VPSServer.nl

Ervaringen van klanten met VPSServer.nl

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%606
Afhandeling van opzeggingen
60%213
Beschikbaarheid van de diensten
46%437
Kwaliteit van de diensten
37%347
De (telefonische) support
34%235
De prijs/kwaliteit verhouding
50%325
Totale waardering van de ISP
37%347
Tevreden klanten (>75% positief)
37%347
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%909
Afhandeling van opzeggingen
67%213
Beschikbaarheid van de diensten
70%7310
Kwaliteit van de diensten
60%6410
De (telefonische) support
58%437
De prijs/kwaliteit verhouding
75%628
Totale waardering van de ISP
60%6410
Tevreden klanten (>75% positief)
60%6410

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met VPSServer.nl nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van VPSServer.nl (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 10 ervaringen met VPSServer.nl

Consument

Ervaring met domeinnaam en virtual private server van VPSServer.nl

Geplaatst op 09/12/2016 (28418)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server

Beoordeling van domeinnaam en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan. Allemaal dik in orde!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van VPSServer.nl

Geplaatst op 13/10/2016 (28086)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.ronklarenmedia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Veel teveel storingen, geen monitoring en verouderde software.

    Ik had bewust gekozen voor VPSServer vanwege de betaalbare SLA. Nu begrijp ik waarom dit zo betaalbaar is: De server wordt in tegenstelling tot wat er in de SLA belooft wordt, niet in de gaten gehouden. Althans niet met een frequentie die ervoor zorgt dat je op tijd melding krijg dat er iets mis is. Meer dan eens moest ik er zelf achter komen dat de server down was (soms zelfs al uren) en was het sneller om de boel zelf maar weer op te starten dan een ticket te sturen.

    Ook het updaten wat ze eens in de maand behoren te doen gebeurde niet. Ze gebruiken een PHP versie die al jaren niet meer ondersteund wordt. Op mijn vraag om PHP naar de laatste versie te brengen kreeg ik de melding dat ze dat wel wilden doen, maar dat ze daarvoor wel het uurtarief rekenen. Mijn SLA was niet toereikend. Ik heb bijna 2 jaar betaald voor deze service zonder hier gebruik van te maken, maar volgens VPSServer moest ik toch extra betalen.

    Waardeloos! Inmiddels overgestapt naar een andere partij: Vergelijkbare VPS, echter vele malen sneller en slechts 1/3 van de prijs. Nooit meer VPSServer!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van VPSServer.nl

Geplaatst op 10/03/2016 (26969)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.magiqsoft.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb 2 VPS servers bij deze club. Een windows-machine die op zich goed draait en een Cent-OS met Plesk met daarop 2 weinig bezochte Wordpress-websites, dit systeem meer als backup aangehouden voor mijn andere VPS die bij Transip draait. De Cent-os machine heeft laatste tijd veel problemen, Plesk gaf foutmeldingen en kreeg dagelijks melding te zware belasting. De wordpress websites en Cent os zijn helemaal up-to-date. Vpsserver.nl gaf aan de problemen bij de leverancier neergelegd te hebben en eventueel willen upgraden naar een STABIELER platform? Je gaat er toch van uit dat ieder platform dat je afneemt stabiel is.. maar niets is minder waar. Tot overmaat van ramp factureren ze wel servicekosten terwijl het aan hun systeem ligt, en gooien het dan op dat ik een unmanaged server heb afgenomen. Qua kosten sowieso vooraf niet ge├»nformeerd. Op emails hierover reageren ze niet. Afgelopen week lagen beide servers en hun eigen website er ruim een uur er uit, geen compensatie en al helemaal geen updatemail. Ben nu de VPS'en naar Transip aan het verhuizen


0 100 12.50


Consument

Ervaring met virtual private server van VPSServer.nl

Geplaatst op 21/12/2015 (26495)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    nvt.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • VPS is redelijk onstabiel, support is niet erg snel. Ik raad niemand vpsserver aan.


0 100 11.11


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van VPSServer.nl

Geplaatst op 21/08/2015 (25984)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mediajoy.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat
    Online backup

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Voordat we naar VPS Server gingen hebben wij bij een aantal andere hosting bedrijven gezeten. We zijn over VPS Server al meer dan een jaar zeer tevreden. Zij verzorgden de gehele verhuizing vlekkeloos. De support is erg vriendelijk en duidelijk, je hoeft maar te mailen of te bellen en je krijgt duidelijk antwoord. Hierdoor hebben wij veel meer kennis opgedaan welke wij weer kunnen overbrengen naar onze klanten.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van VPSServer.nl

Geplaatst op 22/06/2015 (25686)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.laatstenieuws.info
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Is een goedkope ISP, beloofd 99,9% uptime, maar de VPS ligt er steeds vaker en langduriger uit. Ook de reactie op een ticket wat in het begin snel was gaat veel langer duren, de laatste keer ruim 3 dagen. Ik heb voor deze ISP gekozen om de positieve reacties, ben daarom benieuwd of deze reactie geplaatst wordt, want ISP had 100% positieve reacties en dat kan ik niet geloven met mijn ervaring met deze ISP.


0 100 33.33


Consument

Ervaring met domeinnaam en virtual private server van VPSServer.nl

Geplaatst op 01/04/2015 (25276)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://rubenverweij.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server

Beoordeling van domeinnaam en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer handig controlepaneel, volledige toegang tot alle instellingen. Werkt top!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van VPSServer.nl

Geplaatst op 28/08/2014 (24048)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    email.gamerig.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service, ik had per direct opgezegt. Maar kreeg een grote factuur die ik niet kon betalen. Al met al goede service daar en we zijn er uit gekomen! erg netjes!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van VPSServer.nl

Geplaatst op 05/06/2014 (23611)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    koekiehotel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heel goede service mijn ik kon niet in mijn VPS maar de klantenservice had heb binnen 2 minuten gefixt!
    Top!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam en virtual private server van VPSServer.nl

Geplaatst op 28/11/2013 (22459)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Limpens Enterprises
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@wouterlimpens.nl
  • Website

    www.dashcambestellen.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server

Beoordeling van domeinnaam en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij beschikken niet over extreem veel kennis m.b.t hosting en al helemaal niet van VPSen, maar wilde wel het maximale uit onze website's halen. Toen toch maar gekozen voor een VPS en VPSserver.nl heeft ons daarbij goed ondersteund.

    Absoluut een hele fijne samenwerking bij het samenstellen en installeren van onze VPS.

    Ook achteraf zijn we goed geholpen met enkele vragen hoe bepaalde dingen precies werkte.

    Website's draaien nu super snel en stabiel!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 10 ervaringen met VPSServer.nl




> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.