Vivor B.V.

Ervaringen van klanten met Vivor B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%011
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%011
Tevreden klanten (>75% positief)
0%011
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%011
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%011
Tevreden klanten (>75% positief)
0%011
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%808
Afhandeling van opzeggingen
100%404
Beschikbaarheid van de diensten
88%718
Kwaliteit van de diensten
88%718
De (telefonische) support
75%628
De prijs/kwaliteit verhouding
100%707
Totale waardering van de ISP
89%819
Tevreden klanten (>75% positief)
78%729

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Vivor B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Vivor B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 9 van de totaal 9 ervaringen met Vivor B.V.

Consument

Ervaring met webhosting van Vivor B.V.

Geplaatst op 10/09/2016 (27926)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    jani***135@hotmail.com
  • Website

    easyboodschappen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik betaal bijna 90 euro per jaar. Ik bel nooit en ik heb nooit vragen, enkel 1 keer jaar over het dubbel incasseren van de factuur. Als ik dan bel word ik onbeschoft te woord gestaan, als ik vraag of ze kunnen nakijken of het dubbel geincasseerd bedrag aan mijn tegoed is toegevoegd wordt er gereageerd met dat ik mijn vraag per email moet stellen. Alles wat ik vraag is teveel moeite waarna ik ophang met 0 vragen beantwoord. Wanneer ik dan een email stuur krijg ik geen antwoord. Nu ben ik al bijna 2 weken en 2 emails verder en nog geen antwoord.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is een laks bedrijf die alleen goed is in geld innen en de klanten in de kou laat staan. Heel jammer. Tevens zag ik dat ze hun abonnementen telkens met 1 jaar verlengen, wat volgens de wet van Dam verboden is.
    Ik zat hiervoor bij strato, waar je zowel direct per telefoon als per email binnen een paar dagen een antwoord krijgt. Ik wacht nu nog steeds op antwoord van Vivor.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vivor B.V.

Geplaatst op 26/04/2013 (20576)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://humorduck.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Laadtijd van mijn site is snel . Beheerdersgedeelte ziet er netjes uit.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Per toeval op vivor gestuit en ben op dit moment zeer tevreden over de laadtijd en het beheerdersgedeelte het ziet er netjes en overzichtelijk uit.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Vivor B.V.

Geplaatst op 08/06/2012 (18109)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heel tevreden. De webhosting pakketten zijn in functionaliteit compleet en bieden voldoende webruimte en dataverkeer. Je hebt een uitgebreid (en volledig) cPanel waarmee je erg veel mogelijkheden hebt.
    De beschikbaarheid en snelheid zijn erg goed.
    Met email support heb je ongeveer binnen een dag antwoord. Vivor is echter ook op een (gratis) 0800-nummer bereikbaar als je sneller iemand wilt spreken.
    Verzorgd service-paneel waarin je alles zelf kunt regelen. Alles (bestellingen, betalingen, e.d.) wordt netjes per email bevestigd.

    Ik ervaar Vivor als kwalitatief goede en verzorgde hosting. Voor als je wat verder kijkt en vergelijkt dan alleen op "zoveel MB en dataverkeer voor een bepaalde prijs" en het belangrijk vind dat je hosting als geheel, maar ook ook in de details helemaal in orde is !


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Vivor B.V.

Geplaatst op 25/10/2011 (16248)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    PST
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    urlcheck.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Dedicated server
    SSL-Certificaat
    Netwerk connectiviteit
    Online backup

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Omschakeling tussen diensten is altijd bijzonder vlot en zonder administratieve rompslomp geregeld.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Wat mij opvalt is dat ik snel iemand te spreken krijg die bekend is met de materie. Geen callcenterwerk met nodeloze vragen, maar plezierig to the point.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij nemen al een aantal jaren diensten af bij vivor, naar alle tevredenheid mag ik zeggen. We zijn ooit begonnen met een gedeeld opslagplatform voor ons intranet. Over de jaren zijn de diensten her- en der uitgebreid of ingeperkt. Het proces is echter altijd soepel begeleid door vivor. Ik kan mij slechts een incident heugen waarbij een uitval gevolgen heeft gehad voor onze systemen, dat was in 2008. Daarvoor en sindsdien zijn er naar mijn weten geen problemen geweest met de beschikbaarheid of stabiliteit van de systemen. Vivor heeft ons vertrouwen gekregen en heeft dat tot op heden niet beschaamd, wat gezien onze (vaak specifieke) wensen niet altijd makkelijk geweest moet zijn. Ik raad deze provider daarom zeker aan.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vivor B.V.

Geplaatst op 11/01/2011 (14200)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Viper Project Modding Team
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    bo***b@vipermoddingteam.com
  • Website

    vipermoddingteam.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer blij met de serice van Vivor, ik ben nu 1 jaar klant, en ik heb nooit problemen met het netwerk gehad, altijd snelle support reactier. Vanochten een ticket geplaatst, vamiddag toen ik thuis kwam gelijk antwoord!

    Top service!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vivor B.V.

Geplaatst op 05/06/2009 (10828)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Vivor
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Je***n@hippendehop.nl
  • Website

    hippendehop.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb mijzelf op 24-05-2004 geregistreerd bij het voormalige futureflex, nu Vivor. Ik maak dagelijks trouw gebruik van de diensten die Vivor mij aanbiedt. Zo ben ik voor mijn e-mail volledig aangewezen op mijn domeinnaam bij Vivor en dat werkt eigenlijk heel goed. Ik ben hier en daar wel eens tegen een probleempje aangelopen (mailbox vol of statistieken die blijven hangen. Deze softwarematige problemen worden overigens altijd keurig opgelost door de medewerkers van Vivor.

    Waar ik ook erg over te spreken ben, is de uptime van de servers, het is mij namelijk nog nooit overkomen dat ik gebruik wilde maken van een dienst die het niet deed. Daarnaast werkt de spamfilter als een trein!! Als ik zie hoeveel spam er bij mijn collegas binnen stroomt, dan mag ik me wel in mijn handjes wrijven.

    Ik zou willen zeggen, ga zo door. Goed bedrijf om zaken mee te doen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Vivor B.V.

Geplaatst op 03/06/2009 (10805)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ru***e@ruudie.com
  • Website

    www.ruudie.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds 2004 ben ik klant bij Vivor, wat toen nog FutureFlex heette. Ik gebruik mijn webruimte bij Vivor voor ontwikkeling van diverse applicaties. Voor mijn o.a. studie bedrijfstechnische informatica heb ik regelmatig projecten op basis van PHP, met gebruik van AJAX en diverse server-side development kits.

    In mijn ervaring staat Vivor wat dat betreft met kop en schouders boven de meeste andere aanbieders uit, omdat de servers mij de mogelijkheid geven om veel verder te gaan dan ik van andere providers gewend was. Zo wordt PHP5 naar ik meen al sinds 2005 (naast PHP4!) ondersteund en bestaat er de mogelijkheid tot het zelf aanvragen van wijzigingen in modules of php.ini-variabelen. Daarnaast is de helpdesk van een behoorlijk niveau. In tegenstelling tot bijvoorbeeld XS4ALL, waar je eerst 4 verschillende mensen moet spreken om tot een zinnig antwoord te komen, worden mijn vragen altijd netjes en vooral onderbouwd beantwoord.

    Storingen zijn zeer zeldzaam en onderhoud wordt van te voren aangekondigd. Geen verrassingen dus en dat is wel zo fijn, want bij het maken van applicaties gaat al genoeg fout! De heren/dames van Vivor verdienen wat mij betreft dus een warme douche.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Vivor B.V.

Geplaatst op 30/12/2008 (9922)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mijntolk.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Het was erg snel geregeld en perfecte jongens om contact mee te hebben.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Momenteel wordt de verhuizing door www.one.com uitgevoerd en ben daar heel erg over te spreken.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Momenteel zijn ze al een aantal dagen niet meer online en tevens niet meer de bereiken per telefoon en fax. Daar geeft men aan, dat het nummer niet meer bestaat. Tevens staat er op de site dat ze door een technische storing niet te bereiken zijn en de leverancier niet wil werken tijdens de kerst. Dit is een kwestie van een goed contract bij het datacenter in Amsterdam af te sluiten. De beschikbaarheid kan met dus beter garanderen door een goed calamiteitenplan op de plank te hebben liggen.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Over de diensten van de afgelopen jaren ben ik heel erg goed te spreken. Echter het plotseling niet meer bereikbaar zijn, vind ik erg vervelend. Het niet openstellen/communiceren van een tijdelijk mailadres bij calamiteiten vind ik verwijtbaar.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik vind het erg vervelend, dat de telefoonnummers die ze communiceren niet te bereiken waren de laatste week van december 2008.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Over de diensten van de afgelopen jaren ben ik heel erg goed te spreken. Echter het plotseling niet meer bereikbaar zijn, vind ik erg vervelend. Het niet openstellen/communiceren van een tijdelijk mailadres bij calamiteiten vind ik verwijtbaar.

    Ook in het volgende bericht kan ik geen opening tot contact vinden. Het is fijn dat ze aanbieden te willen helpen, maar zonder contact is het moeilijk te bewerkstelligen.

    Storingsinformatie 24/12/2008


    Geachte klant,

    In navolging op onze eerdere berichtgeving met betrekking tot de huidige stroomstoring die ons netwerk treft stellen wij u op de hoogte van de huidige stand van zaken.

    Sinds 22 december jl. werken wij in nauw verband samen met onze leveranciers om tot een oplossing te komen. Onze belangrijkste leverancier heeft te kennen gegeven zich tijdens de feestdagen niet in te zetten voor het herstel van onze connectiviteit. Wij zijn reeds in overleg met diverse juristen, maar gegeven is het gebrek aan concrete middelen om onmiddelijke herintreding van de dienstverlening af te dwingen.

    Op dit moment kunnen wij geen definitief uitsluitsel geven omtrent het moment van herinwerkingtreding van de dienstverlening.

    Wij doen onderwijl al hetgeen in onze macht ligt om de schade, mede aan uw zijde, tot een minimum te beperken. Wij zullen ook tijdens de feestdagen bereikbaar zijn voor vragen en verzoeken en zullen uiteraard in den volle, voor zover uitvoerbaar, tegemoet komen aan uw wensen.

    Ik wens u, ondanks bovenstaande, fijne en zorgeloze feestdagen toe.

    Namens FutureFlex,

    Ad Trouwborst
    Algemeen Directeur


0 100 66.67


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Vivor B.V.

Geplaatst op 03/07/2006 (3793)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    fran***lin@vandemeent.eu
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting
    Dedicated Servers

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • In 2003 ben ik na slechte ervaringen met een andere sharedhosting aanbieder overgestapt naar FutureFlex. Het account was vlot online alleen deed de vorige hoster moeilijk met het vrijgeven van de domeinnaam. Dit is dankzij de tips van FutureFlex toch nog goedgekomen. Naar mate ik meer online plannen kreeg heb ik mijn pakket meerdere malen ge-upgrade, dit ging soepel en probleemloos. Ongeveer een jaar geleden wel wat downtime gehad, maar dat is vrij snel opgelost.

    Nu sinds november 2005 huur ik een dedicated server waarvoor ik een zeer nette, informatieve en vooral duidelijke offerte heb ontvangen, in tegenstelling tot veel andere hosters die daar erg slordig mee omgaan. Ook hierbij krijg ik veel support via het ticketcenter, MSN en email. De chats zijn eigenlijk altijd wel ontspannen en leerzaam. Een paar keer wilde ik voor reorganisaties op de server alles opnieuw laten installeren, zo ook ruim een maand geleden. Toen had ik perongeluk een belangrijke directory verwijderd wat natuurlijk grote -fatale- gevolgen had. Dit moest zsm opgelost worden en met één telefoontje werd zonder tegenstribbelen aan mijn wens voldaan :) Tijdens de herinstallatie liepen we tegen vervelende problemen aan wat later door een RAM storing bleek te komen. FutureFlex boodt mij toen een nieuwe server met meer capaciteit aan welke tevens aansluit bij mijn toekomstplannen. Dit aanbod heb ik geaccepteerd en deze nieuwe server draaid nu een ruim een maand lekker zonder problemen. Ik kon trouwens ook kiezen voor nieuwe RAM modules, maar als je tóch alles opnieuw moet installeren is een nieuwe server maar een kleine stap.

    Verder is het netwerk zeer snel en stabiel. Over de administratieve kant van het bedrijf ben ik ook zeer tevreden hoewel de papieren facturen soms wel wat laat worden verzonden terwijl de email-factuur direct verzonden wordt als de factuur aangemaakt wordt. Maar ook daar is de support vriendelijk en doeltreffend.

    Ik heb zeer veel vertrouwen in FutureFlex, ook in de toekomst als ze verder gaan onder de naam Vivor. Tja het kost wat, maar dan heb je ook wat :)


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 9 van de totaal 9 ervaringen met Vivor B.V.




> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.