Vimexx

Ervaringen van klanten met Vimexx

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%2233226
Afhandeling van opzeggingen
99%66167
Beschikbaarheid van de diensten
100%2232225
Kwaliteit van de diensten
100%2222224
De (telefonische) support
99%2214225
De prijs/kwaliteit verhouding
100%2222224
Totale waardering van de ISP
99%2264230
Tevreden klanten (>75% positief)
99%2264230
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%1030103
Afhandeling van opzeggingen
100%30030
Beschikbaarheid van de diensten
100%1040104
Kwaliteit van de diensten
100%1050105
De (telefonische) support
100%1030103
De prijs/kwaliteit verhouding
100%1050105
Totale waardering van de ISP
100%1060106
Tevreden klanten (>75% positief)
100%1060106
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%3413344
Afhandeling van opzeggingen
100%1041105
Beschikbaarheid van de diensten
100%3413344
Kwaliteit van de diensten
100%3393342
De (telefonische) support
99%3336339
De prijs/kwaliteit verhouding
100%3402342
Totale waardering van de ISP
99%3464350
Tevreden klanten (>75% positief)
99%3455350

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Vimexx nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Vimexx (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 350 ervaringen met Vimexx


ZZP

Ervaring met domeinnaam van Vimexx

Geplaatst op 20/01/2020 (82882)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Ferox Hosting
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://feroxhosting.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben heel blij met vimexx. Ze zijn snel. Naar wat ik gehoord heb is de support minder maar die heb ik gelukkig tot nu toe nooit nodig gehad.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 13/01/2020 (82876)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    SCHIR
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.schir.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd snel reactie als ik problemen heb met mijn website, ik was begonnen met start, en nu heb ik Plus hosting pakket, omdat daarmee krijg je veel snelheid en beter bescherming. Natuurlijk hun service blijft altijd als topper.
    Ook het weekend of s'avonds krijg je iemand aan de chat of aan de telefoon voor ondersteuning. Ongelooflijk goed. Rick in Chat, Arnoud in de ticket supports zijn geweldig. Ze lossen het probleem snel op. Vimexx domain en hosting heeft veel mogelijk gemaakt voor mij, vooral omdat ik geen technische ben helpen ze mij altijd. Erg bedankt en ik blijf altijd bij jullie. Mijn vrienden afgelopen jaar ook verhuisd naar Vimexx, ze zijn ook heel erg blij mee. Chapeau Vimexx.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 12/01/2020 (82874)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Websiteforyou
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://websiteforyou.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Kundig, snel reactie, weinig tot geen down time, prijs technisch goed


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 11/01/2020 (82873)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    www.cucinadeborina.be
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.cucinadeborina.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben werkelijk een dikke '0,0' in ICT en websites bouwen, maar dankzij VIMEXX toch de stap genomen. Alles is makkelijk, duidelijk en vooral ook betaalbaar!
    Het moment dat ik er niet uitkom, zoek ik hulp door een ticket aan te maken of de chat op te starten en ik wordt altijd super professioneel en vriendelijk geholpen!!
    Nog nooit een matige of vervelende ervaring gehad met hun!

    VIMEXX julie zijn toppertjes! <3

    www.cucinadeborina.be


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 05/01/2020 (82860)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Be Free With Rob
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://befreewithrob.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • de klantenservice werkt zelfs op zondag en geeft keurig antwoord, en ook nog een antwoord waar ik wat mee kan en wat het probleem oplost. Top!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 24/12/2019 (82846)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Animatrice.nl
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://animatrice.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Voor ik bij Vimexx kwam had ik al een hele reeks ISP's versleten, zowel in Nederland als daarbuiten.
    Eerlijk gezegd was ik in eerste instantie een beetje sceptisch geworden door ervaringen met ISP's zoals:

    - bijzonder karige schijfruimte (bhosted)
    - tergend trage performance (bhosted)
    - onbegrijpelijke maar wel overlast veroorzakende "security-scans" (bhosted)
    - service onderbrekingen tot (in 1 geval) drie dagen zonder uitleg of excuses achteraf (bhosted)
    - weinig behulpzame supportmedewerkers (versio, fatcow, godaddy, ...)
    - een zodanig ondoorzichtige tariefstructuur dat je je na het eerste jaar een ongeluk schrikt door een plotselinge verviervoudiging van de kosten (alle Amerikaanse providers, maar vooral GoDaddy)
    - zgn. "Live Chat" support die zo griezelig houterig en robot-achtig is, dat het een eersteklas "uncanny valley" ervaring is (Fatcow!) - serieus: ik ben er nooit achtergekomen of ik daar met mensen of scripts heb zitten chatten

    Maar serieus waar, bij Vimexx heb ik in drie jaar niks van dat meegemaakt. De schijfruimte is ruim, of zelfs onbeperkt, en de hosting is SNEL! Ik heb nog nooit zo'n groot verschil meegemaakt bij een PHPBB forum: het was niet gewoon "sneller", maar een hele ordegrootte sneller (dus niet *klik* 1... 2 .... 3 ... *poef*, maar *klik - poef* - berichten en forums openen onmiddelijk. Dat heb ik werkelijk nergens anders meegemaakt.

    Bovendien is de support uitstekend, behulpzaam en vriendelijk.
    Vimexx is werkelijk van een andere orde. En voor die prestatie neem ik graag de moeite om ze terecht de hemel in te prijzen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van Vimexx

Geplaatst op 19/12/2019 (82842)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.guywouters.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Top !!!!😀 De beste die ik ken.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 08/12/2019 (82828)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    outsiders.media
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.outsiders.media
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Reageren zeer snel, zelfs in weekend. Omdat wij websites maken is dat erg handig, want wij werken ook 24/7.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 01/12/2019 (82810)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Buro van Swoll
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.burovanswoll.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: De ondersteuning is prima. Vriendelijke mensen, krijg eigenlijk altijd vrij snel antwoord. Prima service
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Iemand anders maakte mij een paar maanden geleden op Vimexx attent. Ik ben zeer tevreden,meer kan ik er niet van maken.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 30/11/2019 (82809)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ptjdeman.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ben zeer tevreden met alles. Alles werkt goed en de prijs is zeer goed voor wat je krijgt. Service is prima en snel. Ook buiten kantoortijden is men bereikbaar.
    Zo goed als geen storingen gehad in de afgelopen jaren.
    Zeer zeker aan te raden.
    Voorlopig zie ik geen reden om over te stappen naar een ander en ben zelfs van plan om meerdere sites over te zetten naar Vimexx


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 350 ervaringen met Vimexx





> > > >


ISPGids.com zorgt al sinds 2006 voor perfecte matches tussen afnemers en aanbieders van digitale infrastructuur.
Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.