Versio BV

Ervaringen van klanten met Versio BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%56622588
Afhandeling van opzeggingen
90%19724221
Beschikbaarheid van de diensten
96%53332565
Kwaliteit van de diensten
95%52132553
De (telefonische) support
87%37356429
De prijs/kwaliteit verhouding
95%53127558
Totale waardering van de ISP
94%56840608
Tevreden klanten (>75% positief)
94%56543608
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
96%1918199
Afhandeling van opzeggingen
90%79988
Beschikbaarheid van de diensten
97%1807187
Kwaliteit van de diensten
96%1758183
De (telefonische) support
87%13021151
De prijs/kwaliteit verhouding
95%18211193
Totale waardering van de ISP
95%19512207
Tevreden klanten (>75% positief)
95%19512207
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%2551922643
Afhandeling van opzeggingen
91%9701071077
Beschikbaarheid van de diensten
91%23222382560
Kwaliteit van de diensten
90%22862632549
De (telefonische) support
86%18263192145
De prijs/kwaliteit verhouding
94%23901652555
Totale waardering van de ISP
91%24742722746
Tevreden klanten (>75% positief)
90%24612852746

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Versio BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Versio BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 2746 ervaringen met Versio BV


Consument

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 10/08/2018 (81744)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    derocker.me
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 10/08/2018 (81736)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Opnieuw een foutloze migratie van een domeinnaam naar Versio, zeer tevreden over het hele (geautomatiseerde) gebeuren. Alles verloopt gewoon zoals het hoort :) klasse!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 10/08/2018 (81743)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    samotten.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer nette hoster, zowel qua prijzen als support. Nooit problemen gehad.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 02/08/2018 (81716)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Stichting Open Scape
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    just***732@gmail.com
  • Website

    www.open-scape.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • de systeem en paneel van versio is simpel te gebruiken en daardoor zal het laagdrempelig zijn om mensen hun aan te bevelen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 02/08/2018 (81725)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Super makkelijk om op te zeggen als ik een domein niet meer nodig heb.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zit al jaren met mij hosting bij Versio. Makkelijk in te stellen, geen gedoe en als ik vragen heb, dan zijn ze er voor me. Super!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 31/07/2018 (81722)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Teddiebeer Developing
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    co***act@teddiebeer.nl
  • Website

    teddiebeer.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goed bedrijf, ben nu al een tijdje lang klant en nog nooit problemen mee gehad!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 31/07/2018 (81721)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    versio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Top webhost!

    Support is dit meer dan goed. Dit is ook waarom ik al een tijdje klant ben bij hun, en zonet een wehosting pakket heb afgesloten. Prijs, kwaliteit, en support zijn hier goed in balans!

    Misschien nog 1 puntje; een moderne website. Kan eventueel met een skin, maar dat oogt zoveel mooier!


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met domeinnaam en ssl-certificaat van Versio BV

Geplaatst op 30/07/2018 (81717)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    rafd***cke@gmail.com
  • Website

    www.veculta.org
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    SSL-Certificaat

Beoordeling van domeinnaam en ssl-certificaat

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Zelf voor grote digibeten met domme vragen (zoals ik) krijg ik altijd een professioneel en handig antwoord
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer handig en gebruiksvriendelijk, ook voor digibeten.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 30/07/2018 (81715)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service met snelle reacties. VPS, webhosting en domeinnaam-beheer allemaal prima. Afentoe wat dichtgetimmerd qua webhosting (geen toegang tot httpd.conf bijvoorbeeld, maar geen groot probleem)


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 24/07/2018 (81701)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Agim
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.agim.co
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Mails komen sporadisch niet aan en de enige oplossing om te achterhalen waarom is binnen dagen melden dat je de mails (je moet het maar net te weten komen) niet ontvangen zijn.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Herhaaldelijk aangegeven dat ik met een groot probleem zit. In eerste instantie krijg ik een link waarin staat wat ik moet doen EN geen melding binnen welk tijdsbestek. Blijkt achteraf pas dat dit 7 dagen was. Hierdoor was het probleem niet meer te achterhalen en daarmee de oplossing ook niet. Er wordt nu gezegd "meld het bij je klanten dat als er iets fout gaat ze snel bij jou moeten komen". Makkelijk om op zo een manier een tijdje met te sluiten.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Beste mensen,

    Deze organisatie is helaas niet te vertrouwen. Het begon veel belovend, maar herhaaldelijk leken mails niet aan te komen. In eerste instantie dacht ik dat het de beschikbare ruimte was, waardoor iemand van hun aangaf "koop meer euimte". Later gebeurde het weer nadat was uitgewezen dat het niet aan de ruimte lag.

    Bij de laatste keer kwam ik erachter toen een klant aangaf u dat hij weer (ditmaal extreem belangrijke) mails niet ontvangen had. Bij het aankaarten.bij Version kreeg ik een linkje met de melding "dit hebben we van je nodig". Heel makkelijk, maar enfin, ik doe het. Gezien ik niet geheel technisch uitblinker, kostte het me wat dagen. Bleek achter dat het binnen 7 dagen moest. Het probleem is niet meer te achterhalen. De oplossing ook niet. Nou ja, wacht maar tot het weer gebeurt zeggen ze dan in andere woorden. En dan wel op tijd reageren. Alsof ik er continue achter ga komen wanneer ik mails heb gemist.

    Hogelijk beperkte meedenkende klantenservice. Met name omdat de antwoorden, alhoewel anders verwoord, telkens op het zelfde neerkwam:

    "Helaas ben jij niet snel genoeg geweest met het opsturen van de informatie, volgende keer beter"

    Als je van je mail afhangt zou ik persoonlijk deze organisatie absoluut niet aanraden!

    Gr

    Alex


0 100 0.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 2746 ervaringen met Versio BV





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.