Vimexx

Ervaringen van klanten met Vimexx

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%1953198
Afhandeling van opzeggingen
99%52153
Beschikbaarheid van de diensten
100%1933196
Kwaliteit van de diensten
99%1913194
De (telefonische) support
99%1915196
De prijs/kwaliteit verhouding
100%1932195
Totale waardering van de ISP
98%1964200
Tevreden klanten (>75% positief)
98%1955200
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%91091
Afhandeling van opzeggingen
100%23023
Beschikbaarheid van de diensten
100%91091
Kwaliteit van de diensten
99%89190
De (telefonische) support
99%91192
De prijs/kwaliteit verhouding
100%92092
Totale waardering van de ISP
98%91293
Tevreden klanten (>75% positief)
98%91293
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%3043307
Afhandeling van opzeggingen
99%89190
Beschikbaarheid van de diensten
100%3033306
Kwaliteit van de diensten
100%3003303
De (telefonische) support
99%2966302
De prijs/kwaliteit verhouding
100%3022304
Totale waardering van de ISP
99%3074311
Tevreden klanten (>75% positief)
99%3065311

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Vimexx nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Vimexx (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 311 ervaringen met Vimexx


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 23/08/2019 (82586)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hvas.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ja top!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Lekker kort en bondig! Prima, duidelijk. Geen verhalen eromheen. Dat komt misschien wat kort door de bocht over, maar het is wel gelijk duidelijk wat je moet doen en het wekt geen nieuwe vragen op. Heel concreet!
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Wat ik al eerder zei, de kleine pakketten voor de kleine gebruiker! TOP! Van simpel tot zeer uitgebreid. Ruime keuze van een variƫteit aan pakketten.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na lange ervaring met verscheidene (totaal)pakketaanbieders ben ik sinds kort hier klant. Ik ga alles verhuizen en heb andere domeinen al opgezegd. Ik ben onderwijl ook geswitcht en nu eindelijk tevreden over de mogelijkheden. Hier wordt niet voor je gedacht, het wordt met je mee gedacht! Je mag zelf de keuze maken wat je wilt combineren. En ik voel me klant, ook al ben ik een kleine speler.
    Uiteraard moet je wel lezen als je wilt weten wat je moet doen. Ik kon na een half uur gewoon mijn weg vinden. Ruime informatiemogelijkheden! Ik raad het oprecht aan! Zeer tevreden, is zeer verdient! Een 10 geven is voor mijn doen zeer uitzonderlijk. Ik heb altijd wel iets te zeuren, maar hier niet!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 21/08/2019 (82579)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Top service. helpen snel en goed bij problemen


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 14/08/2019 (82565)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Mint Digital Agency
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    mint-digital.agency
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle service en altijd bereikbaar!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 13/08/2019 (82563)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Mc'bedded
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mcbedded.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De support van Vimexx medewerkers is zeer snel (< 1 dag) en voor mij bijzonder professioneel: men weet waar men over praat en dat is zeer prettig.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 06/08/2019 (82547)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heel tevreden met de eenvoud en de klantenservice. De snelheid van het Medium pakket icm een zware wordpress template laat iets te wensen over maar daar is de prijs ook naar.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 05/08/2019 (82545)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    anneliesrasker.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ondanks het feit dat ik geen SLA heb, werden mijn tickets bijzonder snel beantwoord.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hele goede prijs/kwaliteit, bijzonder veel mogelijkheden op het platform, support reageert bijzonder snel hoewel ik geen SLA genomen heb. Top!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 05/08/2019 (82544)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.sculptaal.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Maximaal pakket met diverse domeinnamen onder het zelfde hosting pakket. Na de zoveelste belachelijke prijsverhoging bij mijndomein.nl vorig jaar eindelijk overgestapt en ben nu nog geen kwart van het geld kwijt voor een betere dienst/product. Service is goed en persoonlijk. Zeer tevreden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 01/08/2019 (82536)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ondanks het ticketsysteem is de reactie tijd bijzonder hoog.
    Wil je sneller antwoord op een easy vraag dan kun je die stellen via de chat,werkt ook zeer snel.
    Problemen met de website worden altijd opgelost.
    Zelfs wanneer deze niets met de webserver te maken hebben,er wordt toch even met je meegekeken en waar mogelijk verholpen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 31/07/2019 (82533)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    De WordPress Dokter
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    dewpdokter.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik neem al een paar jaar het maximale hosting pakket af en ben zeer tevreden. En als er eens wat aan de hand is, word ik altijd goed geholpen. Medewerkers lezen echt wat je schrijft en denken met je mee. Server presteert uitstekend en prijs is ook uitstekend.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Vimexx

Geplaatst op 30/07/2019 (82527)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    TotalYou Wellness Int.
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.totalyou.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al een aantal jaar klant van Vimexx en nog steeds zeer tevreden. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met hun helpdesk/klantenservice.
    Je wordt altijd snel en kundig geholpen en ze zijn nooit te beroerd om net die extra stap te zetten.
    Daarnaast vind ik de prijs/prestatie van hun hosting uitermate concurrerend en scherp.
    Al met al een aanrader voor wie een goede hoster voor een hele goede prijs zoekt.


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 311 ervaringen met Vimexx





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.