Versio BV

Ervaringen van klanten met Versio BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
96%56622588
Afhandeling van opzeggingen
92%20720227
Beschikbaarheid van de diensten
96%54028568
Kwaliteit van de diensten
96%52528553
De (telefonische) support
87%37255427
De prijs/kwaliteit verhouding
96%53424558
Totale waardering van de ISP
94%57039609
Tevreden klanten (>75% positief)
93%56742609
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
95%18310193
Afhandeling van opzeggingen
93%86793
Beschikbaarheid van de diensten
96%1778185
Kwaliteit van de diensten
96%1739182
De (telefonische) support
87%13021151
De prijs/kwaliteit verhouding
95%17811189
Totale waardering van de ISP
93%18815203
Tevreden klanten (>75% positief)
93%18815203
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%2588942682
Afhandeling van opzeggingen
91%9871061093
Beschikbaarheid van de diensten
91%23612392600
Kwaliteit van de diensten
90%23232642587
De (telefonische) support
86%18503242174
De prijs/kwaliteit verhouding
94%24271652592
Totale waardering van de ISP
91%25112762787
Tevreden klanten (>75% positief)
90%24982892787

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Versio BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Versio BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 2787 ervaringen met Versio BV


Non-profit

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 29/10/2018 (81930)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.accordeontreffen.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • webmail roundcube laat heeeeel veel te wensen over.Werkt langs geen kanten.

    mails onderlin in roundcube werken wel; verzenden van een ander prov. bv. Tutanota en Zoho mails komen niet binnen in de roundcube mail accounts het zelfde bij verzenden naar forwarders.

    Redirect URL's werken prima


0 100 16.67


ZZP

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 18/10/2018 (81904)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bonnys-studio.store
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is een goedkope en goedwerkende website bouwer. Ik begrijp zelf maar weinig van coderen etc. En dit wordt allemaal aangeboden. Er zijn veel opties en er is een duidelijke service. Mijn website staat nog niet openbaar maar is nu al duidelijk hoe het eruit gaat zien en past prima bij mijn doeleinde.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 18/10/2018 (81903)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.eigenhuishongarije.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik had hosting bij Hostingground. Dit werd absurd duur. Op een dag ontving ik een e-mail dat ik precies 0 (nul) dagen had om het te verlengen. Diverse bedrijven gevraagd over een verhuizing op de zelfde dag. Versio pakte dit na 2 uur op. Direct aan de slag. Zelfde dag en net op tijd verhuisd. Ik schrijf niet snel een recensie. Ook goed advies over een aantal zaken gekregen.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Kwaliteit heeft een prijs. De hosting van Versio werkt goed, maar is niet de snelste. Prijs en kwaliteit verhouding zijn gunstig.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik had hosting bij Hostingground. Dit werd absurd duur. Op een dag ontving ik een e-mail dat ik precies 0 (nul) dagen had om het te verlengen. Diverse bedrijven gevraagd over een verhuizing op de zelfde dag. Versio pakte dit na 2 uur op. Direct aan de slag. Zelfde dag en net op tijd verhuisd.

    Vier jaar geleden zat ik ook bij Versio, maar niet tevreden omdat mensen uit Hongarije van de servers werden geblokkeerd. Dat was drie jaar geleden opgelost. Toen was ik al verhuisd. Verder stond de service van Versio mij als matig bekend.

    Er is meer verandert bij Versio dan ik dacht. Ik schrijf niet snel een recensie, maar ze hebben me ook serieus goed advies over een bepaald aantal zaken gegeven. Ik ben geen digibeet, maar deskundig durf ik mezelf ook niet te noemen. Alle tips zijn welkom... Bedankt Versio.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Versio BV

Geplaatst op 09/10/2018 (81891)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    duppo.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Laatste tijd werkt het registreren van een domein bijna niet, onduidelijke foutmeldingen krijg je terug via de mail.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Er is een livechat, enkel voor sales, voor simpele korte vragen vind ik het fijn om ook een livechat te kunnen bereiken. Het openen van een ticket voor een simpele vraag vind ik te veel moeite.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Redelijke prijzen, support kan beter.
    Ik krijg laatste tijd vaak een email terug dat een domeinnaam niet geregistreerd kan worden, er staan geen duidelijke foutmeldingen in. Zoals bij het registreren van een premium domeinnaam en een domein dat al 'in het systeem staat'. Zeer hinderlijk....


0 100 77.78


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 09/10/2018 (81889)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    marc***ven@hotmail.be
  • Website

    wandelkriebels.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na een paar omzwervingen bij verschillende webhostings ben ik bij Versio gekomen. Van deze beslissing heb ik nog geen minuut spijt gehad. Mijn joomla sites draaien hier vlot, zonder enige downtime, het beste wat ik ooit gehad heb!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 08/10/2018 (81885)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    MiMiR Consulting
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Tom.***yck@Gmail.com
  • Website

    www.mimir-imaging.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nog maar kort klant bij deze provider, maar vlotte afwerking om klant te worden, scherpe prijzen en voldoende info.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 05/10/2018 (81884)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    capturevision.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Versio is al een aantal jaren mijn ISP nadat ik van een kleiner maar uiterst stabiele ISP ben overgestapt. Keuze was destijds gebaseerd op prijs.
    Nu 4 jaar later ben ik alleen maar meer tevreden dan in het begin. Betalingen lopen soepel en duidelijk. Nieuwe producten worden snel en duidelijk geleverd. Ook bij ondersteuning is er snelle reactie en wordt het opgelost als je er zelf niet uitkomt.

    Prijs en gebruiksgemak is voor een kleine ondernemer belangrijk voor mij en dat is ook wat ik krig


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 01/10/2018 (81873)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    evertvanderstadt.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goed, behalve dat de DirectAdmin van shared hosting nogal verouderd is. Al bij al is de service is top!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 01/10/2018 (81866)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    maar***les@gmail.com
  • Website

    dartsmanager.online
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Versio is een goede en zeer goedkope ISP. Een betere prijs/kwaliteit verhouding is moeilijk te vinden.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Versio BV

Geplaatst op 01/10/2018 (81870)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • super makkelijk en altijd vriendelijke mensen als je ergens niet uit komt helpen ze bijna meteen maar als ze helpen blijven ze ook helpen tot je klaar bent met alles


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 2787 ervaringen met Versio BV





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.