Vimexx

Ervaringen van klanten met Vimexx

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%1783181
Afhandeling van opzeggingen
98%48149
Beschikbaarheid van de diensten
99%1763179
Kwaliteit van de diensten
99%1743177
De (telefonische) support
98%1745179
De prijs/kwaliteit verhouding
99%1762178
Totale waardering van de ISP
97%1794183
Tevreden klanten (>75% positief)
97%1785183
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%87289
Afhandeling van opzeggingen
97%28129
Beschikbaarheid van de diensten
98%86288
Kwaliteit van de diensten
98%84286
De (telefonische) support
97%88391
De prijs/kwaliteit verhouding
98%87289
Totale waardering van de ISP
96%87491
Tevreden klanten (>75% positief)
96%87491
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%2793282
Afhandeling van opzeggingen
99%85186
Beschikbaarheid van de diensten
99%2783281
Kwaliteit van de diensten
99%2753278
De (telefonische) support
98%2726278
De prijs/kwaliteit verhouding
100%2772279
Totale waardering van de ISP
99%2824286
Tevreden klanten (>75% positief)
99%2815286

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Vimexx nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Vimexx (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 286 ervaringen met Vimexx


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 12/06/2019 (82456)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.vanberghmedia.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prijs kwaliteit, goede service, ... TOP


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 06/06/2019 (82454)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.fleb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede diensten voor een betaalbaar pakket. Service en response op vragen super snel vaak binnen een uur al antwoord via ticket systeem ook in het weekend.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 03/06/2019 (82451)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    vlaminckxbeheermedia.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Uitgebreide en duidelijke info. Leer zo steeds beter om het zelf te doen. Zeer kundig. Erg tevreden over.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ben zo tevreden over zowel de service als de prijs dat ik besloten heb om al mijn business in webhosting onder te brengen bij deze leverancier.
    Gewoon goed. Maar extra uitleg en de klant het goed aanleren zodat je het daarna zelf kunt, is ook geen probleem en doen ze graag.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 27/05/2019 (82438)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik ben zeker geen digibeet en doe een hoop dingen zelf. Soms verzijl je toch in de problemen ergens en dan is het handig als je een klein duwtje in de rug krijgt. (Ik was vergeten een vinkje bij de aanvraag voor een ssl certificaat aan te vinken) Ik stuur een kort berichtje met mijn probleem en dezelfde dag (ook in het weekend) binnen enkele uren (als het niet minuten is) ligt er al een probleem-oplossend antwoord klaar in mijn mailbox. Ook als ik problemen heb waar ik niet veel aan kan doen, zoals hotmail die mijn mails niet accepteert omdat ik een tijdelijk geblokkeerd ip adres heb (werd spam verstuurd vanaf een account van Vimexx dat werd op efficiente wijze in het weekend geblokkeerd). En vandaag weer... Ik informeerde of de foutmelding die optrad bij een klant die wilde betalen in mijn shop bij hen lag: binnen enkele minuten werd de probleem-plugin aangwezen :-). Ik wou dat ik dit soort top ondersteuning kon aanbieden!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ieder adequate hosting kan alles in goede banen lijden bij het bestellen en stopzetten. Bij het bieden van opties voor het opzetten van je website / shop.
    Echter een adequate, snelle en goede (vriendelijke) ondersteuning vind je niet overal.
    Ik denk dat los van de prijs kwaliteit verhouding, dit aspect een zeer zwaar wegend onderdeel is als je zelf niet een team van web developers hebt.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 26/05/2019 (82433)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vandaag weer een kort probleem gehad met de website, maar ondanks dat het vandaag zondag is was het probleem binnen een half uurtje opgelost. Vimexx is een voortdurende goede ervaring met hosting, dat heb ik bij andere IPS's wel anders meegemaakt.

    Een tien en een griffel (stilus) voor Vimexx!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 19/05/2019 (82415)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://gogo-online.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ben dik tevreden, ook na de aanpassingen van de hosting pakketten


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 14/05/2019 (82408)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De techniek staat als een huis en als je support nodig hebt wordt er snel op een ticket gereageerd. Ook bij een chat wordt er goed en snel hulp geboden.
    Deze ervaringen i.c.m. de prijsstelling maakt Vimexx tot een super dienst.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 12/05/2019 (82405)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    vexushosting.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg tevreden over vimexx, een voorgeval werdt zeer netjes opgelost vanuit hun kant.

    Zeker een aanrader om je dienst te huren. Snelle support, echter geen spoed lijn. Misschien voor in de toekomst


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 01/05/2019 (82380)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Toen ik een paar buitenlandse domeinen heb gekocht werkten deze niet meteen zoals het geval is in Nederland. Via het ticket systeem de vraag gesteld en hele duidelijk uitleg gekregen. Top!
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Toen ik een paar buitenlandse domeinen heb gekocht werkten deze niet meteen zoals het geval is in Nederland. Via het ticket systeem de vraag gesteld en hele duidelijk uitleg gekregen. Top!
    Ook is de prijs verhouding echt heel erg goed als je het bijvoorbeeld vergelijkt met grote concurrenten. Ik beveel Vimex dan ook zeker aan!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 30/04/2019 (82379)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Meer dan top. Altijd snelle hulp en vakkundige oplossingen.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 286 ervaringen met Vimexx





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.