Vimexx

Ervaringen van klanten met Vimexx

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%1953198
Afhandeling van opzeggingen
99%52153
Beschikbaarheid van de diensten
100%1933196
Kwaliteit van de diensten
99%1913194
De (telefonische) support
99%1915196
De prijs/kwaliteit verhouding
100%1932195
Totale waardering van de ISP
98%1964200
Tevreden klanten (>75% positief)
98%1955200
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%91091
Afhandeling van opzeggingen
100%23023
Beschikbaarheid van de diensten
100%91091
Kwaliteit van de diensten
99%89190
De (telefonische) support
99%91192
De prijs/kwaliteit verhouding
100%92092
Totale waardering van de ISP
98%91293
Tevreden klanten (>75% positief)
98%91293
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%3043307
Afhandeling van opzeggingen
99%89190
Beschikbaarheid van de diensten
100%3033306
Kwaliteit van de diensten
100%3003303
De (telefonische) support
99%2966302
De prijs/kwaliteit verhouding
100%3022304
Totale waardering van de ISP
99%3074311
Tevreden klanten (>75% positief)
99%3065311

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Vimexx nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Vimexx (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 311 ervaringen met Vimexx


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 20/09/2019 (82640)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Voorheen zat ik bij een andere ISP, maar hierbij had ik te klagen over de snelheid van de server en vaak korte downtime. Sinds ik bij Vimexx zit heb ik dit totaal niet meer. De servers zijn heel erg snel en ik heb geen last van downtime. De support is goed bereikbaar en ik krijg snel antwoord op mijn vragen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 13/09/2019 (82627)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Enovision IT & Web Services
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.enovision.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op het moment dat ik mijzelf al als een zeur beschouw na mijn zoveelste reactie op een support ticket, dat het nog niet werkt, verbaast Vimexx mij telkenmale weer door onverzettelijk te werken aan een oplossing. En telkens met hetzelfde blijde resultaat. Vimexx laat zien dat het om de klant gaat.  


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 10/09/2019 (82618)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    aiconnmarketing.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer tevreden over Vimexx, snelle helpdesk. Mogelijkheden te over en sterk in Drupal wordpress en Joomla. Tevens het aanbieden van .DE en .BE hosting in mijn geval.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 09/09/2019 (82615)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    WeSellSales
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.wesellsales.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super goede service van Vimexx.
    Ben jaren geleden op advies overgestapt naar Vimexx met de nodige websites.
    Tot op heden, zeer goede service gekregen. Je hoeft het maar te vragen en hun volledige supportteam helpt je met alle vragen.

    Nu hadden we iets ivm een Google blokkade. Geen idee hoe dit opgelost moest worden.
    Ism Vimexx bekeken hoe we dit moesten aanvliegen. Zeer vakkundig geholpen en het probleem opgelost.
    Kijk...dat is de service die je wilt als bedrijf. Iemand die meedenkt over hoe je je problemen kunt oplossen.
    Alles zeer vakkundig, goede communicatie en altijd snelle terugkoppeling.

    Vimexx, jullie hebben een klant voor eeuwig. Super super bedankt dat jullie er zijn!
    Dit is zoals je als klant geholpen wilt worden, hier kunnen nog heel veel bedrijven iets van leren. Klantgerichtheid, punctueel, supportdesk met hoge kennis, altijd bereikbaar. TOP!

    Bedankt
    Martin


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 05/09/2019 (82610)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    marcows
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://marcows.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb in 20 jaar tijd meerdere ISP's gehad maar waar Vimexx voor staat is denk ik niet te overtreffen. Altijd snel en correct behandelt (zelfs met het goedkoopste pakket), meedenkend en ... het belangrijkste ... oplossend!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 04/09/2019 (82609)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.colorfox.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben inmiddels ruim een half jaar klant van Vimexx. Ik had eerder nog niet van ze gehoord, maar via wat persoonlijk onderzoek (diverse reviews en aanbevelingen) aldaar beland. En ik moet zeggen: ik ben positief verrast. Vimexx biedt goede, snelle en vriendelijke service tegen een mooie prijs. Ik heb gisteren voor het eerst een ticket aangemaakt voor ondersteuning, en deze is snel en kundig afgehandeld. Al mijn eerdere technisch inhoudelijke vragen heb ik via de support site van Vimexx zelf kunnen oplossen - wat wel zo prettig is als je tijdens een slapeloze nacht aan het stoeien bent met je website. Al met al ben ik zeer tevreden, en dat heb ik met vroegere providers wel eens anders ervaren.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 02/09/2019 (82595)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://condoomopmaat.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na sinds begin 2016 met wat accounts getest te hebben heb ik de sprong gewaagd en deel klanten van me op een aantal VPSen bij Vimexx neergezet. Ze zijn qua techniek, mogelijkheden en instellingen echt wel erg goed bij de tijd. En er is ontzettend veel mogelijk. Aangezien ik nogal eens wat meer geavanceerdere zaken doe moet ik soms contact hebben met de support afdeling. Dat gaat alleen via mail maar ze reageren erg snel en adequaat. En dan zijn er zelfs dingen mogelijk die niet 'standaard' in de pakketten zitten.

    Ik kan af en toe nogal eens 'lastig' zijn want ik wil dat de dingen goed gaan en perfect werken. Dat ze voor deze prijzen zulke hoge kwaliteit en service bieden is verrassend. Maar ik ben dan misschien ook een van de uitzonderingen. Als je gewoon de 'standaard' dingen doet is support vaak niet eens nodig (er is overal duidelijke uitleg over te vinden op hun website) en werkt alles gewoon goed.

    De sites en development omgevingen die ik daar heb staan draaien erg goed, met fantastische uptime, snelle verbindigen en up-to-date technische mogelijkheden. Zoals HTTP2, gratis SSL, spamfilter en PHP7.3 bijvoorbeeld. Een aanrader wat mij betreft. Ik zou zeggen, probeer het eens.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 01/09/2019 (82594)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In 1 woord - GEWELDIG

    Ik ben 1 maand geleden over gestapt na jaren lang ergens anders klant te zijn geweest. De ervaring geeft rust en vertrouwen. Vandaag weer geweldig geholpen (Binnen een half uur!) en mijn website draait beter als ooit :-) Mijn Vimexx is overzichtelijk, het opzetten easy. Ik kan eigenlijk geen minpunten benoemen. Ik zit goed! Een zeer tevreden klant :-)


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 30/08/2019 (82592)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • altijd snelle support, server draaien smooth


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 30/08/2019 (82591)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Connect solutions
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    connect-solutions.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer tevreden met de ISP. Heel eenvoudig verhuizen door de verhuisservice, duidelijke informatie op de site over alle onderwerpen die ik maar kan bedenken en snelle en kundige ondersteuning. Ik vind het top!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 311 ervaringen met Vimexx





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.