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ma***n@vanschaik.info
  • Website

    trifacts.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle afhandeling van mijn domeinverhuizing. Heb ervaring gehad met helpdesk mbt een ander website, en deze was naar tevredenheid


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 24/09/2017 (29641)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Jjhm***aar@gmail.com
  • Website

    Teamfridge.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik vind deze webhosting geweldig! En ook goedkoop!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: De kwaliteit is geweldig, ik heb eigenlijk nooit last van storingen. En dan ook nog is zoon mooiƫ prijs.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben nu bijna een maand lid van versio, en ik vind het geweldig dat ik voor minder dan 40 euro per jaar een fantastische website kan hebben! Ik gebruik hem voor mijn minecraft server. Ik raad iedereen aan om ook klant te worden :)

    Nadelen:
    De technische livechat is nu de afdeling sales.
    Dat vind ik wel een beetje jammer.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 24/09/2017 (29633)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    MD Consultancy UG
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    ma***s@md-consultancy.com
  • Website

    Www.md-consultancy.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer professioneel en duidelijk wat men krijgt


0 100 100.00


Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 22/09/2017 (29628)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 87.50


Non-profit

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 21/09/2017 (29635)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.tenpsport.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Van tevoren mijn situatie uitgelegd en gevraagd welk pakket zij mij aanraden. Hierbij werd precies beantwoord wat ik zelf al dacht. Dit in tegenstelling bij een overige aanbieder, welke enorm de best deden om mij een duurder pakket aan te praten en zeer klantonvriendelijk waren.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Van te voren zeer goed geholpen met advies. Zeer eerlijk behandeld. Verhuizen van de domeinen naar Versio is zonder problemen gegaan. Ook hebben ze duidelijke handleidingen hoe de verschillende zaken ingesteld moeten worden. Ik ben nog niet lang klant bij ze maar tot op heden zeer positief.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 20/09/2017 (29631)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    robinweytens.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben nog niet zo lang klant, maar voorlopig ben ik tevreden over alles


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 20/09/2017 (29625)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Moet nog gemaakt worden
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben net nieuw, dus heb nog niet zoveel ervaring met de diensten. Zal in de toekomst wel toenemen worden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 18/09/2017 (29626)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@landmetervertommen.be
  • Website

    landmetervertommen.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geachte,
    Alles verliep naar wens: de bestelling, de betaling,... Ik ben alleen teleurgesteld in de "Sitebuilder". Via het net kwam ik terecht bij Sitebuilder.com en dit was een mooi en compleet pakketje om een leek (ik ben geen IT-expert en zeker geen site bouwer) een site te laten ineen steken. Maar na een tijdje kreeg ik de link van Versio naar de "Sitebuilder" en dat bleek een ander pakket te zijn. Jammer want ik had mijn site al bijna klaar. Niet getreurd en opnieuw begonnen maar dit pakketje om een site in elkaar te steken bleek toch wel veel beperkter dan Sitebuilder.com. Graag een beter pakketje met wat uitgebreidere mogelijkheden.
    Mvg,
    D.V.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 2574 ervaringen met Versio BV





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.