Versio BV

Ervaringen van klanten met Versio BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
90%44633479
Afhandeling van opzeggingen
79%16731198
Beschikbaarheid van de diensten
85%41947466
Kwaliteit van de diensten
85%40947456
De (telefonische) support
70%29284376
De prijs/kwaliteit verhouding
81%41054464
Totale waardering van de ISP
77%43777514
Tevreden klanten (>75% positief)
77%43678514
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
80%641781
Afhandeling van opzeggingen
59%231639
Beschikbaarheid van de diensten
67%582987
Kwaliteit van de diensten
67%582987
De (telefonische) support
45%364480
De prijs/kwaliteit verhouding
57%473683
Totale waardering van de ISP
53%5449103
Tevreden klanten (>75% positief)
53%5449103
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
96%26341112745
Afhandeling van opzeggingen
90%10001221122
Beschikbaarheid van de diensten
90%24012672668
Kwaliteit van de diensten
90%23632922655
De (telefonische) support
84%18743662240
De prijs/kwaliteit verhouding
93%24572012658
Totale waardering van de ISP
89%25473232870
Tevreden klanten (>75% positief)
89%25343362870

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Versio BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Versio BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 2870 ervaringen met Versio BV


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 16/10/2019 (82692)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    drhosting.be
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.drhosting.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Versio is en blijft mijn go-to aanrader voor het registeren van domainen (BE en NL). Elke nieuwe Belgische of Nederlandse website dat ik registreer doe ik bij Versio.

    Het enige waarvoor je moet opletten als je een domainnaam registreert voor je klanten of anderen is dat het tot 6 euro kan kosten om de naam van de domainnaam houder te wijzigen. Daarom maak ik eerst een nieuwe houder (van mijn klant) voordat ik het domainnaam registreer om dit te voorkomen. Je kan het natuurlijk ook zelf invullen in het aankoopprocess. Maar soms was ik dit vergeten.

    Achteraf aanpassen kost 6 euros (wat logisch en niet overdreven is).

    Webhosting heb ik alleen ervaring met hun goedkope shared hosting paketten. Snelheid was redelijk traag, maar ik verwachte zeker geen topsnelheden voor de prijs dat ik had betaald. Dus prijs/kwaliteit zeker te doen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 09/10/2019 (82683)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    van-berkel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is makkelijk te gebruiken


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 21/09/2019 (82642)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    nettium.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Na een verhuizing van normale naar reseller webhosting kon ik geen mailtjes meer verzenden, ik ben snel geholpen. Het heeft even geduurt maar dit kwam voornamelijk door mijn eigen slome reageertijd.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd netjes geregeld, support is zo goed als 24/7 bereikbaar en relatief goedkoop.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 20/09/2019 (82641)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Blaaskapelwow.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Superfijne hosting! Goede prijs-kwaliteitverhouding. Support is altijd snel afgehandeld. Ik zou versio Zeker aanbevelen!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 19/09/2019 (82639)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    TweakTheWeb
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://tweaktheweb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zojuist vakkundig en beleeft geholpen door Gavon. Zelfs om 22:00 's avonds!

    De reacties waren niet super snel, maar wel door een expert. Ik moest dus vaak 5minuten wachten op reactie. Maar zodra ik reactie had had ik een reactie waar ik wat mee kan. Bij andere partijen ben je vaak een half uur lang gefrustreerd aan het chatten of bellen en heb je nog geen antwoord op je vraag.

    Echt een aanrader!

    Enige nadeel vind ik de 50 cent administratie kosten op ideal betalingen. Ook op een domein van 1 euro, vind dit best veel geld. Maar dit zou ik kunnen oplossen door geld in je wallet toe te voegen, dat vind ik alleen niet zo handig.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 12/09/2019 (82626)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bovanmarle.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Werkt goed, duurt alleen wat langer omc je echte domein naam te krijgen


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 05/09/2019 (82611)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Idem
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.1bastiana.online
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snel met informatie.
    Nu 2 weken aan de slag en is prima.
    Moet nog thuis geraken in het platform.
    Verder is het even afkijken hoe het ontwikkeld.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 03/09/2019 (82604)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Anaro
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Www.anaro.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snel en makkelijk. Geen gedoe maar snel geholpen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 02/09/2019 (82597)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Helene Mooren Interim
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mooreninterim.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Snelle en professionele reacties. Ik werd goed geholpen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De site staat op nummer 1 in de beoordelingen. En daarom heb ik voor Versio gekozen. En ze hebben het helemaal waar gemaakt. Duidelijke omschrijvingen over wat je kunt aanschaffen en hoe.
    Had zelf nog wat andere vragen en die werden via chat snel en vakkundig beantwoord.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 28/08/2019 (82590)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Fivesix-amsterdam
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Www.Fivesix-amsterdam.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Perfecte ervaring, nooit lang gewacht.. en had alles meteen geregeld! Een woord top!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 2870 ervaringen met Versio BV





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.