Versio BV

Ervaringen van klanten met Versio BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
96%55825583
Afhandeling van opzeggingen
89%20625231
Beschikbaarheid van de diensten
94%53235567
Kwaliteit van de diensten
94%51834552
De (telefonische) support
83%36667433
De prijs/kwaliteit verhouding
91%52240562
Totale waardering van de ISP
89%55956615
Tevreden klanten (>75% positief)
89%55659615
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
94%18012192
Afhandeling van opzeggingen
89%841195
Beschikbaarheid van de diensten
93%17315188
Kwaliteit van de diensten
92%17015185
De (telefonische) support
79%12433157
De prijs/kwaliteit verhouding
87%17126197
Totale waardering van de ISP
85%18132213
Tevreden klanten (>75% positief)
85%18132213
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%2596972693
Afhandeling van opzeggingen
90%9881111099
Beschikbaarheid van de diensten
91%23682472615
Kwaliteit van de diensten
90%23312712602
De (telefonische) support
85%18523372189
De prijs/kwaliteit verhouding
94%24301812611
Totale waardering van de ISP
90%25152942809
Tevreden klanten (>75% positief)
90%25023072809

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Versio BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Versio BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 2809 ervaringen met Versio BV


ZZP

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 18/12/2018 (82081)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.1zip-it.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: De server draait wel, dat is het probleem ook niet.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sorry jongens, jullie waren goed bezig, maar momenteel gaan jullie alleen voor het geld en dat is heel erg jammer, alles kost geld, maar communiceer netjes in duidelijke en begrijpelijke taal, dan hadden we elkaar begrepen.


0 100 85.71


ZZP

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 18/12/2018 (82082)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.bricks86.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • nette, duidelijk communicatie. Goede prijs / kwaliteit


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 08/12/2018 (82062)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    r-is.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: De vage obscure manier waarop de prijzen recent zijn verhoogd en aanpassingen in de voorwaarden maken dat ik Versio niet langer zie als een ISP die nog betrouwbaar is. De overname heeft ze geen goed gedaan. De nieuwe prijzen staan niet langer in verhouding tot het geleverde, zeker wanneer je je realiseert wat je er op in levert..
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tot voor kort had ik eigenlijk niets dan positieve ervaringen. Ik heb verder geen echte support nodig gehad, dus op dat gebied kan ik weinig melden, maar qua prijs/kwaliteit verhouding was ik zeer tevreden met mijn zilveren abonnement.

    Vlak voor december kreeg ik echter een cryptische e-mail waarin stond dat er soort van wel prijzen gingen veranderen, maar ook weer niet altijd, misschien. Er was veel moeite genomen om de feitelijke boodschap te obfusceren:

    Alles gaat eigenlijk gewoon minimaal 2x zo duur worden, en ja wat andere eigenschappen van je abonnement gaan dan wel omhoog, maar niet echt in verhouding tot de verhoging.

    Dit alles had ik nog niet uit de e-mail gehaald, maar gelukkig was er een artikel in Tweakers over klachten omtrent de forse verhogingen van Versio. Ik schrikken en onderzoek doen:
    Behalve dat mijn abonnement stilzwijgend verlengd (en daarmee in prijs verdubbeld) zou gaan worden waren er bovendien in de recente aanpassing van de voorwaarden wat regels bijgesteld richting de grenzen van de wet, en mijlen verder van de kant van de klanten af.

    Ik heb per direct mijn verlengingen uitgezet en ben een andere ISP gaan regelen...
    Choquerend hoe je mening over een bedrijf zo dramatisch kan veranderen in de loop van zo'n anderhalve week tijd...


0 100 50.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 07/12/2018 (82061)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ww.firerods.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden

0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 07/12/2018 (82060)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bolhoven.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Je kreeg waar je voor betaalde. Het was goedkoop, dus verwachtte ik ook niet teveel. Met 300-500+% krijg je zeker geen waar voor je geld.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na mijn correspondentie met hen betreffende de verhoging en het standaard flutaanbod van hen van 3 maanden korting is dit de laatste reactie:

    "Beste Nils,
    Dit aanbod doen we om klanten de kans en tijd te geven om hierover na te denken.
    Ik wens je in ieder geval veel succes bij jouw nieuwe hostingpartij.
    Met vriendelijke groet,
    Michael - Helpdesk medewerker"


    Nou, ik hoefde niet erg lang na te denken. Dit is gewoon maling aan je klanten hebben en enkel voor het geld te gaan. Ik heb al een goede aanbieding gehad elders, dus ga snel overstappen naar een goede!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 06/12/2018 (27585)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    st***6@live.nl
  • Website

    leadfield.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Versio is prima prijs/kwaliteit.


0 100 87.50


ZZP

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 06/12/2018 (82056)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.jvanderlinde.net/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Prijsverhoging tot wel honderden euro's meer op jaarbasis.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Versio is recent overgenomen door een andere partij, en heeft zonder echt een goede aankondiging een prijsverhoging doorgevoerd. Die prijsverhoging varieert van 40 cent per domein tot 1 euro per domein en pretendeert in de email dat het goedkoper is geworden.

    In mijn geval ga ik er ruim 1000 tot 2500 euro op achteruit (nat vingerwerk) op jaarbasis met een 1500 tal domeinnamen. Jammer. Ze zijn nog wel goedkoop ten opzichte van andere aanbieders maar de geest is een beetje uit de fles.

    De investeringspartij wil natuurlijk winst gaan draaien en voert deze prijsstijging dan ook door. Het regent klachten op fora's en een hoop mensen halen hun zaakje daar ook weg. Jammer. Versio was prijs / kwaliteitsverhouding altijd wel goed.


0 100 20.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Versio BV

Geplaatst op 05/12/2018 (82054)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.bryandebruin.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Gewoonweg geweldig en zeer goed aan te raden aan ieder die een website wilt kopen, hosten en wat je ook wil. Prijs kwaliteit verhouding is perfect.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 05/12/2018 (82053)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Www.jaspersmedia.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Forum berichten met vragen en opmerkingen worden verwijderd
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geen super hoster maar was lekker goedkoop. Maar nu worden de prijzen 5x verhoogd en staat het niet meer ij verhouding. Ik ga dus opzeggen. Helaas.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 05/12/2018 (82050)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://brandsfactory.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dat de prijzen van hosting laag waren kwam ook de matige kwaliteit ten goede dus de slechte hosting en de prijs komen overeen en he is net waar je voor betaald.

    Wat betreft de overige diensten zoals domeinnamen verhogen ze ineens alle prijzen en proberen je verplicht aan een groothandels prijs abbonement te zetten a 19 euro per maand.

    Ze worden steeds gekker.


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 2809 ervaringen met Versio BV





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.