Vertixo B.V.

Vertixo B.V.



Ervaringen van klanten met Vertixo B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%23023
Afhandeling van opzeggingen
100%404
Beschikbaarheid van de diensten
100%22022
Kwaliteit van de diensten
100%22022
De (telefonische) support
100%19019
De prijs/kwaliteit verhouding
100%22022
Totale waardering van de ISP
100%24024
Tevreden klanten (>75% positief)
100%24024

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Vertixo B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Vertixo B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 24 ervaringen met Vertixo B.V.


ZZP

Ervaring met webhosting van Vertixo B.V.

Geplaatst op 07/03/2014 (23014)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Stukjeinternet.nl
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@stukjeinternet.nl
  • Website

    www.stukjeinternet.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heel erg hulpvol en zeer kundig, heb menig hoster gehad, maar Vertixo is tot nu toe de beste!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vertixo B.V.

Geplaatst op 04/11/2013 (22287)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    VKI Media
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://dannyvankooten.com/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben bij Vertixo terechtgekomen doordat Real Websolutions zijn diensten stopzette en deze bij Vertixo onderbracht.

    Ik heb geen moment last gehad van deze overdracht. Mijn ervaring met Real Websolutions was super positief, mijn ervaring met Vertixo doet hier absoluut niet voor onder.

    Grootste pluspunt: extreem snelle en goede support!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Vertixo B.V.

Geplaatst op 03/08/2013 (21373)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    stef***nde@gmail.com
  • Website

    http://www.alletelefoonhoesjes.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: De beschikbaarheid is lastig te beoordelen omdat ik pas kort klant ben, met de professionaliteit die tot nu toe naar mij is uitgestraald heb ik absoluut geen reden om te twijfelen over de beschikbaarheid.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Over de kwaliteit kan ik nog geen waardig oordeel vellen omdat ik pas kort klant ben. Later zal ik de review hierop aanpassen. Ik heb echter geen enkele reden om te twijfelen dat de kwaliteit niet op een erg hoog niveau ligt.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nadat ik ongeveer een jaar tevreden klant ben geweest bij Realwebsolutions werd er helaas besloten dat Realwebsolutions zou ophouden te bestaan. Alle klanten zouden overgedragen worden aan Vertixo.

    In het begin was ik wat angstig om de hele boel te verhuizen omdat een poging tot verhuizen naar een niet Magento specialist voordat ik klant werd bij Realwebsolutions uitliep op een drama. Het verhuizen van de Magento shops wilde daar om een of andere reden maar niet lukken.

    Vanwege het feit dat Vertixo geen uitgesproken Magento specialist is vreesde ik voor de problemen die ik eerder had ondervonden. Deze angst bleek achteraf totaal ongegrond te zijn.

    Vooraf werden duidelijke afspraken gemaakt over de verhuizing en Ook mijn verzoek om s'nachts te verhuizen wanneer er zo min mogelijk klanten op de websites zijn was geen enkel probleem.

    Tijdens de verhuizing werd ik continu op de hoogte gehouden door Maikel, na twee uur was alles overgezet en draaiden de shops perfect en ook nog is sneller dan bij Realwebsolutions.

    Al met al ben ik super tevreden met de overstap naar Vertixo, vanwege het feit dat ik pas klant ben is het voor mij lastig te oordelen over de beschikbaarheid en kwaliteit. Ik heb echter geen enkele reden te twijfelen dat deze niet op een zeer hoog niveau zullen liggen. Hierdoor heb ik daar nu tevreden ingevuld. Wanneer ik hier over een tijdje meer over kan vertellen zal ik de review aanpassen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van Vertixo B.V.

Geplaatst op 29/10/2012 (19036)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    BMD Group
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.bmdbusiness.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vertixo werkt snel, kwalitatief en met goede, persoonlijke ondersteuning. Als het zo doorgaat, blijven wij nog lang klant.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vertixo B.V.

Geplaatst op 10/03/2012 (17462)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.anoniem.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vertixo is een zeer goede bedrijf. Altijd snel geholpen en klantvriendelijk..Nooit problemen gehad.. Een aanrader


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vertixo B.V.

Geplaatst op 11/02/2012 (17221)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www,eraspiaf.org
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik dit bedrijf verzocht om privĂ© gegevens ge-hackt van een ander bedrijf van het net te halen. Binnen 4 uur was de vervelende website site uit de lucht.
    Er is duidelijk bij dit bedrijf veel kennis aanwezig om meteen de juiste gereedschappen te vinden en het probleem bij de kop te pakken. Het adequate optreden heeft indruk gemaakt.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met meerdere diensten van Vertixo B.V.

Geplaatst op 05/05/2010 (12635)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Stichting Veteranen Platform
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://veteranenplatform.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Dedicated server
    Managed server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We zijn als stichting heel erg tevreden over Vertixo. Bereikbaarheid via telefoon en email werkt supersnel, en problemen zijn wij eigenlijk niet tegen gekomen. Verhouding kwaliteit en prijs zijn in een goede balans gebracht. Vertixo is zeker een aanbieder die ik kan aanraden aan iedereen die op zoek is naar webhosting en gelieerde producten.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vertixo B.V.

Geplaatst op 08/04/2010 (12502)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    pe***e@phantomlover.nl
  • Website

    phantomlover.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Er goed! Heel vaak beschikbaar via email en telefoon! Nog nooit offline gegaan! Awesome!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van Vertixo B.V.

Geplaatst op 11/10/2009 (11444)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Lidali AB
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.lidali.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • - Snelle antwoorden
    - Professioneel
    - Goede kwaliteit
    - Goede prijzen
    - Erg vriendelijk


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Vertixo B.V.

Geplaatst op 25/09/2009 (11368)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Prive
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    je***nie@van-doren.eu
  • Website

    geen
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb nog nooit geen klachten gehad.En had ik een vraag dan werd hij goed behandeld.Verders werkt alles naar behoren.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 24 ervaringen met Vertixo B.V.



  • Vertixo B.V.

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    20-10-2015
  • Opgericht

    26-09-2007
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    4
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    24
  • Deel uw ervaring met Vertixo B.V.
  • Website van Vertixo B.V.



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.